- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.021
Aynen valla çok işime geldi . Bir hamile pantolonu bir eşofman bir penyeyle geçirdim. Evde hep normal kiyafetlerimi giyiyorum oluyor.İyi oluyor aslinda yeni kiyafet aldritmiyorlar insana
Canım benimki şuan tanıdığımda. Onun da ikizleri var çok işine yaradı baştan beri. Ki başta çalışmadı. Sütün artması için iyi uyarılma veriyor. Herkese gerek yok belki ama ikiz bebiş için ekstra önemli. Hani inşallah küveze gerek kalmadan çıkarlar ama küvezde olursa sütünü süper arttırır. Lansinohu bilmiyorum. Avent ve ameda nın çekim gücünün çok iyi olduğunu biliyorum deneyimledim
Ay süper benimkinin aynısı valla :))) çok tatlı Allah bağışlasın canımKızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Ben göbüş göremedim nereye sakladın :)) çok güzel ya maşallah sen az da kilo aldın tabi fit anne :)
Haha giderken sizin yemeklerinizden dolayı çıkıyorum izne çocuklardan değil dersin canımEvet yaa hiç sorma dün de menüye bak fırında makarna mercimek çorbası mozaik kekannem yoğurtlu kereviz hazırlamıştı da onu götürdüm yedim Allah tan...bi de ısrar ediyorlar...en iyisi evde kendi başıma takılmak bol yeşillikle...
Avent çiftli yok sanırımAmeda çok pahalı. Aventin de çift taraflisi hic görmedim. Ürologa gideyim de ona göre bakarım artik
Ama bu 40 cm.
Ben 63cm ini 70 liraya almıştım. Fiyatı güzel düşürmüşler de boydan da yonttukça yontmuşlar..
Canim ben hastanede yatarken eşim bebişin kiyafetlerini makinanin bebek alerji programında yikamisti. Tum renkler bir acayip olmustu hatta yeni kiyafetler sanki 3 el gibiydi. Ben hep 30 derecede yukadim oglumun kiyafetlerini. Ilk yikamalarini da hizlu yikama ile yapiyordum eger camasiri yoksa. 1.5 yaştan sonra da ayırmayı biraktim
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Saol canım hepimizin kini inşallah 10 kilo aldım bı karnım.buyudu hepsimi karnında acaba kiloların :))Ay süper benimkinin aynısı valla :))) çok tatlı Allah bağışlasın canım
Ben göbüş göremedim nereye sakladın :)) çok güzel ya maşallah sen az da kilo aldın tabi fit anne :)
Hakkaten aynıymış bizimkilerSivri ve koca göbüşte dünya markasıyım :)))
Muzu hergun yiyorum canm.doktorum da ddi tam yagli süt e basla diye.sut sevmedigimi biliyo cunku.ama bi anda asik o
Insallah canm ya.evet kasar yiyorum.zaten erken dogum olasiligim cok yuksektide bunkadar erken hic dusunmemistim.2 doz ciger gelistirici oldum.karnin cok gergin.suyun gelirse yapacak bisey kalmicak malesef ddi.rahim.agzim.kapali ama su gelme olayi korkuttu beni.ya ne guzel gidiyodular simdi bi anda neden bole oldu anlams degilim
Çok sevindim daha iyi olacak , dualarımız seninle .. bebeğin gün geçtikçe güçlenecek , yeter ki sen güçlü kalSelam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Benimki de kız benim karnım da sivri:) yalnız bu sene kime sorsam erkek doğurdu:)Benim kız niye bu kadar sivriki
Kız maşallah erkek bebek göbeği gibi sivrilmis ben enine büyüdüm galibaKızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Aynen. Evde hep eski taytlarimla dolastim. Dışarısı icin de bir hamile pantolonu aldim. Bluzlarim hala geliyor normalde bol giymeyi sevdigim icinAynen valla çok işime geldi . Bir hamile pantolonu bir eşofman bir penyeyle geçirdim. Evde hep normal kiyafetlerimi giyiyorum oluyor.
Ay süper benimkinin aynısı valla :))) çok tatlı Allah bağışlasın canım
Aa hiç 90 gibi durmuyorsun ben aynı kilodayiz zannettim hattaAynen. Evde hep eski taytlarimla dolastim. Dışarısı icin de bir hamile pantolonu aldim. Bluzlarim hala geliyor normalde bol giymeyi sevdigim icin
Aman fazla kilo almayim ben zaten. 90 kiloyum şuan hiç fit sayilmam
Demekki öyle canım bemim basenlerim de genişledi. Bir de belim incedir 38 di şimdi belim de kaşınlaştı. Ben heryerden aldımSaol canım hepimizin kini inşallah 10 kilo aldım bı karnım.buyudu hepsimi karnında acaba kiloların :))
Evet evet ikimizin de kız beni her göre erkek dimi diyor :)Hakkaten aynıymış bizimkiler
Ben 75 kiloyum senin gönüşün benimkinin yarısı resmen. Boyun uzun demekkiAynen. Evde hep eski taytlarimla dolastim. Dışarısı icin de bir hamile pantolonu aldim. Bluzlarim hala geliyor normalde bol giymeyi sevdigim icin
Aman fazla kilo almayim ben zaten. 90 kiloyum şuan hiç fit sayilmam
Ya ne güzel biz de çok k severiz kızımın da küçüklükten beri hevesi var. Hala da çok sever. Bu güzel kitapları sağlıkla okuman nasip olur inşallah :)Eki Görüntüle 2122087 Eki Görüntüle 2122088
Selam kizlar, bu sabah uyanir uyanmazcnr expo kitap fuarinda actik gozumuzu esimle. Benim kizim icin aldiklarim . Samed Behrengi,iranli yazar, cocuk kitaplarini cok begeniyorm bu cevirisi de guzel, ben simdiden sesli masal okuyorum. Esim de ben de edebiyatciyiz insallah kizimin da kitaplarla arasi iyi olur :)
Deme :) olurmu sana bır kız :))Benimki de kız benim karnım da sivri:) yalnız bu sene kime sorsam erkek doğurdu:)
Aynen öyle oğlumda.dahada.sivriydi ben enine buyumuyorum :))Kız maşallah erkek bebek göbeği gibi sivrilmis ben enine büyüdüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?