2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy maşallah canım, 3200 çok olmuş sanki dicem ama iki hafta önce bizimki 2170 di, o bile çok geldi bana. Belki de sen satı yanlış hatırlıyorsun. O zaman muhtemel Doğum tarihi için ne dedi doktorun?
Evet buyuk ihtimal ben yanlis hatirliyorum. İlk adet gordugum zamandan itibaren tarih tutarim mutlaka. Hamile kaldigim ay tutmayasim tutmus :) bi akrabamiz Gelmisti. Onlar geldiginde adetliydim. O gunlerde cekildigimiz resimlerin tarihine bakarak yorum yapiyorum ancak. Doktor 15 nisandan sonra beklemeye baslayacaz dedi.
Maaşallah, ne güzel büyümüş bebiş annesi, nst nasıl geçti? İnşallah herkes böyle güzel haberler alır bebişlerinden
O da iyi cok şükür. Aminn rabbim hepimizin saglikla kucagina almak basip etsin.

Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Geçmiş olsun canım, eğer akıntı bebeğin suyu olsaydı seni bırakmazlardı sanırım, müdahale edilmesi gerekirdi, suyunu arttırıcı gıdalar al, bebeğinde büyür inşallah biraz daha, moralini bozma ki bebeğine yansımasın

Canım bir sıkıntı olmadığına sevindim ama 3200 çok değil mi 3200 le doğum yapılıyor genelde. 36 da olsa bana 3200 çok geldi :/

Chicco tarak ve tırnak makası seti gibi olan çanta aldım.dalın granul sabun aldım bugün ıki paket.emzik o zaman iki
Tane alayım.hangisini severse çocuğum..göğüs pedi ve bide kalkan aldım..hep biseyler eksik gibi geliyor bana bebek cantam yok.atletim yok .bebek bezi ultra prima alicam 120 limi neydi migrosta 50 tl.2 numara sizce yeter mi bi paket?yiki varsiniz kızlar burda okuyorumda öğreniyorum.bu arada EvBoregi aynı sınavlardan gecmis iz canım bende 16 haftalık normal doğum yapmıştım(( L lamezi

Bu arada neden 32.hafta o zaman kuveze almadan direk anneye veriyorlar mi bebeği.
Yanlış anlama bende de erken doğum riski var da merakimdan soruyorum

Canım ben 33 mm iken 22.haftamda stent taktırdım. Stent ise yaramıştı, küçülmüştü. Şimdi tekrar 30 mm, çok ilerlerse bobregimi kaybedebilirim. 32.haftaya ulasmak istememin sebebi orta premature sayılıyor . Kuvezde kalma suresi kısalıyor. Senin erken dogum riskin neden var?

Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla

Amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler vardı. Suyu artirmak için de her gün 1 barda taze sıkılmış havuç suyu.

sızınti seklinde olursa ben bile anlamam yani sonucda gunluk ped kullaniyoruz

Git canım bence de en azından igneni olursun icin rahat eder ve her ihtimale karsi önlemini almış olursun

aksam esime diyim gidim en kotu suan kizimla tekim onuda kaldirip gitmek istemiyorum tek cunku cocuklar almiyolar iceri esim gelsin giderim

Tesekuur ederim canim o ped eczanede bulurum dimi

Ayy maşallah canım, 3200 çok olmuş sanki dicem ama iki hafta önce bizimki 2170 di, o bile çok geldi bana. Belki de sen satı yanlış hatırlıyorsun. O zaman muhtemel Doğum tarihi için ne dedi doktorun?
Canım bizimkide 32. Hafta raporu almaya gitmiştim cuma günü 2100dü mormal herhalde dr olumsuz bişey demedi

35-36 haftaya kadar dönebilirmis hatta genelde öyle olurmuş benim doktorum da döner diyor inş dönerler yoksa sezeryan olur hayırlısı olsun inşallah.
evet dr um da söyledi. daha zamanı var senin yapın dönmesine müsait ben döneceğini düşünüyorum dedi. bi hastam 40. hafta sonunda sezeryana kadar verdik. gitti ertesi gün geldi sezeryan için dedi muayene ettim ki dönmüş sakın stres yapma dedi.

Hadi hayırlısı canım inşallah, sen her şeyini hazır et bari bu aralar

Canım senin de başın sagolsun, bu yavrular sağlıkla gelecek inşallah göğüs kalkanı, bebek çantası, atlet, sütyen benim de yok. Bebek bezi bir paket prima care aldım 2 numara, hastane çantasına da 30 tane koydum, duruma göre alırız devamını, bir paket yeter sanırım. SMA bebe maması aldım canım hastaneye götüreyim diye, süt gelmez falan. Ya da gelir bebek memeyi tutamazsa diye lansinoh manuel pompa aldım

Canım mustela al hiç düşünme pahalı geliyo evet ama gercekten cok gidiyo hergün de sampuana gerek yok zaten yazın sıcakta serinlesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…