2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar selamlar umarim herkesler iyidir. Ilk bebisimiz gelmis galibaa insallah hersey yolundadir saglikli guzel bir hayati olsun annecigi ve babacigiyla

Ben bugun havuzluhan'a gittim ve civarlardaki carsi pasaja lohusa pijamasi geceligi vs icin. Koskoca yerde su sekilde pijama yoktu: https://m.tr.aliexpress.com/item/32820152224.html

Hep dugmeli (cok rahat olmaz gibi geldi ya kullanislidir belki) dantelli ya pembe ya mavi of gecelikler vardi. Onerileri olan var mi boyle linkteki pijamalar gecelikler icin?

Kızlar cuma izne ayrılcam ya kendimi iyi hissettiğim ölçüde ev hazırlıklarına başlayacağım ben koltuklarımı ve halılarımı yıkatmayı düşünüyorum halılar kurutulmuş olarak gelirde koltukları evde yıkayacaklar kururmu sizce birde vitrin için kapılar için falan erkenmi tozlanırmı yeniden Zeynosrkn84 ne diyorsun bu konuda

Tozlanır kuzum, pazartesi silindi bizim kapılar, camları açtık deterjan koktu diye, akşam eşim iyi silinmiş mi diye parmağını sürdü azcık toz gelmişti yine üstlerine, sanırım camları açtık diye oldu. Halıları yıkatmıştım, dolaştıkça kirleniyor sanki. Perdeler için son iki haftayı bekliyorum, ben her gün kapı pencere açarım ev havalansın diye, zaten salonda oturuyoruz temiz kalması imkansız ayy ya habersiz gelirse bebek diye korkmuyor da değilim

Üff bendede aynı durum sözkonusu işte halılarımı yıkatıp sermesem olmaz kış günü sersem krem tengi ağırlıkta kızımda sağılsun küçük daha kirletir arkadaşım 32de izne ayrıldı iki hafta sonra doğum yaptı doğumdan birkaç gün önce temizliğe başlayacağını söylüyordu

Canım Bizimki de önde gidiyor.ben sordum önemli mi diye.doktor 2 haftayı geçerse önemli bizim için dedi.yani 2 haftaya kadar normal karşılıyorlar.

kiloyla alakalı gerilik olacağını sanmıyorum canım.ben 6 aya kadar 11 kilo aldım yaklaşık 2 aydirda hic kilo almadım.hemde ekstra hiçbirşey yapmadım.bebeğinde gelişimi normal.kilo vermen stres ve yurusune bağlı olabilir

Hanımlar doğum fotoğrafçısı tutacak mısınız ya da oda süsleme vs. Hazırlığı olanlar buradan da paylaşırsa sevinirim örnek olsun

Ayyy deme valla, bu arada kayınvalidem halılarını yıkattı ama açmadı bir iki hafta daha dursun diye, halılar küflenmiş yeniden yıkattılar kokusu geçmedi. Sakın yıkatıp paketli bekletme öyle de kötü. Aman ne yapalım Bebekler erken gelirse de üff evi ne pişmiş desinler napalım şimdi bir iki hafta daha bekleyelim temizleyelim bari

Hanımlar doğum fotoğrafçısı tutacak mısınız ya da oda süsleme vs. Hazırlığı olanlar buradan da paylaşırsa sevinirim örnek olsun
Eşim bebeği karıştırmasınlar diye fotoğrafçı tutacak ben de öyle şey mi olur demiyorum tutsun diye, her anını çekeceği için bebeği degiştiremezlermiş bu adam beni öldürecek ama henüz görüşmedik fotografcıyla, hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var ona gideriz sanırım, çünkü hastanenin gizli odalarını bilirmiş, bebeği oraya koysalar da görürmüş

Gaviskon seker iceriyir olabilir canim ben hic kullanmadim o yuzden bilmiyorm. Ama yaklasik 4 gundur benimde sinirim hic yerinde degil ve gercekten uzgunum. Ve sekerim 160 180 lerde geziyor. Bisey yemememe ragmen diyete aynen devam. Yani stres cok buyuk etken bence. Keske etrafimizdaki insanlar biraz bizi dusunse. Hadi bizi dusunmuyolar bebegi dusunseler bari. Ben uzuldukce sekerim yukseliyo ve bu cocuk etkileniyo yani.

Bi hamileyle.karsilastim.az önce yanındaki kadın beni gostererek onun karnı aşşa düşmüş seninki daha yukarda dedi sankicgormus beni basindan beri yorum yapiyo
Ahaah aynen ya benim mesela hiç yukarı çıkmadı hep aşağıda çocuğum.

Canım sen verdiğin halde bebek kilo alabilir diyet yapanlarda genelde böyledir sen odemden yağdan vermisindir belki bebeğin aldığı kiloyla daha da fazla vermiş bile olabilirsin. Diyet yaptığın için çok normal , bebek almıştır merak etme

Kız bu güzel bahane bak eşim de ister misin dedi ama ben devlete karar verdim. Doktorun çok iyi odalar tek kişilik ebeler eğitim veriyorlar şimdi çok tatlılar o yüzden devlette yapacağım diye özeli bıraktım. Devlete fotoğrafci almazlar.

Ay

Yok kız kilon bebişin kilosu değil ki kalk git olmadı takma kafana sakın.

Evet değil ama karnımın kuculdugunu hissediyordum tartı da eksik çıkınca canim çok sıkıldı. Devlete gidiyorum erkene numara vermiyorlar ki

Canim neden gerildim bilmiyorum ama zayıfladığını hissediyordum annemde göbeğin küçüldü demişti 1.5 kilo eksik olunca. Eczane tanıdık her hastaneye gitmeden önce ona uğrayıp bi tartılıyordum sonra hastane ile sağlama yapıyordum. Hem zaten fazla da almamıştım.
63 ile hamile kaldım 69 da şeker yüklemesine girmistim

Canım bebek iyidir, eczanenin tartısı yanlıştır belki, stres yapma, 12sine bi şey kalmamış bak görürsün bebegin toparlanmıştır

Evet az kaldı zaten ona seviniyorum.

Inşallah canim bende yavaş yavaş alıyordum kilo şubat 10 da 69 kiloydum bir ay geçti üzerinden 1 kilo almışımdır diye gittim verdigimi görünce sinirlerim alt-ust oldu.

Teşekkür ederim canlar inşallah kendi kilosunda devam ediyordur bir sorun cikmasinda şimdi biraz daha iyiyim

Ya dogru aslinda ama hastanedeki pozlarida onemli yani buyuyunce ona bakacak cocuk paspalmi olsun :)
Yikariz bi guzel
22.haftada 33mm genişlemeye stent yatırmıştım, düzelmişti. Herhalde stent kaydı. Tekrar 30 mm e ulaşmış. Ürologa görünmedim daha. Ne olacak bellisiz
Canim insallah hayirli haberle gelirsin idare edersin .

Gecmis olsun canim ins toparlarsin . Bu hafta ne cok erken dogum tehlikesi atlattik boyle
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Canim Allah anali babali buyutsun .Guc versin ikinizede insallah cabuk toparlar kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…