2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Keşke dayanabilsen canım hemen önlemini almış olurdun boğaz ağrısı çok pis bisey gıcık ediyor insanı
Sen yazinca hemen yaptım canım adaçayı demlicem onunla da yapicam gargara Offi yeni geçmişti ya bir hafta çektim antibiyotik içmemek rağmen 1 hafta sürdü

Sen yazinca hemen yaptım canım adaçayı demlicem onunla da yapicam gargara Offi yeni geçmişti ya bir hafta çektim antibiyotik içmemek rağmen 1 hafta sürdü
Tüh ya inşallah hemen geçer, adaçayıni da çok içme canım bi zararı falan olur Allah korusun. Ihlamur bulursan ondan iç ballı limonlu. Inşallah ilerlemez ya

Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Canim cok zor Rabbim kolaylik versin .
Insallah daha uzun gider
Canim stres yapma ilac vs verirler belki kullaniyormuydun bilmiyorum.
Camasirlarin hepsini biriktirerek hata ettim heralde. Camasirliga sığmadı. Tum salin camasir dolu suan ve daha iki posta yikanacak var. Bunlari ütülerken cok yorulacagim :/
Hevesle biter ins.canim ya keske bi makina cikarsalar atsak icine utulu alsak

Ben de pentiden aldım emzirme sütyenlerimi ve atletlerimi. Zaten bir model var ve gerçekten rahat. 2 renginden de almıştım ten ve siyah. Sanırım yeterlidir çünkü başka almayı düşünmüyorum

Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .

Üşenirim ben ya huyumu biliyorum. Parca parca zorlanirim. Zaten kesin bir sefer utulerim sonra utulemem ben dogduktan sonra ben de camasir isini bitiriyim oyle kaynatacam biberonlari emzikleri.
Canim cok zor Rabbim kolaylik versin .
Insallah daha uzun gider

Canim stres yapma ilac vs verirler belki kullaniyormuydun bilmiyorum.

Hevesle biter ins.canim ya keske bi makina cikarsalar atsak icine utulu alsak
Hem ütülü hem katlı çıkarsa makina ne var sanki

Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
Cok da kilon yokmus. Ama emzirme atletleri cok dar. Ben de nbb nin aldim bir tane. Denettirmedi aldigim yer. Suan pismanim. O kadar dar ki gobegim indiginde bile rahat edemem. Ayrica %100 pamuklu da degil. Hic sevmedim.

Ne guzel olurdu yaa en buyuk hayalim
Kurutma makinesini de bu hevesle almistim alakasi yokmus

Tüh ya inşallah hemen geçer, adaçayıni da çok içme canım bi zararı falan olur Allah korusun. Ihlamur bulursan ondan iç ballı limonlu. Inşallah ilerlemez ya
Yok icmicem kuzum gargara yapicam sadece baldan tuketemiyorum sadece limonlu ıhlamur içim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…