- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.921
İnsallah rabbim izini ile gorursun moralini yuksek tut bende agirlastim mide bulantim hic bitmiyo gerideyiz ama bunada sukuriyiyim demek çok isterdim ama ağrıdan kıvranıyorum. 32. Haftayı görsem diye dua ediyorum. Sen nasilsin
Can'ım ben de alacaktım sonra vazgeçtim. 2-3 arkadaşım da tutmuyor onu bebekler emerken Zaten terliyorlar dedi. Bi de anneyi görmek istiyorlarmış. Hiçbiri kullanamamış. Ben de ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm. Sen de öyle yap bence.
benim de birkaç gündür öyle. Önce sol bacağımın dizin alt kısmında baldıra kramp giriyordu. İki gecedir iki bacağıma da aynı yerde. Ağrıdan duramıyorum resmen. Ben muz kayısı da yiyorum magnezyum da kullanıyorum oysaki [/rabbim başka dert vermesin bunlat çekilir.
Ciddi misin ben okumamistim üstündeki yaziyo öyleCanım üc artı üc olan hepsi büyük boy değil ücü büyük ücü seyahat boy ama iyi yinede seyahatlari at cantalarda dursun koydum koymadım unuttum derdi olmuyo
İyi canim guzel haberlerGünaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı minnoşum 1.079 gram ve 35.7 cm
Her şey yolunda çok şükür
Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim
Yine yüzünün fotosunu alamadık
Ama birazcık gördüm o minnoş suratını
Ben okumadim olemiii ama yinede aliyimCanım üc artı üc olan hepsi büyük boy değil ücü büyük ücü seyahat boy ama iyi yinede seyahatlari at cantalarda dursun koydum koymadım unuttum derdi olmuyo
Bende okumadimCiddi misin ben okumamistim üstündeki yaziyo öyle
Evet onlar da olabilr hastanede cay icmek iyi oluyo.bardak sallama cay olabilir keyif kısmı bu tabiBende arkadasima katiliyorum benimde sutum gelmedi biberon yalanci emzik cantamizdaydi babamiz eczaneden mama aldi ama bu sefer bardak ve cay kasigi koyacam
Bende korfezdeyim annem izmitte.yakiniz.Canım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkent
Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlh
Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizimgiderimde kahvaltı hazırlayayım kuzularıma
Öyleymiş ya neyse ben şampuanı falan alicamm belki alırım.islak mendili de normalde de 3tanesini 20 ye alıyorum eczacimdanBende okumadim
Protein eksikligimi var acaba
Can'ım sıkma Canını Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelirler dünyaya.Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdihaftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
Evet canım ama genede iyi kücükler bi paket yapsa 4 pakete gibi geliyo bende alt acma filan alıcam almıstım baska yerden uni babynin hosuma gitti cok uygun bimde dısarda bebek odalarında filan kullan at iyi oluyo evde gene normal var yıka yıka kullan ama dısarda onları kullan tekrar koy icime sinmiyo her kullanımdada yıkanmazCiddi misin ben okumamistim üstündeki yaziyo öyle
Kizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis
Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum
32+0 da alirsin canim
Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?
Ayakta kalmissindir canim dikkat et yorma kendiniElim kolum öyle uyuşmuşki az daha uyanmasam kangren olcakmışdünde yemek yaparken çok ayakta kaldığım için mi tuzu hala azaltmadığım için mi dir ayaklarım öyle şiştiki yürürken tabanlarıma sanki çivi batıyordu
Gunaydin canim .Gunaydin kizlar bugun hafta sonu ama erkenden kalktik ayaklarim benimde sisyor dr protein eksikligi dedi
3 aylik olunca giyerler diye dusunuyorum canim bunaltici sicaklari hic hatirlamak istemiyorum.Günaydın
artık hafiften hazırlıklara başladım ama kızım kış cocugu oldugu için pek bilmıyorum
Ankarada oturuyoruz bu bebişler 3 aylık olunca böyle askılı giyinebilirlermi acaba ?
yoksa hep uzun kollu mu olur
Sus icin degilmi bu bebegin uyumasini kolaylastiran birsey degil sanirim.Eki Görüntüle 2121859 Kızlar bugün indirimdeymiş almak isteyen alsın
Normal canim eline tepki veriyorsa sikinti yokturKızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo
Aynen kuzum.cok uygun KV sahtedir onlar diyoEvet canım ama genede iyi kücükler bi paket yapsa 4 pakete gibi geliyo bende alt acma filan alıcam almıstım baska yerden uni babynin hosuma gitti cok uygun bimde dısarda bebek odalarında filan kullan at iyi oluyo evde gene normal var yıka yıka kullan ama dısarda onları kullan tekrar koy icime sinmiyo her kullanımdada yıkanmaz
Oy ben onları yerim kız yerimmm kuzular yaLastMadOnEarth benimkide sessizdiya dün bugun acısını cikartiyo resmen hele gece oğluma sarıldım ama daha çok vuruyo oda kikirdeyip duruyor anne vurdu anne vurdu diye diye uyuduk gece
İçe vurmasına bı acayip oluyo bunların yerinden ziplatiyo insanı ben burdayım anne diyorsa sorun etme kuzumOy ben onları yerim kız yerimmm kuzular ya
Benimki içe dönmüş galiba canım yine, doğum pozisyonunu aldığından beri böyle ya. Bisey yoktur ama insan evham yapiyo valla
Sormadan arttirma canim yan etkileri de var .Bende arttiracaktim doktor midene dokunur dedi.Gercekten midem cok rahatsiz daha beter olabilirdim.Basindan beri bir aksam vitamin bir aksam kan ilaci aliyorum. Doktor da doU hakkinda bir sey demiyor. arttirmali miyim acaba bilmiyorum ki?
hahahha beklerim valla. İlk gelene nadir gelene hic lafım yok benim her gelen yatili geliyor ya. Dun bu forumdaki birisi yazmis gercekten son zamanda duydugum en guzel lafti. En guzel ev, kimsenin çat kapı gelemeyecegi kadar uzak, gelenin kalmayacagi kadar yakin olmali, gibi bir seydi. Bence atasozu olacak kadar değerli benim için
Ya ben oglumunkileri 30 da yikamistim bebekken .Kizlar bebegin kiyafetlerini 20 derecede yikamayi dusunuyorum. Makinanin alerji/bebek programi var onda calistiririm. 20 derece cok mu az olur. Sonucta hepsi temiz sayilir. İlk yikayisim olacak ya renk falan atarlarsa diye suyu soguk tutmak istiyorum.
Masallah kuzuya .Günaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı minnoşum 1.079 gram ve 35.7 cm
Her şey yolunda çok şükür
Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim
Yine yüzünün fotosunu alamadık
Ama birazcık gördüm o minnoş suratını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?