- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.681
Earth mama angel baby diye bir marka almaya karar verdim ben. İnternette fiyat çok değişken ben 73 liraya buldum onu alacam. Ekolojik bir ürünmüş ve kimyasal oranı minimumValla canım dün unibaby alayım diyordum bugün fikrim değişti sanırım biraz daha araştıracağım. Şampuan konusunda bu kadar düşüneceğim aklıma gelmezdi beşikle araba alırken bile bu kadar zorlanmadım :)
canım göğüs olduktan sonra beli önemli değil, sırt kısmını uzatan kopçalar satılıyor.Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
hamilelik testiyse 5 ve üstü olması lazım pozitif olması için.Kızlar lutfen bana cvp yazarmısınız kan testi yaptırdım sonuc 0.4 negatıfmı
Geçmiş olsun canım ins. Hayırlı zamanda sağlıcakla doğar bebişin.Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Bu arada neden 32.hafta o zaman kuveze almadan direk anneye veriyorlar mi bebeği.Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Bı abla olasılık yuksek beklebyukselır defıd ama umutlanmayın oylemıhamilelik testiyse 5 ve üstü olması lazım pozitif olması için.
Git canım bence de en azından igneni olursun icin rahat eder ve her ihtimale karsi önlemini almış olursunbi yandan oni dusundum bende igne oluum diye esim beyfendi is ediyorum diye kizdi ve dinlenmeye aldi beni doktorda dinlensin deyince goturmedi ama beklemedeyiz birsey olursa hemen gidecegiz
kurutma makinalari fena gercekten daha beter kiristiriyorNe guzel olurdu yaa en buyuk hayalim
Kurutma makinesini de bu hevesle almistim alakasi yokmus
kendini yormadan bitirirsin inşallah bende emzik ve biberon kaynatcam erteliyorum onca ütüyü yaptım bu kaynatma işi gözümde büyüyorÜşenirim ben ya huyumu biliyorum. Parca parca zorlanirim. Zaten kesin bir sefer utulerim sonra utulemem ben dogduktan sonraben de camasir isini bitiriyim oyle kaynatacam biberonlari emzikleri.
Hem ütülü hem katlı çıkarsa makina ne var sanki
Allahın hikmetinden sual olunmaz, bir hafta sonra tekrarla istersen.Bı abla olasılık yuksek beklebyukselır defıd ama umutlanmayın oylemı
Ben de kaynatinca nereye ters cevirecem onu düşünüyorumKızlar bütün gün
kendini yormadan bitirirsin inşallah bende emzik ve biberon kaynatcam erteliyorum onca ütüyü yaptım bu kaynatma işi gözümde büyüyor
Ben sütyen almadım atlet aldım kızımda atletle daha rahat dtmiştim kompedan varsa bulunduğun yerden ben ordan aldım iki tanede internetten sipariş verdim ama benim aldıklarım kaplı atletlerden değil ilk zamanlar için penyeyle daha rahat edeceğimi düşündüm zaten hemen öyle dışsrıda çıkmamYa kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
Sagol canım tekrarlayacagım tsk ederımAllahın hikmetinden sual olunmaz, bir hafta sonra tekrarla istersen.
sen ütüyü bitirde çevirecek yeri bulursun elbetBen de kaynatinca nereye ters cevirecem onu düşünüyorum
benim de aklımda hep gerekli mi rahat mı soruları var, o yüzden bir tane aldım. kullanabilirsem alırım diye düşünüyorum.Ben sütyen almadım atlet aldım kızımda atletle daha rahat dtmiştim kompedan varsa bulunduğun yerden ben ordan aldım iki tanede internetten sipariş verdim ama benim aldıklarım kaplı atletlerden değil ilk zamanlar için penyeyle daha rahat edeceğimi düşündüm zaten hemen öyle dışsrıda çıkmam
Evet ama goguste olmadicanım göğüs olduktan sonra beli önemli değil, sırt kısmını uzatan kopçalar satılıyor.
Sorma kullaninca ogrendimkurutma makinalari fena gercekten daha beter kiristiriyor
Masallah canim nst de temiz cikar ins saglikla gelsinlerDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Genismiydi kalibi .Ben sütyen almadım atlet aldım kızımda atletle daha rahat dtmiştim kompedan varsa bulunduğun yerden ben ordan aldım iki tanede internetten sipariş verdim ama benim aldıklarım kaplı atletlerden değil ilk zamanlar için penyeyle daha rahat edeceğimi düşündüm zaten hemen öyle dışsrıda çıkmam
Yok canım oğlumda hiç hasta olmadım ilaç kullanmadım bunda 3 kez antibiyotik kullandımSenin ilk gebeligindede olmusmuydu boyle .
Benim ilk gebeligimdede sinuzit tim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?