- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.661
Yok yok acele etme, ayaklarını uzatabiyorsan uzat, kendini dinleme.. unuttuğun anda başlar yavaş yavaş :)Evet bazen öyle tepkiler verebiliyor benimki de :) Ben en iyisi acele etmiyim şimdilik pazartesiyi bekliyim
ben mustela aldım, kıyamadım yumuşacık cildine. her şeye para buluyoruz, önemli geldi açıkçası.
Inşallah canim daha büyümez. 32 ye 2 haftan var onu görür hatta sonrası bi da rahat geçirirsin
Canım hemen tuzlu suyla gargara yap böyle yutacakmis kadar ileriye gönder tuzlu suyu. Iyice yaksın hemen mikrobunu kırsınYutkunurken yine boğazım açılmaya başladı yeni geçmişti oysaki
Kız oguruyorum.oyle yapıncaCanım hemen tuzlu suyla gargara yap böyle yutacakmis kadar ileriye gönder tuzlu suyu. Iyice yaksın hemen mikrobunu kırsın
Keşke dayanabilsen canım hemen önlemini almış olurdunKız oguruyorum.oyle yapınca
Sen yazinca hemen yaptım canım adaçayı demlicem onunla da yapicam gargara Offi yeni geçmişti ya bir hafta çektim antibiyotik içmemek rağmen 1 hafta sürdüKeşke dayanabilsen canım hemen önlemini almış olurdunboğaz ağrısı çok pis bisey gıcık ediyor insanı
Tüh ya inşallah hemen geçer, adaçayıni da çok içme canım bi zararı falan olur Allah korusun. Ihlamur bulursan ondan iç ballı limonlu. Inşallah ilerlemez yaSen yazinca hemen yaptım canım adaçayı demlicem onunla da yapicam gargara Offi yeni geçmişti ya bir hafta çektim antibiyotik içmemek rağmen 1 hafta sürdü
Canim cok zor Rabbim kolaylik versin .Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Canim stres yapma ilac vs verirler belki kullaniyormuydun bilmiyorum.iyi günler guzel anneler uzun zamandır takip edemiyorum konum tekrar olursa kusura bakmayın hamilelik sekerim var bugün kan testinde daha yüksek çıktı açlık 108 tokluk 153 birde doktorum suyun fazla dedi dahiliye ye yönlendirdi çok moralim bozuk
Hevesle biter ins.canim ya keske bi makina cikarsalar atsak icine utulu alsakCamasirlarin hepsini biriktirerek hata ettim heralde. Camasirliga sığmadı. Tum salin camasir dolu suanve daha iki posta yikanacak var. Bunlari ütülerken cok yorulacagim :/
Aynen canım ben de internetten almıştım geri gönderdim, pentiden bakıcam ben de, şimdi de hep pentiden kullanıyorum çok rahat ediyorum. Deneyerek alayım da rahat edeyim, sen de güle güle kullan. Memişler rahat anneler rahat
Gecmedi seninde .Yutkunurken yine boğazım açılmaya başladı yeni geçmişti oysaki
Üşenirim ben ya huyumu biliyorum. Parca parca zorlanirim. Zaten kesin bir sefer utulerim sonra utulemem ben dogduktan sonraCanım biz sadece hastaneye gidecekleri yıkamıştık, digerlerini daha yıkamadık. Sen de hastaneye gidecekleri ütüle, digerlerini parça parça ütülersin. Ben de kaynatma işini tamamladım az önce, biraz kurusun kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyacağım, akşama da çantaya yerleştiririz ve oğlumun hastane çantası hazır olurbenim sütyen ve atlet almam lazım, sonrasında ben de hazır olurum allah nasip ederse
Hem ütülü hem katlı çıkarsa makina ne var sankiCanim cok zor Rabbim kolaylik versin .
Insallah daha uzun gider
Canim stres yapma ilac vs verirler belki kullaniyormuydun bilmiyorum.
Hevesle biter ins.canim ya keske bi makina cikarsalar atsak icine utulu alsak
Cok da kilon yokmus. Ama emzirme atletleri cok dar. Ben de nbb nin aldim bir tane. Denettirmedi aldigim yer. Suan pismanim. O kadar dar ki gobegim indiginde bile rahat edemem. Ayrica %100 pamuklu da degil. Hic sevmedim.Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
Ne guzel olurdu yaa en buyuk hayalimÜşenirim ben ya huyumu biliyorum. Parca parca zorlanirim. Zaten kesin bir sefer utulerim sonra utulemem ben dogduktan sonraben de camasir isini bitiriyim oyle kaynatacam biberonlari emzikleri.
Hem ütülü hem katlı çıkarsa makina ne var sanki
Yok icmicem kuzum gargara yapicam sadece baldan tuketemiyorum sadece limonlu ıhlamur içim bariTüh ya inşallah hemen geçer, adaçayıni da çok içme canım bi zararı falan olur Allah korusun. Ihlamur bulursan ondan iç ballı limonlu. Inşallah ilerlemez ya
Geçmişti canım ya tekrar başladı of sinüzitte fena sanada geçmiş olsunGecmedi seninde .
Bnde sinuzit oldum.delirtiyor resmen yarin arayacagim doktorumu.
Nerden buluruz baska bilemedim.Cok da kilon yokmus. Ama emzirme atletleri cok dar. Ben de nbb nin aldim bir tane. Denettirmedi aldigim yer. Suan pismanim. O kadar dar ki gobegim indiginde bile rahat edemem. Ayrica %100 pamuklu da degil. Hic sevmedim.
Senin ilk gebeligindede olmusmuydu boyle .Geçmişti canım ya tekrar başladı of sinüzitte fena sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?