2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım nırmal doğumda çok daha rahat olursun sanırım pek ihtiyacın olmaz kimseye

Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum karnımı geriyor resmen biyerleri çıkıntı yapıyor sevip okşayınca kayıyor resmen bu kasılma değil dimi

Sonuna kadar katılıyorum.ne meraklılar ya.ben asla gitmem hastaneye.gelip bide odada yiyip ıçmeler falan.ilk hamileligimde hastane de yatarken yan odada bebek doğdu.amannn iki tarafın yakınları pasta kestiler sonra bebek enfeksiyon kaptı yoğun bakıma aldılar.keşke bana kimse gelmese.hastane odasını gezdim geçende küçüktü baya dolusmazlar küçük olunca diye umuyorum.kimseye soylemek istemiyorum.böyle havadan geçen enfeksiyonları düşündükçe deliriyorum.hastanede ki o yatirdiklari besige cibinlik olur mu acaba sizce?

Eşinde arada kalmış ara bulmaya çalışıyor anlaşılan. Ama en azından kayıtsız şartsız anasını tarafını tutmuyor. Güzellikle anlatırsan laf aralarında belki oda annesine gerekli şeyleri söyleyebilir. Dediğin gibi bende dayanamazdım hanı güzellikle şöyle diyorum ya ben diyebilirmiydim bilmiyorum Allah kolaylık versin canim.

Bu arada tuzlayıp uyutmak neymiş ben tuzlu suyla yıkamıştım oğlumu. Hatta eşim bu tuz çok az demişti ama ben yakar tenini diye kıyamamıştım. Şimdi oğlumun ayakları kokuyor :) eşinde kafama kakıyor
Birde onu yolladığım suya gül suyuda dökmüştüm güzel koksun diye evet boyun çevresi güzel kokuyor ama ayakları

Çok iyiyim.canim saolasin Allah şükür atlattım bende boğazım ağrıması ilk geçeni geçirdim ilacından bugün bitiyor

Ne kadar iyi olursa olsun hepsi bir falso veriyor sonunda :))) oğlumu tuzladilar ama sürer sürmez yikattim sadece koltuk altına surebildi :)) çocukları tansiyon hastası yapacaklar farkında değiller Allah korusun

Tuzlama böyle tuzu kuru kuru cilde yayarakmi oluyor. Şaştım kaldım. Bana tıkladığın suyuna dok dediler bende bir tutam -ki yemeğe katsam o tuzla tuzsuz olur yemek- attım o sudan doktukten sonrada duru suyla duruladim

Canım cibinlik aparatı uymayabilir o beşiklere koruma amaçlı düşünüyorsan onun çok etkili olacağını sanmıyorum nihayetinde havadaki mikroplar belli süre asılı kalıyor havada kalabalıktan fslan mikrop gelse bebek kucağımızdayken falanda tehlike altındayız ama dekor olarak düşünüyorsan hastanedeki hemşirelere sorabilirsin cibinlik takılıp takılmayacağını.birde naçizane fikrim cibinlik kullancaksan hastanede ve evde aynı kullanma benim drum kapı süsü getirmemizi istemedi hastaneninkini kullanın dedi bidaha eve götürüp kullanmayın nede olsa hastane ortamı dedi

Ne yazık ki sabaha kadar yürüsem de doğuramam tatlım oğlumu doğuramadım çatı darlıgından bebek aşağıya inmedi sezaryen oldum bu da öyle olacak mecburen ama fiziksel olarak daha güçlü olmak istiyorum yürümek beni dinç tutuyor...bir de sitenin yürüyüş parkuru var 1000 metre 1 senedir oturuyoruz kira tabi ki ve ben çıldırıyordum buraya niye bu kadar kira aidat veriyoruz diye eşim de bi eve girdi mi çıkmaz...şimdi sitenin nimetlerinden faydalanıyorum gece bile olsa yürüyorum 24 saat güvenlik görevlileri dolaşıyor kameralar kayıtta yol üzerinde de 2 tane tuvalet var tertemiz...oğlum da akşam 8de uyuyor

Azda değil 10_15 kişi..bence hiç haber verme...o kadar kişiyi ruhum almaz..gerçekten sana destek olacak bir kişi olsun yeter..ablan annen.kardeşin gibi başka kimseye gerek yok...

Benimki hiç o kadar düşmüyor yaa...en düşük 82 ydi şimdiye kadar açlık şekeri...85-89-90 bazen 96 falan oluyor yüksek mi ki çok

Sanırım değildir canim sonuçta hamilelik diyabeti bu. Sen sonuçlarını ne zaman göstereceksin ben ayın 19 una numara almaya çalışacağım o gün zeynep kamile gideceğim için onuda göstereyim diyorum.

Azda değil 10_15 kişi..bence hiç haber verme...o kadar kişiyi ruhum almaz..gerçekten sana destek olacak bir kişi olsun yeter..ablan annen.kardeşin gibi başka kimseye gerek yok...
Eşim yeterli zaten annem rahatsız zaten o sonradan gelse yeter gerisi eve gelsin bunda küsecek alınacak bişey yok..

Tuzlama böyle tuzu kuru kuru cilde yayarakmi oluyor. Şaştım kaldım. Bana tıkladığın suyuna dok dediler bende bir tutam -ki yemeğe katsam o tuzla tuzsuz olur yemek- attım o sudan doktukten sonrada duru suyla duruladim
Evet canım öyle tenine sürüyorlar zamanında bizde tuzlanmış ama ben kıyamadım bekletmeden aninda yikattim kızımıza nasıl tuzlatirim.bilmem gene aynı olur heralde sürer yıkarım :)

Ben baştan sıkı tembihledim bütün akrabalar uzakta sadece annemle eşim olacaktı doğumda...annem geldi 5 gün sonra doğum oldu zaten...sakın dedim şu gün bu gün demeyeceksiniz kimseye telefonda bir şey söylemeyeceksiniz telefonda bile konuşmayacaksınız...olsun bitsin kendime geleyim ondan sonra...doğumdan sonra tabi durmamışlar sağa sola haberler...bebek ağlıyor kalkamıyorum alamıyorum salak kocam bi tarafta anasına ablasına anlatıyor elinde telefon annem bi tarafta babama kardeşime anlatıyor...delirdim bi bağırmışım kapatın şu telefonları diye...ağrın sızın sütün kanaman bir sürü şey oluyor hastaneye gerek yok bence eve gelsin gelecek olan...

Haklısın canım onu okumuştum ama bilmiyorum, saç kurutma makinesi sesine de aynı şekilde saatlerce kıpırdamıyor sonrasında, belki de uyuyup kalıyor mu ki ben kıpırdamıyor diye korkuyor sanıyorum

Canim uyuyordur o rahatlıyor kendini güvende hissediyordur. Bizimki fon makinesi ile uyuyordu 1.5 yaşını geçince fon makinesini sesinden korkmaya başladı. Zaten genişler korku nedir bilmiyorlar ki korku daha sonra öğrenilen birşey.

Oğlum karanlıktan korkmazdı ama sonra bir yakınımız girme orada öcü var gibi birşey söyledi yada aniden korkuttu gitmesin diye sanırım çünkü onun yanından geldikten öööö diyip gitmek istemiyordu karanlığa ondan önce gidip ışığı açmak gerekiyordu. Şükür unutturdum şimdi sorun çıkarmıyor.

Küserseler küssünler! böyle şeye küsülür mü yaa? Orada önemli olan senin kendini nasıl rahat hissettiğin hastaneye gelinecek diye ayet var da biz mi bilmiyoruz acaba..
Ben de kalabalıktan hiç hoşlanmam, annem olacak, görümcem illa ben de gelirim diyor, kayınvalidem hiç susmaz ama gelicek gelmez mi? Kayınpeder hastanede olur girer çıkar kendi babam gelicem diyor, ben erkek istemiyorum. Okuldan fazla gelen olmaz üç beş kişi belki ama bizim görümceler eltiler çok ve insan o anda gerçekten kalabalığa tahammülsüz olur. Emzireceksin, kanaman var lavaboya kalkacaksın, oda zaten sıcak oluyor, eee Doğum yorgunluğu azcık dinlenmek ister insan, tamam mutlu günün paylaşılır ama evde paylaşalım şöyle bi on gün sonra

Ben arkadaşlarıma kibarca söyledim istemediğimi bi kaçı trip yaptı ama umrumda değil.. eşimin ailesinin gölgesini ne evime ne hastaneye sokmam zaten onlarla ilgili sıkıntım yok çok fazla akraba kavramım da yoktur.. ama bu arkadaşlarım ömrümü yedi.. küsen küser kalan sağlar bizimdir mantığıyla kimseye demeden gitcem valla..

Ayyy evet öyle insanlar da var dimi, iğneci geliyor diyen mi ararsın, öcü var diyen mi ararsın doğru korku sonradan öğrenilir, hiç sesi çıkmayınca kesin bişi vardır diye düşünüyorum, ilk bebek diye herhalde iyice umdumcuk olduk bildiklerimizi unuttuk

Canim bende hastaneye nazinin geçebileceği yaninda rahat oldugun bir insan olsa yeter. Sezeryan zaten ameliyat sonrası zor bir süreç ben normal doğum yaptım onda bile geleni gideni görmedim fotolarindan aa oda gelmis falan dedim zaten yorgun oluyorsun emzirme isinde daha acemi oluyorsun. Bazen bebek meme ucunu almak istemiyor onu tutturmaya calisiyorsun. Benim oğlum hemen.meme ucunu tutmuştu şükür ki ama ben nasıl toplu emziririm onu bilmiyordum o yüzden devamlı bir frikik durumu oluyordu. Annem beni kapatmaya çalışıyor bense hem yorgunum hem agrım var hemde bebek emebiliyordu endişeliyim. Ayyy vak yine daraldım.
Aniden doguma gittim dersin kimse alınmasın diye anladığım kadarıyla seni yalnız bırakmak istemiyorlar bunların hepsi sevgiden işte

Çok sevindim yaa tek ben böyle düşünmüyomuşum :) bazen kaçıp uruguay’a falan yerleşesim geliyo.. kimseler olmasın tek başıma kalayım istiyorum :)

Bunda küsülecek ne var anlamıyorum bu kafa neyin kafası...ilgilendiklerini göstermek istiyorlar ama hastaneye gelmeleri bizde ilgileniliyor hissi yaratmıyor bu kadar basit...ben doğum yapan kuzenimi bile 1 kez aradım meşgule düşürdü bi daha da aramadım çok da yakınızdır kim bilir napıyor bebeğe meme tutturmaya mı çalışıyor gazını çıkarmaya mı çalışıyor...gitsen bebeğin nesini görecen yeni doğmuş buruş buruş yarı kanlı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…