2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ameda çok pahalı. Aventin de çift taraflisi hic görmedim. Ürologa gideyim de ona göre bakarım artik

Haha giderken sizin yemeklerinizden dolayı çıkıyorum izne çocuklardan değil dersin canım ay evlerinde de böyle yapıyorlarsa o kiloları merak ettim. Hergün bildiğin gün menüsü maşallah bir kez sebze okumadım en iyisini yapacaksın.

Ama bu 40 cm.
Ben 63cm ini 70 liraya almıştım. Fiyatı güzel düşürmüşler de boydan da yonttukça yontmuşlar..

Ay demek ki aslinda indirim falan olmamis

Yani 30 derecede mi yikamak lazim diyorsunuz

Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde

Kizlar göbüşlere baktim da benimki dogum olacagi gun bile bu kadar olmaz sanirim bu gidisle Bizim kiz yana dogru genisletti beni

Ay süper benimkinin aynısı valla :))) çok tatlı Allah bağışlasın canım

Ben göbüş göremedim nereye sakladın :)) çok güzel ya maşallah sen az da kilo aldın tabi fit anne :)
Saol canım hepimizin kini inşallah 10 kilo aldım bı karnım.buyudu hepsimi karnında acaba kiloların :))

Çok sevindim daha iyi olacak , dualarımız seninle .. bebeğin gün geçtikçe güçlenecek , yeter ki sen güçlü kal

Aynen valla çok işime geldi . Bir hamile pantolonu bir eşofman bir penyeyle geçirdim. Evde hep normal kiyafetlerimi giyiyorum oluyor.
Aynen. Evde hep eski taytlarimla dolastim. Dışarısı icin de bir hamile pantolonu aldim. Bluzlarim hala geliyor normalde bol giymeyi sevdigim icin
Ay süper benimkinin aynısı valla :))) çok tatlı Allah bağışlasın canım

Ben göbüş göremedim nereye sakladın :)) çok güzel ya maşallah sen az da kilo aldın tabi fit anne :)

Aman fazla kilo almayim ben zaten. 90 kiloyum şuan hiç fit sayilmam

Aynen. Evde hep eski taytlarimla dolastim. Dışarısı icin de bir hamile pantolonu aldim. Bluzlarim hala geliyor normalde bol giymeyi sevdigim icin

Aa hiç 90 gibi durmuyorsun ben aynı kilodayiz zannettim hatta

Selam kizlar, bu sabah uyanir uyanmazcnr expo kitap fuarinda actik gozumuzu esimle. Benim kizim icin aldiklarim . Samed Behrengi,iranli yazar, cocuk kitaplarini cok begeniyorm bu cevirisi de guzel, ben simdiden sesli masal okuyorum. Esim de ben de edebiyatciyiz insallah kizimin da kitaplarla arasi iyi olur :)

Saol canım hepimizin kini inşallah 10 kilo aldım bı karnım.buyudu hepsimi karnında acaba kiloların :))
Demekki öyle canım bemim basenlerim de genişledi. Bir de belim incedir 38 di şimdi belim de kaşınlaştı. Ben heryerden aldım
Hakkaten aynıymış bizimkiler
Evet evet ikimizin de kız beni her göre erkek dimi diyor :)

Ben 75 kiloyum senin gönüşün benimkinin yarısı resmen. Boyun uzun demekki

Ya ne güzel biz de çok k severiz kızımın da küçüklükten beri hevesi var. Hala da çok sever. Bu güzel kitapları sağlıkla okuman nasip olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…