- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.121
kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskiriklimonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik
kasılma yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum,
bazı akşamlar benimde karnım kaskatı oluyor, acaba diyorum
ben resimdeki gibi karton kutu alıp, içine lokum çikolata ve badem şekeri
koyayım diyorum, üzülüyorum bir süre sonra çöpe gidiyor,
magnet veya süslü bebek şekerleri, her neyse
benim onlara fazla para vericek kadar da lüksüm yok
ne zorluklar ile işe gidip geliyoruz, çalışanlar olarak diyorum
maddi açıdan , ev taksidim var kira giderim var, varda var
en azından bebek şekeri yedik derler
Eki Görüntüle 2120009
tamam canim cok sagolben yine başladım malesef ilaca canım.ilaç kullanamiyoruz diye benim gibi bekleyip iyice kötü olma.belli başlı antibiyotikleri kullanabiliyormuşuz.kullandığım ilacı sordum kadın dogumcuma hicbir sakıncası yok rahatlıkla kullanabilirsin dedi.bu arada ben taze zencefil alıyorum.onu rendeleyip balla karistiriyorum.dolapta bekleyebiliyor öyle.akşamları limonlu sıcak suyla içiyorum azar azar.baya faydası oluyor.hic kuru zencefile uğraşma yaş olanı çok daha etkili
Canım bizimki de ayaklarını yüzüne kadar götürüyor. O zaman orası toplanıyor tabi bir de büyüdüler.2 dir doktora gdyr ayaklar kafasının yanında:)Jimnastikçi olcak bizim kız galibaKarnım kasılıp gevşiyor ama kasılma dediğim poposu mu desem kafasımı bir taraf aşırı yükseliyor taş gibi sizde böylemi
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Her şey yolunda mı canım ne kadar olmuş kuzucuk. Moralini bozma canım hiçbirşey onlardan daha değerli değilKontrolden geldik kuzım bana küsmüş annesi sürekli ağladığı için elini yüzüne kapattı bidaha da açmadıcanım yavrum sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum dilerim onların yüzüde gülmesin
Kızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum
Kontrolden geldik kuzım bana küsmüş annesi sürekli ağladığı için elini yüzüne kapattı bidaha da açmadıcanım yavrum sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum dilerim onların yüzüde gülmesin
Önceki konuları bilmiyorum ama neden böyle celalleniyon hemen, bende dün kontrole gittim benimkiside yuzunu kapatmisti.bi öncekinde de öyleydi..sağlıklı olsunlar da nasıl olsa gorecegiz zamanı gelince..Kontrolden geldik kuzım bana küsmüş annesi sürekli ağladığı için elini yüzüne kapattı bidaha da açmadıcanım yavrum sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum dilerim onların yüzüde gülmesin
Arkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
Ay kıyamam kaprisli yaptı sana :) canım benim kimseyi kafana takip ağlayıp üzme minnosunu elinde değil biliyorum ama ağlamak yasakKontrolden geldik kuzım bana küsmüş annesi sürekli ağladığı için elini yüzüne kapattı bidaha da açmadıcanım yavrum sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum dilerim onların yüzüde gülmesin
Kilo değilde baya bı boylu olacak senin paşa şimdiden 50 ise doğumda 55 falan olur heralde :))Kızlar bugün çalışabilir raporu aldım, bebişim 2250 olmuş 50 cm doktor biraz surat ekşitti fazla ileri gidiyor dedi üzüldüm az. Gebe eğitimine yazıldım 17 haftada bir gün gitmiştim doğumu anlatmışlardı korkup bir daha gitmemiştim ama artık gitmem lazım. Biz böyle gidersek 4 kiloyu geçeriz sezeryana almak isterler, sağlıkla gelsin inş yavrucuğum.
bende çok severim yapmayı telde ve pc de kayıtlı yüzlerce örneğim var daha evvel kaydettiğim, ama nedense içimden yapmak gelmiyor, hatta düşünüyordum, keçeden anahtarlık yapayım o kadar güzel örnekler var ki, el sanatları ile ilgim çok iyi dikiş nakış yapamadığım şey yok gibi, bu ara kollarımda sinir sıkışması başladı , bir tane yeleği 1 aydır bitiremedim, az kaldı başka bir şey yapmıcam, ellerim kolların uyuşuyor çok fena...bende ayni durumdayım canım.gerçi ben para vermektense uğraşmayı çok seviyorum.kapı süsüm ve magnetlerimi keçeden balonlar yapacağım.eğer zamanın varsa stres atmak içinde bire bir oluyor.hepsi için malzemelerimi aldım 30 tl gibi birşey tuttu.tavsiye ederim
Meleğim yaaa süt kokulu Rabbim hep yardımcınız olsun inş bir an evvel toplasın kendini yavrucak. Allah sabır versin canm.Arkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
Allah güç kuvvet versin. İnşallah herşey yolunda gidecek dualarımız sizinleArkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
:) Babası uzun ondan sanırım kilomuza yapacak bir şey yok sağlıklı beslenen bir insanım alıyor bebiş ama kanım şekerim sıfır bende bir şey kalmadıKilo değilde baya bı boylu olacak senin paşa şimdiden 50 ise doğumda 55 falan olur heralde :))
Ay kıyamam kaprisli yaptı sana :) canım benim kimseyi kafana takip ağlayıp üzme minnosunu elinde değil biliyorum ama ağlamak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?