2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben de tam bir kitap kurduyum. Hamilelikte biraz sekteye ugradı. Bebekle de biraz zor ama kafamı dinlemek istediğimde yine kitaplarıma kaçarım:)Grubu tavsiye etmen çok iyi oldu çok teşekkürler:)

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Oyyyy topiğimizin ilk bebişi geldi demek. Hoşgeldi minik kuş Rabbim çabucak kokusunu duymanı nasip etsin Can'ım.

arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???
Bir fincanın zararı olacağını sanmıyorum Can'ım.
Maşallah Can'ım kuzuna. Genetikte varsa uzun olur tabi. Ama boylarını çok net ölçemiyorlar diye duymuştum. Birkaç cm fark eder belki.

22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz

Çok geçmiş olsun canim inşallah vaktinde gelir minikler ürolog a gözükecek mısın belki kaymıştır dediğin gibi

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Oyy kuzum benim ne kadar acele etmiş böyle..Insallah yogun bakimdanda bi an once çıkar. Rabbim uzun,sağlıklı,mutlu bi ömür nasip etsin aceleci yaramaza...

Merak etme yavrunla çok daha güçlü olacaksın inşallah...ben de çok ağlardım bebeğim dogduğunda bile ne kötülükler yaptılar aldırış etmedim sadece ona baktım sütüm kesilmesin diye çabaladım emzirdim büyüttüm şimdi oğlum 6 yaşında...eşim okuldan geldi bir gün ben yatıyorum noldu falan dedi işte biraz da ters bi şekilde hani gene mi hastasın gibisine...kuzum diyor ki görmüyor musun karnında bebek var dinlenmesi gerekiyor zorla çocuğuma abur cubur yedirmeye çalışırlardı yemezdi görümcemin kızı demir eksikliğinden hastanede yattı o kadar da zenginler çoluk çocugu aç...ablan dedim önce otursun çocuklarının karnını doyursun iki kap yemek yapsın koca burnunu da her yere sokmasın güçlüyüm artık çok şükür o saf sessiz ağlak kızcağız değilim...sen de böyle olacaksın benim ablam yok evin en büyüğüyüm sanırdım ki abla olacaklar ikisi de 40 yaşlarında ikisinde de akıl yok herkes kendi menfaatinin peşinde...takmayacaksın

Haydarinna canım gözünüz aydın. Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip etsin.cok iyi bakılacak inşaallah. Moralini yüksek tut.sutun şimdi iki kat önemli. Güzel haberlerle gel inşaallah. Yanına girince söyle o sabırsız kuzuya birsürü Teyze sinin duasinda o minik.Allahin izniyle çabucak geçicek evine...

Geçmiş olsun canim dediğin gibi inşallah haftamızı tamamlariz

Bende içiyorum başından beri, bebeğimdede gerilik yok hatta maşallah 1 hafta ileri

Hayır canım pozitif çıkmadı bu kan uyuşmazlığı olan gebeliklerde 28. Haftada yapılması gerekli olan iğne kimi dr gerekli görmüyor ama tedbir amaçlı yapılması daha iyiymiş böylece kanama olsa dahi bebek korunuyormuş

Hazirliklar nasıl gidiyor kızlar ? Kasvetli havayı biraz dağıtalım..
Ben park yatak dışında bir şey alamadım henüz. Çalıştigim için bi türlü odaklanamiyordum. Ama bu hafta evdeyim. Şöyle ayrıntılı bi alışveriş listesi yapiyim,artık çoğu eksiği kapatıyim istiyorum. Sizin elinizde liste varsa benimle paylaşir misiniz ? Fikir olur banada. Birde sanirim cogu seyi internetten alcam. Hangi siteleri tavsiye edersiniz ? Ayy soracak cok seyim var

Aynen öyle valla asıl problem eşimin ailesi eşim 37 yaşında belli bir eğitim almış ama hala küçük çocuk gibi onların gazına geliyo, bugüne kadar düğünüm dahil burnumdan getirdiler şimdide hamileliğimi burnumdan getirdiler ama suç onlarda değil fırsat veren eşimde... o kadar bana kendimi değersiz hissettiriyorki anlatamam , şuandada taşıyıcı anne muamelesi yapıyo... çok soğudum çok yıprandım , bana böyle haksızlık yapması canımı çok yakıyo, ama bende bebeğimi düşünmek zorundayım doğum sonrasına bırakıyorum hesabı , Allah ıslah etsin vicdan merhamet akıl fikir versin

Cok guzelmis canim gule gule dagit.

Gerek olursa hastane izin verirse bende boyle yapacagim hem uygun hem sik olmus bence[/QUOTE]
Tesekkur ederim canım, bunlarla uğraşması çok eglenceliymis yaparken eglendm hem de uyguna geliyor.

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgoğluna ağım dualarınızı eksik etmeyin
Maaşallah gülüm ikinize de, Allah minik oğluna analı babalı, uzun, sağlıklı bir ömür versin, kucağına alıp kokusunu doya doya içine çekersin, güle güle büyütürsün inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…