2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben izne ayrıldım bile zorunlu olarak ama proje bitmedi, benim yapacağım projeyi de okulda kimse anlayıp yapamaz. Bu hafta bir görüşeyim idareyle. Ben egzersiz yapılması gerektiğini bilmiyordum
Benim de simdi haberim oldu egzersiz plani zorunluymus yoksa eksik evrak sikinti olurmus. Benim projem bitti zaten mesele izindeyim diye mart nisan egzersiz plani gosteremiyirm ondan baskasini gosterelim resmiyette dediler delirdm hazir projeyi birine vercekler diye. Tamam dediler ben kizinca ama nasil olcak anlamadm

Bine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
Bizde bimden şampuan sıvı deterjn ıslak mendil aldık saol
Hadi maşallah yedi gün olmuş yavaş yavaş toparlanıyo sağlıklı sahatli çıkarsınız inşallah hastaneden

Kızlar burda paylaştıklarınız sayesinde baya bilgi sahibi oluyorum saolun benim 12sene geçti üzerinden çoğu şeyi unutmuşum akşam dörttede kontrolüm var bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim hepinizi öpüyorum inşallah sağlıklı sahatli bir biçimde bebişleri kucağımıza alırız

Haydarinna Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlıkla kucağına getirsin inşallah canım...sen sütünü sağmaya devam et...midesi bağırsakları kaldıracak duruma geldi mi yine verirler sütünü hemen emziremesen bile sütünden şifalanır yavrucak inşallah...sen güçlü ol ki o da güçlü olsun canım

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Canım şimdi gördüm şuana kadar gitmediysen mutlaka git doktora.kanama olursa hiç bekleme gece de olsa hemen gel diyor benim doktorum.haberdar et bizi.

Canım tuzdan uzak duracaksın.stres yorgunluk bunlar da etkiliyor.yatıp istirahat etmen lazım.odada fazla uyaran olmamalı.ışık,gürültü gibi.mesela hastanelerde tansiyon yüksekliği olan gebelere ziyaret yasağı koyarlar,odayı karartırlar.

28. haftadan beri var diyet yapıyorum ama bazen çikolata krizine engel olamıyorum yada başka biryerde iken

hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini. doktora ne aldın canım, özel değilse. ben de istiyorum da.
Kızlar doktoruma birisi süs mandalinası getirmişti..mandalinaları sevmiştim üstünde benimde limon ağacım vardı ama kurudu demiştim..oda limon ağacı almak istediğini söylemişti.hala almamış...bende limon ağacı sipariş ettim..çiçekli açarken çok güzel kokuyorlar... Bir hediye daha alacağım ama Allah nasip ederse doğum sonuna düşünüyorum onu ...kızımla ziyaretine gideriz....teraryum süslemeler var çok beğeniyorum onları..onuda sipariş edecem hazır dursun.... Teraryum ve bir kuru çikolata alıp gideriz inşallah.. Ne yapsam ne alsam onun hakkını ödeyemem...bize dünyanın en güzel hediyesine kavuşmamıza vesile oldu..tüp bebek doktorum aynı zamanda çünkü bunun gibi mesela benimkinin konsepti farklı olacak

Son düzenleme:
Sağolasın canım amin inşallah sürekli sağıyorum saydığım halde göğüslerimden süt sızıyor. İnşallah kısa zamanda tekrar başlarlar beslemeye bi beslense toplicak biliyorum

Merak etme canım hissedersin kendini hissettiriyor yani

Bende şimdi gidicem oğlumu anaokuluna bırakıp kalmıştır illaki herkesmi hamile :))

Bim e ne geliyor canim cuma günü battaniye 2li zibin ve yelek 5 hastane çıkışı falan vardı indirimde ama bugün ne var bilmiyorum

İnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 gr
Allah yardımcınız olsun canım, dualarım sizinle..Sen de bebegin de çok cesursunuz, maşallah ikinize de.. bugünler geçecek inşallah hayırlısıyla

Benim kızım da bugün çok hareketsiz. Böyle olunca çok endişeleniyorum Zaten pazar gecesi besin zehirlenmesinden dolayı sabaha kadar acilde serum yedim. Ama dün evdeyken çok hareketliydi. Bugün işe geldim neredeyse hiç hissetmedim. Endişeli olunca da hareket etse bile emin olamıyorum tabi kendi doktorumda kontrolum önümüzdeki pazartesi 19 mart. Telefonda görüştüm, serumda aldığım ilaçları söyledim 'bol su iç önemli bir şey görünmüyor' dedi. Ağrım sancım yok ama çok huzursuzum. Biraz tatlı birşeyler yiyip hareketlenmesini beklesem mi acaba

Sağolasın canım amin inşallah sürekli sağıyorum saydığım halde göğüslerimden süt sızıyor. İnşallah kısa zamanda tekrar başlarlar beslemeye bi beslense toplicak biliyorum
Canım sutlerin için torba aldinmi buzluktan sakalrsin iyi olur gerçi almissindir mutlaka

Canım öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama mustela neden almadın? Biraz pahalıya geliyor ama neredeyse 1 yıl kullanılıyormuş, görümcem dermatolog onu önerdi, kendisi de oğluna onu kullanıyormuş. ben de babamız da alerjiğiz bebek de öyle olur muhtemelen.. trendyolda anne bebek ihtiyacları diye bi mağaza açılıyor sürekli 166 liraya aldım mustela merhaba bebek seti

Sen hareket ederken hissetmemiz sindirim amammutlaka oynamıştır annesi o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…