- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.561
Insallah canim cok sagolCok sevindim ya cok uygun diye cesaret edememistim .
Masallah kuzuya canim sevindim .boyle devam eder ins
Canım ben de önermiyorum ışıksızlarından kullandım ama ışıklısı için iyi şeyler duymadım. Genetik olabilir ama belki ortaya çıkmayacak, ilerleyemeyecek otizm böyle tetiklenip ilerleyebiliyor.Şimdi baktım ben de biraz. Bazı uzmanlar otizmi tetikleyebileceğini ve ışıklı olanların gözlerine zarar verebileceğini söylemiş. Ama bilimsel net bir açıklama göremedim. Demek ki tv da falan izledim konuyu.
Kesinlikle tavsiye ederim ben dr son ay edeceğim. Bir ay önce etmiştim bişey olmamıştı ilk kızımda. Herkes çok beğenmişti. Bugün eminönüne gittik belki çikolata da bakarız dedik ama eşim okadar beğenmiş ki hem uygun hem güzel diye aldırmadı eminönünden.Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Evet canım bir gün yıkanma demişti bana da.Kizlar tetanoz aşısından sonra bir süre duş almamak mı lazım ? Hemsireye sormayi unutmuşum
Canim bu kadar onemli olabilecegini bende dusunmezdim ama cok fark etti bir ayda. Dikkat etmek lazimmis demekSupersin cook tesekkur ederim demek ki yediklerimiz bu kadar onemli ne kaldi ki surada som haftalar kilo alimi icin en onemlisi zaten. Sagliklo kilo alsinlar insallah hepsi bebislerimizin
Canım inşallah yanlıştır çok üzüldüm. İnşallah düzelir belki de geçici bir durumdur. Ayrıntılı muayeneden sonra mi olmuş bundurum yani. Genelde orda teşhis ediliyor ya. Çok haklısın ya düzelecek okadar küçük şeylere takılıyoruz ki.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Can'ım ben de heveslendim dönencelere ama dediğim gibi nerden duydum dinledim hatırlamıyorum ama zararlı yönleri olduğunu öğrendik. Eşim de istemedi o yüzden. Yoksa bebekleri oyalamak açısından güzel bir şey :) umarım ben de senin gibi davranabilirim tv konusunda. Eşim çocuk olunca tv kaldıralım diyor. Haklı da ama ben kendime güvenemiyorum :) umarım istikrarlı davranabiliriz.Canım ben de önermiyorum ışıksızlarından kullandım ama ışıklısı için iyi şeyler duymadım. Genetik olabilir ama belki ortaya çıkmayacak, ilerleyemeyecek otizm böyle tetiklenip ilerleyebiliyor.
Kesinlikle tavsiye ederim ben dr son ay edeceğim. Bir ay önce etmiştim bişey olmamıştı ilk kızımda. Herkes çok beğenmişti. Bugün eminönüne gittik belki çikolata da bakarız dedik ama eşim okadar beğenmiş ki hem uygun hem güzel diye aldırmadı eminönünden.
Evet canım bir gün yıkanma demişti bana da.
Ne diyeceğimi bilemedim, inancını yitirme Allah çok büyük, inşallah yanılmışlardır, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSelam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuşyanılmışlardır,, uduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Bende dayanamam sanirim bir ay once yaptiririm :)Canım ben de önermiyorum ışıksızlarından kullandım ama ışıklısı için iyi şeyler duymadım. Genetik olabilir ama belki ortaya çıkmayacak, ilerleyemeyecek otizm böyle tetiklenip ilerleyebiliyor.
Kesinlikle tavsiye ederim ben dr son ay edeceğim. Bir ay önce etmiştim bişey olmamıştı ilk kızımda. Herkes çok beğenmişti. Bugün eminönüne gittik belki çikolata da bakarız dedik ama eşim okadar beğenmiş ki hem uygun hem güzel diye aldırmadı eminönünden.
Evet canım bir gün yıkanma demişti bana da.
Disaridan yeme cok kilo aldiriyor canim.Kızlar selam, yemek konusu açılmışken ben bu 10 gündür hiç yediklerime dikkat etmedim. Hem çok yedim hemde genelde kızartma aparatif ve dışardan yedim. Dışardan hiç yemiyordum ama bu ara hem evde hem işte yemek zorunda kaldım. 2 kilo almışım bile 10 günde. 12 kilo oldu toplam. Çok canım sıkıldı tartıdan sonra. Son 2 ay dikkat edeceğim bir şekilde ama şu 10 gün için sinir oluyorum şuanda. İnşallah kendime bir şekilde hakim olurum
Ne olacak bu halimizBende öyleyim canım bugün bir dilim ekmekle sabah kahvaltı yaptım bir tsne muz yedim öğlen alşamda yemiş olmak için bir küçük kase pırasa yedim
Hayir aslinda. Keyfim de yerinde ama neden boyle oldum anlamiyorumCok guzel tatlismis canim gule gule kullanin ins :)
Normalde istahinin acilmasi lazim .kotu birsey de degil tabi bu.
Ama moralin felanmi bozuk benim moralim bozulunca kesiliyorum yada tam tersi oluyor
Benim hiçbir sebebi yok her zaman fit oldum hayatım boyunca insülin direnci polikistik over vs yaşamadım ne zaman denediysem ya 1.ya 2. seferde hamile kaldım risk grubunda değilim...babam 62 yaşında müdürlükten alınınca şeker hastası oldu ama ailede hiç yok onunki tamamen psikolojik...bende de başka hiçbir kronik hastalık vs yok çok sağlıklıyımdır bu hamileliğimde 9 kilo aldım açlık tokluklar da iyi ama yüklemede ısrarla yüksek çıkıyor...önceki hamileliliğimde 25 küsür kilo almıştım yüklemede çıkmamıştı 33 yaşındayımSeker yuklemesi yuksek cikan arkadaslar meraktan soruyorum yuksek cikmasinin bi sebebi varmi ?
Canım dur bakalım yaa arkadaşımada dediler ama yavrusu sapağlam İnş yanlış teşhis konmuştur dua edelimSelam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Aclik benimde o aralikta cikiyo ama 98 ciktigi da oldu hemde sabah acligi. Bugun bayagi yedim abarttim hatta bir saat sonra olctum 170 ti sekerim. Ama tatli yedim tabi. Gecen aksam da yemegin yanina biraz eriste yiyeyim dedim ondada yuksek cikti. Yani daha cok karbonhidrat icerikli besinler yukseltiyor sekeri. Corbalara ve yemekleri iki kasik yagdan fazla koymuyorm. Ona da dikkat ettim. Bide un koyularak yapilan corbalarin ununu bayagi azalttim ya da unsuz yapabilcegim corbalar yapmaya calistim. Yani herkes kendine gore bi duzen kuruyo aslinda. Benim sansim su ki esim oglen gercekten saglam yedigi icin aksam pek yemek yemez. O yuzden yemekleri hep kendime gore yaptim. Sebzede pisirdim az yagli olacak sekilde. Her gun et balik bisey mutlaka var listede ben yeri geldi onlar yerine de sebze yedim. Ekmek makarna pilav patates seker un iceren seyler yemezsen meyveyide abartmazsan bence yukselmiyo. Bide meyveyi hep ayranla tukettim glisemik indeksi dusuruyomus yogurt ve ayran.Kahverengikus canım ben de asla tatlı hamurişi pirinç patates vs yemiyorum ama 3 köfteyse mesela bazen 5 köfte yiyorum ekmek yerine ya da çorba veya sebze yemeğini 1 kepçe fazla yiyorum ama şekerde bi yükselme falan olmuyor fazla...bundan bişey olur mu ki...bi de senin açlık kaç çıkıyor bazen 85-89 bazen 90-96 olabiliyor bunu sormamışm da birisine açlık 90 altı olmalı demişler galiba doğru mu
Canim insallah guzel haberler alirsiniz profesor de bi gorsun belkide hic biseyi yoktur bebegin.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Kangru icin mamadus diye bi marka var ona bak istersen kullananlar cok memnunkizlar kanguru ana kucagi almayi dusunuyorum hangi markayi onerirsiniz
Seker yuklemesi yuksek cikan arkadaslar meraktan soruyorum yuksek cikmasinin bi sebebi varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?