- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.221
Yanılmıyorsam, bebeği besleyen damarlardaki kan akımı yavaş ve direnç vardı bu da yüksek tansiyona sebep oluyordu, bebeğin gelişimi de geriliyordu sanırım canım, dilerim en kısa zamanda toparlanıp güle oynaya çıkarlar hastanedenarkadaslar dün aksam dünyaya gelen oğluşumuz hakkında bilgisi olan var mı? neden erken doğum oldu diye?
Geçmiş olsun tatlım üzüntünün stresin yukselttiginden adım kadar eminim.gavuskon icmedim hiç ama bazı ilaaclar da fruktoz oluyor.içeriğine bak istersen.bu arada sekeri çok fazla düşürmekte iyi deil bilgin olsun.Canim şekerin yukselmiyorsa sorun değil. Artık vücut diyete alışmıştır. Ilk zamanlar kilo verilir sonra duraklama olur. Sen değil bebiş kilo almıştır. Yani onlar büyüyorlar durmadan. Bizim diyet yapmamızın en büyük nedeni şekerimizin yükselmemesi. Sonra dengeli kilo almak. Ayda 2 kilo normal biliyorsun. Kızartma bende yemiştim sekerim yükselmedi hamsi kızartma idi patates biber patlıcan gibi olmuyor balık daha hafif oluyor.
Benim de bir sorum var size.HayatGayem @Kahverengikus tired ve seker olcer arkadaslar 2 gündür tokluk sekerim yüksek çıkıyor hastayım bu son iki günde hastalık mideme vurdu sanirim midem kötü kusuyorum su içemiyorum ve gaviskon kullanıyorum artı biraz sinirli ve üzgünüm devamlı ağlıyorum. Bunlar nedeni olabilir mi yoksa kafayı yicem 150 ve üzeri çıkıyor
Bir de gaviskon icio uyuduğum geçeni sabahında açlık 85 civarları çıkıyor içmezsem 77 gaviskon şekeri çıkarır mi
Ben de çok ağlıyorum canım, bebeklerimiz stresli doğmaz inşallah, her şeyi kafama takıyorum, delirmiş gibiyimama elimde değil her şeye çok üzülüyorum
Ahaha aynı ben benimki de geç geliyor beşik dolap yapıyor çocuğa neden bitmedi hala yoksa beni görmemek için mi uzatıyorsun diyorum, herşey geliyor aklıma yaa.Sorma kuzum, eşim İstanbul’a iş toplantısına gitti bugün, sen bizi bırakacaksın kendine dost mu tuttun diye akşamdan beri kafayı yedim. Bizi terketme diye bütün geceyi zehir ettim adamaşaka yaptığımı sandı önce baktı ben ciddiyim, adamcağız öyle bi şey olmadığına beni ikna etmeye çalışıyor, resmen ruh hastası gibiyim ama elimde değil. Cumartesi doktora da sordum saçma sapan şeylere atak geçiyorum çok ağlıyorum dedim olacak o kadar dedi nasıl geçecek kalan zaman bilmem, kendimden bunaldım o derece
Haklısın canım benim de en korktuğum şey bu, bebegin huysuz kolik uykusuz bebek olması. Bu aya kadar iyiydim şimdilerde delirdim, inşallah en kısa zamanda düzelirim. İlk başlarda kimse beni üzemez, bebeğim için hiç bi şey umrumda değil diyordum. Yeniden kendimi motive etmeliyim, teşekkür ederimBeyazkediiiiii kızlar korkutmak için değil ama kendinizi ğzmeyin diye söylüyorum. İlk hamilleiğimde hep ağladım sızlandım içime kapandım eşime dokunmak bişe gelmedi kendi kendime triplere girdim. Sonuç gazlı kolik stresli sese alışkın olmayan bir bebek. Çok zorlandım ilk aylar. Şimdi daha yeni hissetmeye başladı bizi değiştirme imkanınız var bol bol komedi filmleri izleyin gerekirsr kahkaha atın dışarı çıkın yürüyüşe gidin. Bebişiniz mutlu olsun
Geçmiş olsun tatlım üzüntünün stresin yukselttiginden adım kadar eminim.gavuskon icmedim hiç ama bazı ilaaclar da fruktoz oluyor.içeriğine bak istersen.bu arada sekeri çok fazla düşürmekte iyi deil bilgin olsun. .
Ben de bitmedi mi sizin beşikler, bi resim at da bakalım diyecektim. Bugün aklıma geldi :) iyi ki dememişim, yarana tuz biber olurdumAhaha aynı ben benimki de geç geliyor beşik dolap yapıyor çocuğa neden bitmedi hala yoksa beni görmemek için mi uzatıyorsun diyorum, herşey geliyor aklıma yaa.
Ay atarım tabi teyzesi eşim işten sonra yapmaya çalışıyor bir de ahşap yapıyo uzun sürdü tabi ek işte aldı arada ama bitti sanırım çok az kalmış eve gelsin atarım resmini. Artık gelsin bu gidişle dogurcam zaten 40 haftayi bulmaz bizim gibi.Ben de bitmedi mi sizin beşikler, bi resim at da bakalım diyecektim. Bugün aklıma geldi :) iyi ki dememişim, yarana tuz biber olurdumşaka bi tarafa el yapımı olacak, babası yapacak diye merak ettim, bitince bize de gösterir miydin acaba ki
Yok kız kilon bebişin kilosu değil ki kalk git olmadı takma kafana sakın.Kızlar bugün yürüyüşe çıkınca eczanede tartılayım dedim 1.5 kg yakın vermişim. 15 gunde Bebeğim zaten 1 hafta geriden geliyordu daha fazlalasmismidir geriliği. Ayın 12 sinde randevum var
Üzülmek için bir bahanem daha oldu
Canım o kadar diyet yapıyorsun tabi ki kilo vermen normal...ben vermemiştim ama aynı kiloda kaldığımda bile bebek 1 hafta önden gidiyordu...sanmıyorum yani öyle bişey olacağını...hiç korkma üzülme...hem niye böyle gerildin ki sen hem kendine hem bebeğine zarar...üzülmiycez demiştik...bu arada eczananin tartısıyla doktorunki aynı olmayabilir...ben de niye diyet yapanlar kilo veriyor da ben vermiyorum diyorum doktorum kızacak gene bana...ama ben çok yatmaya başladım ona yoruyorum...sınıfta da eskiden deli gibi dolaşırdım şimdi biraz oturuyorumKızlar bugün yürüyüşe çıkınca eczanede tartılayım dedim 1.5 kg yakın vermişim. 15 gunde Bebeğim zaten 1 hafta geriden geliyordu daha fazlalasmismidir geriliği. Ayın 12 sinde randevum var
Beyazkediiiiii kızlar korkutmak için değil ama kendinizi ğzmeyin diye söylüyorum. İlk hamilleiğimde hep ağladım sızlandım içime kapandım eşime dokunmak bişe gelmedi kendi kendime triplere girdim. Sonuç gazlı kolik stresli sese alışkın olmayan bir bebek. Çok zorlandım ilk aylar. Şimdi daha yeni hissetmeye başladı bizi değiştirme imkanınız var bol bol komedi filmleri izleyin gerekirsr kahkaha atın dışarı çıkın yürüyüşe gidin. Bebişiniz mutlu olsun
Kızlar hamilelik döneminde moralinizi en üst seviyede tutmaya çalışın sağlık dışında hiçbirşeyin sizi üzmesine fırsat vermeyin bunun acısı bebeğiniz doğduğunda çıkıyor malesef ben kızıma 9 haftalık hamileyken babamı kanserden kaybettim o dönemim hep üzüntü ağlamayla geçti gurbetteydim aklım annemde kardeşimdeydi kızımdan önceki bebeğimide kalbi durduğu için kaybetmiştim her kontrole gittiğimde stres oluyordum acaba yaşıyormu diye çok şükür sağlıklı bir kızım oldu ama kolikti ve 6 ay inanılmaz zor geçti gebelik psikolojisinin bebeği doğduktan sonra etkilediğine birebir şahit oldum
Canım bebek iyidir, eczanenin tartısı yanlıştır belki, stres yapma, 12sine bi şey kalmamış bak görürsün bebegin toparlanmıştırKızlar bugün yürüyüşe çıkınca eczanede tartılayım dedim 1.5 kg yakın vermişim. 15 gunde Bebeğim zaten 1 hafta geriden geliyordu daha fazlalasmismidir geriliği. Ayın 12 sinde randevum var
Sağol canım allah razı olsun insan bir sorunla karşılaşınca dünyanın merkezine onu koyuyor sanıyoruzki en büyük dert o ama değil canım sıkma canını bebeğine odaklan eşinmiş çevrendekilermiş onlar belki senin bu kadar üzüldüğünün bile farkında değiller hayatlarına devam ederken neden onların münasebetsizliğini bebeğine ödetesinkiTekrar başın sağolsun canım, doğru söylüyorsun sağlıktan daha mühim hiç bişey yok çok gereksiz şeyleri takıyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?