- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.721
sen ütüyü bitirde çevirecek yeri bulursun elbet
Saglikli gelsin de. Tek duam o <3maşallah bebişe, sıkıntı yok diyorsa doktor büyüsün işte ne güzel
Doktor gayet iyi dedi. İnsallah oyledir kuzucum.minikoglan maşallah canım doktor sıkıntı gormediyse sende hiç sıkıntı yapma boşuna
Nst de de problem cikmadi valla icim rahatladi cok sukur.Kuzum kaç gün yanlış hatırlayacaksınki dr normal diyorsa normaldir nstde sorunsuz atlatırsın inşallah
Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Geçmiş olsun canım ben de 23 haftalıkken çok grip olmuştum, burun tıkanıklığından hayattan zevk alamiyordum artik resmen. Burun spreyi kullandım korka korka, çok zararlı falan demişlerdi bana. O hafta ayrıntılı ultrasona bi docente gittim. Ona sordum kullanıyorum bi sorun olur mu diye, yok yahu kullan gitsin ne zararı dedi bana. Nefes alamazsan bebek streslenir demişti. Cok sukur su aralar iyiyim. Çok geçmiş olsun sana da ıhlamur bal limon öneririm günde 2 defa. Azcık enerji veriyorValla benimde 3 hafta once basladi nezle olmustum burun akıntısı halsizlikti ilac vermediler nane limon ıhlamur demisti doktor burun tıkanıklıgı cok kotu birsey 2 hafta surdu derken buhafta 2 gun once yine nüks etti bu sefer koyu renkte balgam ve sümük kanlı koyu kahverengisonra şidetli baş ağrısı kulaklarim tıkandı yine nefes alamiyorum tuzlu su buruna bile fayda etmedi okadar tıkanmış sabah apar topar gittim acile soguk algınlığı ilerlemis antibiyotik minoset agri kesici ve burun spreyi verdi İNŞALLAH Gecer 31 haftalık olucam terketmedi su hastalik ya salgın var herkez oyle hamile oldumuz icin bizde uzun suruyor demekki
Bol havuç tüket havuç suyuda içebilirsin öyle okumuştumsuyumu nasıl artırabilirm acaba ????
cok sagol canım cok korkuyorum soda 2 şişe içeyimmi ne kadar içsemCanim geçmiş olsun ne kadar doğrudur bilmem ama soda ve havuç suyu suyu arttırıyor diye duymuştum.
Hadi gözün aydın canımbiter insallah ütü. Nefret ediyorum ütü yapmaktan
Saglikli gelsin de. Tek duam o <3
Doktor gayet iyi dedi. İnsallah oyledir kuzucum.
Nst de de problem cikmadi valla icim rahatladi cok sukur.
katı meyva sıkacagı var cıkartayım sıkayım havuç inşallah su sızıntım yoktur cok erken zayıfBol havuç tüket havuç suyuda içebilirsin öyle okumuştum
Ayy maşallah canım, 3200 çok olmuş sanki dicem ama iki hafta önce bizimki 2170 di, o bile çok geldi bana. Belki de sen satı yanlış hatırlıyorsun. O zaman muhtemel Doğum tarihi için ne dedi doktorun?Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Sagol kuzucum,Kaynamış suya koydum, beş dk da orda kaynattım, sonra maşayla aldımOoo kahve dedin beni benden aldın bende kahvenin hatrına kaynatırım walla hemen afiyet olsun sana sıcak suyamı koydun soğuk suyamı koydun
Canim benim mide yanmasından dolayı günde 2 tane içerdim o zaman bana biri demişti iyi yapıyorsun bebegin suyunu dengeler diye.cok sagol canım cok korkuyorum soda 2 şişe içeyimmi ne kadar içsem
Bitmedi hazırlıklar :) şöyle bir iki hafta hazırlanmış halde beklesek bi yerimiz agrımadan, biz de hamileliğin tadını çıkarsak mesela :)) teşekkür ederim canım sorduğun içinElma sık içine olur cnm ya da başka birşey. Bir arada ebeye sordum doğuma hazırlık yapıyormus o bölgedeki kemikler adını da söyledi ama unuttum.
Canım neden azmış, sızıntı mı var? Pazartesiye kadar neden bekliyor? Sızıntı varsa müdahale etmesi gerekmez miydi?Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Maaşallah, ne güzel büyümüş bebiş annesi, nst nasıl geçti? İnşallah herkes böyle güzel haberler alır bebişlerindenDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Canım ben bir tane kauçuk bir tane silikon emzik aldım, kauçuk olanı nuk, silikonu avent aldım. Göğüs kremi sürmüyorum ana lansinoh aldım. Deterjan aldın mı? Dalin granül sabun aldım, bebegin eşyalarını onunla yıkıyorum, göğüs pedi lansinoh aldım, pişik kremi sudocrem, şampuan vs içinde mustela hoşgeldim bebek seti aldım. Tırnak makası, tarak vs için erkenmiş ama ben chicconun çantalı setleri vardı e bebekte gezerken onlardan da alıverdim.Kızlar hepinize hayırlı günler dilerim.ben başlangıç için de.brown cam biberon aldım ama emzik ne alicami bilemiyorum.kaucukmu silikonmu olmalı yoksa ikiside mi?birde marka ne onerirsiniz?bisuru eksik var galiba ne aldım naptim suursuzca biseyler yapıyorum.göğüs kremi sürmeye başladınız mi?lansinoh diyorlar galiba öneri olarak herkes.su bimdeki unibaby pamuk mendillerden aldım.kulak çubuğu çamaşır deterjani vs.başka ne alınacak?kafam durdu.artık gezmek zorlasti.
Can im ben oglumda nuk silikon emzik aldım suan 14 lira falan nukun anne göğüs ucu gibi damak gelistiren biberonu aldım o da suan 38 lira falan 120 ml olani. Kizimda da bunları alcam en azından bildiğim kullanışlı ce memnun kaldığım markaydi. Kaucuk ve plastik almak istemedim cam daha sağlıklı diye.uni baby iyi yenidogani oğlumda 1yaşına kadar kullandim ama baby me ayni urun kallitesi de ayni gibi ki fiyati da yarı yariya e bebekten 24lu 79 liraya almıştım suan 59 sanirim bileydim beklerdimKızlar hepinize hayırlı günler dilerim.ben başlangıç için dr.brown cam biberon aldım ama emzik ne alicami bilemiyorum.kaucukmu silikonmu olmalı yoksa ikiside mi?birde marka ne onerirsiniz?bisuru eksik var galiba ne aldım naptim suursuzca biseyler yapıyorum.göğüs kremi sürmeye başladınız mi?lansinoh diyorlar galiba öneri olarak herkes.su bimdeki unibaby pamuk mendillerden aldım.kulak çubuğu çamaşır deterjani vs.başka ne alınacak?kafam durdu.artık gezmek zorlasti.
Diyette çok zorlaniyorum sorunun en büyüğü bu inşallah düzgünce yaparimCanim bozma moralini inan canim sıkkın olunca daha yüksek çıkıyor test ettim onayladım. Bende hiç beklemiyordum gebelik şekeri çıkınca neye uğradığımı şaşırdım 20 şubattan bu yana diyetteyim 2.400 gr kilo verince tamamen çöktüm ama dün bebeğimin iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu öğrenince çok rahatladım ve sekerim gayet güzel çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?