- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.441
Coraba gerek var mi? Hastane cikislari patikli oluyor ya. Bir de o hastane cikislarinda önlük oluyor onu koymaya gerek var mi sizce?Canım bebek bezi,çıtçıtlı badi,alt üst kıyafet,eldiven,şapka,çorap bir de hastane çıkışının battaniyesi yeterli
Sağol canım benim daha iyim şükür Rabbime istirahat ediyorum bugun de hiç bişey yapmadım dünde öyle dinlendim ama son haftalarda malesef bu sıkıntılar oluyo ve ödümüzü koparıyor resmen.... Hayırlısıyla yavrularımızı sağ sağlim alalım İnş hepsini unutucaz... Yarın da kontrol var bakalım inş musmutlu geliriz kızımla hepinize güzel haberler veririz canım
Can'ım kitap değil. Dergiden. Geçen bi arkadaşım getirdi. Atayım bu bölümü buraya Eki Görüntüle 2124228 Eki Görüntüle 2124229 Eki Görüntüle 2124230 Eki Görüntüle 2124231 Eki Görüntüle 2124232 Eki Görüntüle 2124233
Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdidoktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motiveoldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar.allh razi olsun yardimcinolan herkesten once allah sonra sizin sayenizde geldim buralara kadar rabbim.cumlemizin yardimcisi olsun :)
Ebebek nette hiç çeşit yoktu ama bostancı ebebek te çok güzel çeşitler vardı. Nerede oturuyorsun. Nette aziz bebenin bir çok sitede var ama ben beğenemedim. İdil baby de kendi sitesinde satıyor ama mağazaya göre çeşidi az. Sen nerede oturuyorsun ist anadolu yakasıysa yerleri çok yakın birbirine aslındaNetten bulabilirimuyim acaba aziz ve idil baby i. Avm lerde yok cunku
çcanım bebişin kilo alımı nasıldı. Şu gaz olayıyla ilgili sadece şunu söyleyebilirim. Çok yiyen iştahlı bebekler hep hazımsızlık çeker ki zaten. Benim kızım çok kilo alıyordu sütten. Çünkü memeden ayrılmazdı ama bir okadar da gazlıydı. Arkadaşlar kolikten bahsediyorsa eğer, nedeninden emin değilim ama o da bence stresten falan oluyor bebekte. Çünkü o çok tuhaftı ya hergün 8 de ağlamaya başlardıCanim normal doğum sonrası bebisi kucagima verdiler daha catalde duruyordum emzir dedi ebe o arada nar suyu nereden bulacaksın. Bana da az soda ver gaz sancisi çekmez demişlerdi. Vermedim 1 seneden fazla gaz sancısı çektim. Bence verseydimde değişmezdi.
Bakayim cnm saolAziz bebe her yerde var Can'ım. Gittigidiyorda bile.
Babymall da şuan Aziz bebe yüzde 50 indirimde. Bak istersen hastane çıkışları 85 e düşmüş.
İdil baby baya pahalı. Önemli değil dersen onun takımları daha güzel.
Hadi gözünaydın güzel anne :) sende bu azim varken bebişlerin tabiki iyi olacak maşallah onlara. İnşallah planladığımız zamanlara kadar bekler bu bıdıklar üzmezler bizi:)Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdidoktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motiveoldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar.allh razi olsun yardimcinolan herkesten once allah sonra sizin sayenizde geldim buralara kadar rabbim.cumlemizin yardimcisi olsun :)
Ben kozyatağında oturuyorum central a yakin. Bostancı e bebek e bakayim o zmn. Peki idilbaby var mi e bebekte? Ben netten almak istemiyorum aslinda hastane ciksini. Dokusuna filan bakmak lazim illa.Ebebek nette hiç çeşit yoktu ama bostancı ebebek te çok güzel çeşitler vardı. Nerede oturuyorsun. Nette aziz bebenin bir çok sitede var ama ben beğenemedim. İdil baby de kendi sitesinde satıyor ama mağazaya göre çeşidi az. Sen nerede oturuyorsun ist anadolu yakasıysa yerleri çok yakın birbirine aslında
çcanım bebişin kilo alımı nasıldı. Şu gaz olayıyla ilgili sadece şunu söyleyebilirim. Çok yiyen iştahlı bebekler hep hazımsızlık çeker ki zaten. Benim kızım çok kilo alıyordu sütten. Çünkü memeden ayrılmazdı ama bir okadar da gazlıydı. Arkadaşlar kolikten bahsediyorsa eğer, nedeninden emin değilim ama o da bence stresten falan oluyor bebekte. Çünkü o çok tuhaftı ya hergün 8 de ağlamaya başlardı
Allah razi olsun canm :) insallah teyzesi bu aralar cok zorluyolar beni ama insallah mutlu sona ercez :)Hadi gözünaydın güzel anne :) sende bu azim varken bebişlerin tabiki iyi olacak maşallah onlara. İnşallah planladığımız zamanlara kadar bekler bu bıdıklar üzmezler bizi:)
Insallah kuzum benim.allah razi olsun.bakalim bizimkiler uslu dururlarsa rabbimde yatdimci olursa daha ne :)Gözün aydın canim nasıl sevindim anlatamam. Hadi bakalım inşallah hedeflediğiniz haftayı da sorunsuz geçersiniz canim
Güle gule giysin kuzucuk. Evet bwnde sade ve şık ariyorum. E bebege bakayım bi. Instagram da da buldum fakat emin olamiyorum kumasi kotu cikrsa diye. Birde hastane ciksii yenidogan oluyor ya eger kızımin kilosu fazla olursa giyebilirmi ki? Oglum a kucuk olmuştu hasten cikis seti.
Benim bir ara aşırı önden gidiyordu 5-6 kilo olur diyodum yavaşlamış dr gittiğim de 1950 gramdı hep alarak gitmez bence korkmayın bende normal doğum istiyorumCanım seninki yine iyi benimki 2600 gr olmuş.bu gidişle normal doğuramayacağım ben de.çok düşünme ama onu sağlıkla gelsinler de normal sezaryen çok önemli değil bence.yat bol bol dinlen takip et bakalım.inşallah su değildir.
Bir sorun gormediyse neden ciger gelistirici vurduki askimgittim altan muayaene etti normal akıntı gibi dedi ama takipte canım igne vuruldu ciğer gelistirme
Ara ara oluyo cati agrim cok siddetli oluyo benimkasık agrın varmı canım
Ay kuzum allah once saglik sonra sabir versin sana vallaaynen oyle illada gelmek istiyo aslinda gelince bana degil anasina yardimi cok oluyo onun icin gelmek istiyo. ne kadar gec gelirse o kadar iyi bence sinirden erken dogurmak istemiyorum bu gun fark ettimki bebegim basi ameliyat yerime inmis cati agrisi cekiyorum Allaha emanetler
Ay 37 yi gorsek tamamdir valla36 yi gectinmi hic korkmam bi dahaboyle 3 dort hafta daha dursalar tamam zaten simdi kuvez girerler diye ben anne karninda dursn istiyorum. hele benim hastane bu kadar yogunken yani Allaha emanet sona geliyoruz yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?