2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimki 30 da nie cekti anlamadim insallah makineden degildir .
Badiyi ucuza almistim kesin ondandir :)

Canim bunlar guzelde dogumdan sonra pek kullanilmaz gibi ama fiyati uygunnus digerleride pahali oluyor.
Aslında bana göre asıl Doğumdan sonra da çok rahat kullanılır. Spor model çünkü. Diğerleri Doğum sonrası çok uygun değil. Çok klasik modeller :) tabi biraz da tercih meselesi canım

Çalışmıyorsan şuanlık gerekli değil canım. Hastanelerde kiralıyor o anlık zaten. Sonra ev için lazım olursa alır hemen eşin

Eylüle kadar evdeyim inş. Kendime alip Temiz temiz kullansam diye düşünüyorum. Kübra garanti gibi. Alacağım galiba

Sen moralini yüksek tut sütünü sağ...anne sütü mucizedir şu anda ihtiyaç duyduğu her sey o sutün içinde...önce damla damla verecekler inşallah sonra bol bol...mesela yenidoğanın emdiği süt içeriğiyle 6-8 aylık bebeğinki cok farklıymış Rabbim bu mucizeyi göğsümüzden vermiş elhamdülillah...Allah güç kuvvet versin hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin

Son durumlardan sonra doğum çantası hazırlamaya karar verdim.varmı hazırlayan?

ay benim daha hiç birşeyim hazır değil. aldıklarımı yıkamadım daha.nelerim eksik onuda bilmiyorum. allahım erkenden gelmesin diye dua ediyorum eşime yapılacak çok şey var dedikçe daha erken diyo. hastanem bi sokak üstümde.hastane çantasını hazırlamamız gerek dedikçe ben lazım olanları evden gidip getiririm diyo

Eylüle kadar evdeyim inş. Kendime alip Temiz temiz kullansam diye düşünüyorum. Kübra garanti gibi. Alacağım galiba
Ya ilk günlet eve geldik canım ben süt gelmedi yorgunluktan sıvı alımını yemeği de ihmal ettim. İlk doğumun çömezliği. Pompa çok işe yaradı. Şimdi bol bol yiyip içeceğim inşallah. Sıvı alımı çok önemliymiş. Bir de büyüklerin komposto olayı mucize süt için. İnşallah hepimiz emziririz bol bol. Ama pompayla sütü gelmeyen görmedim çevremde

Off çok sıkıntı ozaman umarım becerebilecek biri gelir düzeni kurmuşken sen. Bizim henüz belli değil inşallah iyi öğretmenler gelir

Kızlar lohusam.com sayfasına Yen'i pijamalar gelmiş. Klasik pijamalardan çok farklı. Hem de 55 tl. Hem de sabahlıklı. Ben aldım pijamalarımı. Almayanlar bi baksın. Ben çok beğendim. Hem spor modeller
Canim ben bu siteyi gormemistim lohusa sepeti bitmis bakacam bunlara sen nasil model aldin

Kizlar bakla yaptim. Cok canim istiyordu. İnsallah bir zarari yoktur. Su baklayi yerken hep korkarim. Simdi hamileyken daha da cok korkuyorum ama napiyim cok canim istedi.

Kizlar bakla yaptim. Cok canim istiyordu. İnsallah bir zarari yoktur. Su baklayi yerken hep korkarim. Simdi hamileyken daha da cok korkuyorum ama napiyim cok canim istedi.
Ben de çok severim aldım pişirdik ama anca 2 kaşık yiyebildim glisemik indeksi yüksek şeker hastaları yiyemiyor...bir de migrene pek iyi gelmez tetikler onun dışnda hamilelikle ilgili bir negatif etkisi yok bildiğim kadarıyla

bence herşeyden önce şu stresi at üzerinden.hemen yeme içmeni düzene koy.havuçta suyunu artırı unutma.balık yağı falan etkili olacağını düşünmüyorum çünkü ben daha hiç kullanmadım.her hafta birkere balık tüketiyorum sadece.onuda ızgara ve fırınh tercih ediyorum.geçen kardelene de yazmıştım. sanada anlatayım. ikizler zaten %80 erken doğarlar.ben 8 aylık doğan bi ikiz eşiyim. annem izine bile ayrılamadan işe giderken yolda kayıp düşmüş ve tam 2 gün sonra hava muhalefetleri sonucu mecburen evde doğum yapmış ve ben şimdi bebiş bekliyorum. erken doğsalarda allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah.sen yediklerine dikkat et ve stres yapma kendine

Off çok sıkıntı ozaman umarım becerebilecek biri gelir düzeni kurmuşken sen. Bizim henüz belli değil inşallah iyi öğretmenler gelir
Evet canım inşallah...çocukları bırakıcam ama gözüm arkada...sonuçta eylülde dönücem 4.sınıf olacaklar önemli bir zaman onlar için de...37 yi doldurmayı çok isterdim ama bir de oğlum var eşim müdür yardımcısı oldu eve gelmiyor 6-7 den önce...annemler bizde ama inşaatları vat izne ayrılmamı bekliyorlar bi gidip sağı solu toparlamak için...napalım buna şükür raporsuz falan getirdim bu güne

Canimmm cok gecmis olsun. Bebisin de toplayacak inan ki en kisa zaman da. Doktorlar her zaman en kötüsüne hazirliyor. Bak bebegin de haftasiyla uyumlu doğmuş, en kisa zaman da toplayacak. Kendini üzme sen.

Sürekli sağıyorum ilk başlarda gelmedi ama şimdi Allah’a şükür geliyor hep iyi olacak diye düşünüyorum ama kucağıma almadan endişem sona ermeyecek sanırım. Amin çok sağol canımm

Canimmm cok gecmis olsun. Bebisin de toplayacak inan ki en kisa zaman da. Doktorlar her zaman en kötüsüne hazirliyor. Bak bebegin de haftasiyla uyumlu doğmuş, en kisa zaman da toplayacak. Kendini üzme sen.

İnşallah canım doktorlar güzel konuştu ama olabilecekleri de söylediler Allah’ım herkesin yavrusunu sağ Salim bağışlasın

Listen dolu dolu. Göğüs pompasına hala karar veremedim. Alsam mi almasam mi
Ben de almak istiyorum ama sırf arafa sirada esim de cocugu beslesin diye. Bir tane manuel aliyim diyorum ama cok kararsizim.
Valla kac gundur migren agrim hat safada. Simdiden iki tabak yedim daha da yerim biter o tencere bugun kesin esime bile ayirmam aman bebegime bir zarar vermesin de. Ben boğazım için çekerim baş ağrısını.

oy maşallah bak annesi büyüyo bebişin. doktorlar zaten he zaman en kötüleri söylerler. allahın izniyle en kısa zamanda evinizede geçeceksiniz. çok kuvvetli bi bebek o

Telefonun otomatik düzeltmesi. Kuvez yazacağıma kübra yazmışım. Sen evde kullandıysan bana da kesin lazim o zaman. E bebekte yüzde 20 indirimde lansinoh çift taraflı. Onu alayım artik

oy maşallah bak annesi büyüyo bebişin. doktorlar zaten he zaman en kötüleri söylerler. allahın izniyle en kısa zamanda evinizede geçeceksiniz. çok kuvvetli bi bebek o

Amin inşallah kısa zamanda iyi olmasından başka isteğim Yok. Dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…