• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
bence herşeyden önce şu stresi at üzerinden.hemen yeme içmeni düzene koy.havuçta suyunu artırı unutma.balık yağı falan etkili olacağını düşünmüyorum çünkü ben daha hiç kullanmadım.her hafta birkere balık tüketiyorum sadece.onuda ızgara ve fırınh tercih ediyorum.geçen kardelene de yazmıştım. sanada anlatayım. ikizler zaten %80 erken doğarlar.ben 8 aylık doğan bi ikiz eşiyim. annem izine bile ayrılamadan işe giderken yolda kayıp düşmüş ve tam 2 gün sonra hava muhalefetleri sonucu mecburen evde doğum yapmış ve ben şimdi bebiş bekliyorum. erken doğsalarda allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah.sen yediklerine dikkat et ve stres yapma kendine
Aslinda kendimi erken doguma zaten hazirladim.ama bi 33 falan diyedusunuyodum en azindan 2 kilo olurlar falan ama daha 30 u gormemisken kiloda bu kadar dusukken insan cok korkuyo iste ne bilim bi yerde hatami yaptim diye dusunmekten kendime gelemiyorum.. yine de allahin ddigi olur.insallah hayirlisi ile dogarlarda bugunler biter
 
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
 

Eklentiler

  • IMG_20180310_164300~2.webp
    IMG_20180310_164300~2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 106
Can'ım sıkma Canını Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelirler dünyaya.
İkizlerde bile böyle durumlar oluyor. Biri 1,5 diğeri 3.5 kilo doğan ikizleri biliyorum. Gelişimleri çok farklı oluyor ki sen üç can taşıyorsun. Yediklerine dikkat et sadece.
Dunden beri duzene koydum canm.ekmegi kestim seker yok.sadece pekmez ictim bi kasik.2 yumurta sut bole basladim bakalim insallah faydasi olur.Insallah balim.allah razi olsun.cok iyi moral veriyosunz hepinizden razi olsun insallah.sagsalim kavusalim yavrularimiza.
 
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde

benimkide seninkini aratmaz valla.eşim özellikle 2 gündür bakıp bakıp kocaman oldu diyo ve daha 2 ay var.öne uzamak yerine yanlara doğru ne zaman genisliyecek diye merak ediyorum
 
benimkide seninkini aratmaz valla.eşim özellikle 2 gündür bakıp bakıp kocaman oldu diyo ve daha 2 ay var.öne uzamak yerine yanlara doğru ne zaman genisliyecek diye merak ediyorum
Vallahi bu benim iyi halim.oglumda.bundan daha sivriydim ben genişlemiyorum öne öne gidiyorum :confused:
 
Canim ben hastanede yatarken eşim bebişin kiyafetlerini makinanin bebek alerji programında yikamisti. Tum renkler bir acayip olmustu hatta yeni kiyafetler sanki 3 el gibiydi. Ben hep 30 derecede yukadim oglumun kiyafetlerini. Ilk yikamalarini da hizlu yikama ile yapiyordum eger camasiri yoksa. 1.5 yaştan sonra da ayırmayı biraktim
Yaa ben de o programda yikamayi dusunuyordum. Daha once de hic denemedim acaba hic riske atmasam mi? Acaba kac derece de atti esiniz makinaya derecesine mi dikkat etmedi ki?
 
Canım keşke yapabilsek ama benim gücüm de kalmadı inan. Sen de öylesindir eminin 2. Hamilelikte daha da vücut yorgun düşüyor. Çünkü bir can daha var ilgi isteyen. Bir de çalışsan bile temmuz sonrasına kalacak iznin zaten temmuz tatil. Biraz kendimizi düşünmeye hakkımız var senin için de iyi olacak bence. Hergün saçma sapan bol karbonhidratlı menület var diyordun valla ben görmeden canım istiyordu. Evde kendine ve bebişe en sağlıklı öğlen yemeklerini yaparsın en azından
Evet yaa hiç sorma dün de menüye bak fırında makarna mercimek çorbası mozaik kek :duduk: annem yoğurtlu kereviz hazırlamıştı da onu götürdüm yedim Allah tan...bi de ısrar ediyorlar...en iyisi evde kendi başıma takılmak bol yeşillikle...
 
Dunden beri duzene koydum canm.ekmegi kestim seker yok.sadece pekmez ictim bi kasik.2 yumurta sut bole basladim bakalim insallah faydasi olur.Insallah balim.allah razi olsun.cok iyi moral veriyosunz hepinizden razi olsun insallah.sagsalim kavusalim yavrularimiza.
Amin Can'ım. Sen böyle devam et yoluna girer Zaten. Eşinle ilgili bir konu okumuştum. Halledebildiniz mi sorunları? Şu günlerde inş desteğini fazlasıyla veriyordur. En çok morale ihtiyacın var çünkü.
 
Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Maşallah canm inşallah hergün dahada iyiye gider. Çok sevindim
 
Back
X