- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.381
Ya benim izinli olduğumu bile saklıyoruz herkeslerden gelmesinler diyeÇok sevindim yaa tek ben böyle düşünmüyomuşum :) bazen kaçıp uruguay’a falan yerleşesim geliyo.. kimseler olmasın tek başıma kalayım istiyorum :)
Bebeğe mi geliyorlar sanki, bizim okuldakiler ne giydin,ne ikram ettin, odayı nasıl hazırladın, kayınvaliden mi annen mi var falan diye bakmaya gelirlerBunda küsülecek ne var anlamıyorum bu kafa neyin kafası...ilgilendiklerini göstermek istiyorlar ama hastaneye gelmeleri bizde ilgileniliyor hissi yaratmıyor bu kadar basit...ben doğum yapan kuzenimi bile 1 kez aradım meşgule düşürdü bi daha da aramadım çok da yakınızdır kim bilir napıyor bebeğe meme tutturmaya mı çalışıyor gazını çıkarmaya mı çalışıyor...gitsen bebeğin nesini görecen yeni doğmuş buruş buruş yarı kanlı bişey
Kizlar bana cok yuruyus yasak.
Dun cok kotulestim. Yorgunluktan .
Doktorumda dinlen diyor hep.
Dinlemeyince sancidan kivraniyorum.
Dun bazi seyleri kafamada taktim .
Cocugu olmayan bi yakinim sozde cok yakinim hamileyim diye yolunu degistirdi resmen gorusmek istemedi uzuldum .
7 aydir zaten diger yakinlarimda pek gelmiyor ablam bile 2 kere misafr gibi geldi .yakinda oturuyor buarada .
Bu kadar yalnizken dogum korkutuyor beni .
Allah yardimcisi olsun yalnizlarin gurbettekilerin.
Insallah kimseye muhtac olmadan kolay bi dogum yapariz
Canm doğumdan sonra kayinvalidemler bize yerleşmeye düşünüyormuş. Evleri de yakın ha..gunduz gel gece kocamla başbaşa birak en azından dedim..gidin odaniza cekin kapinizi naparsaniz yapın dedi..basbasa kalmak sadece o demek sanki..esimin yanında söyledi bunu eşim de kızdı annesine ama bana gelip kalmalarını engelleyemem de dedi eşim.. keyfim hiç yok suaralar.. ağzına bal çalmak, soğan suyu içirmek haricinde de şeyler sayiyor illa yapicam die.. benim bebeğim diyor.. tuzlar bir gece uyuturum diyor.. ben onun tuzlama şekline karşıyım..kuru kaya tuzu ile bebeği ovarmış ağzına falan tuz sürermiş..bebegi baya mikrop gibi görüp temizleyesi mi var bunların anlamıyorum. Illa tuzlanacaksa kovada banyo suyunda tuz eritip boynundan aşağı bir iki tas döküp sonra durularım. Bebeğin cildine yazık ovmak da neymiş..tuz yakar..neyse uzatmayayım stresten mi mevsim degisikligimi hamilelik mi bilmem sersem gibiyim..dikkatimi toplayıp hiç bir işimi yapamıyorum. Dogumdan sonrası için acayip endişelerim var.
Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum karnımı geriyor resmen biyerleri çıkıntı yapıyor sevip okşayınca kayıyor resmen bu kasılma değil dimi
Benimkide oyle valla ne zaman birsey yesem hemen kudurmaya basliyor. Bir de oturdugum zaman hoslanmiyor sıkışıyor galiba. Ayakta ve yatarken sıkınti yok :)Canim Benim kızın da bana haşin davranıyor canımı çok yakıyor bazen içeride akrobatik hareketler yapıyor sanırım. Yemek yedigimde cok mutlu ozellikle et ve meyva yediğinde yerinde durmuyor. Merak etme canim bunlar kasılma değil. Kasilmada bebek hareket etmiyor taş oluyor karnin ve yanında acıda çekiyorsun
Çok sağol canım bende bunu merak ediyordum işte yani kasılma olunca bebeğin hareketlerinin hissedilip hissedilmediğiniCanim Benim kızın da bana haşin davranıyor canımı çok yakıyor bazen içeride akrobatik hareketler yapıyor sanırım. Yemek yedigimde cok mutlu ozellikle et ve meyva yediğinde yerinde durmuyor. Merak etme canim bunlar kasılma değil. Kasilmada bebek hareket etmiyor taş oluyor karnin ve yanında acıda çekiyorsun
oğlum da akşam 8de uyuyor
Cnm benim ben bile ağırlaştım kendimi zor taşıyorum seni düşünemiyorum bile maşallah valla. Bebişler nasıllar kız erkek kiloları falan nasıl ay pek heyecanlı. mandalina ve portakalda şeker var ama ne kadar içebilirsin ki iç kız 3 çocuk kolaymı enerjmi kalır insanda. benim de kan şekerim düşüyor hep mandalina portakal yemezsem azıcık iriyiz ben bile yetemiyorum. sen iyi beslen o yüzden.bir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
bir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
Ay nebilim ya korktum.valla ne kadar icerim bilmiyorum ama baya bi iciyorum.hem o kadar terliyorum ki gece hasta olmadim cok sukur.sanirim c vitamini iyi geldi :) valla benimkilerin kiloya ihtiyaci var olsun kilo olsun ama cok olmasin :) suan en buyugu 1500 grm en kicugude 1150 iste.hepsi de erkek :)Cnm benim ben bile ağırlaştım kendimi zor taşıyorum seni düşünemiyorum bile maşallah valla. Bebişler nasıllar kız erkek kiloları falan nasıl ay pek heyecanlı. mandalina ve portakalda şeker var ama ne kadar içebilirsin ki iç kız 3 çocuk kolaymı enerjmi kalır insanda. benim de kan şekerim düşüyor hep mandalina portakal yemezsem azıcık iriyiz ben bile yetemiyorum. sen iyi beslen o yüzden.
Greyfurt çok seviyorum yiyorum ama en son yediğimde birden tokluk şekerim 60lara indi öyle bir etkisi varmış bir de ilaçlar ile etkileşime giriyormuş greyfurt tüketilmemeliymiş. Özellikle ilaçlardan 2-3 saat önce sonraya kadar demir ve vitaminde kullanıyoruz.Cnm benim ben bile ağırlaştım kendimi zor taşıyorum seni düşünemiyorum bile maşallah valla. Bebişler nasıllar kız erkek kiloları falan nasıl ay pek heyecanlı. mandalina ve portakalda şeker var ama ne kadar içebilirsin ki iç kız 3 çocuk kolaymı enerjmi kalır insanda. benim de kan şekerim düşüyor hep mandalina portakal yemezsem azıcık iriyiz ben bile yetemiyorum. sen iyi beslen o yüzden.
Oğluma hamileyken her sabah 1 büyük bardak sıkardık içerdim şimdi şeker yüzünden içemiyorum ve galiba en çok onu özlüyorum...çok iyi geliyordu C vitamini hastalıksız atlattım 9 ayı, enerji de veriyordu...oglum da gayet sağlıklıydı şimdi de ona sıkıp içiriyorum iyi maşallah...sende diyabet vs yoksa içebilirsin rahatlıklabir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
ay maşallah çok iyiler yaaaaa cinsiyetleri neydi cnm. makarna yeAy nebilim ya korktum.valla ne kadar icerim bilmiyorum ama baya bi iciyorum.hem o kadar terliyorum ki gece hasta olmadim cok sukur.sanirim c vitamini iyi geldi :) valla benimkilerin kiloya ihtiyaci var olsun kilo olsun ama cok olmasin :) suan en buyugu 1500 grm en kicugude 1150 iste.hepsi de erkek :)
Batti balik yan gider zaten nasil olsa temizlenecek bide boya isi var onu dusunuyorum ama benlik bi durum yok da genede basinda durmak gerek tabi.canm kendim skip iciyorum buyuk bi bardak amca kesiyo valla yani butun hamileligim boyunca icerken en zevk aldigim sey diybilirim.ama ictim yani artik bisey olmaz insallahAllah yardimcin olsun canim biz 1 bebekli oldugumuz halde bile agirlasiyoruz sende cok yorma kendini temizlikle felan
Portakal suyunu hazir mi aliyorsun yoksa taze kendin mi sıkıyorsun? Bende her sabah bi sise iciyorum portakal, greyfurt ve limon karisimi. Bana saglik ocaginda tavsiye ettiler o yuzden gunluk iciyorum ama seker hastaligi ve obez durumunu hic duymadim
Kiz makarnayi da cok yiyorum ha demek iyi yapiyomusum :) valla dondurma alalim diye esimi gotruyorum buzlari alip geliyorum valla icimde bisey var sönmuyo buz anca biraz kesiyo iste.gecede su icinde uyaniyorum.allah razi olsun canm :)ay maşallah çok iyiler yaaaaa cinsiyetleri neydi cnm. makarna yebebişler için makarna demişti sağlık ocağı. haftada 1 yiyorum ben sen iki ye olmadı. temizlik de yapma gerçekten. ben de iki haftadır buz yemek istiyorum yaaa hep terliyorum ki ben hep üşürdüm. çok normal demekki bu haftalarda ter basması. ay yeni gördüm erkek yazmışsın maşalllah paşalar.
iğneci geliyor diyen mi ararsın, öcü var diyen mi ararsın
Batti balik yan gider zaten nasil olsa temizlenecek bide boya isi var onu dusunuyorum ama benlik bi durum yok da genede basinda durmak gerek tabi.canm kendim skip iciyorum buyuk bi bardak amca kesiyo valla yani butun hamileligim boyunca icerken en zevk aldigim sey diybilirim.ama ictim yani artik bisey olmaz insallah
Genelde sabahlari iciyorum ben ama demir hapiyla icilmedigini biliyorum.bana greyfrt icme yeme demisti.kan sulandirici igne kullandigim icin ama portakal akloma takildi simdi doktora sormak gerekGreyfurt çok seviyorum yiyorum ama en son yediğimde birden tokluk şekerim 60lara indi öyle bir etkisi varmış bir de ilaçlar ile etkileşime giriyormuş greyfurt tüketilmemeliymiş. Özellikle ilaçlardan 2-3 saat önce sonraya kadar demir ve vitaminde kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?