2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öncelikle maşallah. Siz 33 haftanin icindemisiniz ?. Asagida imza yerinde oyle yaziyor. Eger oyleyse 5 kilo filan doğacak sanki. Cunku 200 gr alacaklar haftalik. Nasıl normal dogacak merak ediyorum :) eger 36 haftanin icindeyseniz cok sasirmam çünkü benimde oglumun kilosu oyleydi o haftalarda 4100gr doğdu 38+5 de.ama tabi normal olamadi sezeryan oldu.

Cok geçmiş olsun canım ins. Büyümez şifa versinAllahım.
Idrar enfeksiyonu olmuşum o tetiklemis ki hic bi belirtisi yoktu bende sanci kasilma taş gibiydim nst girdimde sancı vardı 2 gece kaldim.heran doğum riskim var diye tedirgin bi bekleyiş içindeyim.hayırlısı sağlıcakla gelsin minnaklarimiz

Canım bir sıkıntı olmadığına sevindim ama 3200 çok değil mi 3200 le doğum yapılıyor genelde. 36 da olsa bana 3200 çok geldi :/
Bana da fazla geliyor. Hayirlisi bakalim. Saglikla gelsin de.
Hadi hayırlısı canım inşallah, sen her şeyini hazır et bari bu aralar
Oyle yapmaya calisiyorum.
33 deyim diye biliyorum ama sat i yanlis hatirliyor olabilirim. Bebegim 36 nin icinde cunkuZ galiba ben yanlis hatirliyorum :/

aksam esime diyim gidim en kotu suan kizimla tekim onuda kaldirip gitmek istemiyorum tek cunku cocuklar almiyolar iceri esim gelsin giderim
Kızın kaç yaşında canım benim de 3.5 yaşında oğlum var.
Devam ediyorsa git canım için rahat etsin

Hangisi hesabına gelirse öyle yaparsın..benimki iki hediye gibi olduğu için limonu yarın götüreceğim yarın zaten kontrolümüz var..teraryum uda doğum sonrası
çok güzel teraryumlar var canım ...çiçek sepetine bak çok çeşit var orda

Çok geçmiş olsun canım. Bende de enfeksiyon çıktı. Antibiyotiğe başladım. Sertleşme beraber şancı olunca bende nst ye girdim ama kasilma cikmadi. Yine sertleşiyor, böbrekten dolayı dedi doktor. Tek çaresi dinlenmek. Yiyip icip yatacagiz

Allah yardimciniz olsun bir bebek zorlaniyoruz kucagina alirsin insallah

minikoglan sen o zaman nisanın ortasında faln doğurursun şeker:)benimkide mayısın ilk haftası görünüyor takvimimde sezeryan olacağı için misanın son haftası alırım diyordu en son.

Ah canim ah anca beni sucluyo su icmiyon bilmem ne simdi yatmis film izliyo 3 .5 yasinda oglum var hersey bende
Canım suyu arttırmak için havuç suyu derler dene derim ama şu varki o su bebeğin çişi yani işerse yerine hemen gelir inşallah... Zayıf demişsin bu nasıl bi zayıflama o önemli aslında haftanla uyumluysa ölçümü zayıflığı önemli değil okadar su gelişimi önlüyor bu gerçek .. Az stres bol dua 3 litre su yapacak başka bişey yok sanırım ama bende çişini yapar bu bıdık

Okuduğum kadarıyla herkes de aynı sıkıntı nerdeyse koşa koşa gidecek hastaneye şuan noldu bu kıza evet çok yoruldum ama bu oynardı yani saatte 2 tık var oda belirli belirsiz bu bebeler aynı zamanda durup aynı zamanda oynuyor heralde sıkıntıda olan arkadaşlarıma Rabbim den Şifa diliyorum

Haydarinna canım şuan sindirim sistemi adeta yok gibi yavrunun sütü denemek için veriyorlar eğer alırsa devam ediyorlar şuan için istememiş hazır değilim anne demiş merak etme birsüre sonra tekrar denenecek İnş ozaman alıcak sen sütünü tarihli zamanlı sakla sırayla ver İnş herşey yoluna girecek... Kilo vermesi gayet normal 1000 grama düştü sanırım canım ilk haftalar düşüyor prematüre bebekler hızlı verip sonra çook hızlı alıyo Rabbim yavruna sana güç kuvvet versin buarada sezeryan oldun değilmi gelişim geriliği olanlar normal doğum yapamıyorlar bildiğim kadarıyla... Eğer sezeryansa toparladınmı canım

Saol tatlım benim.ekran görüntüsü aldım paylaştıklarınin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…