- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.621
Günaydın kızlar Bimin 13 Mart kampanyasında üni baby yeni doğan ıslak mendil 3x3 lu paket 19.90 deterjan 9.90 haberiniz olsun
Can'ım ben ahşap kapı süslerinden istiyorum. Sonrasında oda kapısına yada oda duvarına asmak için. Bu tarzdaCanim bende anlamıyorum dikişten o yüzden gittim kırtasiyeye aldım bir tane keçe sonra balonlu yapacağım diye bi kağıda ilk önce balonun kalıbını çizdim sonra diktim baktım oldu kuş kalıbı çıkardım onu doldurdum oda oldu sonra hızımı alamadım birde bebek yüzü yaptım onda biraz çalışmam gerekiyor ama oldu göz ve dudak bölümlerini daha güzel yapabilirim.
Hatta içine elyaf koyuluyor ya bir yastığı kenarından soktum içinden elyaf çaldım da yaptımşimdi durduk yere masraf yapmayayım dedim olmazsa
Sen nasıl bir kapı süsü düşünüyorsun
Saol canım çok geçmiş olsun sana da.içime su serptin Allah razı olsun.Canım kusura bakma hastalıktan grip bakamadim hic.şeker olunca çocuk kilolu oluyo o doğru ama 10 günün üstünde olur gelişmesi.bide okadar takma benim bundan önceki kontrolde kilosu 2 hafta kadar öndeydi.bu kontrolde 10 gün kadar önde çıktı.doktorla konustugumda bizim ölçümlerde %100 doğru diyemeyiz dedi.bizim için sıkıntı 2 haftayı geçerse başlar dedi.bi yerde de okumuştum.basta ileride olab bebekler haftalar ilerledikçe normal haftasını yakalayabiliyormuş
Sana neden yükselebilir dedi cnm insallah seninde yükselmez sorunsuz devam ederiz benimde bu zamana kadar cıkmadı bişey böyle olunca bi panik oldum tuzu muzu kesicem artıkInsallah sikinti cikmaz canim erken farkettin sonucta Bana tansiyonun yukselebilir demisti olcuyorum simdilik dusuk gidiyoruz
Teşekkürler canm hemen gidip aldımHey kızlar bim e cam rende gelmiş ek gıda döneminde mutlaka kullanılan gerekli ürün haberiniz olsungunaydin herkese
Kızlar ben hiçbir şey yaptırmıycam yaa...bi Hacı Şerif ten pembiş paketli çikolata yeter...oğlum da 6 yaşında onu üzmek kırmak istemiyorum bebek için çok şaşaalı şeyler yaparak...zaten pek hevesim de yoktur bu tür şeylere...elimde uğraşamam...okulda bıkmışım keçe karton kesip yapıştırmaktan...eşimle bizim okullarda bi posta baklava dağıtıcaz öksüzlere sadaka vericez...onun burda bi kardeşi var başka da kimsemiz yok zaten...çalışma odamız vardı 2-3 ay park yatak bizim odada kalsın sonra da çalışma odasına götürür orayı bebek odasına çeviririm...abisinin odasında minder çadır oyuncaklar falan var onları geçiririm oraya...öyle işte...ben oğlumdan dolayı karnımdaki bebecikle ilgilenemedim pek...o da her şeyin farkında bilinçli duyarlı bi çocuk zaten yatıp duruyorum hep bana anlayış gösteriyor garibim...kenardan köşeden bebek süslerine bakıp üzülmesin benim kuzum...öteki anlamaz nasılsa oda süslenmiş mi süslenmemiş mi
Yok canım neden kurusun ağzını açmadı katan sonra kurumaz bence sali gelsinde alicam bendeGünaydın arkadaşlar
Ben daha bugün ebebekte indirim var diye aldım aynısını 27 tl yeAcaba indirimdekinden bi 3lü paket daha alsam kurur mu kullanana kadar? Daha doğuma da 2 ay var malum
Kızlar ben hiçbir şey yaptırmıycam yaa...bi Hacı Şerif ten pembiş paketli çikolata yeter...oğlum da 6 yaşında onu üzmek kırmak istemiyorum bebek için çok şaşaalı şeyler yaparak...zaten pek hevesim de yoktur bu tür şeylere...elimde uğraşamam...okulda bıkmışım keçe karton kesip yapıştırmaktan...eşimle bizim okullarda bi posta baklava dağıtıcaz öksüzlere sadaka vericez...onun burda bi kardeşi var başka da kimsemiz yok zaten...çalışma odamız vardı 2-3 ay park yatak bizim odada kalsın sonra da çalışma odasına götürür orayı bebek odasına çeviririm...abisinin odasında minder çadır oyuncaklar falan var onları geçiririm oraya...öyle işte...ben oğlumdan dolayı karnımdaki bebecikle ilgilenemedim pek...o da her şeyin farkında bilinçli duyarlı bi çocuk zaten yatıp duruyorum hep bana anlayış gösteriyor garibim...kenardan köşeden bebek süslerine bakıp üzülmesin benim kuzum...öteki anlamaz nasılsa oda süslenmiş mi süslenmemiş mi
Hastane susulemesi bencede çok gereksiz..1-2 gün kalacagin odaya 100 lira bile harcamak gereksiz..ben eve gelenlere ikram için düşünüyorum ama çoğumuzun da dediği gibi abartmamak lazım..Benim ilk bebeğim ancak bende hastane oda süslemesini nedense gereksiz buluyorum. Belki de fiyatları çok pahalı geldiği içindirEkteki gibi süslemeler çok hoş gerçekten ancak ''paket fiyatlarımız 1300 tl den başlıyor'' bilgisini verdiklerinden beri soğudum. Sadece 1 günlük olduğundan dolayı gereksiz buldum. Daha uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı acaba?
Oda için çok fazla canım...hastanelerin kendi süsleme paketleri falan oluyor onu bi sor istersen...hastanede insanın gözü bunları görmüyor bir an önce bebeği alıp çıkmak istiyorsun genelde...emzirmesiyle falan uğraşıyorsun...değmez yazık yani bebeğin odası için belki daha mantıklı...bilemiyorum akrabası falan çok olup hastaneye gelenler dosta düşmana karşı falan diye yaptırıyor heralde...paranız ve hevesiniz varsa yapılırBenim ilk bebeğim ancak bende hastane oda süslemesini nedense gereksiz buluyorum. Belki de fiyatları çok pahalı geldiği içindirEkteki gibi süslemeler çok hoş gerçekten ancak ''paket fiyatlarımız 1300 tl den başlıyor'' bilgisini verdiklerinden beri soğudum. Sadece 1 günlük olduğundan dolayı gereksiz buldum. Daha uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı acaba?
Kızlar merhaba, bir süredir iş yoğunluğundan giremiyorum. Umarım herkes iyidir :)
Dün doktor kontrolüm vardı, 30 haftalık hamileyim. Bebek makat gelişteymiş. Yeri çok dar, 1655gr olmuş. Bu haldeyken döner mi ki normale? Benim durumumda olam kimse var mı? Bebeğin ayakları yukarda baş hizasında. Nasıl rahat edebiliyor öyle, aklım almıyor
aaa raporlu muydun baştan beri bilmiyordum.böbrek sebebiyle mi doktorun baştan beri rapor vermişti ? ikizlerin riski böbrek sıkıntın mıydı . ben 34. hafta bitince izne çıkacağım inş.hazırlığım da pek yok.şöyle güzel bir kıyafet listen var mı 0-1 ay, 0-3 ay, 0-6 ay arası alınacaklar diye.istanbulda görümcem havuzluhandan alacak benim için.listede hastane çıkışından kendi pijamama kadar giysi olacak...şöyle kendine liste hazırlayan varsa arkadaşlar özelden veya buradan beni etiketliyerek ekler misniz ? kolayca bitireyim listeyiMaşallah canım. Ben en başından beri raporluyum. 30. Haftada ikizler için doğum izni başlıyor zaten. Sen de ihmal etme. Doktoru dinle. Evde güzelce dinlen, hazırlıkların bitti mi
senin hazırlıkların nasıl bitmiştir sanırımMaşallah canım. Ben en başından beri raporluyum. 30. Haftada ikizler için doğum izni başlıyor zaten. Sen de ihmal etme. Doktoru dinle. Evde güzelce dinlen, hazırlıkların bitti mi
Canım ev ayakkabısı giyiyosa eğer oda koku yapar benimki okulda tüm gün pandufla olduğu için akşam.ister istemez kokuyo :)F fcevriye ay bende bilmiyorum ki canim neden kokuyor daha 2 yaşında özellikle parmak araları kokuyor mantar olacak diye devamlı kontrol ediyorum terli bırakmıyorum ki mantara davet olmasın birşey de gözükmüyor ama eskisi kadar olmasa da kokuyor
Birde çok ateşli diye çocuğu resmen sirkeye yatırdık. Sirkeli bez devamlı üzerindeydi. Iyilestikten sonra bir süre çocuk terledikce sirke kokmaya başladışükür geçti o koku ama uzun bir gül kokulu yavrun yerine sirke kokulu yavrum diye sevdim
Canim birde ben dün yürüyüşe çıkmıştım gelince birşey yapicam dedim ama hatırlayamadım şimdi ismini görünce anımsadım. Dün 30 dk tempolu olmak üzere 40 dk yürüyüş yaptım
Oda için çok fazla canım...hastanelerin kendi süsleme paketleri falan oluyor onu bi sor istersen...hastanede insanın gözü bunları görmüyor bir an önce bebeği alıp çıkmak istiyorsun genelde...emzirmesiyle falan uğraşıyorsun...değmez yazık yani bebeğin odası için belki daha mantıklı...bilemiyorum akrabası falan çok olup hastaneye gelenler dosta düşmana karşı falan diye yaptırıyor heralde...paranız ve hevesiniz varsa yapılır
Canım ben bebeğin yatağına sunu yaptırdım bak 25 liraya aynısından anne yatagınada yapar sanırım bi bakabilirsin
Bayıldım canım çok uygun ya bana da yapr inşallah. Çok pahalı normalde ben de gereksiz görüyordum ama böyle uyguna bulursam alırımBende bursada oldugum icin kargoya vermeyelim dedik ama bi türlü bulusupta alamadık pzt alıcam kısmetse cnm
Gözünaydın darısı başıma :)))Çok şükür bugün Doğum izni raporumu aldım . Umarım artık dinlenebilirim. Çok zorluk çektim bu dönemde
Çok uçuk bu rakamlar. Eminönünde küçük jardinyerler yani şu sunum tepsileri üçlüsü 30 tl 50 tl. Vazolar da uygun. İçind çiçek alıp masa örtüsü koyarsan tamam işte. Evde değıtacaklarını hastaneye dizersin ama kimse gelmezse hastaneye gerçekten çok gereksiz. Biz de hastaneye gelir herkes oyüzdem süslerim azıcıkBenim ilk bebeğim ancak bende hastane oda süslemesini nedense gereksiz buluyorum. Belki de fiyatları çok pahalı geldiği içindirEkteki gibi süslemeler çok hoş gerçekten ancak ''paket fiyatlarımız 1300 tl den başlıyor'' bilgisini verdiklerinden beri soğudum. Sadece 1 günlük olduğundan dolayı gereksiz buldum. Daha uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı acaba?
Can'ım ben ahşap kapı süslerinden istiyorum. Sonrasında oda kapısına yada oda duvarına asmak için. Bu tarzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?