2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani nolcal dimi taze taze bak gene canm cekti :)

Ahh kıyamam ya bak işte ne büyük travma, hayatın boyunca peşinde dikkat etmek lazım, kaş yaparken göz çıkaran bir milletiz

bende aynısını istiyorum annemi de istemiyorum hatta sadece eşim ve ben doya doya yaşayalım o anları kendi annem bir şekilde ikna oldu ama kayınvalidem baya bozuldu ben kapıda beklerim dedi hatta evde beklersin biz ararım dedim taviz vermeyi düşünmüyorum nasıl rahat hissedeceksek öyle yapmalıyız.

Dodine
Benim de oluyordu canım geçen iki hafta ama bu hafta olmuyor. Hapşırıyor sandım ama anne karnında hapşırma ve öksürme olayı olmazmış, çünkü onlar mikrobik şeylermiş. Doktora da sormayı unuttum, internetten baktım ama bir sonuca varamadım.

Çok sağol canım bende bunu merak ediyordum işte yani kasılma olunca bebeğin hareketlerinin hissedilip hissedilmediğini
Ben haftasonu kasilmadan yattım hastane de bebek top gibi oluyo ve sende hareket edemiyorsun kimradin an bicak saplaniyor.bunun gunde bi iki kere olması normal ama düzenli araliklarla ve uzun saatlerce surerse sakın ihmal etmeyin erken doğum demektir bu

canım senin yediğin içtiğinle çocuk şeker hastası olmaz, bunu bir şeker hastası olarak söylüyorum. şeker hastalığı genellikle genetik olarak aktarılıyor bebeğe. ama sende şeker varsa portakal suyu şekerini yükseltir. eğer gebelik şekeri ile ilgili bir sıkıntın yoksa portakal suyu c vitamini işte ne güzel, ama tabi suyundansa yemek daha faydalı onu da unutmamak lazım

Anladim canm.evet yemek daha faydali herseyi posasinda zaten.ama icince sanki daha cok ferahliyorum.zaten ole garip duygular yasatiyoki hamilelik insana normalde portakal yiyen bi insan degilim :)

minikoglan Canım son durumunu göremedim belki yazmışsındir ama ne yaptın merak ettim. Hareket ediyor mu bebek ?
Evet ya cok şükür düzene bindi eskisi gibi. Sali gunu kontrolum var. İnsallah her sey yolundadir. Bebegim iyidir.
Küserseler küssünler! böyle şeye küsülür mü yaa? Orada önemli olan senin kendini nasıl rahat hissettiğin hastaneye gelinecek diye ayet var da biz mi bilmiyoruz acaba..
Gelirler gelirlerZ gelmez olurlar mi.

Kızlar benim kızım 2 gün önce 1.253gr dı şimdi 1.363 olmus doktor şekere dikkat et dedi ama yüklemede şeker çıkmadı ve sonra yine tokluk bakıldı onda da çıkmadı. Sizce 2 günde 110gr fazla mı almış.

Bide fl degerini 7 ile çarpınca boyunu buluyorduk dimi
fl 5.36 iken 2 günde 5.50 yani 2 günde 2 cm mi artmış oluyo

Canım benimde öyle oluyor özellikle aşağı taraflarda hep titreşim gibi hissediyorum şuanda kafası aşağıda kafasını çevirdiği zaman galiba titreşim gibi oluyor ben takmıyorum tekmelerinden çok farklı çünkü yada ellerini hareket ettiği zamanda olabilir. Ben hiç kötü birşeye yormadım hep kafası elleri diye düşündüm. Yarın doktor kontrolüm var aklıma gelirse eğer sorarım size haber veririm.

Canim bazı yediklerimiz gerçekten çocuğa kilo aldırıyor mesela tahin-pekmez tahin helvası ve kasar peyniri ben bunları deli gibi tüketirdim bacak boyu 1 hafta geri iken göbek çevresi haftamdan bikac gün fazlaydı. Sonra yemeyi azalttim göbek çevresinde yavaş yavaş bacak boyu ile uyumlu hale geldi. Şeninde belki böyle yediklerin varsa kilo alması normal birde 29 haftadan sonra sanırım haftalık en az 200 gr ve hafta iserledikce uzeri alması lazım e bide yediklerin bebeğe yarayan şeylerse tamam

Son düzenleme:
Öyleyse iyi aklıma takıldı ekmeği biraz fazla yiyorum sanırım ama şeker çıkmadı rahat rahat da yiyemicem mi ki

Koruma amaçlı düşündüm:)ve inanirmisin bende aynısını düşündüm dr un gibi.sonrada dedim ki eee hastanede bizde bulunuyoruz sonuçta delirdin herhalde:)sadece o besige serdigim battaniyeyi kullanmam sanırım.birde ben nevresim takımı götürcem hastanedekinde yatmak istemiyorum.benim gibi düşünen varmı?

Genelde sabahlari iciyorum ben ama demir hapiyla icilmedigini biliyorum.bana greyfrt icme yeme demisti.kan sulandirici igne kullandigim icin ama portakal akloma takildi simdi doktora sormak gerek
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama bi yetde izlemiştim suyunu içmektense yemek daha mantıklı demişti . Mesela bi bardak portakal suyu için en az dört tane portakal sıkıyosun bir bardak içiyosun ama o dört portakalında şekerini almış oluyosun dört portakalı aynı anda yemek gibi falan diyordu . Ben günlük bi tane portakal yiyorum hep

semabsrn sanirim gozumu karartip alacagim aliexpressten bu pijamalari. Insallah iyi cikar.

Canim eline ulaşınca bana da bilgi verirmisin benim beğeni listemde bu iki gecelik var ama eşini kandıramıyorum. Elektronik eşya genelde aliyoruz buradan

2017 ilkbahar ve sonbahar hamile kadın pijama uzun kollu giyim üzerinde kod artırmak için alt kat ev pijama kadın
http://s.aliexpress.com/UZFbieIv?fromSns=

2017 yeni moda analık pijama uzun kollu dışarı emzirme artı büyük metre hemşirelik ev pijama takım
http://s.aliexpress.com/MnAVBfAV?fromSns=Bağlantıyı kopyala

Öyleyse iyi aklıma takıldı ekmeği biraz fazla yiyorum sanırım ama şeker çıkmadı rahat rahat da yiyemicem mi ki

Rahat rahat ye canim şeker de çıkmamış benim yerime de ye bak portakal suyu muhabbet var yandan bakıyorum bende saat 4.30 olsun ara ogune portakal koydum onu yicemmm

Genelde sabahlari iciyorum ben ama demir hapiyla icilmedigini biliyorum.bana greyfrt icme yeme demisti.kan sulandirici igne kullandigim icin ama portakal akloma takildi simdi doktora sormak gerek
portakal ile demir çok iyi aslında ebe dün bile hatırlattı c vitamini ile al demiri diye ama greyfurt kemoterapi alan insana bile yasak onun ilaçlar ile etkileşimi var.

Ayyy dogru ya ben hic bole.dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…