- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.101
Geçmiş olsun canm. Allahım analiz babalı büyütsün inşallah. Sağlık durumu hergün iyiye gitsinHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Ben en son cumartesi gittim kontrole 1 ayda bebek yarim kilo almis. Ama ben 1 ay onceki kiloma gore 1 kilo eksik ciktim. Toplamda 1,5 kilo vermis gibi oldum. Bu biraz da bunye meselesi belkide. Cok takilma 2 haftada yarim kilo bisey degil. Ben yesem haftada 3 kilo alirim.@semabsrnKahverengikus kızlar ben gene 2 haftada yarım kilo almışım her akşam yürüyorum yani bi de diyet...siz zayıflıyor musunuz??? Ölçümlerim güzel genelde ama mesela kızartma yemeyin diyor dün balığı kızartma istediler diye mecbur kızarttım ben de yedim 3-4 tane böyle şeylerden zarar gelir mi acaba...okulda lahana sarması vardı pirinçli diye en küçüğünden 1 tane tadına baktım sadece...ekmeği fazla yiyemiyorum tam buğday cavdar vs 1 öğünde en fazla yarım dilim...meyve de ekşi elma ya da kivi yarım sadece...ara öğünlerim 1 defa kefir 1 defa ceviz fındık içi ve tek hurma 1 defa yarım elma ve yoğurt...bu kadar...kilo alınca kızacak doktorum diyete uymuyorsun diye...açlık 85-90-92 çıkıyor tokluk 112-120 civarı...iyice dengeledim artık yükselten hicbir şey yapmıyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Sağol teyzesi Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrularıAmin. Allah razi olsun canım benim . Senin minnos kızın da benim duamda
Allah yardım etsin inş zamanını bekler yavrun canım dua edelim hepimizde var sıkıntı ben bu 7 aya giriş ve çıkışı bu yüzden sevmiyorum gerçekten sürekli sıkıntılı ayKizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Allah ikinizede guc kuvvet versin canimm toparlanir en kisa zamanda insallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim dualarımız seninle. Rabbim hayırlara çevirerek oğlunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin. Bu arada hemen göremiyor musun bebişi. Allahın izniyle inşallah sıkıntı çıkmayacak.Bizleri de haberdar et..Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
geçmişi okuyamadım canım bizde de kan uyuşmazlığı varVerildi evet günübirlik yatış deniyormuş ogün gece 24'e kadar geçerli sanırım, teşekkür ederim canım
Dualarımız sizinle canım cok güçlü bi oğlan olucak Allah ın izniyleHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
kitap kurdu olarak (kitap grubumuz da var beklerizKızlar bu aradA arkadaş çevremize vermek için hediyelik kitap ayracı aklıma geldi birden
Güzel olur sanki. Hem işe yarar hem saklanabilir bir şey.
Oyyy benim kuzuuuum Allah'ım.kucsgina almayı da nasip etsin canım çok cabuk toparlar inşallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
ben de ne zaman videoyu açsam hemen kesiyo hareketi, kapatınca yine başlıyo kıpır kıpırBenimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)
canım minnağın çabucak toparlansın inşallah, sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun inşallahArkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullan inşCanım çok güzelmiş rengine de bayıldım :) çok sağol zahnet edip attın resimlerini bende s beden sipariş verdim bugün olur diye düşünerek bak bunun beyazını sipariş verdim . Gelince resmini çekip atarım bnde arkadaşlara da fikir olur diye Eki Görüntüle 2120279
Aynen canım herkese değil Zaten. Öğretmen arkadaşlarımıza falan. Düşününce hoşuma gitti yaakitap kurdu olarak (kitap grubumuz da var beklerizhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-2302#post-55139443 ) ben de bunu düşündüm ama çevremde maalesef kitapla haşır neşir insan yok
ama az bir miktarda olabilir aslında değer bileceklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?