- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #28.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bemce seninki geçici canım yok 28. Haftada tetanoza girmiştim orda ilk kez yüksek çıkmaya başladı. Ama bemce benimki kordon ve kiloyla alakalı idi. 11 kilo almıştım daha 28 haftalıkkenHamileliğin basından beri mi vardı peki canım sonra mı cıktı benim hic ödemim yok aksine rahatım kiloda almadım 5 kilo aldım sadece bebişte iki hf da yarım kilo kadar almıstım bu zamana kadarda yüksek cıkmadı hiç sasırdım bende anlık bi durum mu acaba diyorum aksamki gibi hissetmedim mesela bi daha sabah biraz o kdr aksam gözlerim yuvalarından cıkcak gibi agrıdı
Yok bugün baktı hiç öyle bişey demedi kan akısı iyi dediftmkya canım bebeğin boynuna kordon dolanınca ya da bebeğe giden damarlarda çentik olunca ters Akım oluyormuş kanda. Bu da annede tansiyon yapıyormuş.
Benim kordon olduğu çok önceden belliydi canım zaten seninki geçicidir ya stres yemek dönemlik bişey herşey olabilir ama bence geçici. İdrarında protein çıkmadığı sürece sıkıntı yok inşallahYok bugün baktı hiç öyle bişey demedi kan akısı iyi dedi
Sağol canım yok çalışabilir almadım zaten yaz tatiline gircez aktarma yapmama gerek kalmıyorhayırlı olsun çalısır raporu almadınız mı ben almayı dusunuyorumda dogumdan sonra daha lazım olur.
Boyle karnin gazdan sismis davul gibi olmus gibi miSancılarım yok gibi ama yürürken alttan zorlaniyorum kasiliyo gibi oluyorum.
Ya canım bencr çocuğa göre değişiyor ben kullanamadım kızım hep çekiştirdi ama en yakın arkadaşım okadar güzel kullandı ki. Heryerde kafede evde arabada. Onun oğlu emiyordu takılırken benim cadı kızım asla emmiyordu.Kızlar sizce emzirme önlüğü gerekli bir şey mi? Kullanılıyor mu? Birkaç model var bunlardan hangisi daha kullanışlıdır? Ben hiç bilmiyorum.
Gözünaydın canım benimki kaldı maalesef pzt yine gideceğim öğretmem bulamamışlarSağol canım yok çalışabilir almadım zaten yaz tatiline gircez aktarma yapmama gerek kalmıyor
Oo cok su icince oluyo genelde aksamlari nefes alamıyorum daraliyorum.Boyle karnin gazdan sismis davul gibi olmus gibi mi
642 takipçisi var canım2 tane var hangisi acaba. Birinin 600 kusur digerinin 2 bin kusur takipcisi var.
Benim de batıyor33. Haftada gobegi kendine batan bi ben degilimdir herhalde kizlar. Otursam batiyo yatsam batiyo 33 te boyleyse 37 38 dusunemiyorum ne olacak halimiz. Yan yatinca bile zorlaniyorum artik![]()
Evet allahtan cok kilo almadim. Ödem tutuyorum. Ama ödemi şöyle hissediyorum. Dokundugun yerde iz kaliyor bayat balik gibiyim ayniBen tuzu tamamen kesmedim belki tamamen kessem rahatlardım ama azaltmıştım ona rağmen çok ödemim oldu akşamları şişiyordum ayaklarım çok ağrıyordu. Bebek tansiyon yüksekliğinde az kilo alırmış hep onun stresi vardı allaha şükür kilosunda sorun olmadı ama. Hergün ölçüyordum 14 olunca hastaneye koşuyordum. Bir ara 3 günde bir bile gittim. Ama dediğin gibi tuzu seven bir yapım vardı. Şimdi korkumdan hiçbirşeye tuz eklemiyorum. Bir de doktor sen 14 ölçüyorsun ama o daha fazladır aslında hersn erken alabiliriz diyordu sürekli. Sizin yerinizde olsam tamamen keserim tuzu. Ben çok şişmiştm sizin şansınız az kilo almışsınız maşallah çok iyi o
Aynen en dogrusunu yapiosun kuzum. Benim doktorumda aclik tokluk bakti yukleme yapmadi gayet guzel dedi herhangi bisey yapmami istemedi soyle yap boyle yap diye.Öyle canım dikkat etmeye çalışıyorum n çok abartıyorum n de hic yememezlik yapıyorum hayırlısı ins
Anam ne olacak bu halimiz yahuBenim de batıyor
Ay ne olacaz biz boyle her gecen hafta bir onceki.haftami ariyorum resmenBenim de kaburgalarim batiyor ve midem de bir agirlik var hep aç olsam bile.
Cok tatlilar. Ama bana biraz fazla geldi fiyati. Ayri ayri alirsan daha uyguna gelir. Ben 125 ml biberon ve 2li soothie emzigi 60 kusur liraya aldim. Emzikler indirimde de degildi aldigimda. İndirimde denk getirirsen daha da uyguna gelir.https://www.philips.com.tr/c-p/SCD628_01/avent-tasarim-hediye-seti#see-all-benefits
Kızlar bu nasıl sizce 2 emzik 1 biberon set olarak alan var mi