- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.661
Canım ev ayakkabısı giyiyosa eğer oda koku yapar benimki okulda tüm gün pandufla olduğu için akşam.ister istemez kokuyo :)
Anne bebek fiyonk ve tül istedim, takı yastığı, kapı süsü, lohusa terlik taç, nazar ayeti magnet derken baya bi olduCok sevindim kurdele mi sipariş ettin evet uygun kapı süsleri filanda öyle pzt alınca resim atarım
kızlar sabah gittim tek tek anlattım içimde kalanları. Biraz da kızdım. Ben görevimi tam anlamıyla yaptım sizin hatanız yüzünden belki yine geleceğim bunu sorun etmiyorum sizden de görevimi eksik yapsam bile aynı anlayışı beklerdim dedim. Özür diledi adam ya. Tekrardan helallik istedi. Valla rahatladım kendimi anlattığım içimi döktüğüm için.
selam kızlar.ben hala bebek bezi konusunda kararsızım ya. prima alayım ilk etapta diyorum ama yenidoğan mı yoksa premum care mı,bide kaçlı paketletlerden alsam.sanırım oğluşum 4 kg gibi doğacak yani 4kg altında olacağını düşünmüyorum
Adacayiyla.ayak.banyosuda kokuyu giderir :)Yok canim giymiyor ole uzun süre rahatsız oluyor haspam ama daha azaldı. Yazın bile parmak araları kokuyordu canim. Ki yazın pek birşey giydirmiyorum. Genetik de olamaz ne benim ne babasının ayakları kokar. Ama oğlan dayiya kız halaya derler ya -ay inşallah benzemez Rabbim benzetmesin - dayisinin yani kardeşimin kokar
Ben kokan ayakkabının içine karbonat atıp bir gece açık havada bekletince geçtiğini biliyorum. Ihtiyaci olan icin bu bilgiyide paylaşayım.
Hepsini birden halletmişsin cok iyi olmus güle güle kullan insallah memnun kalırsınAnne bebek fiyonk ve tül istedim, takı yastığı, kapı süsü, lohusa terlik taç, nazar ayeti magnet derken baya bi olduhepsini başka başka yerlerden bakmaktan çok yorulmuştum, fiyatlar gayet uygun, çok sordum soruşturdum. Sen teslim alıp resim atınca kalitesinden de emin oluruz
arkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
sabah erkenden hastaneye gittik mr cekildim ne kotu biseymis Allahim mezar gibi 50 dk surdu diyebilirum bide oo sesler cok kotuydu anlatamam bebeğim surekli tekmeledi rahatsiz oldu hep dua ettim.. nasil soguktu varya iykide atletimi cikatmamisim dedim.. gonullu iskence tabutumr sonucum carsamba gunu cikacakmis.. carsambaya kadar yatip dinlenicem insallh... sonrada Allah buyuk tv falan kapattim uzandim cocugum dinlensin cok sesli ortamdaydi dinlensin kuzum... herkese iyi gunler ..
hayırlı olsun çalısır raporu almadınız mı ben almayı dusunuyorumda dogumdan sonra daha lazım olur.Kızlar bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum darısı bekleyen arkadaşların başına kontrolümüzde iyi geçti çok şükür suyu çok iyi nstmiz çok iyi dedi kafası aşağıdaymış boyumuz 43cm kilomuz 2100gr herşey yolunda
ne kaadr acaba bende bilgi alablirimiyimCok sevindim kurdele mi sipariş ettin evet uygun kapı süsleri filanda öyle pzt alınca resim atarım
canım cok gecmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınarkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
sabah erkenden hastaneye gittik mr cekildim ne kotu biseymis Allahim mezar gibi 50 dk surdu diyebilirum bide oo sesler cok kotuydu anlatamam bebeğim surekli tekmeledi rahatsiz oldu hep dua ettim.. nasil soguktu varya iykide atletimi cikatmamisim dedim.. gonullu iskence tabutumr sonucum carsamba gunu cikacakmis.. carsambaya kadar yatip dinlenicem insallh... sonrada Allah buyuk tv falan kapattim uzandim cocugum dinlensin cok sesli ortamdaydi dinlensin kuzum... herkese iyi gunler ..
İnşallah canım, çok teşekkürlerHepsini birden halletmişsin cok iyi olmus güle güle kullan insallah memnun kalırsın
tesekurler 13 mart salı geliyo ısalak mendil sanırımGünaydın kızlar Bimin 13 Mart kampanyasında üni baby yeni doğan ıslak mendil 3x3 lu paket 19.90 deterjan 9.90 haberiniz olsun
gule gule kullanın nerden aldınızİnşallah canım, çok teşekkürler
Aynen canım bende alicamm unutmam inşallah 3 tanesini 20 ye almıştım geçen aytesekurler 13 mart salı geliyo ısalak mendil sanırım
İnsallh güzel sonuçlar alırsın canm. Allah hepimizin yardımcısı olsunarkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
cevap yazidigimiz yerde dosya yükle var ordan yükleniyor normal resim boyutu biraz büyük gelebilir kirpma yapıp yuklemelisin umarım açıklayıcı olmusdurKizlar nasil resim yukleniyo hastane cikisini yukleyeyim dedim ama bilmiyom
Vala cok iyi a101 kova banyo legeni geliyodu bu yil gelmedi gelse alirdim valaAynen canım bende alicamm unutmam inşallah 3 tanesini 20 ye almıştım geçen ay
Geldi canm ama üç ayliktim geldiğinde epey zaman oldu geleliVala cok iyi a101 kova banyo legeni geliyodu bu yil gelmedi gelse alirdim vala
Adacayiyla.ayak.banyosuda kokuyu giderir :)
Kızlar reflü yatağı alanlar ne marka aldınız bende vazgecmiştim aslında doğumdan sonra ihtiyac halinde alırım diyodum ama bebek görmeye gittim almıslar cok memnunum dedi bebek oturdukları odada filan onda yatıyo öyle misafir gelende almak istemiyo onda yatınca yüzüstüde cok rahat yatırıyorum cok kolay cıkarıyo gazını dedi icindeki sünger delikli gibi emici kussa bile bogulma riski yok Allah korusun babyjem olandan almıs o koku meselesi geldi aklıma yoktu hiç kokusu filan dedi baktım netten sevi bebeyle ilgili cok yazmıslar yıkadık havalandırdık kokuyodu diye babyjeminde altında kaymasın diye aparatı yok sevi bebeninkinde var kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?