2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ftmkya canım bebeğin boynuna kordon dolanınca ya da bebeğe giden damarlarda çentik olunca ters Akım oluyormuş kanda. Bu da annede tansiyon yapıyormuş.

Bemce seninki geçici canım yok 28. Haftada tetanoza girmiştim orda ilk kez yüksek çıkmaya başladı. Ama bemce benimki kordon ve kiloyla alakalı idi. 11 kilo almıştım daha 28 haftalıkken

Yok bugün baktı hiç öyle bişey demedi kan akısı iyi dedi
Benim kordon olduğu çok önceden belliydi canım zaten seninki geçicidir ya stres yemek dönemlik bişey herşey olabilir ama bence geçici. İdrarında protein çıkmadığı sürece sıkıntı yok inşallah

Kızlar sizce emzirme önlüğü gerekli bir şey mi? Kullanılıyor mu? Birkaç model var bunlardan hangisi daha kullanışlıdır? Ben hiç bilmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20180309-182818.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20180309-182758.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20180309-182738.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar sizce emzirme önlüğü gerekli bir şey mi? Kullanılıyor mu? Birkaç model var bunlardan hangisi daha kullanışlıdır? Ben hiç bilmiyorum.
Ya canım bencr çocuğa göre değişiyor ben kullanamadım kızım hep çekiştirdi ama en yakın arkadaşım okadar güzel kullandı ki. Heryerde kafede evde arabada. Onun oğlu emiyordu takılırken benim cadı kızım asla emmiyordu.

Evet allahtan cok kilo almadim. Ödem tutuyorum. Ama ödemi şöyle hissediyorum. Dokundugun yerde iz kaliyor bayat balik gibiyim ayni azaltmaya calisiyorum iste insallah bir problem yasamam. Bu arada yukseldiginde hastaneye kosuyordum dedin ya. Hastane de nasil bir tedavi uyguluyorlar bunun icin? Beni doktor hic bilgilendirmedigi icin hep tereddutle yaklasiyorum soyledigi seylere. Resmen bu foruma daha cok guveniyorum doktorumdan.

İzne ayrılan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Benim daha bir haftam vardı ama risk nedeniyle bu haftanın başından beri izne ayrılmış durumdayım. Aklımda mart sonuna kadar çalışmak vardı halbuki ama kısmet değilmiş. İzne ayrıldıktan sonra okulda çok yorulduğumu farkettim. Bugün annemle kızımın eşyalarını yıkadık ütüledik, epey iş halledilmiş oldu, içim biraz daha rahatladı. Umarım hepimiz huzurla güzellikle tamamlayalım eksikleri

Öyle canım dikkat etmeye çalışıyorum n çok abartıyorum n de hic yememezlik yapıyorum hayırlısı ins
Aynen en dogrusunu yapiosun kuzum. Benim doktorumda aclik tokluk bakti yukleme yapmadi gayet guzel dedi herhangi bisey yapmami istemedi soyle yap boyle yap diye.

Hanimlar 33. Haftada sanci yasayan bir ben degilimdir dimi? Doktorum nst ye soktu sanci cikmadi usg da da sikinti goremedi ama ben sra ara ciddi sancilaniyorum. Belden bi vuruyo aha diyorum tamam bu sefer dogum sancisi basladi. Sonra geciyo ama geldiginde ciddi zorluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…