- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.541
Allah allah rabbim pazartesi güzel haberler almayı nasip etsin canımArkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hiç bir problem yoktu her ay düzenli kontrol kerime gittim 5.ayda ayrıntılı ultrasonda girdim ters giden hiç bir durum olmadı takdiri ilahi tamamen bizden kaynaklanan bidurum değilmiş aniden olmuş Rabbime emanetiz
Güle güle güzel günlerde kullanın canım içinde mis kokulu bebişin rahat rahat uyusunKızlar sonunda biz de besiğimizi aldik..Beşik yatak uyku seti cibinlik 1200 Eki Görüntüle 2118675 Eki Görüntüle 2118676 Eki Görüntüle 2118677
hamilelik sirasinda hic olmayan seylerde soyleyebiliyorlar doktorlar.teyzeme bebegin ellerini goremedigini soylemisti bitanesi.o kadar emin konusmuski.Sonra baska doktora gittiler hic oyle bisey olmadigini gorduler.insalllahhhhh seninkide yanilmadir.o yonlendirdi diye soylefdigi profesore gitmek zorunda degilsin.en iyisi 've kesin taniyi koyacak kimse onu bulun canim.sizi muallakta birakmasin.icimdende hic kotusu gecmiyor.insallah rahatlicaz guzel haberle.Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hiç bir problem yoktu her ay düzenli kontrol kerime gittim 5.ayda ayrıntılı ultrasonda girdim ters giden hiç bir durum olmadı takdiri ilahi tamamen bizden kaynaklanan bidurum değilmiş aniden olmuş Rabbime emanetiz
Nasıl düşmüyor canım kaç ki mesela? Benim de diyetim falan var ama 1 ay sonra gidicem doktora endokrine de gitmedim ben açlık tokluk ölç yaz getir demişti onu götürdüm açlık 85-90-94 gibi çıkıyor tokluklar 120-130 falan...ne zaman insüline karar veriliyor acaba[/QUcnm benim açlık 150 180 arası toklukta 250 lileri görüyürdum şimdi şükür açlık 85 takluk 115 cvarı
Kızlar sonunda biz de besiğimizi aldik..Beşik yatak uyku seti cibinlik 1200 Eki Görüntüle 2118675 Eki Görüntüle 2118676 Eki Görüntüle 2118677
Aynen ya ondan sormak istedim belki alan olmustur diye .Tadına bakmak lazım fiyatı çok uygunmuş
Canim cok uzuldum .insallah yaniliyorlardir pzt iyi haberle donun ins.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Aynen bende merak ettim iyimi kotumu diyeCanim o siteyi ben de cok goruyorum arama motorunda ust siralarda cikiyor ama hic fikrim yok tadi hakkinda
Cok sevindim ya cok uygun diye cesaret edememistim .Benim arkadaşlarım da hastanede bu markayı dağıttı, iyiydi. Ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Ben en fazla 1 ay kala alırım herhalde. 1-2 günde teslim oluyor diye okumuştum.
Allah yardımcınız olsun şifa versin canım, inşallah düşündükleri gibi değildir. Profesörden iyi şeyler duyarsın.
Daha önce bununla ilgili hiçbir şey söylenmiş mıydı?
Ben Casual Cadillac Air alacaktım Kraft indirimdeyken ailem ve eşim çok beğendiği için Kraft Twist XLX aldık. Aklım da Casual da kalmadı değil. Bildiğim kadarıyla Air olan diğerlerine göre kumaş ve metal aksan olarak bir tık daha iyi.
Geçenlerde indirime girmişti. Bence aceleniz yoksa biraz bekleyip indirime girdiğinde alın. Her gün takip edin hiç beklemediğiniz an indirime giriyor ve anında tükeniyor.
Masallah kuzuya canim sevindim .boyle devam eder insKonrolden geldik kucuk yavrumun kilosu duzene girmis sadece 2 gun ileri cikti 1580 gr olmus yavrum. Boyu da 43 cm. diyet ise yaramis
Ay oyle iyi geldiki yorumun .Canım ben daha önce ordan çikolata yaptırmıştım güvenilir.tadı da güzeldi çikolataların.yine oraya yaptıracağım.ama bence erken gibi daha.son zamanlarda yaptırsak daha iyi
Bende öyleyim canım bugün bir dilim ekmekle sabah kahvaltı yaptım bir tsne muz yedim öğlen alşamda yemiş olmak için bir küçük kase pırasa yedimKizlar bende hamileligin ilk zamanlarindaki gibi istahsizlik basladi. Tiksinmem yok ama hicbir sey yemesem tüm gun dururum gibi. Canim hicbir sey istemiyor. Sadece bebegim icin yiyorum ama cok istahsizim. Sizce normal mi? Bu zamanlar istahimin daha cok artmis olmasi gerekmez mi?
Cok guzel tatlismis canim gule gule kullanin ins :)Kızlar sonunda biz de besiğimizi aldik..Beşik yatak uyku seti cibinlik 1200 Eki Görüntüle 2118675 Eki Görüntüle 2118676 Eki Görüntüle 2118677
Normalde istahinin acilmasi lazim .kotu birsey de degil tabi bu.Kizlar bende hamileligin ilk zamanlarindaki gibi istahsizlik basladi. Tiksinmem yok ama hicbir sey yemesem tüm gun dururum gibi. Canim hicbir sey istemiyor. Sadece bebegim icin yiyorum ama cok istahsizim. Sizce normal mi? Bu zamanlar istahimin daha cok artmis olmasi gerekmez mi?
Can'ım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım yanılmıştır doktor.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Ay canım sanırım geç kaldım ama şakın ton balıkla yoğurt falan yeme. Ben ton balığı yanında yayla çorbası içmiştim. Ondan bile zehirlendim. Taze balık değil sonuçta. Kaç senelik raf ömrü var onların.Bende öyle yapayım 2 saat sonra tuketeyim
Tesekkurler canım
canım sanırım geç kaldım ama şakın ton balıkla yoğurt falan yeme. Ben ton balığı yanında yayla çorbası içmiştim. Ondan bile zehirlendim. Taze balık değil sonuçta. Kaç senelik raf ömrü var onların.
Supersin cook tesekkur ederim demek ki yediklerimiz bu kadar onemli ne kaldi ki surada som haftalar kilo alimi icin en onemlisi zaten. Sagliklo kilo alsinlar insallah hepsi bebislerimizinYaklasik 17 gun kadar ondeydi canim kilosu. Seker yuklemem yuksek cikmisti. Ona yonelik bi diyet uyguladim diyetisyene gitmistim. Ekledim listeyi incele istersen
Kötü düşünme detaylıda çıkmadı diyorsun ,bizim arkadaşında oğlanın kafa anne karnındayken büyük sıkıntı olabilir demişlerdi hiçbirşeyi Yok maşallah .Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hiç bir problem yoktu her ay düzenli kontrol kerime gittim 5.ayda ayrıntılı ultrasonda girdim ters giden hiç bir durum olmadı takdiri ilahi tamamen bizden kaynaklanan bidurum değilmiş aniden olmuş Rabbime emanetiz
İnşallah güzel haberler alırsın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hiç bir problem yoktu her ay düzenli kontrol kerime gittim 5.ayda ayrıntılı ultrasonda girdim ters giden hiç bir durum olmadı takdiri ilahi tamamen bizden kaynaklanan bidurum değilmiş aniden olmuş Rabbime emanetiz
Canim bende zorlaniyorm sanma ki yapiyorm diye cok mutluyum. Ama hep aklima cocugum geliyo. Benim sekerim yukselirse onunda yukseliyo ve insulin onlarda buyume hormonu gibi davranip irilesmeye sebep oluyormus. Allah korusun dogduktan sonra bebektede bakilacak sekere bisey cikarsa cok uzulurum kendimi suclarim. O yuzden ben knlem almaya calisiyorum. Sonradan pisman olmamak icin. Biraz daha sabir 2 bucuk ay kaldi sonra bol bol kek borek yeriz insallah.Kahverengikus canim gözün aydın ve tebrik ederim seni ben uyamıyorum diyete zaten bundan korkuyordum. Ekmeğe çok düşkünlüğüm var yemedigimde doydugumu anlamıyorum. O yüzden belli de piskolojik ac kalkıyorum sofradan. Iki gündür hastayım iştahım yok rahat kalkıyorum. Ve meyva ya duskunlugum var ve yetmiyor 1 meyva.
Saat 8.30 da 1 meyva 1 kase yoğurt veya süt var. Ama ben 1 kivi 1 portakal yemek istiyorum hatta elimde olsa abartıp armut elma ve ayva ile karistirip meyva kokteyli yapmak istiyorummmm ;(
Zaten bence vitaminsizlikten ben hasta oldum. Ben yeterince beslenemedigimi düşünüyorum.
Bu arada kekinden yapicam tam buğday unu aldım biraz kendime gelsem deneyeceğim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?