- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.081
Slm kızlar bu ikinci gebeliğim aslında ama ilkinden unutmuşum şimdi hastane çıkışı için aldığım o tatliş kıyafetler yerine ucuz birşey götür bebiş pis olacak batmasın diyorlar doğrumudur ne yapsak
Böbreğin dayandığı yere kadar dedi.
Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Bende sordum Instagramdan,200 adet içinde 2 TL dedi..fiyatı dm den atanları samimiyetsiz buluyorum..olebde gıcık bı müşteriyimdir..evet disari cikinca surekli herkes bakmamista oluyor bebekte tozdan ruzgardan korunus oluyor
yok canim prof cok doluydu persembe 15.00 te randevumuz insallh hayirli haberler aliriz persembe gelmek bilmedi bu hafta... seninkide cok guzelmis canim saglicakla kullansin minnoslarimiz insallh
aksamdan beri limonlu cay ve limonlu su iciyorum dus aldim esim sirtima vicks surdu biraz umarim yarin daha iyi olurum..
zencefili hic denemedim daha yarin denerim inslh cok sagol canim
evet canim instada ben fiyat sordum o kacta ne istersin dedi sanirim sayiya gore fiyat veriyorlar..ben 70 adet dedim 2 tl dedi..
Offf ben de sinir oluyorum yaaa. Zaten kolay kolay takip de etmiyorum o sayfaları. İşin yoksa tek tek fiyat sorBende sordum Instagramdan,200 adet içinde 2 TL dedi..fiyatı dm den atanları samimiyetsiz buluyorum..olebde gıcık bı müşteriyimdir..
Cok sagol canim arastirayim mutlaka vardirCanım türkiye Hastanesi Çağlayanda.en azından doğumla ilgili rahatladım. Planlamak düşünmek izlemek çok da doğru değilmiş. Her doğum farklıdır akışına bırakmak gerekir düşüncesi iyi geldi.internetten başka hastaneler arastralim istersen muhakkak vardr
22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz
Gissediyor sipalarBenimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)
Aynen iyi yapmissinBende anlamadım ki . Şaşırdım bnde nasıl bu kadar küçük gözüküyor diye . Demekki kiloyu az alsam hamile olduğum belli olmicakmış iyi yapmışım ben kilo alarak
Oh ii ya sonuçta fotoğraf falan çekilecek. Çanta aşamasına henüz geçmedim ben de gidip bi kıyafet daha alsam mı durumundaydım ondan sordumMrb cnm yok oyle bisi niye pis olsun miss gibi oluyolar artik yikanmiyo bebekler ama siliniyo istedigini gotur sen sanirim canta hazirliklari baslamis
Hareketliyse sıkıntı yok canım perşembeye az kalmış inşallah birdaha olmaz. Çok mu ayakta kalıyorsun acabaDoktora yazmak istemedim eşimede kıyamıyorum çok yoruldu benden uzandım baya dediğin gibi gevşedim sıpa hareketli şuan ..Perşembe yine kontrolüm var zaten
Ay çok iyi sen az kilo aldın tabi. Bana hayatta olmaz bunlarHamile bölümünde değil sanırım normal gecelik ama önü çıtçıtlı . Bakalım blki uygun fiyata bişeyler bulursam alırım bi tane . Aslında arkadalım vercekti iki takım var onda ama ses seda tok diye aldım bi tane . Blki o da hatırlayıp getirir .
Bayıldım çok beğeniyorum buntarz şeyleri. Güle güle kullan canım. İsmi de çok güzelmiş.Bu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim Eki Görüntüle 2120273
Ay maşallah ben de 14 kilo aldım ama senle alakam yokAz önce eşime karnımı çeksene bakim dışardan nasıl gözüküyor dedim . Resmi görünce ben bile şok oldum .Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama paylaşmakta istedim . 32+1 oldum ve 14 kilo aldım boyum da minicik nereye gitti ki bu kilolar acaba Eki Görüntüle 2120286
Allah allah hastaneden hastaneye fark yoksa eğer tertemiz gelmişti tabi eve gidince yıkadık ama kıyafetleri kirlenmedi canım.Slm kızlar bu ikinci gebeliğim aslında ama ilkinden unutmuşum şimdi hastane çıkışı için aldığım o tatliş kıyafetler yerine ucuz birşey götür bebiş pis olacak batmasın diyorlar doğrumudur ne yapsak
Canım gerçekten bu hafta hepimizde oldu. Çok geçmiş olsun emin ellerdesin sakinleştiriler bebişi hem de dinlenmiş olursun. Bol bol uyumaya çalış Allah şifa versin inşallahKizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Yıkarız geçer canım:)Benim arkadaşlarım yakınlarım da gelir o yuzden güzel set almıştım onu giydircem. Güzel olsun yavrularımız inşallah:)Slm kızlar bu ikinci gebeliğim aslında ama ilkinden unutmuşum şimdi hastane çıkışı için aldığım o tatliş kıyafetler yerine ucuz birşey götür bebiş pis olacak batmasın diyorlar doğrumudur ne yapsak
Kardelencim bol su iç, doktor gözetimini ihmal etme, bebekler en uygun zamanda gelecekler emin ol. Ben anladım ki stres herşeyi körüklüyor, sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak, stres hayatından çıkınca herşeyin biraz daha yola girdiğini göreceksin. İnşallah vakitlice gelecek bebeklerin22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz
Kardelencim bol su iç, doktor gözetimini ihmal etme, bebekler en uygun zamanda gelecekler emin ol. Ben anladım ki stres herşeyi körüklüyor, sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak, stres hayatından çıkınca herşeyin biraz daha yola girdiğini göreceksin. İnşallah vakitlice gelecek bebeklerin
Ah canım Allah şifa versin güçlenmiştir kazanacak inşallah bu mücadeleyi...hemen sütünü sağmaya başla ağzına damlatıyorlar biraz toparlanınca...Allah sana da kolaylık versinHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?