2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende korfezdeyim annem izmitte.yakiniz.
medikalde gökhana gidiyorum sen kime gisiyorsun

Can'ım sıkma Canını Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelirler dünyaya.
İkizlerde bile böyle durumlar oluyor. Biri 1,5 diğeri 3.5 kilo doğan ikizleri biliyorum. Gelişimleri çok farklı oluyor ki sen üç can taşıyorsun. Yediklerine dikkat et sadece.

Ciddi misin ben okumamistim üstündeki yaziyo öyle
Evet canım ama genede iyi kücükler bi paket yapsa 4 pakete gibi geliyo bende alt acma filan alıcam almıstım baska yerden uni babynin hosuma gitti cok uygun bimde dısarda bebek odalarında filan kullan at iyi oluyo evde gene normal var yıka yıka kullan ama dısarda onları kullan tekrar koy icime sinmiyo her kullanımdada yıkanmaz

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum ondanmı acaba tuzlu şekerli herşeyi yiyiyorum

Ayakta kalmissindir canim dikkat et yorma kendini
Gunaydin kizlar bugun hafta sonu ama erkenden kalktik ayaklarim benimde sisyor dr protein eksikligi dedi
Gunaydin canim .
3 aylik olunca giyerler diye dusunuyorum canim bunaltici sicaklari hic hatirlamak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2121859 Kızlar bugün indirimdeymiş almak isteyen alsın
Sus icin degilmi bu bebegin uyumasini kolaylastiran birsey degil sanirim.
Normal canim eline tepki veriyorsa sikinti yoktur

Aynen kuzum.cok uygun KV sahtedir onlar diyo bende şampuan deterjan yumuşatıcı kısacası hepsini alicam sanırım

LastMadOnEarth benimkide sessizdiya dün bugun acısını cikartiyo resmen hele gece oğluma sarıldım ama daha çok vuruyo oda kikirdeyip duruyor anne vurdu anne vurdu diye diye uyuduk gece
Oy ben onları yerim kız yerimmm kuzular ya
Benimki içe dönmüş galiba canım yine, doğum pozisyonunu aldığından beri böyle ya. Bisey yoktur ama insan evham yapiyo valla

Oy ben onları yerim kız yerimmm kuzular ya
Benimki içe dönmüş galiba canım yine, doğum pozisyonunu aldığından beri böyle ya. Bisey yoktur ama insan evham yapiyo valla
İçe vurmasına bı acayip oluyo bunların yerinden ziplatiyo insanı ben burdayım anne diyorsa sorun etme kuzum

Sormadan arttirma canim yan etkileri de var .Bende arttiracaktim doktor midene dokunur dedi.Gercekten midem cok rahatsiz daha beter olabilirdim.
Ya ben oglumunkileri 30 da yikamistim bebekken .
Simdi bi zibin atip denedim.cekti resmen makineden mi anlamadim .kalitesindnmi
Bitane daha denicem olmazsa bende 20 ye aticam
Masallah kuzuya .
Bende hic foto alamadim tek bitane var net degil.
Gostermiyor hic
Cok merak ediyorum ama

Kızlar ben oğlumun kıyafetlerini bebek programında yani bildiğiniz 90 da yikiyodum hiç çekme falanda olmamisti şimdi kızımınkileri ilk olarak 40 ya yıkadım utuledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…