- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.601
Ya bunlar böyle keyfi gelince oynuyolar ertesi gün uyuyolar hepGüle güle kullan canım sağlıklı günlerdeben useniyorum gidemicem hafif sancısancım var çok hafif dünden beri. Bir de bebegin yalnızca ellerini hissediyorum vajinamin üstünde hemen. O da arada sırada. Dün çok hareketliydi ama şu an tık yok. Bu kız beni öldürecek dogsun da bi temiz dayağı haketti
Kızlar günaydın, cumartesi pazar o kadar yorulmuşum ki dün resmen kasıklarımın ağrısından zor uyudum. Cidden hiç bu kadar yorulmamıştım lohusa takımını aldım, hastane süslemesi için gerekli şeyleri aldım. Tek eksiğim şampuan yağ ve pişik kremi falan kaldı. Onları da ne alsam bilemedim. Bübchen marka var kullanan oldu mu ya da duyan oldu mu? Ben çok alerjik bir insanım bebeğim alerjik olur mu olmaz mı bilemiyorum baştan çok pahalı kullanmak istemiyorum. Ne kullansam çok muallakta kaldım.
Haydarinna arkadaş noldu yazdı da ben mi kaçırdım?
Oyy kıyamam geçici bir süreç inşallah kucağına alıp emzireceğin zaman yakındır rabbim acil şifa versinCanım siteyi tam olarak doğru kullanamıyorum. Oğlumun bugün 7 günü sorun yok diyor şimdilik doktor ama 1 cc olarak verilen anne sütünü kabul etmemiş kusmuş yeşil yeşil öyle görünce içim parçalandı serumla damardan besleniyor. Anne sütünü kesmişler
İnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 grOyy kıyamam geçici bir süreç inşallah kucağına alıp emzireceğin zaman yakındır rabbim acil şifa versin
Canım benim o varya nasıl büyücek sen bile sasiricaksin Allah'ın izniyleİnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 gr
rabbim güç kuvvet versin kuzucuğa, inşallah tez zamanda iyi olacak.Canım siteyi tam olarak doğru kullanamıyorum. Oğlumun bugün 7 günü sorun yok diyor şimdilik doktor ama 1 cc olarak verilen anne sütünü kabul etmemiş kusmuş yeşil yeşil öyle görünce içim parçalandı serumla damardan besleniyor. Anne sütünü kesmişler
Canim allah sana sabir versin benim tekil gebelik bu kadar canim yaniyo senin ucuz dusunemiyorum canin nasil yaniyodur. Evde sutyensiz dolasiyorum artik zaten sutyen dahada rahatsiz ediyo. Dun gece en zorlu gecemi gecirdim. Yarim saatte bir uyanarak pozisyon degistirmeye calistim ama hicbirinde rahat edemedim hep canim yandi uyuyamadim. En son esim ise gitti oturdum yatakta agladim aglarken oturur vaziyette uyumusum bi 5 10 dk sonra uyandim sanirim. Allah yardimcimiz olsun ama doktora muhakkak soracagim bu kremiAyy canm kiyamam merk etme gecicek.yani tam anlamyla dogurmadan gecmicek ama sen o kaburga agrisina aliscaksin ole soleyim.benim 3 uz oldugu icin daha cok belki senn daha erken gecer.ben normal kadin dogum degilde dahiliye yazdi kremi adi da neydi ya unuttum kas gevsetici gbi kokuyo ayni.yani kac doktor goruyorum hepsi ayni sey normal.tek gebe bi bayan son haftalarinda yasar bu agriyi sende biraz erken baslamis diyolar.biraz erken mi ? Valla hamile kaldigimdan beri cekiyomusum gibigeldi bana :) suan gece kalkarken depar atiyorum resmen.ilk bi toplanmaya daha sonra otrmaya calisiyorum.esim kalkarsa sansliyim incitmeden kaldiryo beni.ama duymazsa beni sirt ustu surunerek cikiyorum iste :) bende cok agladim.hapsuramadim.öksürdgumde sanki canimi cekiyolardi ama biraz hafifliyo zamanla.sen eger evde sutyensiz gezebilirsen biraz dene canm.mumkun oldugunca yavas hareketler yapmaya calis iyce batmasin
İnşallah emzirecegin günler yakindirİnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 gr
Benimki döndü canım pitir pitir oynuyor elleri heralde. Dönmüştür belki seninki deBenim en basindan beri akintim cok ya. Normal karsiliyorum artik onemsemiyorum. Ama bazen su oyle pat diye degil de sizinti seklinde de gelebiliyormus. Yine de takip etmek lazim.
Benimki de oyle sipa dunden beri ufak ufak vuruyor sadece vajinamin ustune. Demek diyorum donmedi daha. Kafasiyla o kadar ince vuramaz heralde.
Cok sukur canim senin adina sevindim. Darisi benim basima. Randevuyu aksam 4 e almisim ya gecmez simdi saatler
Galiba öyle ama ben hep telaş yapıyorum şu an tık yok mesela ufff ultrason aleti mı alaydık napaydık yaaYa bunlar böyle keyfi gelince oynuyolar ertesi gün uyuyolar hep
Geçmiş olsun canım görürsün 32yi az kaldı allahın izniyle
Canım geçmiş olsun bunun doğal bı tedavisi iyi gelen büyümeyi durduran bişey yokmu acaba ya
Canım geçmiş olsun, inşallah daha fazla büyümez. Seninde sağ böbreğim dimi. Ben hiç sağıma yatmıyorum hatta arkama destek koyuyorum sırf sağıma dönmeyim diye. Gece solum uyuşuyor evde dolanıp geliyorum yinede sağıma yatmıyorum bu ara biraz ağrılarım azaldı yine var ama sürekli değil artık. Sende dene istersen
rabbim yardımcın olsun canım.
Sana diyorum ama oynamayinca bende acayip stres oluyorum ister istemez bakniki gündür azitti gece gündüz durmadı eşimde çıkmak istiyorum heralde diye dalga geçti hep karnımı sağdan sola döndürüyodu resmen bugün daha sakin bugünü diğer günlerini tutmuyor annem derde hep anne olunca anlarsın diye ooof derdim gerçekten anne olunca anlıyorum :)Galiba öyle ama ben hep telaş yapıyorum şu an tık yok mesela ufff ultrason aleti mı alaydık napaydık yaa
Yerim ben onu o grubumuzun en minnak bebeği o iyi olsun sağlıklı olsunda varsın geç emzir önemli olan sağlıklı olmasıİnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 gr
Canım hamile kaldığımdan beri sadece sol tarafıma yattim. Ama yine de büyüdü. Ki ben oturamıyorum bile uzun zamandır. Doktor iki bebeğin baskısı çok fazla diyor.
Ben de aynen çok hassas bir cilde sahibim. Bebeğimin de öyle olacağını düşünerek Sebamed aldım bakım ürünlerini. Şampuan,pişik kremi, yüz kremi vb. Daha eczane grubu olduğu için faydalı olacağını düşündüm. İnşallah bir sorun yaşamayız :)
Geçmiş olsun canım ne zamandır var şeker? Diyet ve egzersizle mi bu şekilde değerlerin? 30lu haftalardan itibaren etkisini belli ediyor zaten...gebelik hormonlarımız insülin salgılanmasını bastırıyor...1.fazla yüseltecek şeyler yemicez 2.yürüyüş yapcaz...vücut normal insülin salgılayıp düsüremediği için biz yediklerimizi yakıp enerjiye dönüştürerek düşüreceğiz şekerimiziiyi günler guzel anneler uzun zamandır takip edemiyorum konum tekrar olursa kusura bakmayın hamilelik sekerim var bugün kan testinde daha yüksek çıktı açlık 108 tokluk 153 birde doktorum suyun fazla dedi dahiliye ye yönlendirdi çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?