- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.001
Aslinda kendimi erken doguma zaten hazirladim.ama bi 33 falan diyedusunuyodum en azindan 2 kilo olurlar falan ama daha 30 u gormemisken kiloda bu kadar dusukken insan cok korkuyo iste ne bilim bi yerde hatami yaptim diye dusunmekten kendime gelemiyorum.. yine de allahin ddigi olur.insallah hayirlisi ile dogarlarda bugunler biterbence herşeyden önce şu stresi at üzerinden.hemen yeme içmeni düzene koy.havuçta suyunu artırı unutma.balık yağı falan etkili olacağını düşünmüyorum çünkü ben daha hiç kullanmadım.her hafta birkere balık tüketiyorum sadece.onuda ızgara ve fırınh tercih ediyorum.geçen kardelene de yazmıştım. sanada anlatayım. ikizler zaten %80 erken doğarlar.ben 8 aylık doğan bi ikiz eşiyim. annem izine bile ayrılamadan işe giderken yolda kayıp düşmüş ve tam 2 gün sonra hava muhalefetleri sonucu mecburen evde doğum yapmış ve ben şimdi bebiş bekliyorum. erken doğsalarda allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah.sen yediklerine dikkat et ve stres yapma kendine
Dunden beri duzene koydum canm.ekmegi kestim seker yok.sadece pekmez ictim bi kasik.2 yumurta sut bole basladim bakalim insallah faydasi olur.Insallah balim.allah razi olsun.cok iyi moral veriyosunz hepinizden razi olsun insallah.sagsalim kavusalim yavrularimiza.Can'ım sıkma Canını Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelirler dünyaya.
İkizlerde bile böyle durumlar oluyor. Biri 1,5 diğeri 3.5 kilo doğan ikizleri biliyorum. Gelişimleri çok farklı oluyor ki sen üç can taşıyorsun. Yediklerine dikkat et sadece.
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Vallahi bu benim iyi halim.oglumda.bundan daha sivriydim ben genişlemiyorum öne öne gidiyorumbenimkide seninkini aratmaz valla.eşim özellikle 2 gündür bakıp bakıp kocaman oldu diyo ve daha 2 ay var.öne uzamak yerine yanlara doğru ne zaman genisliyecek diye merak ediyorum
Yaa ben de o programda yikamayi dusunuyordum. Daha once de hic denemedim acaba hic riske atmasam mi? Acaba kac derece de atti esiniz makinaya derecesine mi dikkat etmedi ki?Canim ben hastanede yatarken eşim bebişin kiyafetlerini makinanin bebek alerji programında yikamisti. Tum renkler bir acayip olmustu hatta yeni kiyafetler sanki 3 el gibiydi. Ben hep 30 derecede yukadim oglumun kiyafetlerini. Ilk yikamalarini da hizlu yikama ile yapiyordum eger camasiri yoksa. 1.5 yaştan sonra da ayırmayı biraktim
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Evet yaa hiç sorma dün de menüye bak fırında makarna mercimek çorbası mozaik kekCanım keşke yapabilsek ama benim gücüm de kalmadı inan. Sen de öylesindir eminin 2. Hamilelikte daha da vücut yorgun düşüyor. Çünkü bir can daha var ilgi isteyen. Bir de çalışsan bile temmuz sonrasına kalacak iznin zaten temmuz tatil. Biraz kendimizi düşünmeye hakkımız var senin için de iyi olacak bence. Hergün saçma sapan bol karbonhidratlı menület var diyordun valla ben görmeden canım istiyordu. Evde kendine ve bebişe en sağlıklı öğlen yemeklerini yaparsın en azından
Amin Can'ım. Sen böyle devam et yoluna girer Zaten. Eşinle ilgili bir konu okumuştum. Halledebildiniz mi sorunları? Şu günlerde inş desteğini fazlasıyla veriyordur. En çok morale ihtiyacın var çünkü.Dunden beri duzene koydum canm.ekmegi kestim seker yok.sadece pekmez ictim bi kasik.2 yumurta sut bole basladim bakalim insallah faydasi olur.Insallah balim.allah razi olsun.cok iyi moral veriyosunz hepinizden razi olsun insallah.sagsalim kavusalim yavrularimiza.
Maşallah canm inşallah hergün dahada iyiye gider. Çok sevindimSelam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Ayyy senin hiç karnın Yok :)) Bebiş içerilere saklanmış. Üstelik tombişti seninki :))
Kolay gelsin bende geçen hafta temizledim dolap içlerini. Genel temizligim kaldı sadeceEki Görüntüle 2122045 kizlar bende bugun buzdolabini ve firini detayli temizledim agirlasinca yapamazsamen azindan bu kadarda batmaz
Benim kız niye bu kadar sivrikiEki Görüntüle 2122067 buda ben ve oğluşum
Vallahi bu benim iyi halim.oglumda.bundan daha sivriydim ben genişlemiyorum öne öne gidiyorum
Aynı durumdayız sanki benimde böyle hala montumun onu ilikleniyor
Evett saklaniyor kuzucum. İc karnim ne kadar genişse demekAyyy senin hiç karnın Yok :)) Bebiş içerilere saklanmış. Üstelik tombişti seninki :))
İyi oluyor aslinda yeni kiyafet aldritmiyorlar insanaAynı durumdayız sanki benimde böyle hala montumun onu ilikleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?