- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.561
Evet canım orası, hatta dönerken dikkat et aynı yerin kalça kısmı da çatır çatır ses çıkarıyor dönerken. Bunca çatı agrısına normal Doğum yapamazsam vayy benim halimeCnm bu zedelnme ağrın tam olarak nerede. Agda yaptirdigimiz ust taraftami. Hani dudak degilde üçgen kisim. Bnm orada
Bana sanki cati agrisi ic kemiklerde olurmus gibi geliyodu hic ihtimal vermezdim.Evet canım orası, hatta dönerken dikkat et aynı yerin kalça kısmı da çatır çatır ses çıkarıyor dönerken. Bunca çatı agrısına normal Doğum yapamazsam vayy benim halime
Haklısın canım. Çok uyguna almışsın. Yani benim alacağım ahşap kapı süsünün de müthiş bi zorluğu yok ama malzemeyi bulmak önemli dediğin gibi.Bu konuda gg n11 instagram a göre daha insaflı. Onun kar marjı vardır canim toptan alıyor devamlı alıyor iskontosu vardir. Tabii bazen pahalıya çıkabiliyor emek katmasan bile nereden ne alacağını bilmiyorsun çünkü. Ama kendi emeginde olmasi ayri bir guzel bence. Ben yaptim demek cok hos geliyor bana.
Ben keçeden kapı süsü yapacağım evde bir denedim yapabiliyormuyum diye bir tane keçe alıp. Yapabiliyormuşum sonra keçe fiyatı araştırdım rengarenk istediğim için burada 10 renk 5 tl dedi aliexpress te 40 renk 13 tl ye aldım 15×15 bi gelsin diye bekliyorum. Bazen neyi nereden ne kadara aldığımızda önemli.
Nazar duası magnet yaptırıcam sanırım, ama mum da yaptırabilirim kararsızım yine.. açacak da mantıklıymış olabilir neden atılsın ki her zaman kullanılırKizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
Yok kuzum hem şişman zayıf dinlemiyor, şansına bazen erken başlıyor bazen geç.. ben şu an 90 kiloyum ama 83 kilodan beri agrıyor. Arkadasım 50 kilo ya var ya yok 16. Haftada onun da çok ağrıyorBana sanki cati agrisi ic kemiklerde olurmus gibi geliyodu hic ihtimal vermezdim.
Can'ım ben kolonya bi de mini kavanozda draje bonibon yada kuş lokumu hazırlıcam.Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
Atilmasin kullanılsın diye açacak düşündüm ama otel promosyonları gihimi olur acaba diyom..Nazar duası magnet yaptırıcam sanırım, ama mum da yaptırabilirim kararsızım yine.. açacak da mantıklıymış olabilir neden atılsın ki her zaman kullanılır
Aynen canım. Ben de 66 ile hamile kaldım. Tamm zayıf değildim ama kiloyla ilgisi Yok bence. 16. Haftadan beri ağrıyor. Tek tesellim ağrısı çok olanlar kolay Doğum yapıyormuş. Rivayet değilseYok kuzum hem şişman zayıf dinlemiyor, şansına bazen erken başlıyor bazen geç.. ben şu an 90 kiloyum ama 83 kilodan beri agrıyor. Arkadasım 50 kilo ya var ya yok 16. Haftada onun da çok ağrıyor
Çok güzeller... Güle güle neseyle dagitin inşallah..Can'ım ben kolonya bi de mini kavanozda draje bonibon yada kuş lokumu hazırlıcam.
Bir de kitap ayracı yaptırıcaz inş.
Örnek fotosu koydum.
Niye öyle olsun Can'ım. Şuan birçok kişi öyle yaptırıyor.Atilmasin kullanılsın diye açacak düşündüm ama otel promosyonları gihimi olur acaba diyom..
İnş Can'ım.Çok güzeller... Güle güle neseyle dağıtım inşallah..
Yok yok olmaz bence kullanışlı olur. Ben de bu mumlukları düşündüm ama çoluk çocuğa oyuncak olur mu diye kıyamadımAtilmasin kullanılsın diye açacak düşündüm ama otel promosyonları gihimi olur acaba diyom..
Taam ozaman açacak olayına odaklanıyim ben.. nazar ayeti de hoş fikir Ama..Niye öyle olsun Can'ım. Şuan birçok kişi öyle yaptırıyor.
Bak bunu ilk duyuyorum, inşallah öyledir onca sıkıntı boşa gitmez canım benimAynen canım. Ben de 66 ile hamile kaldım. Tamm zayıf değildim ama kiloyla ilgisi Yok bence. 16. Haftadan beri ağrıyor. Tek tesellim ağrısı çok olanlar kolay Doğum yapıyormuş. Rivayet değilse
Ayyy..bunlarda çok güzel..hiç bilmiyordum ilk defa gördüm..Güle güle kullanın inşallah..Yok yok olmaz bence kullanışlı olur. Ben de bu mumlukları düşündüm ama çoluk çocuğa oyuncak olur mu diye kıyamadım
Daha yaptırmadım ama tercih listemin başında ama emin de olamıyorum, atılmasın ziyan olmasın istiyorum, o yüzden sanırım hepimiz inçe eleyip sık dokuyoruz.. Hepimiz güle güle kullanalım canım inşallahAyyy..bunlarda çok güzel..hiç bilmiyordum ilk defa gördüm..Güle güle kullanın inşallah..
Haklısın canım. Çok uyguna almışsın. Yani benim alacağım ahşap kapı süsünün de müthiş bi zorluğu yok ama malzemeyi bulmak önemli dediğin gibi.
Keçe kapı süsleri de çok tatlı ama onu ben beceremem düşündüm de :) dikişten anlamam pek.
Aynen canım. Ben de 66 ile hamile kaldım. Tamm zayıf değildim ama kiloyla ilgisi Yok bence. 16. Haftadan beri ağrıyor. Tek tesellim ağrısı çok olanlar kolay Doğum yapıyormuş. Rivayet değilse
Ya temkinli gitmek istiyor olabilir kuzum. Sen yine yemek istediklerini ye sadece abartma. Hamileyim bisey olmaz diye gitme. Ama aman bunu yemeyim seker cikar falan diyede dusunme. Cok sukur temiz cikmis icin rahat olsun canim.Dogru diyosun zaman gostercek artık.
Seker çıkmamışken sekere dikkat et demesi biraz canımı sıktı ama pek de dikkat etmiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?