2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Evet kaynak suya batırıp çıkarıyoruz,ısıya dayanıklı olması lazım zaten.. bence bulaşık makinasında yüksek derecede de yıkanabilir..

Bu instagram satışı yapanlar pek bi uçuk bi garipler canim ben fotolara bakıyorum ama oradan alışveriş yapmam herkese ayri fiyat vermeler bi havalar falan dedigin gibi ben müşteriyim yaa

Evet kaynak suya batırıp çıkarıyoruz,ısıya dayanıklı olması lazım zaten.. bence bulaşık makinasında yüksek derecede de yıkanabilir..

Canim ben oğlumda hep cam kullandım ama hiç makineye koymadım. Zaten makinede yıkamayın yazıyor. Bence koyma ya 5 dk kaynat yada kaynamış suda 5 dk beklet.

Bu instagram satışı yapanlar pek bi uçuk bi garipler canim ben fotolara bakıyorum ama oradan alışveriş yapmam herkese ayri fiyat vermeler bi havalar falan dedigin gibi ben müşteriyim yaa
Aynen işte sinir oldum, kendim de yapamayacağıma göre gittigidiyor a falan bakayım bakalım Bir de normalde kına süslemelerini, hediyelikleri, nikah şekerimi vs hep kendim hazırladım, maliyetin ne kadar düştüğünü biliyorum. Bunlar insanı hem enayi yerine koyuyorlar hem de sanki bedavaya veriyor muamelesi yapıyorlar nasıl iş bu bilmem

Adet ağrısı gibi değilde gıcık bi ağrı nasıl anlatsamki
Çürümüş gibi bı ağrı, ağda yapmışsın da zedelemissin gibi, kas ağrısı gibi zalım bı ağrı..bende 2-3 aydır var..çıldırttı..Allah beterinden korusun tabii.. çok ayakta kalınca ve yürüyünce şiddetli oluyor, ayaklarının altına yastık koyup yüksekte tutarak uzaninca rahatlatıyor..

Agda yapmışsın da zedelemişsin tam tarif bence Defalarca yumruklanmış gibi de olabilir, 15. Haftadan beri illallah ettim, son bir haftadır uykumdan ağlayarak uyanıyorum acıdan.. dönerken acıyor derdim artık döneniyorum.. kişiden kişiye değişirmiş, keşke benimki bu kadar değişik olmasaydı

Ben hic cam almadim. Sterilizatör de almadim. Kaynatacagim. Once bi deterjanla yikar sonra kaynatirim. Aslinda buharda da sterilize edilebilir sebze haslar gibi.
Evet buharda temizlemek de mantıklı geldi Can'ım.

Ben kaynatıyoruz.canim ama çok küçükken hep cam kullandim
Ben de cam alacaktım Can'ım bu hediye geldi. Başka almayayım belki hiç ihtiyacım olmaz dedim. Kaynatınca erir gibi geliyor emzik biberon falan :)
Evet canım işte benim endişemde o. Ateş üzerinde suda kaynatıp kaynatmamakta kararsız kaldım. Ya erirse dedim :)) arkadaşın dediği gibi buharda temizlemek de mantıklı geldi
Kaynar suda beklet 5 dk sonra yıka canım kaynatmak iyi olmaz bence.bende cam biberon alcam yeni dogan icin ama markaya karar veremedim nuk mu alsam avent mi chicco mu
Öyle yapıcam Can'ım. Riske atıp kaynatmayayım.
Bu arada herkes aventi öneriyor. Bana suavinex hediye gelmeseydi avent alacaktım.
Ah canım yaaa. O kadar iyi anlıyorum ki. Yıllarca bebeğim olmadı. Allah nasip etti. 8. Haftada kaybettim kürtaj oldum. Bizim adam birkaç gün sonra tatile gitti arkadaşıyla. Ben her gün ağlarken. Hala içimde yara. Şimdi de hamileliğimi birçok konuda zehir etti orası ayrı. Erkek kafası diye bir şey var gerçekten. Nasıl çalışıyor çözemedim ama bizim gibi düşünmüyorlar.
Sağol Can'ım öyle yapıcam inş. Sıcak suda bekletirim. Bir de buharla temizlerim.

Evet canim bende yakın çevremdekilere böyle hediyelikler yaptım mesela kokuli taa gittigidiyor a göre yari yada 3.1 fiyatına geliyor ama instagramda 5.1 fiyati bile oluyor.
Ben keçeden kapı süsü yapacağım inan sorduğumda aldığım fiyat dudak uçuklatacak seviyede.
Işte insanların heveslerini kullanıyorlar. Çevrem dışarıyada yap diyor ama ben öyle bi kar marji koyamıyorum ki yani helal haram diye kavramlar var değil mi

Can'ım sen ne arıyorsun?

Ay ne güzel yazmışsın ya.. aynen sanki satın almıyoruz dileniyoruz.. rica minnet fiyat öğreniyorsun...offf..

Son düzenleme:
Ben de kolonya için siparişlerimi verdim netten. :)) ama sanki aynı paraya geldi gibi. Gittigidiyorda da 1,5-2 tl arası hazırlanmış kolonyalar vardı. Ben ucuza gelir dedim ama sipariş verince gördüm ki aynı para tuttu valla. Üstüne bir de emek. İnş malzemelerim sorunsuz gelir.

Can'ım sen ne arıyorsun?
Ben küvöz örtüsü ve anne-bebek yatagına fiyonk, kapı süsü istiyorum, nereden baksan 350 falan tutuyor normal mi? Ben mi abartıyorum acaba, hem de tam içime sinmiyor, görseldeki gibi şeyler mesela

Eklentiler

• F5958A6D-5EEE-4F5C-90D1-D2C3E6DF5838.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 72
  • C7ED924E-B5A8-4E5A-9132-A0F2D84283B7.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 70
Allah başka dert vermesin..bende aynı durumdayım..yataktan koltuktan kalkamıyorum..hele tuvalet klozet değilse 112 kiloluk cüssemi zeminden uzaklaştırmak çok zor oluyor.. dizler,eklemler zaten bitik..neneler gibi oldum sanki 80 yaşımdayım..

Benim doktor da öyle dedi bol su iç dedi. Bida n zaman çağırdı seni
Ben cok tedirginim bu konuda sanki her an gelcek gibi
Gittim 0 3 aylik biseyler aldım yenidoğan eksiklerini tamamlamaya az kaldi
Bana bi zmn soylemedi. Carsamba gunu haftaya gel dedi bnde pazartesi randevu aldim. Oyle dusunme ya. Devam ediyomu sanci kasilma

Ben küvöz örtüsü ve anne-bebek yatagına fiyonk, kapı süsü istiyorum, nereden baksan 350 falan tutuyor normal mi? Ben mi abartıyorum acaba, hem de tam içime sinmiyor, görseldeki gibi şeyler mesela
Çoook fazla yaaa. Şu kurdeleleri kendin yaparsın bence. Ama bebişin adının yazı olduğu pleksi kapı süsleri pahalı oluyor genelde. Ben de bi yere yaptırıcam. 100 tl ahşap kapı süsü. İsim pleksi olunca 120 tl oluyor. Ne farkı varsa

Bu konuda gg n11 instagram a göre daha insaflı. Onun kar marjı vardır canim toptan alıyor devamlı alıyor iskontosu vardir. Tabii bazen pahalıya çıkabiliyor emek katmasan bile nereden ne alacağını bilmiyorsun çünkü. Ama kendi emeginde olmasi ayri bir guzel bence. Ben yaptim demek cok hos geliyor bana.
Ben keçeden kapı süsü yapacağım evde bir denedim yapabiliyormuyum diye bir tane keçe alıp. Yapabiliyormuşum sonra keçe fiyatı araştırdım rengarenk istediğim için burada 10 renk 5 tl dedi aliexpress te 40 renk 13 tl ye aldım 15×15 bi gelsin diye bekliyorum. Bazen neyi nereden ne kadara aldığımızda önemli.

Çok şükür canım, zaten sayılı günümüz kaldı artık. Allah daha beter etmesin. Eyvahlar olsun ki ben o tuvalete çökmektense şişeye falan işemeyi tercih ederim çünkü ya düşerim ya da yerlere tutunarak kalkmaya çalışırım ki onu da başaramam, çok rezil olurum öyle debelenirim sersefil

İşte mecbur kalınca alıyorsun diye insanları sömürüyorlar, napalım bi çaresine bakıcaz artık oğlumuz için Evlatlarımız sağlıkla gelsin, gerisi olur gider çok şükür bugünümüze

Cnm bu zedelnme ağrın tam olarak nerede. Agda yaptirdigimiz ust taraftami. Hani dudak degilde üçgen kisim. Bnm orada

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…