2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Zeytinyağı iç bugün bütün sorulara cevabım zeytinyağı oldu galiba...kuru kayısı, armut, acı pul biber falan seçenekler var ama en kestirme zeytinyağı bence...

Bizimde gidişat onu gösteriyor canım, en güzelini yapmışsın, ne kadar verirsen bir o kadar daha istiyorlar çünkü

Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Can'ım aç karnına kayısı incir taze fındık ve bol su. Ben bunları yiyorum. Etkisi oluyor. Ama afedersin wc ye çıkmadan kahvaltı yapmıyorum. Yoksa yine zor oluyor.

Ay valla gülesim geldi yaaa. Ne iyi yapmışsın bir An eşim geldi gözümün önüne. Ben de öyle yapsam ne güzel olur
Ah sizin ne güzel ekonomik özgürlüğünüz var. Kıymetini bilin. Öyle olsam hiç yormam kendimi. En azından temizlik ve ütü için. Bazen valla ücretli öğretmenlik yapayım gidip diyorum. Aldığımı yardımcıya veririm. Evde iş temizlik yapıp yorulmaktan iyidir diyorum

Muayenen nasıl geçti canım gerçekten yeri mi daralmış

günaydın

36 haftadan sonra alttan muayene yapılıyor mu

benım ılk hamılelıgımde hiç yapılmadı .Etrafımdakıler yapıldıgını iddia ediyo ama hangisi dogru acaba
Ikinci dogumdan yapilmaz diye biliyorum bende
Canım sudocremi nerden kaça aldın? Ben eczanede sordum 125gr 56 tl dedi internetten buldum orjinal olduğuna da eminim 400gr 52 TL farka bakar misin
125 ml 26 idi sanirim canim .indirimdeydi.
Benim oglum da alerji yapti canim onermiyorum
Mustela kullandik birsure

Markafarma bide farmareyon diye bazı siteler var orda baya uygun bazen trendyolda filanda düşüyo baya cnm
canım sen farmareyon sitesinden alışveriş yaptın mı hiç, almak istediğim şampuan orda diğer yerlere göre 25 tl daha ucuz ama tereddüt ettim

canım sen farmareyon sitesinden alışveriş yaptın mı hiç, almak istediğim şampuan orda diğer yerlere göre 25 tl daha ucuz ama tereddüt ettim
Yapmadım cnm arkadasım markafarmadan yapmıs memnundu farmareyondan alıcam sanırım bende bugün yarın

Kızlar merak edenler vardı beşik kurdelesini aldım cok beğendim cok güzel olmus yıldızı ben cizdim fotoyu bi türlü yükleyemedim de boyuttan :)
Güle güle kullan canım.. nerden almıştın bulamadım geçmişte..adresi versene bizde bakalım..

Muayenen nasıl geçti canım gerçekten yeri mi daralmış
Smdi geldim. Ben hareketleri azaldi diyince o zmn nstye baglayalim dedi. 20 25 dk bakti kalp atisinda sıkıntı yoktu. Iyi bi sıkıntı yok dedi. Yeri daralma olayini sordum. Hayirrr oyle bisey olamaz dedi direk. Yemeklerden sonra 1 saat boyunca 10 sefer sayman lazm dedi. Bi sıkıntı yoktu cok sukur bende simdi insallah donemsel biseydir diyip hareketlerinin eskiye donmesini bekliyorum. Burda bikac kiside ayni seyi yazinca rahatladim. Birde her zaman 11 7 ve 10 6 cikan tansiyonun 13 9 cikti duzenli olc dedi. Neden yukseldi acaba yada dusurmek icin ne yapabilirim. Tansiyon problemi yasayanlardan tavsiye alabilirmiyim

hayırlı olsun, güle güle kullanın ama erken doğum yapan ya da yapması muhtemel arkadaşlarımız oldu. haliyle de gecelik gibi dertler önemsenmemiş ya da gözden kaçmış olabilir. ben mesajı görmedim, görsem de tavsiyede bulunabileceğim bir site olmadığı için yazmazdım. böyle küçük meselelerle üzmeyin kendinizi hamiş hamiş

Herkes eşlerinden dert yanmış bende yanayım saolsun bı iş söylesem tamam yaparım der üstünden bir hafta geçer hala birsey yapmamış olur çoraplar kıyafetler hep yerlerde söyleyince de işin ne olurama.hakkini yeniyim çok sever beni pazara markete götürür taşır saolsun her istediğimde annemede goturur ama gezmeye gidelim deyince biseyler batar ona nereye gidelim.der bunu deyince de benim hevesim kaçar ama ben çok seviyorum kocamı iyiki var beterin beterin var Allah korusun

hepimizin ayrı ayrı problemi var, eşim İstanbul’a maça gidicem diyor, ben de sen evde yokken başıma bir iş gelirse ilk işim seni boşamak olur diyorum. hala bilet bakıyor ankarada tek akrabam yok, yalnız bırakıp gidecek beni.

Bende duydum canim .ama mecbur kaldik ne yaptiysak gecmedi oglumda pisik gecmesi icin cok az da olsa suruyorum .
Kolay gelsin canim emzik zincirine bayildm yaptirdin mi nerden aldin
Emzikzinciri26 diye bi insta gramdandi ama ben ikisini pahali aldim pisman oldum 70 tuttu
Canim oglumun alerjisi cok yuksek oldugu icin mi bilmiyorum yada kullandigim zeytinyagi organik degil diyemi bilemem ama okadar denemistimki bu yontemi cocuktan cocuga degisiyor sanirim.
Ailede alerji azsa yada yoksa demek ise yariyordur.
Diger turlu pisik olan bebeklerde ise yaramiyor.
Bizim tum ailede 5 cocuk bildigin mecbur kaldik
Insallah kizim benzemez onda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…