- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.221
İnşallah olmaz.canim.bu dolanma.neden oluyomus diğerinde de yaşamışsin aynı seyiiyi aksamlar kizlar nasilsiniz? benim moralim cok bozuk.dun kontrolum vardi bebegim cok.sukur iyi 32hafta 5gunluguz 1900gram olmus.hersey yolunda.fakat boynuna 1kere kordon dolanmis.ayni sorunu yasayan var mi? oglum cok hareketli korkuyorum gene dolanma olursa diye.basasagi donmus.ilk.bebegimdede 1kere dolanmayla normal dogum yaptim.korkum 2.3kere dolanma olmasi
cok hareketliymis ondan olabilir dedi doktor bide kordon uzunsa oluyormus.ay insallah bir sorun yaratmaz iyice korktumİnşallah olmaz.canim.bu dolanma.neden oluyomus diğerinde de yaşamışsin aynı seyi
Ben 17 hafta bebeğimi kaybetmiştim, onu suni sancı ile normal Doğum yapmıştım, boyutları aynı değil tabi ama az çok Doğum deneyimim oldu, eve döndük kanamadan ölüyordum ambulansla hastaneye zor yetiştirdiler bembeyaz olmuştum bilincim kapalıydı, sonrasında tekrar kürtaj oldum falan sıkıcı konular neyse uzatmiiim , o yüzden çatı muayenesi ve Doğum hakkında az buçuk fikrim var. Dikiş konusunda haklısın sürekli pansuman falan gerekiyormuş, ama nedense kan işi beni çok ürkütüyor sanırım geçirdiğim kanamadan dolayı, ama bunun mükafatı olacak inşallah yavrularımız sağlıkla kollarımızda olacak, ne agrı ne dikiş ne kanama görmeyecek gözümüz inşallahBen çok kanama geçiren duymadım Can'ım. İlk gün sanırım çok geliyormuş. O da normal doğumsa.
Ben en çok çatı muayenesinden ve dikişten korkuyorum
Yok canım olmaz inşallah en kotu sezeryan olur oda soru. Değil zatencok hareketliymis ondan olabilir dedi doktor bide kordon uzunsa oluyormus.ay insallah bir sorun yaratmaz iyice korktum
Al benden de o kadar, göğüslerim bile çok büyümedi, süt falan da gelmiyor emziremeyecek miyim ben diye çok korkuyorumBende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
Benimde asiri kasintim var ama henuz catlamadim ve asla catlamak istemiyorum. Zaten ergenlik hatirasi catlak dolu vucudumBen çok önemsemedim kremlenmeyi bazen 3-4 gün sürmediğim oldu iyi bile dayandı .Olsun artık ne yapalım çok kaşıntım yok benm çok şükür
Yaa uzme kendini. İnsallah bir problem yaratmaz. Hem digerinden de tecrube etmişsin sıkıntı yapma kendine. Bizim mayis annelerine nokuyorsa. Haftalar ilerledikce riskli haberler gelmeye basladi. Resmen korkulu anneler grubu oldukcok hareketliymis ondan olabilir dedi doktor bide kordon uzunsa oluyormus.ay insallah bir sorun yaratmaz iyice korktum
Kordon dolanması ultrasonda görünüyor muymuş ki??? Cehaletimi bağışla ama canım ilk defa duyuyorum...daha küçükler döne döne çözülebilir sanki...bi defa dolanması falan sorun değil bence daha erken bunlar içiniyi aksamlar kizlar nasilsiniz? benim moralim cok bozuk.dun kontrolum vardi bebegim cok.sukur iyi 32hafta 5gunluguz 1900gram olmus.hersey yolunda.fakat boynuna 1kere kordon dolanmis.ayni sorunu yasayan var mi? oglum cok hareketli korkuyorum gene dolanma olursa diye.basasagi donmus.ilk.bebegimdede 1kere dolanmayla normal dogum yaptim.korkum 2.3kere dolanma olmasi
canım ben mustelanın yenidoğan setini 145’e aldım, eczanede 190 demişlerdi. internetten al bence daha uygun.Eki Görüntüle 2122393 Eki Görüntüle 2122395 kizlar eksikleri tamamlamaya calisiyorum.ne cok sey ertelemisiz .
Sampuan setini pahali diye eczaneden aldirtmayan esim simdi eczaneden al diyor.
ne desem bilemedim .
Amann hiç takma valla canım biz yine bu haftalara kadar çatlamadık iyiyiz yani . Çatlarsa çatlasın valla bikini yerine mayo giyerizBenimde asiri kasintim var ama henuz catlamadim ve asla catlamak istemiyorum. Zaten ergenlik hatirasi catlak dolu vucudumyenileri eklensin istemiyorum.
Can'ım hem desitin hem sudocrem mi aldın? Farklı sebepler için mi yoksa? İkisi de pişik için mi? Ben hala pişik kremi almadım. Pudra aldım sadece. Kremi ne alacağımı bilemiyorum.Eki Görüntüle 2122393 Eki Görüntüle 2122395 kizlar eksikleri tamamlamaya calisiyorum.ne cok sey ertelemisiz .
Sampuan setini pahali diye eczaneden aldirtmayan esim simdi eczaneden al diyor.
ne desem bilemedim .
Geçmiş olsun Can'ım. Kordonu uzun olabilir aklıma o geldi. Allah korusun miniğini.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? benim moralim cok bozuk.dun kontrolum vardi bebegim cok.sukur iyi 32hafta 5gunluguz 1900gram olmus.hersey yolunda.fakat boynuna 1kere kordon dolanmis.ayni sorunu yasayan var mi? oglum cok hareketli korkuyorum gene dolanma olursa diye.basasagi donmus.ilk.bebegimdede 1kere dolanmayla normal dogum yaptim.korkum 2.3kere dolanma olmasi
Aslında beni de fena kan tutar. Afedersin adetken aşırı kanama olduğunda bile bakamam fenalaşıyorum hemen. Kulaklarım uğulduyor başım dönüyor. Düşük yaptığımda da öyle oldum. Mecburen baktım sonra fenalaştım tabi.Ben 17 hafta bebeğimi kaybetmiştim, onu suni sancı ile normal Doğum yapmıştım, boyutları aynı değil tabi ama az çok Doğum deneyimim oldu, eve döndük kanamadan ölüyordum ambulansla hastaneye zor yetiştirdiler bembeyaz olmuştum bilincim kapalıydı, sonrasında tekrar kürtaj oldum falan sıkıcı konular neyse uzatmiiim , o yüzden çatı muayenesi ve Doğum hakkında az buçuk fikrim var. Dikiş konusunda haklısın sürekli pansuman falan gerekiyormuş, ama nedense kan işi beni çok ürkütüyor sanırım geçirdiğim kanamadan dolayı, ama bunun mükafatı olacak inşallah yavrularımız sağlıkla kollarımızda olacak, ne agrı ne dikiş ne kanama görmeyecek gözümüz inşallah
Can'ım benim de kontrollerimde dr birşeylerin yolunda gittiğini sıralarken kordonu iyi dolanma Yok diyor. Demek ki görebiliyorlar.Kordon dolanması ultrasonda görünüyor muymuş ki??? Cehaletimi bağışla ama canım ilk defa duyuyorum...daha küçükler döne döne çözülebilir sanki...bi defa dolanması falan sorun değil bence daha erken bunlar için
normal daha çok erken canım benim doğum sonrasında bile gelmedi ama 2 yıl ful emzirdimBende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
Canım ilk kızımda yaşamıştım çok korkmuştum ağlamıştım ama doktorum haklı çıktı. Korkacak üzeceelek bişey değilmiş çünkü yapı gereği bebeğe zarar vermiyormuş dolanma. Sen yaşamışsın bir de daha sakin olmalısın. Birden fazlası görünmüyor ultrasonda ama biz doğumdan sonra öğrenmiştik 2 kez dolanmış benim cadı meğerse ve gayet sağlıklıydı. Uzum olumca 3 bile dolanan var Allahın izniyle bişey olmaziyi aksamlar kizlar nasilsiniz? benim moralim cok bozuk.dun kontrolum vardi bebegim cok.sukur iyi 32hafta 5gunluguz 1900gram olmus.hersey yolunda.fakat boynuna 1kere kordon dolanmis.ayni sorunu yasayan var mi? oglum cok hareketli korkuyorum gene dolanma olursa diye.basasagi donmus.ilk.bebegimdede 1kere dolanmayla normal dogum yaptim.korkum 2.3kere dolanma olmasi
Beni de kan tutar başın döner midem falan bulanır . Adette hiç sıkıntı yaşamadım ama ztn çok az akıntım olurdu . Benimde kanamam çok olursa ne yaparım bilmiyorum :) bi de dikiş olayı bni de kasıyor inşallah dikişsiz doğum bizede nasip olurCan'ım hem desitin hem sudocrem mi aldın? Farklı sebepler için mi yoksa? İkisi de pişik için mi? Ben hala pişik kremi almadım. Pudra aldım sadece. Kremi ne alacağımı bilemiyorum.
Geçmiş olsun Can'ım. Kordonu uzun olabilir aklıma o geldi. Allah korusun miniğini.
Aslında beni de fena kan tutar. Afedersin adetken aşırı kanama olduğunda bile bakamam fenalaşıyorum hemen. Kulaklarım uğulduyor başım dönüyor. Düşük yaptığımda da öyle oldum. Mecburen baktım sonra fenalaştım tabi.
Sana diyorum ama asıl sorun bende :)
Geçmiş olsun Can'ım bu arada. O zaman anormal bir durum olduğu için belki de o kadar kanaman oldu. İnş bu defa olmaz.
Can'ım benim de kontrollerimde dr birşeylerin yolunda gittiğini sıralarken kordonu iyi dolanma Yok diyor. Demek ki görebiliyorlar.
Ay problem o olsa keske. Ben iki sefer bu catlaklarla ilgili kabus gordum. Hatta bir seferinde karnim tümden yirtiliyordu legen kemiklerimi goruyordumAmann hiç takma valla canım biz yine bu haftalara kadar çatlamadık iyiyiz yani . Çatlarsa çatlasın valla bikini yerine mayo giyeriz
Ahhh amin Can'ım yaaa. Nasıl güzel olur öyle pırt diye doğursak :)Beni de kan tutar başın döner midem falan bulanır . Adette hiç sıkıntı yaşamadım ama ztn çok az akıntım olurdu . Benimde kanamam çok olursa ne yaparım bilmiyorum :) bi de dikiş olayı bni de kasıyor inşallah dikişsiz doğum bizede nasip olur
Hareketinde sıkıntı Yok da Can'ım benimki de öne toplanmış resmen. Bildiğin göbek deliğimin etrafında iki büklüm şekilde duruyor sanki. Öyle hissediyor ve o kısım taş gibi.Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?