2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslinda kendimi erken doguma zaten hazirladim.ama bi 33 falan diyedusunuyodum en azindan 2 kilo olurlar falan ama daha 30 u gormemisken kiloda bu kadar dusukken insan cok korkuyo iste ne bilim bi yerde hatami yaptim diye dusunmekten kendime gelemiyorum.. yine de allahin ddigi olur.insallah hayirlisi ile dogarlarda bugunler biter

Dunden beri duzene koydum canm.ekmegi kestim seker yok.sadece pekmez ictim bi kasik.2 yumurta sut bole basladim bakalim insallah faydasi olur.Insallah balim.allah razi olsun.cok iyi moral veriyosunz hepinizden razi olsun insallah.sagsalim kavusalim yavrularimiza.

Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde

benimkide seninkini aratmaz valla.eşim özellikle 2 gündür bakıp bakıp kocaman oldu diyo ve daha 2 ay var.öne uzamak yerine yanlara doğru ne zaman genisliyecek diye merak ediyorum

benimkide seninkini aratmaz valla.eşim özellikle 2 gündür bakıp bakıp kocaman oldu diyo ve daha 2 ay var.öne uzamak yerine yanlara doğru ne zaman genisliyecek diye merak ediyorum
Vallahi bu benim iyi halim.oglumda.bundan daha sivriydim ben genişlemiyorum öne öne gidiyorum

Yaa ben de o programda yikamayi dusunuyordum. Daha once de hic denemedim acaba hic riske atmasam mi? Acaba kac derece de atti esiniz makinaya derecesine mi dikkat etmedi ki?

Evet yaa hiç sorma dün de menüye bak fırında makarna mercimek çorbası mozaik kek annem yoğurtlu kereviz hazırlamıştı da onu götürdüm yedim Allah tan...bi de ısrar ediyorlar...en iyisi evde kendi başıma takılmak bol yeşillikle...

Amin Can'ım. Sen böyle devam et yoluna girer Zaten. Eşinle ilgili bir konu okumuştum. Halledebildiniz mi sorunları? Şu günlerde inş desteğini fazlasıyla veriyordur. En çok morale ihtiyacın var çünkü.

Maşallah canm inşallah hergün dahada iyiye gider. Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…