- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.641
Canım.uny baby Yenidoğan ıslak mendil şampuan sıvı deterjan yumuşatıcı dalının deterjanı şampuanı kulak çöpü birsuru şey vardiMerak etme canım hissedersin kendini hissettiriyor yani
Bim e ne geliyor canim cuma günü battaniye 2li zibin ve yelek 5 hastane çıkışı falan vardı indirimde ama bugün ne var bilmiyorum
çok güzel düşünmüşsün ama terraryumların içindeki çimler solabiliyor bir haftada. onu biraz ertelersen iyi olur bence, zaten çiçekçilerde her daim var.Kızlar doktoruma birisi süs mandalinası getirmişti..mandalinaları sevmiştim üstünde benimde limon ağacım vardı ama kurudu demiştim..oda limon ağacı almak istediğini söylemişti.hala almamış...bende limon ağacı sipariş ettim..çiçekli açarken çok güzel kokuyorlar... Bir hediye daha alacağım ama Allah nasip ederse doğum sonuna düşünüyorum onu ...kızımla ziyaretine gideriz....teraryum süslemeler var çok beğeniyorum onları..onuda sipariş edecem hazır dursun.... Teraryum ve bir kuru çikolata alıp gideriz inşallah.. Ne yapsam ne alsam onun hakkını ödeyemem...bize dünyanın en güzel hediyesine kavuşmamıza vesile oldu..tüp bebek doktorum aynı zamanda çünküEki Görüntüle 2123074 bunun gibi mesela benimkinin konsepti farklı olacak
Kuzum çok güzel düşünmüşsün, ben de teraryum ve çikolata düşündüm ama Doğumdan hemen sonra mı göndersek yoksa kontrole giderken mi götürsek ona karar veremedim. Odası orkide dolu o yüzden teraryum daha mantıklı geldiKızlar doktoruma birisi süs mandalinası getirmişti..mandalinaları sevmiştim üstünde benimde limon ağacım vardı ama kurudu demiştim..oda limon ağacı almak istediğini söylemişti.hala almamış...bende limon ağacı sipariş ettim..çiçekli açarken çok güzel kokuyorlar... Bir hediye daha alacağım ama Allah nasip ederse doğum sonuna düşünüyorum onu ...kızımla ziyaretine gideriz....teraryum süslemeler var çok beğeniyorum onları..onuda sipariş edecem hazır dursun.... Teraryum ve bir kuru çikolata alıp gideriz inşallah.. Ne yapsam ne alsam onun hakkını ödeyemem...bize dünyanın en güzel hediyesine kavuşmamıza vesile oldu..tüp bebek doktorum aynı zamanda çünküEki Görüntüle 2123074 bunun gibi mesela benimkinin konsepti farklı olacak
Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Benim kızım da bugün çok hareketsiz. Böyle olunca çok endişeleniyorumZaten pazar gecesi besin zehirlenmesinden dolayı sabaha kadar acilde serum yedim. Ama dün evdeyken çok hareketliydi. Bugün işe geldim neredeyse hiç hissetmedim. Endişeli olunca da hareket etse bile emin olamıyorum tabi kendi doktorumda kontrolum önümüzdeki pazartesi 19 mart. Telefonda görüştüm, serumda aldığım ilaçları söyledim 'bol su iç önemli bir şey görünmüyor' dedi. Ağrım sancım yok ama çok huzursuzum. Biraz tatlı birşeyler yiyip hareketlenmesini beklesem mi acaba
genelde çikolata yiyip sola yatmayı öneriyorlar, dene istersen.Benim kızım da bugün çok hareketsiz. Böyle olunca çok endişeleniyorumZaten pazar gecesi besin zehirlenmesinden dolayı sabaha kadar acilde serum yedim. Ama dün evdeyken çok hareketliydi. Bugün işe geldim neredeyse hiç hissetmedim. Endişeli olunca da hareket etse bile emin olamıyorum tabi kendi doktorumda kontrolum önümüzdeki pazartesi 19 mart. Telefonda görüştüm, serumda aldığım ilaçları söyledim 'bol su iç önemli bir şey görünmüyor' dedi. Ağrım sancım yok ama çok huzursuzum. Biraz tatlı birşeyler yiyip hareketlenmesini beklesem mi acaba
kontrole giderken eli boş gidilmemiş olur gibi geliyor bana da.Kuzum çok güzel düşünmüşsün, ben de teraryum ve çikolata düşündüm ama Doğumdan hemen sonra mı göndersek yoksa kontrole giderken mi götürsek ona karar veremedim. Odası orkide dolu o yüzden teraryum daha mantıklı geldi
Canım öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama mustela neden almadın? Biraz pahalıya geliyor ama neredeyse 1 yıl kullanılıyormuş, görümcem dermatolog onu önerdi, kendisi de oğluna onu kullanıyormuş. ben de babamız da alerjiğiz bebek de öyle olur muhtemelen.. trendyolda anne bebek ihtiyacları diye bi mağaza açılıyor sürekli 166 liraya aldım mustela merhaba bebek seti
Aman bir yıl kullanılıyormuş, sen 2 yıl kullanılıyormuş de eşineCanım daha almadım mustelada başta pahalı diye hemn almak istemedim. Ama galiba ya mustela alacağım ya bioderma eşim ne der bilmiyorum tabi ama
Ay evet öyle yapayım bayağı gidiyormuş diye ben bunu ikna ederimAman bir yıl kullanılıyormuş, sen 2 yıl kullanılıyormuş de eşineben bazen öyle yapıyorum, kaç yıl kullanıcaz falan diyince daha makul görünüyor
Canım biz sadece hastaneye gidecekleri yıkamıştık, digerlerini daha yıkamadık. Sen de hastaneye gidecekleri ütüle, digerlerini parça parça ütülersin. Ben de kaynatma işini tamamladım az önce, biraz kurusun kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyacağım, akşama da çantaya yerleştiririz ve oğlumun hastane çantası hazır olurCamasirlarin hepsini biriktirerek hata ettim heralde. Camasirliga sığmadı. Tum salin camasir dolu suanve daha iki posta yikanacak var. Bunlari ütülerken cok yorulacagim :/
Sen hareket ederken hissetmemiz sindirim amammutlaka oynamıştır annesi o :)
Canim benimde gecen hafta bikac gun ust uste cok az hareket etti dedigin gibi bisey hissediyorum ama hareket mi degilmi emin olamiyordum. Iki gundur tekrar canlandi cok sukur. Bugun doktora soyledim arada olur oyle dedi belki o gun yorulmussundur fazla hareket etmissindir felan dedi. Pek yoruldugumu hatirlamiyorum ayni gunluk isler gucler ama bi cok kiside olduguna gore normaldir heralde sende takma kafana. Tatli biseyler yiyip uzan bacaklarini da kendine dogru cek demisti saglik ocagindaki ebem
genelde çikolata yiyip sola yatmayı öneriyorlar, dene istersen.
Ayy napalım bizi böyle yapmaya mecbur bırakmasınlar sıpalarAy evet öyle yapayım bayağı gidiyormuş diye ben bunu ikna ederimNapim bebişimiz için diye ikide naz yaptımmı tamamdır bu iş.
ben mustela aldım, kıyamadım yumuşacık cildine. her şeye para buluyoruz, önemli geldi açıkçası.Canım daha almadım mustelada başta pahalı diye hemn almak istemedim. Ama galiba ya mustela alacağım ya bioderma eşim ne der bilmiyorum tabi ama
Canım otururken ben de pek hissetmiyorum, ayakta zaten hissetmiyorum ama uzandığımda baya fingirdiyor benim yaramaz :) cumartesi günü yordum kendimi hiç hissedemedim, sanırım o da yoruldu uyudu sürekli.. ne yesem ne içsem fayda etmedi, tam doktora gidecektik yine babası geldi seslendi karnımla oynadı başladı yine yaramazinşallah öyle yapıyodur
Ben de işyerinde yorulmuyorum pek, masa başı çalışıyorum zaten ama arada olabiliyormuş sanırım. İnsan bilse de endişe ediyor işte
Şu an çikolata yiyorum ama yatamıyorum malesef. Her seferinde böyle hareket etsin diye tatlı yemekten şeker çıkıcak en sonunda
Canım biz sadece hastaneye gidecekleri yıkamıştık, digerlerini daha yıkamadık. Sen de hastaneye gidecekleri ütüle, digerlerini parça parça ütülersin. Ben de kaynatma işini tamamladım az önce, biraz kurusun kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyacağım, akşama da çantaya yerleştiririz ve oğlumun hastane çantası hazır olurbenim sütyen ve atlet almam lazım, sonrasında ben de hazır olurum allah nasip ederse
Canım otururken ben de pek hissetmiyorum, ayakta zaten hissetmiyorum ama uzandığımda baya fingirdiyor benim yaramaz :) cumartesi günü yordum kendimi hiç hissedemedim, sanırım o da yoruldu uyudu sürekli.. ne yesem ne içsem fayda etmedi, tam doktora gidecektik yine babası geldi seslendi karnımla oynadı başladı yine yaramazbazen bizden sıkılıyorlar sanırım babalarını istiyorlar
Bende daha karar vermedim. E alacağıma kızımda kızımın ve drumun resmini yaptırmıştık çikolatayla vermiştik çok severdik kendisini kulakları çınlasın şimdi başka şehirdeyiz ama şansımıza bu drumda çok iyi gerek insani yönden gerek mesleki yönden senin sttığın resmi beğendim bir inceleyeyimKızlar doktoruma birisi süs mandalinası getirmişti..mandalinaları sevmiştim üstünde benimde limon ağacım vardı ama kurudu demiştim..oda limon ağacı almak istediğini söylemişti.hala almamış...bende limon ağacı sipariş ettim..çiçekli açarken çok güzel kokuyorlar... Bir hediye daha alacağım ama Allah nasip ederse doğum sonuna düşünüyorum onu ...kızımla ziyaretine gideriz....teraryum süslemeler var çok beğeniyorum onları..onuda sipariş edecem hazır dursun.... Teraryum ve bir kuru çikolata alıp gideriz inşallah.. Ne yapsam ne alsam onun hakkını ödeyemem...bize dünyanın en güzel hediyesine kavuşmamıza vesile oldu..tüp bebek doktorum aynı zamanda çünküEki Görüntüle 2123074 bunun gibi mesela benimkinin konsepti farklı olacak
Aynen canım ben de internetten almıştım geri gönderdim, pentiden bakıcam ben de, şimdi de hep pentiden kullanıyorum çok rahat ediyorum. Deneyerek alayım da rahat edeyim, sen de güle güle kullan. Memişler rahat anneler rahatoh ne güzel, pentiden aldım ben sütyeni destekli ama kaskatı değil, rahat. bir de netten sütyen ve atlet aldım küçük ve desteksiz geldi. denemek lazımmış onu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?