- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.140
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.581
Canim ben bi kac organizasyon sirketiyle gorustum en uygunu oda kiralik olarak 700 tl dedi. Simdi kayinvalidemin isyerinden bi arkadasi yapiyor sadece malzeme parasi verdim. Iscilik almadi. Bence o fiyat gayet uygun ben soyleyim sana.İşte mecbur kalınca alıyorsun diye insanları sömürüyorlar, napalım bi çaresine bakıcaz artık oğlumuz içinEvlatlarımız sağlıkla gelsin, gerisi olur gider çok şükür bugünümüze
Çok geçmiş olsunKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum
Çok geçmiş olsuninş daha daha geç haftaya kadar dayanırsınız bebeklerle.ciğer gelistirici igneyi şimdiden olman cok iyi olmuş sanırım.
İyi canım 12 demekki geçti bir daha olursa gidersin ama inşallah olmaz.Sağol cnm düştü biraz 12.5 filan cıkıyo büyük kücük normal büyük yükseldi bu gece takip edeyim yarında devam ederse giderim tahlilede
Sağol canım haklısın boşuna kendimi yıpratıyorum işte ama çocuklar çok masum hepsi çiçek getirmiş bugün nasıl duygulular. Bugün çok daha iyiyim uyumak çok iyi geldi sizinle de konuşunca rahatlamıştım zaten.Canim yanlış düşünmüyorsun haklisin her hafta haberi yenilemen mi gerekiyor bur kere şöyle bir biter ama çok fazla yetkili olunca kimsenin kimseden haberi olmuyor. Neyse sen vaktin gelince alırsın raporunu hem pisman da olmus boşuna yarın gidip ağız dalaşına girme canim bir laf söyler daha çok canim sikilir. Bize moral lazım. Hem böyle olaylar bebislerimizi etkiliyor bak kasilmalarinda başlamış boşver seni bilen biliyor zaten
#direnevböreği :) valla benim de öyle enteresan yerlerim ağrıyo şuan yeni kalktım mesela sağ elim felç hiç bişey tutamıyorumBen normalde de detaycıyım canım ve normalde de kararsızterazi burcuyum zaten, iyice psikopatlaştım bazen üzülüyorum eşime ama bazen de oh iyi oluyo diyorum. Hormonlar da hemen gitmiyormuş bir kaç ay daha kalıyormuş
benim ellerim de fena, bugün de dizim ağrımaya başladı, sanki boşluğa basıyorum, her adımda tuhaf bi agrı varher gün yeni yeni yerlerim ağrımaya başladı
Kızlar Fotomagnet.net diye bı yer buldum..her ürünün fiyatı yazıyo.. bilen varmı,güvenilirlik acaba..ins.adresinde yorumlar güzel ama..bilemedim..
Çok tatlısın ya haklıymış ama annen üzgünüm :)) bazen istediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler ama hormonlar işte napalım idare edicez 2 ay daha. Allahtan eşin sabırlı bişey demiyor geçecek bu günlerde öyle düşünelimyok yok ikinci falan düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah... zirvede bırakayım bu işi valla karı koca tükendik... bak düşün bugün aynı marka aynı model arabadan 3. Kez aldım neden? Çünkü kafayı yedim! Şuan çok kızıyorum kendime ama renk körü mü oldum ne olduysam mağaza da beğeniyorum eve geliyo beğenmiyorum... bunun gibi bi dünya saçmalık yapıyorum ki ben şimdiye kadar yemin ederim böyle bi insan değildim.. hiç aldıklarımda kararsızlık yaşamazdım şimdi resmen b.kunu çıkardım.. ama söz verdim kendime daha yapmıcam böyle şeyler annem de çok kızdı bi şükret bişeyde istediğin gibi olmasın falan diye.. daha çirkinleşmicem öyle...
Cok tskler canim benim.O zaman şekerle ilgisi yok diyebiliriz.offf nasıl zor süreç yok geri kaldı yok ileri gitti .insallah bütün bebekler günlerinde sağlıklı sıhhatli dogarlar ,hiçbir anne stres yasamasin. @zenderu ya dr da bişey demedi ama ilk defa on gün ileri görünce baya korktum açıkçası.çok saol cvbin için arkadaşım.
Bende kısmetse oradan vereceğim arkadaşım oradan aldı memnundu
Canım ben bebeğin yatağına sunu yaptırdım bak 25 liraya aynısından anne yatagınada yapar sanırım bi bakabilirsinBen küvöz örtüsü ve anne-bebek yatagına fiyonk, kapı süsü istiyorum, nereden baksan 350 falan tutuyor normal mi? Ben mi abartıyorum acaba, hem de tam içime sinmiyor, görseldeki gibi şeyler mesela
Tam polyannayız canım, nasılsın diyorlar kötüyüm desem sanki ne yapacaklar#direnevböreği :) valla benim de öyle enteresan yerlerim ağrıyo şuan yeni kalktım mesela sağ elim felç hiç bişey tutamıyorumneyse ki az kaldı... kendimi öyle avutuyorum.
Aaa süpermiş ben bu sayfayı görmemiştim, hemen bakıyorum, çok güzelmiş güle güle kullanın, ayy çok teşekkür ederimCanım ben bebeğin yatağına sunu yaptırdım bak 25 liraya aynısından anne yatagınada yapar sanırım bi bakabilirsin
Bende baktım onlara ama bebek hediyesi olarak pek sinmedi icime aynı senin gibi bende kullanılsın istedim daha hamilelikten önce filanda birinde bebeğe gidince görmüştüm anahtarlık bayada kullandım kırıldı öyle attım ben ondan yaptırıcam kendim yapayım dedim ama sekeriydi tülüydü kurdelesiydi aynıya geliyo cok az bi fark kalıyo süslemesinide begendim bunun ay resim yüklenmiyo özelden atmayı deniyeyimKizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
iyi maşallah sevindim.Teşekkür ederim canım benim. Dün sertlesmeyle beraber ağrı olunca nst ye girdim ama kasılma çıkmadı çok şükür.
Sen nasilsin
Rica ederim cnm kapı süsleride var bursada bi sayfa bu güzel seyler varAaa süpermiş ben bu sayfayı görmemiştim, hemen bakıyorum, çok güzelmiş güle güle kullanın, ayy çok teşekkür ederim
Bizde hem kızıma hem bebeğe hazırlık yapıyoruz kızımda yapmıştım süsleme falan oğluma haksızlık etmeyeyim diye onada yapıyoruz kızımın kapı süsü bozulmaya başlamıştı şimdi oğluma mavisini kızıma pembesini yapıyorum kendime lohusa tacı yapcam kızımada pembe taç yapıyorum oğluma beşikle nevresim takımı aldık kızımada elsalı nevresim takımı aldık gönülleri kırılmasın napalımKızlar ben hiçbir şey yaptırmıycam yaa...bi Hacı Şerif ten pembiş paketli çikolata yeter...oğlum da 6 yaşında onu üzmek kırmak istemiyorum bebek için çok şaşaalı şeyler yaparak...zaten pek hevesim de yoktur bu tür şeylere...elimde uğraşamam...okulda bıkmışım keçe karton kesip yapıştırmaktan...eşimle bizim okullarda bi posta baklava dağıtıcaz öksüzlere sadaka vericez...onun burda bi kardeşi var başka da kimsemiz yok zaten...çalışma odamız vardı 2-3 ay park yatak bizim odada kalsın sonra da çalışma odasına götürür orayı bebek odasına çeviririm...abisinin odasında minder çadır oyuncaklar falan var onları geçiririm oraya...öyle işte...ben oğlumdan dolayı karnımdaki bebecikle ilgilenemedim pek...o da her şeyin farkında bilinçli duyarlı bi çocuk zaten yatıp duruyorum hep bana anlayış gösteriyor garibim...kenardan köşeden bebek süslerine bakıp üzülmesin benim kuzum...öteki anlamaz nasılsa oda süslenmiş mi süslenmemiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?