2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ev ayakkabısı giyiyosa eğer oda koku yapar benimki okulda tüm gün pandufla olduğu için akşam.ister istemez kokuyo :)

Yok canim giymiyor ole uzun süre rahatsız oluyor haspam ama daha azaldı. Yazın bile parmak araları kokuyordu canim. Ki yazın pek birşey giydirmiyorum. Genetik de olamaz ne benim ne babasının ayakları kokar. Ama oğlan dayiya kız halaya derler ya -ay inşallah benzemez Rabbim benzetmesin - dayisinin yani kardeşimin kokar

Ben kokan ayakkabının içine karbonat atıp bir gece açık havada bekletince geçtiğini biliyorum. Ihtiyaci olan icin bu bilgiyide paylaşayım.

Cok sevindim kurdele mi sipariş ettin evet uygun kapı süsleri filanda öyle pzt alınca resim atarım
Anne bebek fiyonk ve tül istedim, takı yastığı, kapı süsü, lohusa terlik taç, nazar ayeti magnet derken baya bi oldu hepsini başka başka yerlerden bakmaktan çok yorulmuştum, fiyatlar gayet uygun, çok sordum soruşturdum. Sen teslim alıp resim atınca kalitesinden de emin oluruz

Iyi canim içinde kalmamış sevindim. Hem adam da gerçekten pişman olmuş.

Canim ben oğlumda evybaby kullandım memnunum yeniden reklamları başlamış acaba değişti mi bilmem ama yine evybaby alırım yada sleepy . 4 kg doğacaksa bence 2 numaradan başla yenidoğan küçük gelebilir ve sızdırma olabilir.

Adacayiyla.ayak.banyosuda kokuyu giderir :)

Hepsini birden halletmişsin cok iyi olmus güle güle kullan insallah memnun kalırsın

Mr korkulu rüyam canim benimde. Hele o taktaktak tık-tık-tık gibi seslerinde kalbim dışarı çakacak gibi oluyor dediğin gibi mezar sanki. Neyse geçmiş olsun insallah çarşamba güzel haberler alıp bizide sevindirirsin canim

hayırlı olsun çalısır raporu almadınız mı ben almayı dusunuyorumda dogumdan sonra daha lazım olur.

canım cok gecmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

İnsallh güzel sonuçlar alırsın canm. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben sevibebe reflü yatağı almıştım kiraz çekirdekli olandan , eve bi gittim kokuyor bende havalandırınca geçer mi bilemedim gidip iade ettim. babyjem e de baktım onda koku yoktu ama onu pek beğenemedim , sevi bebe daha güzeldi sanki ama mecbur kalırsam alıcam babyjem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…