2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskirik limonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik

ben yine başladım malesef ilaca canım.ilaç kullanamiyoruz diye benim gibi bekleyip iyice kötü olma.belli başlı antibiyotikleri kullanabiliyormuşuz.kullandığım ilacı sordum kadın dogumcuma hicbir sakıncası yok rahatlıkla kullanabilirsin dedi.bu arada ben taze zencefil alıyorum.onu rendeleyip balla karistiriyorum.dolapta bekleyebiliyor öyle.akşamları limonlu sıcak suyla içiyorum azar azar.baya faydası oluyor.hic kuru zencefile uğraşma yaş olanı çok daha etkili

bende ayni durumdayım canım.gerçi ben para vermektense uğraşmayı çok seviyorum.kapı süsüm ve magnetlerimi keçeden balonlar yapacağım.eğer zamanın varsa stres atmak içinde bire bir oluyor.hepsi için malzemelerimi aldım 30 tl gibi birşey tuttu.tavsiye ederim

tamam canim cok sagol

arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???

Karnım kasılıp gevşiyor ama kasılma dediğim poposu mu desem kafasımı bir taraf aşırı yükseliyor taş gibi sizde böylemi
Canım bizimki de ayaklarını yüzüne kadar götürüyor. O zaman orası toplanıyor tabi bir de büyüdüler.2 dir doktora gdyr ayaklar kafasının yanında:)Jimnastikçi olcak bizim kız galiba

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin

annesine kavusmak icin acelemi emis kuzum dualarimiz seninle insallah kuvozdende cabuk cıkıcak bol bol sag kendini senin sutunle toparlayacak insallah suan bic birsey sitres yapma hersey guzel olacak

Her şey yolunda mı canım ne kadar olmuş kuzucuk. Moralini bozma canım hiçbirşey onlardan daha değerli değil

Kızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum

Geçmiş olsun canım.ikiz olunca doğumu da erkene çekiyorlar zaten.sizin de bize gore az kalmış oluyor.erkende gelseler hic sıkma canını.ben 8 aylık ikiz eşi olarak doğmuşum hemde evde doğum ama çok şükür bi sıkıntı olmamış ikimizde de.bizde öyle iyne falanda olmamış hic.bak simdi ben bebiş bekliyorum.İyi düşün iyi olsun.hepimiz alacağız inşallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza

canim hic birsey icin kendini uzme
darlanma kimse icin degmez cok sevdigin bile olsa bi cizgin olsun benimde bu gecen haftam cok sitresliydi uzucuydu iki defa ani korkudan doguruyorum sandim. ustelik kizimda hasta ben yasadikALarima aglamicam dedim. yoksa yok yani sen guclu bi kadinsin moralini yuksek tut seni sinir edenler utansin bosver.

Önceki konuları bilmiyorum ama neden böyle celalleniyon hemen, bende dün kontrole gittim benimkiside yuzunu kapatmisti.bi öncekinde de öyleydi..sağlıklı olsunlar da nasıl olsa gorecegiz zamanı gelince..

grubumuzun ilk annesi.hep olumlu düşün annesi o seni hissediyordur.o çok kuvvetli bi bebiş annesi.şimdilik yoğun bakımda ama yanına geldikten sonra bol bol öpüp koklarsın.dualarımızdasınız

Ay kıyamam kaprisli yaptı sana :) canım benim kimseyi kafana takip ağlayıp üzme minnosunu elinde değil biliyorum ama ağlamak yasak

Kızlar bugün çalışabilir raporu aldım, bebişim 2250 olmuş 50 cm doktor biraz surat ekşitti fazla ileri gidiyor dedi üzüldüm az. Gebe eğitimine yazıldım 17 haftada bir gün gitmiştim doğumu anlatmışlardı korkup bir daha gitmemiştim ama artık gitmem lazım. Biz böyle gidersek 4 kiloyu geçeriz sezeryana almak isterler, sağlıkla gelsin inş yavrucuğum.

Kilo değilde baya bı boylu olacak senin paşa şimdiden 50 ise doğumda 55 falan olur heralde :))

bende çok severim yapmayı telde ve pc de kayıtlı yüzlerce örneğim var daha evvel kaydettiğim, ama nedense içimden yapmak gelmiyor, hatta düşünüyordum, keçeden anahtarlık yapayım o kadar güzel örnekler var ki, el sanatları ile ilgim çok iyi dikiş nakış yapamadığım şey yok gibi, bu ara kollarımda sinir sıkışması başladı , bir tane yeleği 1 aydır bitiremedim, az kaldı başka bir şey yapmıcam, ellerim kolların uyuşuyor çok fena...

Meleğim yaaa süt kokulu Rabbim hep yardımcınız olsun inş bir an evvel toplasın kendini yavrucak. Allah sabır versin canm.

Allah güç kuvvet versin. İnşallah herşey yolunda gidecek dualarımız sizinle

Kilo değilde baya bı boylu olacak senin paşa şimdiden 50 ise doğumda 55 falan olur heralde :))
:) Babası uzun ondan sanırım kilomuza yapacak bir şey yok sağlıklı beslenen bir insanım alıyor bebiş ama kanım şekerim sıfır bende bir şey kalmadı

Ay kıyamam kaprisli yaptı sana :) canım benim kimseyi kafana takip ağlayıp üzme minnosunu elinde değil biliyorum ama ağlamak yasak

İnan elimde değil yoksa ben onu üzmek istermiyim bazı olaylar yaşadım halada yaşıyorum. Eşim hamileliğim boyunca beni çok yalnız bıraktı bana kendimi çok önemsiz hissettirdi halada öyle... çok zoruma gidiyo onun tavırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…