2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Doktor hedefi 37 olarak koymuştu zaten. Ama 32 yi görsem inş. Eskiden ne güzelmiş, şimdi binbir dert var. Mutlu sona kavuşalım hepimiz ins

canım benim Rabbim senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun, en kısa zamanda evladınla birlikte evine dönmek nasip olsun, hepimizin yardımcısı olsun,

hem bebek hemde kendimle ilgili hastane de gerekebilecek hazırlıklarımı tamamladım bu hafta sonu, bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim, hurca koydum, kendi gecelik ve pjama takımlarım kaldı ütülenecek, onuda yapıcam bu hafta sonuna kadar,

Anlıyorum canım seni insanın elinde olmuyo bazı şeyler doğru söylüyorsun ama o nyuzunu kustugu için değil yeri kalmadığı için kapatiyo emin ol eller ayaklar kafa hep aynı yerde çünkü :)

Her şey yolunda mı canım ne kadar olmuş kuzucuk. Moralini bozma canım hiçbirşey onlardan daha değerli değil

Çok şükür sıkıntı yok, kilosu boyu mormal 1 hafta ileri , ama makat geliş bundan sonrada dönebilir dedi dr bilmiyorum artık normal doğum istiyordum ama sezeryansa hayırlısı o olsun onları çok takmıyorum, tek sıkıntım eşim ve bana kendimi değersiz hissettirmesi... onuda takmamaya çalışıyorum doğumdan sonraya bıraktım hesabı inşallah hesaplaşmak nasip olur

Anlıyorum canım seni insanın elinde olmuyo bazı şeyler doğru söylüyorsun ama o nyuzunu kustugu için değil yeri kalmadığı için kapatiyo emin ol eller ayaklar kafa hep aynı yerde çünkü :)

İnşallah öyledir :) yerim ben onların miniş ellerini ayaklarını

Doktor hedefi 37 olarak koymuştu zaten. Ama 32 yi görsem inş. Eskiden ne güzelmiş, şimdi binbir dert var. Mutlu sona kavuşalım hepimiz ins

Canım geçmiş olsun çok, inşallah sıkıntı yaşamaz ve tamamlarsın hamileliğini. Herşey Allahtan umarım herşey gönlümüzce olur. Böyle buraları okudukca çok üzülüyorum :/

Benimkide öyle ama dr um hiç şikayetçi değildi boyundan kilosundan takma, gebe eğitimi nerde oluyo bende çok istiyorum gitmeyi

Canım moralini bozma sakın döner merak etme, benim yeğenim 36 da döndü, komşumuz tam kırk haftada döndü kadın hastaneye yattı sezeryan olcak diye akşam yattı sabah çocuk döndü ve normal oldu. Bazı bebeklerin keyfi ne zaman gelirse o zaman dönüyor. Sakın bebeğinden başka hiç birşeyi düşünme. Şu zamanlarda seni üzenlerin vebalı kendi boyunlarına. Herşey güzel olacak diye düşün.

Doğru söylüyorsun herşeyi doğum sonrasına bırakıcam şimdi zaten en zayıf halim elimden bişey gelmiyo

Maşallah kilosu cok iyi. Boyuna cok sasirdim cok uzun. Saglikli olsunda sezeryan ol bence uzulme.

İnşallah canım çok sağol, inşallah hepimiz sağsalim vaktinde kavuşalım yavrularımıza gerisi boş , önce sağlık gerisin hiç anlamı yok

Boyu uzun sanki canım. Normalde doğunca 50 cm civarında doğuyorlar. maşallah boylu poslu olcak demek ki:)

Maşallah kilosu cok iyi. Boyuna cok sasirdim cok uzun. Saglikli olsunda sezeryan ol bence uzulme.
Canım baba tarafı hep uzun 1.90 boyları ama 2 haftada 8 cm artmış hep böyle giderse ooo maşallah ama artık nasıl uzar bilmiyorum bende şaşırdım. Sağlıkla gelsin tüm bebişler inş başka isteğimiz yok herşey kısmet.

arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???
Ben de içiyorum canım, belirli bir miktar kafeinin üstüne çıkarsan bebekte gelişim geriliği olabiliyormuş ama bir fincan kahvede çok az kafein varmış. Ben hamileliğimin başından beri içiyorum, doktor da içme falan demedi

Ben de çok ağlıyorum canım, bebeklerimiz stresli doğmaz inşallah, her şeyi kafama takıyorum, delirmiş gibiyim ama elimde değil her şeye çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…