- 24 Şubat 2015
- 34
- 26
- 38
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.801
Bana şurup vermişti doktor şeker şurubu gibi birşey zararsız dedi çok zorda kalırsam içiyorum. Duphalac galiba adı. ikinmak daha zararlı yaaBende acı çok severim yerimde. Sütte içiyorum incir kayısı ne varsa yiyorum ama banamısın demiyor. Bilmiyorum ne olacak doktorum ilaç vs de vermiyor
Rahim agzini kontrol etmiyor mu acilma var mi yok mu diye :/Doktor çatı kontrol ediyor çatı da böyle kemik arası mesafe galiba. Spermler cnm onlar etkili oluyor doğumu hızlandırıyor. Ben çocuğa birşey olacak diye şimdi yapamıyorum ki
Ayyy kız sen doğurucan nerdeyse çok heyecanlandımDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Can'ım çok geçmiş olsun. Gelen akıntı su değildir inş. Rabbim korusun ikinizi de.Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Dizinin sonunda sponsor firmalar yazar ya genelde. Orda yazıyordur Can'ım belki.Bu pijama
Ya şu ilişki benim de kafamı karıştırıyor. Ya duş almaya vaktimiz olmazsaHanımlar bugün tekrar eğitim aldım ilk eğitimin tekrari gibiydi sadece son haftalarda cinsel birlikteligi önerdiler hatta sancılar başlayınca açılma kolay oluyor dediler ama o kısım bana biraz zor geldi. Doğumhaneyi gezdim hatta sancı çeken bir bayanın izni ile odasına girdiksuni sancı alıyordu ve sancı geldiğinde rengi atiyordu nefes alıyordu ama bağırmak daha iyi geliyor dedi. Odada tekti hemşireler dışarıda bilgisayar ekranında takip ediyorlardi yanında birini istiyor ama aslında doğum bebeğinle senin aranda olan bir şey olduğu için teksin çok farklı bir deneyimdi bize kadın ağrısının şiddetli olduğunu belli ediyordu ama konuşuyor hatta gülüyordu sanci gidince:) yani yapabiliriz. Sonra da pamuk bebek gördüm yeni doğmuş herseye değer dedim.
Yok Can'ım ya ne zararı olacak en fazla rahim kasılmalarına etkisi olur bu da iyi bir şey Zaten Doğum öncesi içinCinsel birlikteligi oneriyorlar ama bana da mantiksiz geliyor biraz ya. Yani acilmayi doktor iki parmagiyla kontrol edior. Demek ki rahim agzi iki parmak uzunlugu kadar. E cinsel birlesme sirasinda o zaman penis zarar vermez mi bu rahim agzinakafam da deli sorular
Canım benim bi öğrencimin annesi anlatmıştı kendisi hemşire, sütünün gelmesini beklemişler saatlerce bebegin şekeri düşmüş, beyin damarı pıhtı atmış, çocuğun el göz koordinasyonu yok, zeka geriliği raporu var, kaynaştırma öğrencisi olmuş. Ben riske atmak istemiyorum, olur ya mecbur kalırız o anda bulamayız, inşallah kullanmayız tabiki ama bence yanımızda olmasında fayda var.Bugün ebe özellikle emzik, biberon ve mama koymayin çantaya dedi. Mama sadece doktor yazar ise biz vereceğiz o da şırınga ile dedi. Emzik ve biberon bebeğin anneyi reddetmesine nedenmis, buna dikkat edelim bebişlere zarar vermeyelim cnm. Ben sadece şu birberonu aldım ilerde kullanırım diye evde duracak.
Kızlar alt tarafımda dolgunluk hissediyorum ve çok tuvaletim geliyor bebek hareket ettikçe normalmi bu sizdede oluyormu
Aynı durumdayım Can'ım. Yürürken bile göbeğimi aşağıdan tutarak yürüyorumKızlar alt tarafımda dolgunluk hissediyorum ve çok tuvaletim geliyor bebek hareket ettikçe normalmi bu sizdede oluyormu
Niye fazla olsun canım bazı bebişler 4 küsur doğuyor. Maşallah bebişineDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Benim de darbeye bağlı suyum azalmıştı bir ay önce. O dönem çamaşırım sürekli ıslaktı ama sürekli. Havuç suyu içtim 2 günde toparladı bir de zemzem suyu bulabilirsen. Sürekli suniçip ayaklarını havaya kaldır canım düzelir inşallah hemen. Havuç suyu çok etkili amasuyumu nasıl artırabilirm acaba ????
YaaAyyy kız sen doğurucan nerdeyse çok heyecanlandımşaka bi yana maşallah bebişine. Kuzum senin 4 kiloyu geçecek bu gidişle. Tosuncuk bi oğluş geliyor
Canım avent sothie yi araştır derim emzik olarak. Göğüs kremi için erken. Memelerin uyarılmaması gerekiyor.Kızlar hepinize hayırlı günler dilerim.ben başlangıç için dr.brown cam biberon aldım ama emzik ne alicami bilemiyorum.kaucukmu silikonmu olmalı yoksa ikiside mi?birde marka ne onerirsiniz?bisuru eksik var galiba ne aldım naptim suursuzca biseyler yapıyorum.göğüs kremi sürmeye başladınız mi?lansinoh diyorlar galiba öneri olarak herkes.su bimdeki unibaby pamuk mendillerden aldım.kulak çubuğu çamaşır deterjani vs.başka ne alınacak?kafam durdu.artık gezmek zorlasti.
Canım dualarım seninle olacak. İnşallah büyüme durur hemen rahatlarsın. Böbreği rahatlacak şeyler neler acaba enginar falan iyi geliyordu galiba böbreğe. Tam da hatırlamıyorum amaCanım ben 33 mm iken 22.haftamda stent taktırdım. Stent ise yaramıştı, küçülmüştü. Şimdi tekrar 30 mm, çok ilerlerse bobregimi kaybedebilirim. 32.haftaya ulasmak istememin sebebi orta premature sayılıyor . Kuvezde kalma suresi kısalıyor. Senin erken dogum riskin neden var?
Amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler vardı. Suyu artirmak için de her gün 1 barda taze sıkılmış havuç suyu.
Canim koton da buna benzer var ama rengi yavru agzi. Belki bu renk de vardir bi bak istersen int sitesinden.
Hissetmistir canim biraz sakin olmaliyiz aslindada iste olmuyor
Ay evet ya cok guzel ama bnde bulamadim nete yazdim yazdim yaa
Guzel gunlerde giysin kuzucuk :)Onu bulamadım ama oğluşuma bi kaç şey aldım kotondan baya uygunmuşSağol canım.
Suwen de kısa kollusunu gördüm çok güzeldi
Tabi ki öyle Can'ım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Tombiş bebeğe bakmak da kolay olur derler. Yalnız senin göbüş de hiç Yok yaa nereye saklanmış bu zıpır :)Yaao kadar yakin degildir. Daha hamileye bile yeni yeni benzemeye basladim Bence doktor tam tutturamiyor bu kilo isini zaten tam tutturmasi mumkun degil de, ortalama olarak da tutturamiyor bence. Bebegim 35-36. Haftasinda gorunuyor. E yine 36. Haftasindaki bebegin kilosu 2700 civarlarinda. Ben o yuzden fazla onemsemiyorum dedigini. Aman saglikla gelsin de bebislerimiz, erken gelmis gec gelmis, kilolu gelmis zayif gelmis hic onemli degil.
O inan ki sehirden sehire hastaneden hastaneye degisir. Bence her ihtimale karsi bulundurmak lazim. Ben de yanima mama ve biberon alacagim. İhtiyac olmazsa geri eve gelir.Bugün ebe özellikle emzik, biberon ve mama koymayin çantaya dedi. Mama sadece doktor yazar ise biz vereceğiz o da şırınga ile dedi. Emzik ve biberon bebeğin anneyi reddetmesine nedenmis, buna dikkat edelim bebişlere zarar vermeyelim cnm. Ben sadece şu birberonu aldım ilerde kullanırım diye evde duracak.
YaaCanım benim bi öğrencimin annesi anlatmıştı kendisi hemşire, sütünün gelmesini beklemişler saatlerce bebegin şekeri düşmüş, beyin damarı pıhtı atmış, çocuğun el göz koordinasyonu yok, zeka geriliği raporu var, kaynaştırma öğrencisi olmuş. Ben riske atmak istemiyorum, olur ya mecbur kalırız o anda bulamayız, inşallah kullanmayız tabiki ama bence yanımızda olmasında fayda var.
Aynen saglikla gelsin de hic onemli degil kilosu. Burda bir arkadas yazmisti haftalar once. Bir tanidigina da boyle hep kiloyi fazla soylemisler soylemisler. Ama bebek oldukca zayif dogmus. O isler hic belli olmuyor ben fazla da guvenmiyorum zaten. Bir sıkıntısı olmasin bebegimin, keyfi yerinde olsun bana yeter.Niye fazla olsun canım bazı bebişler 4 küsur doğuyor. Maşallah bebişineSağlıklı olsun da kilolu da olsa zayıf olsa müthişler :) doktor yanlış ölçmüş olabilir ama birdahaki kontrol ne zaman
Beama
Hic bilmiyorum :)) sabredebil bakalim max 2 ay sonra allah izin verirse kucaklarimizda olacaklar. Cok heyecanli :)Tabi ki öyle Can'ım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Tombiş bebeğe bakmak da kolay olur derler. Yalnız senin göbüş de hiç Yok yaa nereye saklanmış bu zıpır :)
Nasil bir doktor ki o doktor yazik. Bilemiyorum tabi bana doktor sürekli kan şekerine bakiyor ihtiyaç olursa o mama yaziyor dedi zaten ebeden habersiz de veremezsiniz ki mamayı onların kontrolunde sanki herşey. Dikkatli olacağız.Canım benim bi öğrencimin annesi anlatmıştı kendisi hemşire, sütünün gelmesini beklemişler saatlerce bebegin şekeri düşmüş, beyin damarı pıhtı atmış, çocuğun el göz koordinasyonu yok, zeka geriliği raporu var, kaynaştırma öğrencisi olmuş. Ben riske atmak istemiyorum, olur ya mecbur kalırız o anda bulamayız, inşallah kullanmayız tabiki ama bence yanımızda olmasında fayda var.
Biz de öyleyiz cnm ama o kadar değil sanırım, bizden büyük bebiş bulduk. 3 e yaklastik bizde 2-3 hafta önde ve uzun boylu ama bu beni korkutuyor. Şeker de yoktu inş sağlıkla gelsin hepsi.Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?