2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hastane olayı konuşulmuş ya bizde çok akraba var. Hepsi eve geleceğine hastaneye gelsin daha rahat oluyor diye düşünüyorum. Gelen beş dk durup çikolatasını alıp gitti hep. Bütün amcalar teyzeler okuldaki arkadaşlarım çıktı aradan. Bunların hepsini evde ağırladığımı düşünemiyorum eve çıkınca çok rahattım bir iki akraba geldi ama ne hszırlık yaptım ne yemek. Zaten eve gelene de yapılmasını uygun bulmuyorum ama yataktan bile çıkmak istemiyorum gelecek olan hastaneye gelsin görsün gitsin düşüncesindeyim :)
Oyüzden bu sefer hastaneyi azıcık süslemek istiyorum abartmadan. Çok abartılı rakamlar ya hazırları. Hediyelerimi kendim yapacağım. Masa süsü de arkadaş verecek sağolsun. Kapı süsü ve 2 tane fiyonk istiyorum biri cibinliğe biri yatağıma tamam işte

ftmkya canım geçmiş olsun ya inşallah hep düşük çıkar. Bebek de kordon var mıydı biliyor musun. Bana bir arkadaş suyunu hep limonlu içerek tansiyon sorununu hamilelikte aştığını söyledi. Ben bilmiyordum ilk hamileliğimde 13 14 le geçirdim günlerimi ama çok zordu Allah yardımcın olsun inşallah sende hemen geçer. Sen de bir dene istersen sürahiye limon sıkıp hep o sudan içmiş.

kızlar sabah gittim tek tek anlattım içimde kalanları. Biraz da kızdım. Ben görevimi tam anlamıyla yaptım sizin hatanız yüzünden belki yine geleceğim bunu sorun etmiyorum sizden de görevimi eksik yapsam bile aynı anlayışı beklerdim dedim. Özür diledi adam ya. Tekrardan helallik istedi. Valla rahatladım kendimi anlattığım içimi döktüğüm için.

Oh rahatlamissin adamda gerçekten pişman olmuş demekki :)

İletişime gec canım yapar tabi bende pzt alıcam bakalım

Teşekkürler canim pazartesi randevum var az kaldı bende merak içindeyim ne alemde kızcağızım.
Bende seni merak ettim arkadaşlar fazlasıyla sormuşlar birde ben araya girmek istemedim. Birden bire mi cıktı sonuçların güzel çıkar umarım canim.
Son trimester ama buda farklı ömür tüketiyor.
Ilk trimester da kanamalar düşük mu iyimi derken ayrı bir üzülme. Ikinci trimester da ayrıntılı ultrason ve seker yüklemesi gerginliği bu son dönem de yalancı sancimi gerçek sancimi erken doğum mu olacak derken hakikatten omrumuz tükeniyor. Ilk hamileliğim ne rahatmış yaaa.
Cehalet mutluluktur sözünü yine yad ediyorum uymaya calisiyor ama araştırmadan da edemiyorum

selam kızlar.ben hala bebek bezi konusunda kararsızım ya. prima alayım ilk etapta diyorum ama yenidoğan mı yoksa premum care mı,bide kaçlı paketletlerden alsam.sanırım oğluşum 4 kg gibi doğacak yani 4kg altında olacağını düşünmüyorum

Kordon var mıydı derken anlayamadım canım iciyorum cnm limonlu su sabah ictim aksamda dedim yine yemekten sonra iceyim ama dediğin gibide pratik öyle yapayım doktorda normal cıktı aslında ama önce gittiklerimde hep 10-6 filan cıkıyodu normal hayatımda da hep öyledir 12-8 senin icin yüksek dedi acken de yüksek cıktı mesela te aksamdan beri actım gece de yemedim bişey tahliller iyi cıkar insallah ilaca filan gerek kalmaz senin neden yüksekti tansiyonun bende hep yediğim normal seyleri yedim aslında ekstra tuzlu filanda yemedim hamur işide abartmadım hep yediğim gibi ama tuzlada alakası yok sanırım şişliğim filanda yok cünkü doktorda baktı ödemin yok iyi dedi kiloda almamısım hiç iki hfdan beri vücut yapıyo sanırım

5 sene önce premium care kullandım cnm 1-2 bedende sonra aktif bebeğe gectim hiç sorun yasamadım yani arada sızıyodu ama abartıcak kadar cok değildi şimdide hem arkadaslarımdan hemde netten baktım gecen seneden beri primada sıkıntı var sanırım memnun olan cok az özellikle premiumun değişik bi dokusu var onu kötüleştirmişler filan yazanlar olmus huggies numunesini gördüm o cok hosuma gitti ici filan yumusacık burayada eklemiştim hatta resmini fikir olsun diye ben ondan aldım bide coklu 120 li filan paketlerden almadım burdada konustuk bütün markaların coklu paketleri sıkıntılı sanırım jokerde indirim vardı bezlerde dün sipariş verdim

Ben de bugün aldım ebebek kampanyasından. Genel yorumlar prima premium care 'in iyi olduğu yönündeydi. 1 paket yenidoğan 1 numara aldım içerisinde 148 adet var. Diğerini de yenidoğan 2 numara aldım içerisinde 156 adet var. Aylık paketlermiş. Ama her ürün de olduğu gibi bu ürünlerde bebekten bebeğe farklılık gösterebiliyormuş. Kullananlar daha iyi yorum yapacaktır. İnşallah benim bebişimde bir sıkıntı yapmaz

Sağol cnm arkadaslarda sağolsun sordular.
Sorma ya birden cıktı bende anlamadım aksam bi değişik hissedince ölctüm öyle farkettim insallah sonuclarda iyi cıkar benim bu zamana kadarda sorun yoktu şükür ilk gebeliğimde iyiydi masallah bilemedim yaştan mıdır artık stres filanda yapmadım ama olacağı varmıs demek ki dikkat edicem artık az kaldı sıkıcaz dişimizi biraz daha
Seninde seker sıkıntısı ama sayılı günler gecicek Allah ın izniyle sağlıkla kavusalımda yavrularımıza pzt sende güzel haberler alırsın insallah

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
Ben lavanta kesesi yaptırdım.kalıcı ve işe yarar bence.gardroba koyuyorsun mis gibi kokuyor :)

Beyne zararı olmaması çok iyi Allah'ın izniyle sapasağlam bir bebek olacak canım

insallah yarin guzel sonuclar alirsn aklim hep sende insallah kafasindaki sivi geriler ikimizinkide dogumda yuzumuz gulsun insallah

Gözün aydın canım inşallah hiç ni sıkıntı olmayacak Rabbim yavrularımızı bağışlasın

Çok ama çok sevindim benim de aklım hep sendeydi. Maşallah çok daha iyi çıkar sonuçlrın inşallah. Duaların kabul olur rabbim şifa versin sağlıkla kucaklayalım hepimiz

Inşallah birşey çıkmayacak canim gönlünü ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun, inşallah çok daha güzel haberlerini alacağız kuzucuğun, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah... Aminnn
arkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
sabah erkenden hastaneye gittik mr cekildim ne kotu biseymis Allahim mezar gibi 50 dk surdu diyebilirum bide oo sesler cok kotuydu anlatamam bebeğim surekli tekmeledi rahatsiz oldu hep dua ettim.. nasil soguktu varya iykide atletimi cikatmamisim dedim.. gonullu iskence tabutu mr sonucum carsamba gunu cikacakmis.. carsambaya kadar yatip dinlenicem insallh... sonrada Allah buyuk tv falan kapattim uzandim cocugum dinlensin cok sesli ortamdaydi dinlensin kuzum... herkese iyi gunler ..

Düşük tehlikesinden sonra böbrek başladı. Doktorum da anlayışlıdır. Heyetlerle kapattım yılı.
Alışverişe gidemedim. Sadece hastane için dışarı çıktım desem yeridir. Çoğu şeyi e bebek şubat indiriminden aldım. Kaybetme korkusuyla da pek bir şey alamadım zaten. Bez ıslak mendil biberon gibi acil şeyleri aldım. Sağlıkla gelsinler de bir günde gidip alınır eksikler

Ay canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın çarşamba günü mr zor bide hamileyken daha zor atlattım çok şükür

Teyzoslar kontrolden geldik kizimlan.28+5 normalde doktor 29+5 le uyumlu herseyi dedi. 41 cm 1335 gr olmuşuz. Kafası makatta.Her şey normal şükür.
Masallah kuzuya canim saglikla gelsin ins
Sana neden yükselebilir dedi cnm insallah seninde yükselmez sorunsuz devam ederiz benimde bu zamana kadar cıkmadı bişey böyle olunca bi panik oldum tuzu muzu kesicem artık
Bebege giden sol damarda tikaniklik varmis ondan canim
Canim ins temiz cikar .guzel haber bekliyoruz

Hayirli olsun iznin canim.
Kuzuya da masallah saglikla gelsin ins

İletişime gec canım yapar tabi bende pzt alıcam bakalım
Ben konuştum bugün canım, baya uygun ürünler. Kadınlar klübünden arkadasım önerdi dedim :) tekrar çok teşekkür ederim, çok da pozitif enerji aldım bayandan inşallah güzel de yapar

Ben konuştum bugün canım, baya uygun ürünler. Kadınlar klübünden arkadasım önerdi dedim :) tekrar çok teşekkür ederim, çok da pozitif enerji aldım bayandan inşallah güzel de yapar
Cok sevindim kurdele mi sipariş ettin evet uygun kapı süsleri filanda öyle pzt alınca resim atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…