- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.581
Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
Yok kuzum midemi bulandırıyor onu hiç içemiyorum ana iyi gelecekse içmeye çalışırım tabisade soda ya da mineralli su içiyor musun bak onlarda faydalı olabilir. ben günde bir kez sade soda içiyorum ama 2-3 günde bir kısa süreli sağ kalçama kramp giriyor gibi oluyor geçiyor hemen. magnezyum falan vermedi bana doktorum.
meryemcim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis dinlen canim cok gecmis olsun...
benimde bu hafta başladı alta baskı, böyle vajinam kasılıyor gibi oluyor bazen idrarımı zor yapıyorum acaba enfeksiyon mu oldu diye düşünüyorum ama yanma falan yok , dr baskı olur dedi
kızlar bide benim karnım sertleşmeye başladı , cuma kontrolüm vardı bi sıkınıtı yok dedi dr ama bu sertleşme beni rahatsız ediyor
weryew cok geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur
Canım geçmiş olsun bunun doğal bı tedavisi iyi gelen büyümeyi durduran bişey yokmu acaba yaMerhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Bebek hareketlerinde dun sabahtan beri bi azalma var benim. Hareket ediyor hic etmiyor degil. Ama eskisi gibi tepinmiyor. Akintim da hanileligimin basindan beri zaten o kadar cok ki. Suyum gelse fark etmem. Cok sukur kanamam baska olmadi ama. Sen ne yaptin?
hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini. doktora ne aldın canım, özel değilse. ben de istiyorum da.Yarın geliyormuş kızımın beşiği..haftasonu demişlerdi demek erken ayarladılar...dağıtmalık süslerim de bitmiş onlarida yarın gelip alın dediler..birde doktorum için özel bi hediye sipariş etmiştim ..oda yarın geliyor...sanki hepsi anlaşmış gibi
Günaydın kızlar kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallahh @Zeynosrkn84 çok yorma kendiniweryew nasıl oldun çok geçmiş olsun sabah yürüyüşünü yaptım oğluş kıpır kıpır kahvaltı hazırlamam lazımm
Bende gittim unibaby şampuan Dalin sabun aldım. Çok bişey kalmamisti.Bine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
Doktorunu ara sor ama ihmal etme git.karninin taş gibi olmasi n kadar zaman suruyo
Egerki sanciysa akciger ignesi yapılırdı canım tedbir amaçlı bende geçen haftasonu yaşadım bu durumu
Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Güle güle kullan canım sağlıklı günlerdeBine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
bana da kuru kayısı (2-3 adet) yarım muz, günde bir maden suyu iç dedi dr.sade soda ya da mineralli su içiyor musun bak onlarda faydalı olabilir. ben günde bir kez sade soda içiyorum ama 2-3 günde bir kısa süreli sağ kalçama kramp giriyor gibi oluyor geçiyor hemen. magnezyum falan vermedi bana doktorum.
Bende uygun buldukça alıyorum daha önce ebebekten sıvı detrajan yumuşatıcı falan almıştım baby&me idi unibaby de ilk yıkamada kullanırım diye alacaktım bizim orda kalmamıştı , yenidoğan islak mendil , alt açma kulak temizleme , şampuan aldım . deterjanı başka şubesinden aldım ıslak mendil yerine birsüre pamuk kullanıcam daha sağlıklıBine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
rabbim yardımcın olsun canım.Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
canım benim dr. 2-3 kuru kayısı, yarım muz ve bir soda iç günlük dedi. işine yarar belki.Yok kuzum midemi bulandırıyor onu hiç içemiyorum ana iyi gelecekse içmeye çalışırım tabi
Benim en basindan beri akintim cok ya. Normal karsiliyorum artik onemsemiyorum. Ama bazen su oyle pat diye degil de sizinti seklinde de gelebiliyormus. Yine de takip etmek lazim.benimde kanamam yok suanlik oyle az bi gordum o kadar cikolata yiyorum sola yatiyorum hareket takip ediyorum agir birsey yapmamaya calisiyorum. su galiba bizi pantolonu baya islatacak ve durduramicamiz birsey galiba okudum kadariyla kontrolumde pazartesi gunu bende bekliyorum en ufak birsey olursa acile gidecegim. akintin coksa sen bi git istersen doktora benim kan cok az oldugu icin ve bebek hareket ettigi icin duruyorum
Benimki de oyle sipa dunden beri ufak ufak vuruyor sadece vajinamin ustune. Demek diyorum donmedi daha. Kafasiyla o kadar ince vuramaz heralde.Güle güle kullan canım sağlıklı günlerdeben useniyorum gidemicem hafif sancısancım var çok hafif dünden beri. Bir de bebegin yalnızca ellerini hissediyorum vajinamin üstünde hemen. O da arada sırada. Dün çok hareketliydi ama şu an tık yok. Bu kız beni öldürecek dogsun da bi temiz dayağı haketti
minikoglan canim naptin dun nasil gecti? Kontrole gittinmi? Guzel haberlerle gel insAllah.
Ben yeni geldim cok sukur bebegim 1400 gr olmus hersey gayet iyi gorunuyor. Karnim bazen sertlesiyor biyere toplaniyor gibi dedim. Hergun oluyormu ne siklikla oluyor felan diye sordu. Cok fazla olursa gel bi bakalim yinede dedi ama cok rahatsiz edici bisey degil heralde demi cogu kiside oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?