2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence de masallah bu nasil 14 kilo alis

Daha bu ne ki ya bazen telefon yanimda olmuyor yakalayamiyorum cocuk resmeb ben burdayim diyor ve basindan beri boyle. Daha hareketlerini hissetmiyordum ama soluma yattigimda kafasini cikariyordu koseden sag tarafa 1 aydir falan birikiyor
Benimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)

Masallah canim gercekten belli degil.
Benimde boyle belli degil iyi birsey tabi ama sinir oldum gecen gun .oglumun satranc turnuvasi vardi kimse yer vermedi.

Masallah canim gercekten belli degil.
Benimde boyle belli degil iyi birsey tabi ama sinir oldum gecen gun .oglumun satranc turnuvasi vardi kimse yer vermedi.
Banada otobüste pek yer vermiyolar zaten mont falan oluyor . Bende geçen gün şişirdim karnımı iyice herkese baktım öyle yer verdiler

Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271

Evet canım kolonya kokulu taş magnet tanesi 70 kuruş, kolonya dolu süslü aynen bu şekilde tanesi 1,90 tl netten gittigidiyordan aldm
Çok tatlılar cnm. Ben de kendim hazırlayacağım bu kolomyalardan. Uyguna gelsin diye düşündüm ama sen de baya uyguna almışsın aslında.
çok mantıklı Can'ım. Dediğin sayfaya baktım ama çok pahalı bir sayfa.

Fiyatlarına hiç bakmamışım ama oğlumdan kalma çok kaliteli penye 1 mavi pijama takımı 2 normal penye kırmızılı takım var onları falan giyiveririm zaten hastaneye gelenimiz olmaz kimsemiz yok burda bi fotoğraf çekinmek icin de alasım yok...hem kimonolar sahilde falan da giyiliyor bikini üzerine çok güzel oluyor alabilirim sanki hala da bakmadım fiyatlarına

Kızlarr bebişimin cinsiyeti ne sizce

Eklentiler

• 3E49C00A-7D05-42FD-B737-315F908AB372.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
Sayfada yazmıyor. internet sitesinde kimono kısmı açılmadı ama ürünler içinde ona benzer bir seyler var. Yanlış görmediysem tabi. 250-270 civarı fiyatlar.

Slm kızlar bu ikinci gebeliğim aslında ama ilkinden unutmuşum şimdi hastane çıkışı için aldığım o tatliş kıyafetler yerine ucuz birşey götür bebiş pis olacak batmasın diyorlar doğrumudur ne yapsak

Banada otobüste pek yer vermiyolar zaten mont falan oluyor . Bende geçen gün şişirdim karnımı iyice herkese baktım öyle yer verdiler
Aynen gecen gun sisirdim karnimi elimide belime koydum yok anca oyle anlatabildim.anlamadiklarindada soyleniyorum artik ben hamileyim oturmam lazim diye :)
peri masali canım dinlenince geçti çok şükür
Dinlen canim bol bol . Pek harekete gelmiyor demekki

22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz

Inş canım benim. Inan kuveze girmelerini sorun etmeyeceğim sağlıklı olsunlar da

Amin. Allah razi olsun canım benim . Senin minnos kızın da benim duamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…