- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.201
Hastanelerde gazlı beze sarılmış pedler veriyorlarmış, depend kullandırmıyorlarmış, arada gelip baktıkları için kolay oluyormuş onu çekip bakmak diye duydum ben de, cumartesi kontrolüm var, Doğum katına çıkıp sorcam sanırım, yoksa ne olur ne olmaz alsam mıKanaman çok oluyorsa al bence. Baya koruyucu bir şey gibi. Kirlenince yırt at. Orta kısmında kalınca bir ped var.
Canım sen orta boyunu mu aldın büyük boyunu mu? Geçenlerde bakmıştım alsam mı almasam mı bilemedim ben de.Kanaman çok oluyorsa al bence. Baya koruyucu bir şey gibi. Kirlenince yırt at. Orta kısmında kalınca bir ped var.
Aminn canım inşallah bazen gücüm kalmıyor ama diyorum ki yavrum o minik bedeni kalbiyle savaşıyor bende dik durmalıyım diyorum işte o zaman umudum çoğalıyor. İnsanoğlu sabırsız işte bir an önce herşey olsun bitsin kavuşayım istiyorsun ama maalesef öyle olmuyor
Normal ped kolay evdede var hazır başka almıyorum ozamanCanım ben sadece baby me lohusa pedi aldım, zaten normalde aşırı adet olduğum için hazirlikliyim evde de kotexin büyük pedleri vardı onlari da koydum. Yeter bana göre. Bence seninki de yeter gibi. Yetmezse normal ped alırsın ya da aldiriverirsin marketten kalınlarından
Belki kilot şekli ya giyermiyim giymezmiyim yedek ped de alayım dedimBen sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı ki
Normal ama kilot şekli canımDepend normal pedmi aldin canim
Bende aynı şekil hastaneye yatmıştım şimdide arada sertleşip yumuşuyor iki üç dr a gittim normal dedi önemsemiyorum artıkBenim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
Gule gule kullan canim darisi benim basima :)Kizlar bu arada dun arabamiz geldi. İyi ki bunu almisiz dedim. Sürümü, kumaşı, genişliği falan o kadar güzel ki! Tek eksi yani cift yönlü kullanilmiyor olusu. Ona da cok takilmadim. Cocuk buyuyene kadar zaten anakucaginda gidecek. Anakucagina sigmayacak hale gelince de etrafi izlemek isteyecektir diye dusunuyorum. Tentesi cok genis. Uyku tulumu yagmurlugu falan var.
Kimisi oneriyor kimisi onermiyor bende sastim kaldim.ilk dogumumda iki hasta bezi sonrasi gece pedleri kullanmistim.Normal ped kolay evdede var hazır başka almıyorum ozaman
Belki kilot şekli ya giyermiyim giymezmiyim yedek ped de alayım dedim
Normal ama kilot şekli canım
Hadi ya :) yani hastanelerin verdiğini duydum ama kullandırmayanını duymadım Can'ım. Boşuna almış olmayız inş. Ben tavsiye üzerine aldım zaten.Hastanelerde gazlı beze sarılmış pedler veriyorlarmış, depend kullandırmıyorlarmış, arada gelip baktıkları için kolay oluyormuş onu çekip bakmak diye duydum ben de, cumartesi kontrolüm var, Doğum katına çıkıp sorcam sanırım, yoksa ne olur ne olmaz alsam mı
Can'ım büyük boy vardı şokta sadece. 42-50 beden yazıyordu. Olur herhalde diye düşünüp aldım. 42 bedenim şuan. Ama esnek bir şey Zaten. Orta boyda Olur diye düşünüyorum.Canım sen orta boyunu mu aldın büyük boyunu mu? Geçenlerde bakmıştım alsam mı almasam mı bilemedim ben de.
Bence bu kadar sık oluyorsa gitmelisin doktora. Tabi önce ulaşma imkanın varsa kendi dr una ulaş.Benim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
Kanamadan korktugum kadar Doğumdan korkmuyorum valla, ne kadar kanar nasıl kanar, hep bi telaş halindeydim, Doğum yapmış her insan kişisine peki sen ne kadar kanadın diye soruyorum :))Hadi ya :) yani hastanelerin verdiğini duydum ama kullandırmayanını duymadım Can'ım. Boşuna almış olmayız inş. Ben tavsiye üzerine aldım zaten.
Can'ım büyük boy vardı şokta sadece. 42-50 beden yazıyordu. Olur herhalde diye düşünüp aldım. 42 bedenim şuan. Ama esnek bir şey Zaten. Orta boyda Olur diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım benim de karnımn altı ve goguslerimin altı çatladı öyle kasiniyor ki, zor hazmettim zaten catlamicaklarina emindim 5 farklı krem yağ falan sürdüm fayda etmedi32+5 ilk minik kırmızı çatlağıma merhaba dedim bugünumarım abartmaz çatlamayı
Ben çok önemsemedim kremlenmeyi bazen 3-4 gün sürmediğim oldu iyi bile dayandı .Hayırlı olsun canım benim de karnımn altı ve goguslerimin altı çatladı öyle kasiniyor ki, zor hazmettim zaten catlamicaklarina emindim 5 farklı krem yağ falan sürdüm fayda etmedikaderden kaçılmaz
Bazıları hiç sürmüyor da hiç çatlak olmuyor canım genetikmis diye duydum, artik yapacak bisey yokBen çok önemsemedim kremlenmeyi bazen 3-4 gün sürmediğim oldu iyi bile dayandı .Olsun artık ne yapalım çok kaşıntım yok benm çok şükür
Aynen canım napalım artık benimde ergenlikten kalma tam belin yanlarında beyaz beyaz çok belli olmayan çatlaklar vardı bu da tam orda çıkmış zaten .Bazıları hiç sürmüyor da hiç çatlak olmuyor canım genetikmis diye duydum, artik yapacak bisey yok
Ben çok kanama geçiren duymadım Can'ım. İlk gün sanırım çok geliyormuş. O da normal doğumsa.Kanamadan korktugum kadar Doğumdan korkmuyorum valla, ne kadar kanar nasıl kanar, hep bi telaş halindeydim, Doğum yapmış her insan kişisine peki sen ne kadar kanadın diye soruyorum :))
Canım benim nerdeyse 4. ayda gelmeye başladı. Seninki hiç erken değil bence. Ben o ara doktora sorduğumda daha ne istiyosun, gelmesi çok güzel falan demişti. Yalnız hiç sıkmaman gerekiyor. Ben akisina bıraktım valla günlük mutlaka geliyor. Sütün cok olacağına delaletmis.Kızlar bugün sağ gogsumden sut geldi biyandan çok sevindim biryandan da erken mi daha diye düşündüm
Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.Canım benim nerdeyse 4. ayda gelmeye başladı. Seninki hiç erken değil bence. Ben o ara doktora sorduğumda daha ne istiyosun, gelmesi çok güzel falan demişti. Yalnız hiç sıkmaman gerekiyor. Ben akisina bıraktım valla günlük mutlaka geliyor. Sütün cok olacağına delaletmis.
Canım illede erkenden gelmesi gerekmez ki. Kimininki doğumdan günler sonra geliyor. Simdiden düşünüp kendini strese sokma lütfen. Bünyeden bünyeye değişir. Anormal olan benimki benceBende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
Haklısın canım ya herşeyi stres yapar oldukCanım illede erkenden gelmesi gerekmez ki. Kimininki doğumdan günler sonra geliyor. Simdiden düşünüp kendini strese sokma lütfen. Bünyeden bünyeye değişir. Anormal olan benimki bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?