- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.161
Canım ben de tam bir kitap kurduyum. Hamilelikte biraz sekteye ugradı. Bebekle de biraz zor ama kafamı dinlemek istediğimde yine kitaplarıma kaçarım:)Grubu tavsiye etmen çok iyi oldu çok teşekkürler:)kitap kurdu olarak (kitap grubumuz da var beklerizhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-2302#post-55139443 ) ben de bunu düşündüm ama çevremde maalesef kitapla haşır neşir insan yok
ama az bir miktarda olabilir aslında değer bileceklere
Öyledir öyle bu arada benim kızda geçen hafta makat gelisiydi cumartesi gittim tekrar hastayım diye doktor bı baktı üstün körü basassa dönmüştü döner inşallah seninki deİnşallah öyledir :) yerim ben onların miniş ellerini ayaklarını
Oyyyy topiğimizin ilk bebişi geldi demek. Hoşgeldi minik kuşHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Bir fincanın zararı olacağını sanmıyorum Can'ım.arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???
Maşallah Can'ım kuzuna. Genetikte varsa uzun olur tabi. Ama boylarını çok net ölçemiyorlar diye duymuştum. Birkaç cm fark eder belki.Canım baba tarafı hep uzun 1.90 boyları ama 2 haftada 8 cm artmış hep böyle giderse ooo maşallah ama artık nasıl uzar bilmiyorum bende şaşırdım. Sağlıkla gelsin tüm bebişler inş başka isteğimiz yok herşey kısmet.
Sade içersen sorun değilmiş cnm.arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???
22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz
Geçmiş olsun Allah sağlık sahat versin inşallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Oyy kuzum benim ne kadar acele etmiş böyle..Insallah yogun bakimdanda bi an once çıkar. Rabbim uzun,sağlıklı,mutlu bi ömür nasip etsin aceleci yaramaza...Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Merak etme yavrunla çok daha güçlü olacaksın inşallah...ben de çok ağlardım bebeğim dogduğunda bile ne kötülükler yaptılar aldırış etmedim sadece ona baktım sütüm kesilmesin diye çabaladım emzirdim büyüttüm şimdi oğlum 6 yaşında...eşim okuldan geldi bir gün ben yatıyorum noldu falan dedi işte biraz da ters bi şekilde hani gene mi hastasın gibisine...kuzum diyor ki görmüyor musun karnında bebek var dinlenmesi gerekiyorÇok şükür sıkıntı yok, kilosu boyu mormal 1 hafta ileri , ama makat geliş bundan sonrada dönebilir dedi dr bilmiyorum artık normal doğum istiyordum ama sezeryansa hayırlısı o olsun onları çok takmıyorum, tek sıkıntım eşim ve bana kendimi değersiz hissettirmesi... onuda takmamaya çalışıyorum doğumdan sonraya bıraktım hesabı inşallah hesaplaşmak nasip olur
Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Evet çok haklısın prematüre doğan milyonlarca bebek var, önemli olan sağlıklı olsunlar, inşallah senin yavruların da gününde ve sağlıklı doğar,Inş canım benim. Inan kuveze girmelerini sorun etmeyeceğim sağlıklı olsunlar da
Ben de içiyorum canım, belirli bir miktar kafeinin üstüne çıkarsan bebekte gelişim geriliği olabiliyormuş ama bir fincan kahvede çok az kafein varmış. Ben hamileliğimin başından beri içiyorum, doktor da içme falan demedi
Bende sordum Instagramdan,200 adet içinde 2 TL dedi..fiyatı dm den atanları samimiyetsiz buluyorum..olebde gıcık bı müşteriyimdir..
Hayır canım pozitif çıkmadı bu kan uyuşmazlığı olan gebeliklerde 28. Haftada yapılması gerekli olan iğne kimi dr gerekli görmüyor ama tedbir amaçlı yapılması daha iyiymiş böylece kanama olsa dahi bebek korunuyormuşgeçmişi okuyamadım canım bizde de kan uyuşmazlığı var
7. haftada kanamam oldu yarım doz iğne oldum
20. haftadan beri de her ay indirekt coombs testteyapıyo şimdilik negatif gidiyo hep, kalan dozu vurmayacak sanırım böyle giderse
senin test mi pozitif çıktı?
Merak etme yavrunla çok daha güçlü olacaksın inşallah...ben de çok ağlardım bebeğim dogduğunda bile ne kötülükler yaptılar aldırış etmedim sadece ona baktım sütüm kesilmesin diye çabaladım emzirdim büyüttüm şimdi oğlum 6 yaşında...eşim okuldan geldi bir gün ben yatıyorum noldu falan dedi işte biraz da ters bi şekilde hani gene mi hastasın gibisine...kuzum diyor ki görmüyor musun karnında bebek var dinlenmesi gerekiyorzorla çocuğuma abur cubur yedirmeye çalışırlardı yemezdi görümcemin kızı demir eksikliğinden hastanede yattı o kadar da zenginler çoluk çocugu aç...ablan dedim önce otursun çocuklarının karnını doyursun iki kap yemek yapsın koca burnunu da her yere sokmasın güçlüyüm artık çok şükür o saf sessiz ağlak kızcağız değilim...sen de böyle olacaksın benim ablam yok evin en büyüğüyüm sanırdım ki abla olacaklar ikisi de 40 yaşlarında ikisinde de akıl yok herkes kendi menfaatinin peşinde...takmayacaksın
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgoğluna ağım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?