- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.961
Aslında bana göre asıl Doğumdan sonra da çok rahat kullanılır. Spor model çünkü. Diğerleri Doğum sonrası çok uygun değil. Çok klasik modeller :) tabi biraz da tercih meselesi canımBenimki 30 da nie cekti anlamadim insallah makineden degildir .
Badiyi ucuza almistim kesin ondandir :)
Canim bunlar guzelde dogumdan sonra pek kullanilmaz gibi ama fiyati uygunnus digerleride pahali oluyor.
Çalışmıyorsan şuanlık gerekli değil canım. Hastanelerde kiralıyor o anlık zaten. Sonra ev için lazım olursa alır hemen eşin
Hemen bakiyommm cok tesekkur lerKızlar lohusam.com sayfasına Yen'i pijamalar gelmiş. Klasik pijamalardan çok farklı. Hem de 55 tl. Hem de sabahlıklı. Ben aldım pijamalarımı. Almayanlar bi baksın. Ben çok beğendim. Hem spor modeller
Canim favorilere ekledim hemen postu yalnız bi hoşaf da armut taze kayısı ve inciri kuru dan yapıyorsun değil mi bende yapayım aklımda bulunsun.
Evet canım öncekinde armutu koymamıştım ama bu sefer koyacağım çok lazım oluyor hastanede sezeryan sonrası. Sen normal doğum yapacaksın inşallah evde de olması nimet.
Canım salı oluyor seninki sanırım.Kizlar bide bise soracam acil ben ne zaman alayim dogum iznini hangi gun alaym 1agistos adet tarihim 9 mayis son gunum
Ya maşallah nasıl güçlü bir bebiş nasıl güçlü bir anne. Allah sağlık sihhat kuvvet versin canım. O küvezde dinlenirken sen de evde dinlen protein al bol bol. Güçlen ki annesi bebeğin çıktığında sana çok ihtiyacı olacak. Öyle düşün. Rabbim sağlıklı zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallahSelam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Sen moralini yüksek tut sütünü sağ...anne sütü mucizedir şu anda ihtiyaç duyduğu her sey o sutün içinde...önce damla damla verecekler inşallah sonra bol bol...mesela yenidoğanın emdiği süt içeriğiyle 6-8 aylık bebeğinki cok farklıymış Rabbim bu mucizeyi göğsümüzden vermiş elhamdülillah...Allah güç kuvvet versin hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsinSelam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Son durumlardan sonra doğum çantası hazırlamaya karar verdim.varmı hazırlayan?
Ya ilk günlet eve geldik canım ben süt gelmedi yorgunluktan sıvı alımını yemeği de ihmal ettim. İlk doğumun çömezliği. Pompa çok işe yaradı. Şimdi bol bol yiyip içeceğim inşallah. Sıvı alımı çok önemliymiş. Bir de büyüklerin komposto olayı mucize süt için. İnşallah hepimiz emziririz bol bol. Ama pompayla sütü gelmeyen görmedim çevremdeEylüle kadar evdeyim inş. Kendime alip Temiz temiz kullansam diye düşünüyorum. Kübra garanti gibi. Alacağım galiba
Off çok sıkıntı ozaman umarım becerebilecek biri gelir düzeni kurmuşken sen. Bizim henüz belli değil inşallah iyi öğretmenler gelirBenimki 3.sınıf da canım Bursa Osmangazi de 30 mevcut 1 kaynaştırma 6 Suriyeli 3-4 tane de ailece sıkıntılı öğrencim var herkes ayak uyduramaz yani bir de benden önce 4 defa öğretmen değiştirmişler çok hareketliler anca düzen kurdum bozulsun istemiyorum kendimiz istediğimiz birini seçicez onun için
Canim ben bu siteyi gormemistim lohusa sepeti bitmis bakacam bunlara sen nasil model aldinKızlar lohusam.com sayfasına Yen'i pijamalar gelmiş. Klasik pijamalardan çok farklı. Hem de 55 tl. Hem de sabahlıklı. Ben aldım pijamalarımı. Almayanlar bi baksın. Ben çok beğendim. Hem spor modeller
Ben de çok severim aldım pişirdik ama anca 2 kaşık yiyebildim glisemik indeksi yüksek şeker hastaları yiyemiyor...bir de migrene pek iyi gelmez tetikler onun dışnda hamilelikle ilgili bir negatif etkisi yok bildiğim kadarıylaKizlar bakla yaptim. Cok canim istiyordu. İnsallah bir zarari yoktur. Su baklayi yerken hep korkarim. Simdi hamileyken daha da cok korkuyorum ama napiyim cok canim istedi.
Ekmek o kadar cok yedim ki iyce duzenim sasti valla butun hata bende. balik hapim bitmisti bi hafta kullanmadim hemen gerilemisler.portakl suyu cok tukettim suyumu o mu fazlalastrdi.off bilmiyorum ya nasil tedirginim elim ayagim bosaldi doktorum ole diyince..tamsiyonum cok guzel hep duzenlidir
Evet canım inşallah...çocukları bırakıcam ama gözüm arkada...sonuçta eylülde dönücem 4.sınıf olacaklar önemli bir zaman onlar için de...37 yi doldurmayı çok isterdim ama bir de oğlum var eşim müdür yardımcısı oldu eve gelmiyor 6-7 den önce...annemler bizde ama inşaatları vat izne ayrılmamı bekliyorlar bi gidip sağı solu toparlamak için...napalım buna şükür raporsuz falan getirdim bu güneOff çok sıkıntı ozaman umarım becerebilecek biri gelir düzeni kurmuşken sen. Bizim henüz belli değil inşallah iyi öğretmenler gelir
Canimmm cok gecmis olsun. Bebisin de toplayacak inan ki en kisa zaman da. Doktorlar her zaman en kötüsüne hazirliyor. Bak bebegin de haftasiyla uyumlu doğmuş, en kisa zaman da toplayacak. Kendini üzme sen.Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Sen moralini yüksek tut sütünü sağ...anne sütü mucizedir şu anda ihtiyaç duyduğu her sey o sutün içinde...önce damla damla verecekler inşallah sonra bol bol...mesela yenidoğanın emdiği süt içeriğiyle 6-8 aylık bebeğinki cok farklıymış Rabbim bu mucizeyi göğsümüzden vermiş elhamdülillah...Allah güç kuvvet versin hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin
Canimmm cok gecmis olsun. Bebisin de toplayacak inan ki en kisa zaman da. Doktorlar her zaman en kötüsüne hazirliyor. Bak bebegin de haftasiyla uyumlu doğmuş, en kisa zaman da toplayacak. Kendini üzme sen.
Ben de almak istiyorum ama sırf arafa sirada esim de cocugu beslesin diye. Bir tane manuel aliyim diyorum ama cok kararsizim.Listen dolu dolu. Göğüs pompasına hala karar veremedim. Alsam mi almasam mi
Valla kac gundur migren agrim hat safada. Simdiden iki tabak yedim daha da yerim biter o tencere bugun kesin esime bile ayirmamBen de çok severim aldım pişirdik ama anca 2 kaşık yiyebildim glisemik indeksi yüksek şeker hastaları yiyemiyor...bir de migrene pek iyi gelmez tetikler onun dışnda hamilelikle ilgili bir negatif etkisi yok bildiğim kadarıyla
Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Ya ilk günlet eve geldik canım ben süt gelmedi yorgunluktan sıvı alımını yemeği de ihmal ettim. İlk doğumun çömezliği. Pompa çok işe yaradı. Şimdi bol bol yiyip içeceğim inşallah. Sıvı alımı çok önemliymiş. Bir de büyüklerin komposto olayı mucize süt için. İnşallah hepimiz emziririz bol bol. Ama pompayla sütü gelmeyen görmedim çevremde
oy maşallah bak annesi büyüyo bebişin. doktorlar zaten he zaman en kötüleri söylerler. allahın izniyle en kısa zamanda evinizede geçeceksiniz. çok kuvvetli bi bebek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?