2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.

Mrb cnm yok oyle bisi niye pis olsun miss gibi oluyolar artik yikanmiyo bebekler ama siliniyo istedigini gotur sen sanirim canta hazirliklari baslamis

Iyi geceler gecmis olsun ins tamamlarsin haftani

Çok geçmiş olsun canım. Vaktinde sağlıkla gelsin bu yaramazlar. Hastanede gözetim altında olman iyi olmuş. Bundan sonra hiç kalkmadan dinlen

Bende sordum Instagramdan,200 adet içinde 2 TL dedi..fiyatı dm den atanları samimiyetsiz buluyorum..olebde gıcık bı müşteriyimdir..

Cok sagol canim arastirayim mutlaka vardir

canim insallah vaktinde gelir bebegin ciger gelistirici iyne olman iyi olmus doktor gozetimi altindaamsn insallah hersey normal gider vaktinde dogurursn duamlarimiz hepimiz icin sen moralini yukek tut sıkınti yapma annesi insallah hersey iyi olucak

Benimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)
Gissediyor sipalar
Bende anlamadım ki . Şaşırdım bnde nasıl bu kadar küçük gözüküyor diye . Demekki kiloyu az alsam hamile olduğum belli olmicakmış iyi yapmışım ben kilo alarak
Aynen iyi yapmissin gonlunce yemeye devam

Mrb cnm yok oyle bisi niye pis olsun miss gibi oluyolar artik yikanmiyo bebekler ama siliniyo istedigini gotur sen sanirim canta hazirliklari baslamis
Oh ii ya sonuçta fotoğraf falan çekilecek. Çanta aşamasına henüz geçmedim ben de gidip bi kıyafet daha alsam mı durumundaydım ondan sordum

Doktora yazmak istemedim eşimede kıyamıyorum çok yoruldu benden uzandım baya dediğin gibi gevşedim sıpa hareketli şuan ..Perşembe yine kontrolüm var zaten
Hareketliyse sıkıntı yok canım perşembeye az kalmış inşallah birdaha olmaz. Çok mu ayakta kalıyorsun acaba
Ay çok iyi sen az kilo aldın tabi. Bana hayatta olmaz bunlar güle güle kullan canım belki unutmuştur bebekli kadın neticede sen hatırlat yakınsa olmadı :))

Bu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim Eki Görüntüle 2120273
Bayıldım çok beğeniyorum buntarz şeyleri. Güle güle kullan canım. İsmi de çok güzelmiş.

Ay maşallah ben de 14 kilo aldım ama senle alakam yok yağlar fslan depo yapılıyormuş. Kan artıyor vücuttaki vs ondan belli olmuyor sanırım :)))
Allah allah hastaneden hastaneye fark yoksa eğer tertemiz gelmişti tabi eve gidince yıkadık ama kıyafetleri kirlenmedi canım.
Canım gerçekten bu hafta hepimizde oldu. Çok geçmiş olsun emin ellerdesin sakinleştiriler bebişi hem de dinlenmiş olursun. Bol bol uyumaya çalış Allah şifa versin inşallah

Yıkarız geçer canım:)Benim arkadaşlarım yakınlarım da gelir o yuzden güzel set almıştım onu giydircem. Güzel olsun yavrularımız inşallah:)

22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz
Kardelencim bol su iç, doktor gözetimini ihmal etme, bebekler en uygun zamanda gelecekler emin ol. Ben anladım ki stres herşeyi körüklüyor, sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak, stres hayatından çıkınca herşeyin biraz daha yola girdiğini göreceksin. İnşallah vakitlice gelecek bebeklerin

Inş canım benim . Hepimizin evlatları sağlıkla zamanında gelsin . Hamileliğim başından beri sıkıntılı . Ağrılara raziyim yeter ki bebeklerim iyi olsun

semabsrn Kahverengikus kızlar ben gene 2 haftada yarım kilo almışım her akşam yürüyorum yani bi de diyet...siz zayıflıyor musunuz??? Ölçümlerim güzel genelde ama mesela kızartma yemeyin diyor dün balığı kızartma istediler diye mecbur kızarttım ben de yedim 3-4 tane böyle şeylerden zarar gelir mi acaba...okulda lahana sarması vardı pirinçli diye en küçüğünden 1 tane tadına baktım sadece...ekmeği fazla yiyemiyorum tam buğday cavdar vs 1 öğünde en fazla yarım dilim...meyve de ekşi elma ya da kivi yarım sadece...ara öğünlerim 1 defa kefir 1 defa ceviz fındık içi ve tek hurma 1 defa yarım elma ve yoğurt...bu kadar...kilo alınca kızacak doktorum diyete uymuyorsun diye...açlık 85-90-92 çıkıyor tokluk 112-120 civarı...iyice dengeledim artık yükselten hicbir şey yapmıyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Ah canım Allah şifa versin güçlenmiştir kazanacak inşallah bu mücadeleyi...hemen sütünü sağmaya başla ağzına damlatıyorlar biraz toparlanınca...Allah sana da kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…