2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kendine yapılanı bi yere kadar çekiyor da insan çocuğuna yapılanı hiç çekemiyor...zorla meyve suyu çay içirmeye çalışırlardı ben vermiyorum derim ay yazık mış çocuğa esas onları yedirip içirirsen yazık...eşim de bozulurdu beni suçlardı valla görümcemin çocukları da ortada çok şükür benimki de...abur cubur sevmez alışmadı...isterse mısır patlatırım kek yaparım...ev yoğurdu sever sofraya ne gelirse onu yer maşallah...herkes o kadar meraklıysa kendi doğursun da onun bunun kıyafetiyle abur cuburla büyütsün

Kizlar gecen gun birisi hediyelik olarak klasik magnet yerine acacak magnet yaptirmayi düşünmüştü. Kim oldugunu hatirlayamadim ama okursa bir resim ekliyorum. Cok farkli ve guzel gorunuyor. Hem de acacak olarak kullanilabiliyormus.

Eklentiler

• 1DDFBC98-BB7F-4DB1-A6DD-072DE48C8DD1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93

Canim dün gece yazmıştım hatirlarsan portakal fındık yedim diye bir tane de acve hurması yedim ama portakal bal gibiydi. Neredeyse seninle aynı saatlerde yemiştim. Gece 1 gibi oğlum ancak daldı bende o saatten sonra ölçmedim ama sabah açlığın 76 cıktı. Dün ge e moralimi yüksek tuttum birde oğlumla çok güzel oynaştık kahkahalar havada uçuştu moral de önemli. Ve demistim 3 bardak su içtim diye ve gece her kalktığında yarim bardak da olsa suyu ihmal etmedim canim.
Dediğin gibi hamilelik hormonları çok etkiliyor ama yürüyüş yapamazsan su içmeyi ihmal etme en azından.

Valla kız, süpürge sesinden ödü kopuyor, mecbur yapıyorum tabi ama kıyamıyorum :) şimdilik böyle yani, doğduğunda o süpürgeye alışır, biz ona alışırız napalım

Canim hâlbuki anne karnındaki sese en yakın seslerden biridir elektrik süpürgesi. Hatta kolik bebekler kendilerini anne karnında hissetmesi için bu sesler açılır. Mesela ben fon makinesi sesi indirmiştim. Huzursuz olduğu geceler onu la uyuyordu.

Benimki hiç o kadar düşmüyor yaa...en düşük 82 ydi şimdiye kadar açlık şekeri...85-89-90 bazen 96 falan oluyor yüksek mi ki çok

Ayy maşallah ne kalmış ki ? Nerdeyse bitirmissin. Darısı başımıza. :) Bakım çantasını nasıl bir şey aldın ? Birde bebek arabasının marka ve modelini öğrenebilir miyim ?
Araba : Sunny Baby 772 Camenta Jogger Travel Sistem Bebek Arabasi , çantanında resmini ekliyorum..

Eklentiler

• IMG_20180308_120337.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51

Evet canim kolay doğum yapıyorsun ben oğlumda her akşam yürüyordum gerci dogum icin degil midem kötü olduğu için yürüyordum ama doguma da yardim etti. Birde acve hurması yemiştim şimdi de başladım günde 1 tane yiyorum son ay biraz 5-6 taneye çıkarırım sekerim izin verirse.
Yürüme konusunda tired i gecemeyiz canim. Ben onu kadar istikrarlı değilim. Mesela bugün burası fena yağmurlu evde de yürüyüş zor oluyor dışarıda yürümek gibi olmuyor.
Ama belki yemek masasının etrafında kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi dolaşırım eğer yaparsam seni etiketlerim

Haklısın canım onu okumuştum ama bilmiyorum, saç kurutma makinesi sesine de aynı şekilde saatlerce kıpırdamıyor sonrasında, belki de uyuyup kalıyor mu ki ben kıpırdamıyor diye korkuyor sanıyorum

Kızlar bişey danışcam size.. ben doğuma giderken kimseye haber vermek istemiyorum sadece eşim ve belki annem olsun istiyorum doğumdan sonra da yani tecrübeli annelere sormak istiyorum orda cok insana ihtiyaç oluyo mu? Herkesin fikrine saygım sonsuz ama ben zamanında çok arkadaşıma hastane süsledim hediyeliklerini hazırladım falan şuan o kadar anlamsız geliyo ki anlatamam.. çünkü sen doğum sancısı çekiyosun bebek geliyo emzirmeye çalışıyosun pat kapı açılıyo bi gelen hiç hoşuma gitmiyo.. doğurup toparlandıktan sonra haber versem sıkıntı olur mu acaba?

Benimki hiç o kadar düşmüyor yaa...en düşük 82 ydi şimdiye kadar açlık şekeri...85-89-90 bazen 96 falan oluyor yüksek mi ki çok
Canım benim açlık sekerim ne yaparsam yapayım dusmuyor. İnsuline rağmen 100 un altını iki kere gördüm. Hep 100-105 arası. Tokluk sekerim iyi diye kendimi avutuyorum 105-117 arası kiloda almıyorum.

Yani eğer senin doğum sırasında yanında olma beklentisi olmayan arkadaşlar falansa sorun olmaz canım örneğin öğretmen arkadaşım geçenlerde doğum yaptı watsap grubumuzdan arkadaşlar 23te doğum yaptım çok şükür diye msj attı bizlerde ikinci gün hastaneye yanına gittik gitmeden öncede haber verdik uygunsan gelelim diye yanında sadece annesi vardı

Benim şöyle bi 10-15 arkadaşım illa gelcem doğumda yanında olcam diye baskı yapıyo benim de hoşuma gitmiyo bu durum ben o an sadece kendimi yaşamak istiyorum. Bebeğimin heyecanını yaşamak istiyorum. Birine haber versem diğerine vermesem olmaz bende toptan kimseye söylemiyim diye düşündüm evime gelince ben geldim evdeyim derim..

Yanında olup bapacaklar senimi doğurtacaklarmış nasıl rahat olcaksan öyle yap canım ilk doğum saatlerinde normalde nasıl bilmiyorumda sezeryanda zaten belden aşağın uyuşuk oluyor hemşire ebe odaya gelip gidiyor serumun ıluyor refakatçin oluyor odanın sıcağı senin sıcaklıpın derken bunalıyorsun bebek geliyor hemşireyle falan meme tutması için bebekle uğraşıyosun o gelecekler kalabalıktan başka biley yapmıyolar canım

Benimde 90 civarlarında dün sağlık ocağı ölçtü 92 çıktı.önceki akşam kuru fasulye 6 kaşık 3 kaşık bulgur pilavı yedim.doktotda normal diyor.senin de gayet iyi

Be
benim ilk bebeğim doğum da normal gözüküyo şimdilik kim bilir kaç saat sürcek ne kadar sancılı geçicek annem tansiyon hastası ona bile panik olmasın diye ihtiyaç olmazsa doğumdan sonra söylemeyi düşünüyorum. O yüzden sordum doğum sırasında başkalarına ihtiyaç var mı diye.. yok anladığım kadarıyla herkes evime gelsin hastanede gereksiz kalabalığa gerek yok..

Ben bile sinirlendim burdan. Allah sana sabir versin. Su buyukler cocuk yetistirmeye doymamis mi zamaninda bizim cocuklarimiza karismaya calisiyorlar? Gercekten gicik oldum ya. Bana da kesin gorumcem cok karisir soyle yapma boyle yap diye. İnsallah agzimdan ters bir kaf cikartmaz senin yetistirdigin cocuklar da ortada diye. Kimse kimseye karismasin ya bu kadar zor mu bu? Yardima intiyaci olan soyler o zaman karisirsin. Allah allah
Ben de akrabalar dahil kimseye soylemek istemiyordum. Hatta bir iki kez çıtlattım beklemeyin benden ben dogurur eve gecerim size de bebegimle selfie atarim falan dedim tepkilerini olcmek icin. Hepsi de küsmeye meyilli tepkiler verdi oyle yaptigim taktirde. O yuzden haber veririm. Allahtan fazla kalabaligim yok.

Canim geçmiş olsun dikkat et kendine bende 1 mart 'ta soğuğu yedim ve bir gün sonra boğaz kaşıntısı vucut agrisi onu atlattim derken burun akintisina cevirdi ama su anda cok iyiyim sukur ilac kullanmadim virutik bir hastalikti sanirim.
Gebelik şekeri çıktığı için rahat herşeyi yiyemedim ama yaptıklarını söyleyeyim belki seninde işine yarar. Bol limonlu ıhlamur içtim içine elma ve ayva kabuğu kattım portakal ve kivi yedim meyva öğünlerimde devamlı limonlu su içtim.
Bal limon zencefil yapabilirsen oda çok güzel toparlıyor. Toz veya taze zencefil farketmez ikiside işine yarıyor. Ben ilk hastalığında ikisini de yaptım vaktim varsa taze demledim yoksa toz zencefil kattim ve 2 güne rahatladım.
Bu hastaligimda bal kullanamadigim için zencefil fazla tüketmedim ve 5 gun sürdü.
Inşallah işine yarar da çabuk toparlarsın canim

ANNONA canim sen nasıl oldun. Ben iyiyim hatta dün yürüyüşe bile çıktım enerjim yerine geldi.

minikoglan Canım son durumunu göremedim belki yazmışsındir ama ne yaptın merak ettim. Hareket ediyor mu bebek ?

Küserseler küssünler! böyle şeye küsülür mü yaa? Orada önemli olan senin kendini nasıl rahat hissettiğin hastaneye gelinecek diye ayet var da biz mi bilmiyoruz acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…