2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende acı çok severim yerimde. Sütte içiyorum incir kayısı ne varsa yiyorum ama banamısın demiyor. Bilmiyorum ne olacak doktorum ilaç vs de vermiyor
Bana şurup vermişti doktor şeker şurubu gibi birşey zararsız dedi çok zorda kalırsam içiyorum. Duphalac galiba adı. ikinmak daha zararlı yaa

Ayyy kız sen doğurucan nerdeyse çok heyecanlandım şaka bi yana maşallah bebişine. Kuzum senin 4 kiloyu geçecek bu gidişle. Tosuncuk bi oğluş geliyor

Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla
Can'ım çok geçmiş olsun. Gelen akıntı su değildir inş. Rabbim korusun ikinizi de.

Dizinin sonunda sponsor firmalar yazar ya genelde. Orda yazıyordur Can'ım belki.
Ya şu ilişki benim de kafamı karıştırıyor. Ya duş almaya vaktimiz olmazsa
Yok Can'ım ya ne zararı olacak en fazla rahim kasılmalarına etkisi olur bu da iyi bir şey Zaten Doğum öncesi için

Canım benim bi öğrencimin annesi anlatmıştı kendisi hemşire, sütünün gelmesini beklemişler saatlerce bebegin şekeri düşmüş, beyin damarı pıhtı atmış, çocuğun el göz koordinasyonu yok, zeka geriliği raporu var, kaynaştırma öğrencisi olmuş. Ben riske atmak istemiyorum, olur ya mecbur kalırız o anda bulamayız, inşallah kullanmayız tabiki ama bence yanımızda olmasında fayda var.

Kızlar alt tarafımda dolgunluk hissediyorum ve çok tuvaletim geliyor bebek hareket ettikçe normalmi bu sizdede oluyormu
Aynı durumdayım Can'ım. Yürürken bile göbeğimi aşağıdan tutarak yürüyorum sanki baskısını azaltmaya çalışır gibi. Wc ile kanka olduk Zaten

Niye fazla olsun canım bazı bebişler 4 küsur doğuyor. Maşallah bebişine Sağlıklı olsun da kilolu da olsa zayıf olsa müthişler :) doktor yanlış ölçmüş olabilir ama birdahaki kontrol ne zaman
Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla

suyumu nasıl artırabilirm acaba ????
Benim de darbeye bağlı suyum azalmıştı bir ay önce. O dönem çamaşırım sürekli ıslaktı ama sürekli. Havuç suyu içtim 2 günde toparladı bir de zemzem suyu bulabilirsen. Sürekli suniçip ayaklarını havaya kaldır canım düzelir inşallah hemen. Havuç suyu çok etkili ama

Ayyy kız sen doğurucan nerdeyse çok heyecanlandım şaka bi yana maşallah bebişine. Kuzum senin 4 kiloyu geçecek bu gidişle. Tosuncuk bi oğluş geliyor
Yaa o kadar yakin degildir. Daha hamileye bile yeni yeni benzemeye basladim Bence doktor tam tutturamiyor bu kilo isini zaten tam tutturmasi mumkun degil de, ortalama olarak da tutturamiyor bence. Bebegim 35-36. Haftasinda gorunuyor. E yine 36. Haftasindaki bebegin kilosu 2700 civarlarinda. Ben o yuzden fazla onemsemiyorum dedigini. Aman saglikla gelsin de bebislerimiz, erken gelmis gec gelmis, kilolu gelmis zayif gelmis hic onemli degil.

Rahatladım kızlar sağolun yaa bebeğin kafası aşağıda demişti dr belki ondandır kızımda hiç olmuyordu ana onun başı hep yukarıdaydı göğsümün altından fırlayacak gibiydi böyle baskı olmuyordu

Canım avent sothie yi araştır derim emzik olarak. Göğüs kremi için erken. Memelerin uyarılmaması gerekiyor.
Kulak çubuğu kullanmam ben iyi bişey değil. Beyaz tülbentle parmağımızla sileriz içlerini. Allaha şükür kulağı hiç iltihaplanmadı. Kulak çubukları daha da ileri iter tıkarmış kulağı.
Deterjan omo nun bebekler için sıvısını alıcam.

Canım dualarım seninle olacak. İnşallah büyüme durur hemen rahatlarsın. Böbreği rahatlacak şeyler neler acaba enginar falan iyi geliyordu galiba böbreğe. Tam da hatırlamıyorum ama

Tabi ki öyle Can'ım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Tombiş bebeğe bakmak da kolay olur derler. Yalnız senin göbüş de hiç Yok yaa nereye saklanmış bu zıpır :)

O inan ki sehirden sehire hastaneden hastaneye degisir. Bence her ihtimale karsi bulundurmak lazim. Ben de yanima mama ve biberon alacagim. İhtiyac olmazsa geri eve gelir.
Yaa allah kimsenin basina vermesin. Ben de her ihtimale karsi bulundurulmasi gerektigini dusunuyorum. Ben de mama ve biberon koyaagim cantaya.
Aynen saglikla gelsin de hic onemli degil kilosu. Burda bir arkadas yazmisti haftalar once. Bir tanidigina da boyle hep kiloyi fazla soylemisler soylemisler. Ama bebek oldukca zayif dogmus. O isler hic belli olmuyor ben fazla da guvenmiyorum zaten. Bir sıkıntısı olmasin bebegimin, keyfi yerinde olsun bana yeter.
Tabi ki öyle Can'ım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Tombiş bebeğe bakmak da kolay olur derler. Yalnız senin göbüş de hiç Yok yaa nereye saklanmış bu zıpır :)
Hic bilmiyorum :)) sabredebil bakalim max 2 ay sonra allah izin verirse kucaklarimizda olacaklar. Cok heyecanli :)

Nasil bir doktor ki o doktor yazik. Bilemiyorum tabi bana doktor sürekli kan şekerine bakiyor ihtiyaç olursa o mama yaziyor dedi zaten ebeden habersiz de veremezsiniz ki mamayı onların kontrolunde sanki herşey. Dikkatli olacağız.

Biz de öyleyiz cnm ama o kadar değil sanırım, bizden büyük bebiş bulduk. 3 e yaklastik bizde 2-3 hafta önde ve uzun boylu ama bu beni korkutuyor. Şeker de yoktu inş sağlıkla gelsin hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…