- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.201
Maşallah canım, benimki de öyle gerilik yok çok şükür. Şu an vücudumda ki tek gerilik, benim zeka geriliğimBende içiyorum başından beri, bebeğimdede gerilik yok hatta maşallah 1 hafta ileri
Ben de eşim yüzünden günde 3-5 tane içiyordum keşke bıraksa çünkü içmeyene çok zor içen birinin kokusuna katlanmak...sonra da o ilk bulantı kusma dönemlerinde nefret ettim kokusundan iyice...bi daha da içmem galiba zaten oğlumun yanında falan hiç içmedim gördükçe normalleşir diye...egitimciyim sonuçta kendi yaptığın şey için yapma diyemezsin...en iyisi hiç bulaşmamakInşallah başlamayız canim. Benim eşim içiyor onun için uğraşıyorum. Geçen bir gece o sigara içerken yanında birşeylere bakıyorduk. Yatağa yattım sigara kokusu geliyo burnuma hemen yeni eşofman çektim ustume yoksa uyumanın imkanı yoktu. Balkonda açık havada olduğumuz halde üzerine sinmiş düşün.
Teyzem 3 hamileliğim de ve emzirirken sigara içmezdi sonradan başladı tekrar. Sağlık odağındaki hemşirem de hamileyken içmedi doğumdan sonra içmeye devam etti. Inşallah başlamam diyorum bende
Gaviscon bayaa tatlı bir şurup ama içindr tatlandırıcı mı var şeker mi bilemiyorum...yükseltebilir bence...yapılacak tek şey yürüyüş...yürüyebilsen bence metabolizmayı da hızlandırıyor ve vücuda giren zararlı maddelerin etkilerini en aza indiriyormuş
Sorma kuzum, eşim İstanbul’a iş toplantısına gitti bugün, sen bizi bırakacaksın kendine dost mu tuttun diye akşamdan beri kafayı yedim. Bizi terketme diye bütün geceyi zehir ettim adamaBen de çabuk kırılıyorum ağlamaya başlıyorum oturduğum yerde akıyor gözümden ne yaparız böyle bilmiyorum, üzmek de istemiyorum çocuğumu ama ben ağlarken hiç oynamıyor duruyor hep.
Sen güçlü ol kendini iyi hazırla...8 yıllık evliyim ben daha 1 yıldır insanca yaşıyorum nefes alıyorum o da onlardan uzaklaştığımız için...ne düğünümün ne doğumumun...hicbir güzel günümün tadını aldırmadılar...sen sağlam dur bak daha lohusa falan demiycekler neler çevirecekler çocuğun için iyi olacaksın bol sütlü yüzü gülen annelere ihtiyacı var onların...kim ne yaparsa yapsın gülücüklerimizi alamıycaklar bizden...sevdiğin şarkıları aç oyna arkadaş çağır çık dolaş...her şey çok güzel olacak...inanAynen öyle valla asıl problem eşimin ailesi eşim 37 yaşında belli bir eğitim almış ama hala küçük çocuk gibi onların gazına geliyo, bugüne kadar düğünüm dahil burnumdan getirdiler şimdide hamileliğimi burnumdan getirdiler ama suç onlarda değil fırsat veren eşimde... o kadar bana kendimi değersiz hissettiriyorki anlatamam , şuandada taşıyıcı anne muamelesi yapıyo... çok soğudum çok yıprandım , bana böyle haksızlık yapması canımı çok yakıyo, ama bende bebeğimi düşünmek zorundayım doğum sonrasına bırakıyorum hesabı , Allah ıslah etsin vicdan merhamet akıl fikir versin
Ben de eşim yüzünden günde 3-5 tane içiyordum keşke bıraksa çünkü içmeyene çok zor içen birinin kokusuna katlanmak...sonra da o ilk bulantı kusma dönemlerinde nefret ettim kokusundan iyice...bi daha da içmem galiba zaten oğlumun yanında falan hiç içmedim gördükçe normalleşir diye...egitimciyim sonuçta kendi yaptığın şey için yapma diyemezsin...en iyisi hiç bulaşmamak
Maşallah canım, benimki de öyle gerilik yok çok şükür. Şu an vücudumda ki tek gerilik, benim zeka geriliğimher şeyi unutuyorum, hiç bi şey anlamıyorum ama bunların kahveyle ilgisi yoktur tabi
Moral lazım canım hepimize, yorulduk artık iyice.. önce bebeklerimiz sonra bizim için her şey güzel olacak inşallah, allah hepimizi güldürsünEvBoregi ne kadar çok ortak noktamız var doğumdan sonra zayıflama işini sıkı tutalım
Bugün burda hepiniz çok moral verdiniz hiç güleceğim yoktu Allahta sizi güldürsün
Sen güçlü ol kendini iyi hazırla...8 yıllık evliyim ben daha 1 yıldır insanca yaşıyorum nefes alıyorum o da onlardan uzaklaştığımız için...ne düğünümün ne doğumumun...hicbir güzel günümün tadını aldırmadılar...sen sağlam dur bak daha lohusa falan demiycekler neler çevirecekler çocuğun için iyi olacaksın bol sütlü yüzü gülen annelere ihtiyacı var onların...kim ne yaparsa yapsın gülücüklerimizi alamıycaklar bizden...sevdiğin şarkıları aç oyna arkadaş çağır çık dolaş...her şey çok güzel olacak...inan
Sen güçlü ol kendini iyi hazırla...8 yıllık evliyim ben daha 1 yıldır insanca yaşıyorum nefes alıyorum o da onlardan uzaklaştığımız için...ne düğünümün ne doğumumun...hicbir güzel günümün tadını aldırmadılar...sen sağlam dur bak daha lohusa falan demiycekler neler çevirecekler çocuğun için iyi olacaksın bol sütlü yüzü gülen annelere ihtiyacı var onların...kim ne yaparsa yapsın gülücüklerimizi alamıycaklar bizden...sevdiğin şarkıları aç oyna arkadaş çağır çık dolaş...her şey çok güzel olacak...inan
Ben şanslıyım eşim benden önce bıraktı darısı size inşallahInşallah başlamayız canim. Benim eşim içiyor onun için uğraşıyorum. Geçen bir gece o sigara içerken yanında birşeylere bakıyorduk. Yatağa yattım sigara kokusu geliyo burnuma hemen yeni eşofman çektim ustume yoksa uyumanın imkanı yoktu. Balkonda açık havada olduğumuz halde üzerine sinmiş düşün.
Teyzem 3 hamileliğim de ve emzirirken sigara içmezdi sonradan başladı tekrar. Sağlık odağındaki hemşirem de hamileyken içmedi doğumdan sonra içmeye devam etti. Inşallah başlamam diyorum bende
Ben de inanamıyorum nasıl dayandığıma tahammülüm kalmamış artık eskisi gibi değilim de...ya çok kötüydü her şey ben tövbeliydim bi daha çocuk falan doğurmam diye ama işte şurda 1 senedir normalleşmeye başladık sükürler olsun...canım Kilis teydik savaş vardı ögretmeniz kolay tayin çıkmıyor anca İstanbul a çikar dedik istedik çıktı babası yüzünden iptal ettirdi babası annesinden ayrı başka kadınla evli ve Alanya da yaşıyor annesi kardeşleri Hatay da...ve ben Kilis te mahkumum neden onlara yakın olmak için...ve yetmiyor tayin iste gel diyorlar...yıllardır annesinin kira sorunu...düğünden sonra altın bozdurdu kira ödedi ah bi gitseydim oraya bi düşseydim ellerine dünya onların olacaktı...ve tayini iptal ettiren babası bizi bi de dolandırmaya kalktı tesadüfen ortaya çıktı bunlar...nasıl biliyor musun...kanser oldu ameliyat için eşim bizi bıraktı gitti 3 ay refakatçi iznine ayrıldı işte o arada öğrendi her şeyi...babası hala yaşıyor ve biz kira öderken o bizim evimizin kirasını alıp yiyor...ayyy anlatsam daha neler nelerCanim okudukça nasıl dayandın diyorum. Hakikatten nasıl dayandın her tartışmada boşanma lafı açanlara inat nasıl evli kaldın. Şu anda eşimle bende kavgaliyiz. Ne sesine nede varlığına tahammülüm yok ve durup durup ağlama krizlerim geliyor ses etmiyorum ama sinir katsayım ger dakika daha da yukseliyor
canım benim tebrik ederim, miniği Allaha emanet ediyoruz, inşallah bu süreç çok çabuk geçecek ve koyun koyuna yatacaksınız. dualarımız seninle canım.Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Rica etsem doğum sonrası zayıflama olayınıza beni de ekleyin valla kafayı yicem artıkEvBoregi ne kadar çok ortak noktamız var doğumdan sonra zayıflama işini sıkı tutalım
Bugün burda hepiniz çok moral verdiniz hiç güleceğim yoktu Allahta sizi güldürsün
Aynen de miYıkarız geçer canım:)Benim arkadaşlarım yakınlarım da gelir o yuzden güzel set almıştım onu giydircem. Güzel olsun yavrularımız inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?