2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canim takip et kendini bzede haber ver benimde kontrole daha var sabirsizca bekliorum karnim baya asa indi benim 5 kiloluk birsey kaldirsam bile canim aciyor. kilosunu doktor cok guzel demis masallah ne yiyosn oyle ama normalde aslinda asil bi haftalar baya kilo alacaklar. insallah ben kendimden korkmaya basladim sancilarim var 3 hafta daha en az dayansa istiyorum. insallah senin icinde hersey yolunda gider

Ya ben de ek ders için haftamı ya tamamlarım ya da hiç gitmem diyordum ama tam 32+ 0 da belge getirmelisin iki türlü de olsa dediler. Dedim çalışırsam 32+0 da git çalışabilir al 32+ 5 te git bir daha çalışamaz al okuşa götür uğraşmayayım en azjndan. Sen 10 kilo almıştın sanırım çok iyi gerçekten maşallah bebek de gelişiyor niye dinlen demiyorlar dinlen sen ayrıca dediğin dikkatimi çekti. Çoğu arkadaş zayıfladı sendeki şeker farklı düzeyde demekki

Selam canım turnhsollu kağıt nasıl çıktı ben de kullanmıştım ondan. Çok geçmiş olsun. Bir daha olmaz inşallah. Benim 2 gün devam etmişti ve hareketleri çok azalmıştı. Sen de hareketlerini takip et istersen. Kilosu da süpermiş niye korktun ya kilolu bebeğe kolay bakılırmış ya valla 4 küsurla normal doğuran akrabam da var 3 kg ile çatısı dar diye doğuramayan da. Takılmamak lazım sağlıklı olsunlar da boşver canım bebiş yemek istiyorsa yesin

Valla bakalim turnusollu kagidi koydum camasirima kuzum sabaha kadar kalicak takip edicem. Valla her zaman yedigim seyleri yiyorum ve arti olarak ben oyle ozenli ozel beslenen hamis annelerden degilim. Aksam yemegi olarak sadece makarna haslayip yemisligim bile var. Tabi beni ornek almasin kimse ornek sekilde beslenmiyorum acikcasi ama hamile degilmisim gibi devamim sayilabilir. Insallah senin icinde hepimiz icinde hersey yolunda gider kuzum ya.

Henuz daha yeni koydum kuzum bakmadim kagida hic. Doktor sabaha kadar kalsin dedi. Valla ne biliyim zaten normalde korkuyodum normalde ama kendimi normale sartlamistim. Simdi.boyle hizli kilo alinca daha cok korktum. 10 nisanda cati muayenesi var bakalim doktor ne diyecek ona gore karar verecegiz artik.

Merak ettigim sorularin cevabini yazmışsın allah razi olsun. Tokluk degerlerin benim gbi. Ama mesela ben bugün öğlen borek kek filan yedim 126 çıktı. Gecen kofte yemistim beyaz ekmekle 108 çıktı. 160 i henuz hic görmedim. Manti ve hazir meyve suyu ictigimde 150 lerdeydi. Buarada ben seker takibi yapiyordum doktorum ona gore seker yuklemesi yapariz dedi. Degerlerimi bir hafta ölçtüm sonra doktorum seker yuklemesine gerek yok değerlerin guzel dedi. Fakat ara ara olcmemi istedi. Ben yinede cok dikkat ediyorum yediklerime. Diyet yapiyor gibiyim bir nevi. Çünkü birkac kez dikkat etmediğinde 140_150 yi gördüm. Edindigim bilgilere göre bu değerler sorun teşkil etmez ama dikkat etmek lazım. Hem hamurisinin tatlinin vs bebege ne faydasi var yememek en güzeli.

insallah bende oyle izel beslenmiyorum ne varsa sadece tatli cok aseriyorum. insallah yolunda gider senin icinde insan bi panik oluyor ben bu hafta dogum canta yogunlastim. cok az bi eksik kaldi ama olanlari koydum artik ben bile korkuyorumm. esimle zaten bi risk yuzunden aylardir uzagiz. o bile bendeki agitligin farkinda 2 gundur kahvalti bile yapmiyor. tutturdu annesini cagirmak istiyor bende doguma bi kac gun kala gelsin istiyorum. sende bol bil dinlenmeye bak ben kizimdan oturu cok duramiyorum hala kucak istiyor

Canım hemşirelere verilecek olan hastane çıkışı tam takım olmaz heralde dimi? Ne giydirirler ki icin de birsürü şey var ya, acaba bi citcitli bi alt bi üst mu versek ne yapsak? Ben de ayrı vereyim diyorum, cantasiz yani. Sanırım bir de bebek bezi vercez dimi?

Ay kuzum dikkat et cok zorlama kendini. Benimde esim dun dedi ablanimi cagirsak artik diye. Cunku ayni dedigin seyi yasiyorum bende agirlastim sancilarim oluyo bi tuhaflastim. Dedigin gibi bende artik su dogum cantasini yapayim. Ne olur ne olmaz. Asiri tatli tuketimi bende de var belkide o kilo aldiriyo bilmiyorum artik :) kizin kac yasinda kuzum

Bu ara benim ölçümlerim yüksek çıkıyor. Çünkü önceden 2 saat sonra ölçüyodum genelde. Şimdi bir saat sonra ölçüyorum. 150 civarı çıkıyor genelde. Sabah öğlen diyet iyi gidiyor ama akşama bi şekilde bozuluyor.bu akşam 217 çıktı Korkuyorm bebek yine önde çıkıcak diye. Yatından iti baren çok dilkatli gidicem ekmeğide azaltıcam o da şekeri yükseltiyo. Ve spora gittiğim günler dışındada yürüyüş falan yapmaya çalışıcam. En kötü evde yürüyüş yapayım diyorum. En azından hareket olsun şekerim düşsün. Şu zaman çabuk geçsin istemiyorum aslında ama bi yandan da bir an önce doğurmak istiyorum. sağlıklı ve zamanında kavuşalım yavrularımıza başka bişey istemiyorum. Sinirlerim yıprandı çok.

Gecmisvllsun canim .be de oyleyim busra f
Cok sevindim bnde canim artik saglikla geldinn
Masallah canim saglilkla gelsin ins
kizlar herkese iyi aksamlar.benim bebegin boynunda kordon var yazmistim.simdi umut etmek istiyorum acaba doguma kadar acilabilirmi? oyle bi umut var mi? daha kucukler acilmaa sansi varmi acaba umutlanayimmi.insallah 2ci tur dolanmaz
Duzelende vat csnim iyi dusunelim iyi olsun
Kizlar hamilelik yasarken altın degerinde olan bazi seyler var. Mesela gunde iki sefer tuvalete cıkabilmek gibi
Ben hep vc deyim ..10 dkkads bir
Bosbogaz nekadar cok insan var.
Dr una sor cani. Bizede yaz unutma

Yıpranmaz mı canım baksana elimde ölçüm sonuçlarım deli gibi koşturuyorum...eşim dalga geçiyordu işte sen nasıl ölçüyon bu doğru mu ki getir benimkini de ölç falan filan...yarım ekmekten fazla yedi balık salata...ben de ekmek güzel koktu 2-3 lokma aldım...benimkini ölçtüm 155 onunkini ölçtüm 120...oturdum ağladım...30lu haftalardan sonra iyice çirkefleşiyor canım bu şeker...yürüyüşten gelince ben artık ara öğün bile yapmıyorum geçen geldim yürüyüşten 93; yarım kivi yedim 108; sabah 103 yani olduğu gibi kalmış hiiiç düşmemiş...insülin baskılanıyor bizde...biz bunu yürüyüşle falan yakmak zorundayız başka yolu yok...bir de sadece yasaklı yiyecekler değil diğerlerini de fazla kaçırırsan bünye kaldırmıyor...mesela 3 köfte diyorsa 6-7 tane yemiycez ben bunu anladım...ben ekmek yiyemiyorum mesela ama yemeği biraz fazla yiyorum ordaki ölçülerden ama o da olmamalı

Son düzenleme:
Açlık toklukta çıkmıyordu benim de şeker yüklemesi sonucu...bi de normal diyabet hastaları yemekten 2 saat sonra ölçüyor biz 1 saat sonra ölçüyoruz ondan da yankışlık olmuş çok iyi görünüyordu tabi...30lu haftalardan itibaren etkisi artıyor

kizim nisanda 3 yasina giricek illa sirtima cikicak kucamda gidicek hala tasiyorum malesef ama kiyamiyorum ona cok tatli bakiyo hicde ayri kalmadim ondan dogumda nasil olacak bilmiyorum. birazda onla vakit gecirme calisiyorum ameliyat sonrasi bebek agrilarim ve kizim ev asil olacak bilmiyorum kaynanam desen gelse ben iki kat daha yorulurum sadece bence gelmesi suanlik beni olumsuz etkiler. suanlik bes kiloluk birsey bile kaldirsam sanki asalarimda birseyler aciliyo gibi hissediyorum. mecbur duzenli yemek yapmak zorundayim cunku kizim var. ev isleri klasik ama abartmama calisiyorum. sonuc olarak bebek sezeryan yerim asa inme basladi gibi karnimda gogsumden asada duruyor artik. cok sık tuvalet gidiyorum malesef boyleyim simdilik

Cok geçmis olsun canım. Zamanini bekler ins minigin.

Maasallah kuzuna. Soluna yatmak kan akisi icin elzem canim. Ihmal etme . Bende ayrildim izne. Ikiz gebeligin tek iyi yani dogum oncesi 10 hafta:)

Kizlar hamilelik yasarken altın degerinde olan bazi seyler var. Mesela gunde iki sefer tuvalete cıkabilmek gibi

Abartisiz 50 defa gidiyorum iskence gibi. :)

Gecmis olsun canim. Sabah haber ver kagidin son durumu ney? Bu ara sen de bendensin. Benim bebis de 32. Haftasindayken 2200 dü. Simdikini soylemeyim dudagin ucuklar ben fazla takilmiyorum artik doktorlarin soyledigi o kiloya. Bence baya bi otnama yapacak dogurup gorecez. Yani ben benim bebis gercekten doktorun dedigi kilodaysan ben 5 kilo falan dogururum bu arada iri bebek kesin sezeryana alinacam diye korkma. Teyzem oglunu 4,5 kilo normal dogumla dogurmus ve dikişsiz. Buna ragmen dogumunun cok kolay oldugunu soyluyor. Boraz yapimizla alakali zamani geldiginde yasayip gorecez :)
Ben de boyle düşünüyorum. L lamezi bak burda guzel aciklanmis sebebi.
[

Kizlar aksam gec saatte bir seyler yedim mi cok kötü oluyorum sabahlari ya. Boyle midem ve agzimin icin bir tuhaf oluyor. Dun aksam bir parca peynir ve domates yemistim. Ama sanarsin bol baharatli bol yagli agir seyler yemisim oyle rahatsizim.

Kizlar aksam gec saatte bir seyler yedim mi cok kötü oluyorum sabahlari ya. Boyle midem ve agzimin icin bir tuhaf oluyor. Dun aksam bir parca peynir ve domates yemistim. Ama sanarsin bol baharatli bol yagli agir seyler yemisim oyle rahatsizim.
Canm yeyip yattığını için oluyor sanırım. Mide hazmetmemis oluyor. Benim gün içerisinde bişey yeyip uzandigimda bile oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…