2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah.sen sıkıntı yapma hic bu zamandan sonra dogsada allahın izniyle hic birşey olmaz.

Yok kuzum midemi bulandırıyor onu hiç içemiyorum ana iyi gelecekse içmeye çalışırım tabi

meryemcim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis dinlen canim cok gecmis olsun...

saol canim dinleniyorum bu gun son utu isleri yaptum simdilik kizimla uzaniyorum yavas yavas yapicam islerimi sende kendine cok dikkat et insallah carsamba guzel haberler alirsn aklim sebde

insallah olmaz simdilik iyiyim dinleniyorum beklemedeyim doktor randevum pazartesi bende cok merakediyorun

benimde kanamam yok suanlik oyle az bi gordum o kadar cikolata yiyorum sola yatiyorum hareket takip ediyorum agir birsey yapmamaya calisiyorum. su galiba bizi pantolonu baya islatacak ve durduramicamiz birsey galiba okudum kadariyla kontrolumde pazartesi gunu bende bekliyorum en ufak birsey olursa acile gidecegim. akintin coksa sen bi git istersen doktora benim kan cok az oldugu icin ve bebek hareket ettigi icin duruyorum

hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini. doktora ne aldın canım, özel değilse. ben de istiyorum da.

canim cok dikkat edin bende iyiyim sabah asiri mide bulantisiyla uyandim ama kahvaltidan sonra duzeldi. burnum kanadi sadece dinleniyorum bende biraz utu yaptim hanimlar dikkat edin yormayin kendinizi

Doktorunu ara sor ama ihmal etme git.karninin taş gibi olmasi n kadar zaman suruyo

uzun suruyor ama oturup bi kac saat dinlendimin hafifliyor oyle yumusak olmuyo ama cok geriliyo nefes alamiyorum bebegimi bile bulamiyorum tas gibi oluyo. zatem bunlar bayadir oluyordu hafid sıklasti diyebiliriz ama duzenli kasilma hic gitmeyen agri olmasi lazimmis dogum icin suan o kadarlik degil dayanabiliyorum. tabi bazen yurumemi zorlastiriyor ama iyiyim suanlik

Egerki sanciysa akciger ignesi yapılırdı canım tedbir amaçlı bende geçen haftasonu yaşadım bu durumu

bi yandan oni dusundum bende igne oluum diye esim beyfendi is ediyorum diye kizdi ve dinlenmeye aldi beni doktorda dinlensin deyince goturmedi ama beklemedeyiz birsey olursa hemen gidecegiz

Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins

Canım geçmiş olsun, inşallah daha fazla büyümez. Seninde sağ böbreğim dimi. Ben hiç sağıma yatmıyorum hatta arkama destek koyuyorum sırf sağıma dönmeyim diye. Gece solum uyuşuyor evde dolanıp geliyorum yinede sağıma yatmıyorum bu ara biraz ağrılarım azaldı yine var ama sürekli değil artık. Sende dene istersen

Bine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
Güle güle kullan canım sağlıklı günlerde ben useniyorum gidemicem hafif sancısancım var çok hafif dünden beri. Bir de bebegin yalnızca ellerini hissediyorum vajinamin üstünde hemen. O da arada sırada. Dün çok hareketliydi ama şu an tık yok. Bu kız beni öldürecek dogsun da bi temiz dayağı haketti

bana da kuru kayısı (2-3 adet) yarım muz, günde bir maden suyu iç dedi dr.

Bine gittim herşey vardı kimse bişey almamış üni baby ıslak mendil sıvı deterjan yumuşatıcı yenidoğan şampuan alt açma örtüsü ve dalinin kulak temizleme çubuğunu aldım hepsi 57 tuttu
Bende uygun buldukça alıyorum daha önce ebebekten sıvı detrajan yumuşatıcı falan almıştım baby&me idi unibaby de ilk yıkamada kullanırım diye alacaktım bizim orda kalmamıştı , yenidoğan islak mendil , alt açma kulak temizleme , şampuan aldım . deterjanı başka şubesinden aldım ıslak mendil yerine birsüre pamuk kullanıcam daha sağlıklı

minikoglan canim naptin dun nasil gecti? Kontrole gittinmi? Guzel haberlerle gel insAllah.
Ben yeni geldim cok sukur bebegim 1400 gr olmus hersey gayet iyi gorunuyor. Karnim bazen sertlesiyor biyere toplaniyor gibi dedim. Hergun oluyormu ne siklikla oluyor felan diye sordu. Cok fazla olursa gel bi bakalim yinede dedi ama cok rahatsiz edici bisey degil heralde demi cogu kiside oluyor?

Benim en basindan beri akintim cok ya. Normal karsiliyorum artik onemsemiyorum. Ama bazen su oyle pat diye degil de sizinti seklinde de gelebiliyormus. Yine de takip etmek lazim.
Benimki de oyle sipa dunden beri ufak ufak vuruyor sadece vajinamin ustune. Demek diyorum donmedi daha. Kafasiyla o kadar ince vuramaz heralde.

Cok sukur canim senin adina sevindim. Darisi benim basima. Randevuyu aksam 4 e almisim ya gecmez simdi saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…