- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.061
Aynen beni de cok gulduruyorbenimde boyle oluyor normal tabiki
Ama cok komigime gidiyor.keske kamera olsada izlesem diyorum
Bence de masallah bu nasil 14 kilo alisAz önce eşime karnımı çeksene bakim dışardan nasıl gözüküyor dedim . Resmi görünce ben bile şok oldum .Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama paylaşmakta istedim . 32+1 oldum ve 14 kilo aldım boyum da minicik nereye gitti ki bu kilolar acaba Eki Görüntüle 2120286
Benimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)Daha bu ne ki ya bazen telefon yanimda olmuyor yakalayamiyorum cocuk resmeb ben burdayim diyor ve basindan beri boyle. Daha hareketlerini hissetmiyordum ama soluma yattigimda kafasini cikariyordu koseden sag tarafa 1 aydir falan birikiyor
Masallah canim gercekten belli degil.Az önce eşime karnımı çeksene bakim dışardan nasıl gözüküyor dedim . Resmi görünce ben bile şok oldum .Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama paylaşmakta istedim . 32+1 oldum ve 14 kilo aldım boyum da minicik nereye gitti ki bu kilolar acaba Eki Görüntüle 2120286
Bende anlamadım ki . Şaşırdım bnde nasıl bu kadar küçük gözüküyor diye . Demekki kiloyu az alsam hamile olduğum belli olmicakmış iyi yapmışım ben kilo alarakBence de masallah bu nasil 14 kilo alis
Banada otobüste pek yer vermiyolar zaten mont falan oluyor . Bende geçen gün şişirdim karnımı iyice herkese baktım öyle yer verdilerMasallah canim gercekten belli degil.
Benimde boyle belli degil iyi birsey tabi ama sinir oldum gecen gun .oglumun satranc turnuvasi vardi kimse yer vermedi.
Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271
Çok tatlılar cnm. Ben de kendim hazırlayacağım bu kolomyalardan. Uyguna gelsin diye düşündüm ama sen de baya uyguna almışsın aslında.Evet canım kolonya kokulu taş magnet tanesi 70 kuruş, kolonya dolu süslü aynen bu şekilde tanesi 1,90 tl netten gittigidiyordan aldm
çok mantıklı Can'ım. Dediğin sayfaya baktım ama çok pahalı bir sayfa.En sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermez
Fiyatlarına hiç bakmamışımÇok tatlılar cnm. Ben de kendim hazırlayacağım bu kolomyalardan. Uyguna gelsin diye düşündüm ama sen de baya uyguna almışsın aslında.
çok mantıklı Can'ım. Dediğin sayfaya baktım ama çok pahalı bir sayfa.
Sağol canım güle güle dağıt sende:)Evet canım kolonya kokulu taş magnet tanesi 70 kuruş, kolonya dolu süslü aynen bu şekilde tanesi 1,90 tl netten gittigidiyordan aldm
Sayfada yazmıyor. internet sitesinde kimono kısmı açılmadı ama ürünler içinde ona benzer bir seyler var. Yanlış görmediysem tabi. 250-270 civarı fiyatlar.Fiyatlarına hiç bakmamışımama oğlumdan kalma çok kaliteli penye 1 mavi pijama takımı 2 normal penye kırmızılı takım var onları falan giyiveririm zaten hastaneye gelenimiz olmaz kimsemiz yok burda bi fotoğraf çekinmek icin de alasım yok...hem kimonolar sahilde falan da giyiliyor bikini üzerine çok güzel oluyor alabilirim sanki hala da bakmadım fiyatlarına
Aynen gecen gun sisirdim karnimi elimide belime koydum yok anca oyle anlatabildim.anlamadiklarindada soyleniyorum artik ben hamileyim oturmam lazim diye :)Banada otobüste pek yer vermiyolar zaten mont falan oluyor . Bende geçen gün şişirdim karnımı iyice herkese baktım öyle yer verdiler
Dinlen canim bol bol . Pek harekete gelmiyor demekkiperi masali canım dinlenince geçti çok şükür
çok geçmiş olsun, bugünlerde çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz. ben de ciğer geliştirici iğne oldum. böbreklerindeki genişleme için ne yapılması gerekiyor acaba.inşallah sıkıntılı günleri hep beraber atlatırız canım ya, dualarım seninle
Geçmiş olsun ne diyor dr erkenmi alacak canım
Geçmiş olsun canım, inşallah daha fazla sorun yaşamadan geçer gider bugünlerde, biz tek taşırken sen ikiz, bir diğer arkadaşımız üçüz taşıyor, Allah kolaylık, sabır, kuvvet versin, inşallah sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına ve inşallah hepimiz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez. 3 4 hafta daha sabretse kuzucuklar zaten zamanı olacak
Allah yardım etsin canım minnaklar durduğu kadar dursun ben en başta de demiştin ikizler üçüz ler erken doğumda daha sıkıntısız oluyorlar Rabbime emanet olsunlar İnş acil şifalar İnşallah sanada annesi dualarımız sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?