2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Amin canim inşallah dört gözle bekliyorum güzel haberlerini

Gözün aydın canim nasıl sevindim anlatamam. Hadi bakalım inşallah hedeflediğiniz haftayı da sorunsuz geçersiniz canim

Netten bulabilirimuyim acaba aziz ve idil baby i. Avm lerde yok cunku
Ebebek nette hiç çeşit yoktu ama bostancı ebebek te çok güzel çeşitler vardı. Nerede oturuyorsun. Nette aziz bebenin bir çok sitede var ama ben beğenemedim. İdil baby de kendi sitesinde satıyor ama mağazaya göre çeşidi az. Sen nerede oturuyorsun ist anadolu yakasıysa yerleri çok yakın birbirine aslında

Coraba gerek var mi? Hastane cikislari patikli oluyor ya. Bir de o hastane cikislarinda önlük oluyor onu koymaya gerek var mi sizce?[/QUOTE]
Önlüge gerek yok canim ama çorap gerekli mutlaka koy bence üsür tek o olmaz

çcanım bebişin kilo alımı nasıldı. Şu gaz olayıyla ilgili sadece şunu söyleyebilirim. Çok yiyen iştahlı bebekler hep hazımsızlık çeker ki zaten. Benim kızım çok kilo alıyordu sütten. Çünkü memeden ayrılmazdı ama bir okadar da gazlıydı. Arkadaşlar kolikten bahsediyorsa eğer, nedeninden emin değilim ama o da bence stresten falan oluyor bebekte. Çünkü o çok tuhaftı ya hergün 8 de ağlamaya başlardı

Hadi gözünaydın güzel anne :) sende bu azim varken bebişlerin tabiki iyi olacak maşallah onlara. İnşallah planladığımız zamanlara kadar bekler bu bıdıklar üzmezler bizi:)

Ben kozyatağında oturuyorum central a yakin. Bostancı e bebek e bakayim o zmn. Peki idilbaby var mi e bebekte? Ben netten almak istemiyorum aslinda hastane ciksini. Dokusuna filan bakmak lazim illa.

Canim benim çok iştahlı değildi oğlum 5 dk emerdi ve bırakırdı. Kilo alımı 6 aya kadar hasta olana kadar yani normaldi sonrada durdu gibi. 6 ayda 1 kilo aldı çünkü.
Evet bizimde kolik ağrısı akşam 6 gibi başlayıp gece 11 e kadar çekerdik bazen 11 i geçerdi ama en azından neden ağladığını biliyorduk ona seviniyordum. Çünkü bazen gelişim ataklarını da zor atlattığı dönemler oldu.
Birde bende zor gaz çıkarırım geğirmem bile zor olur. Gaz sancısından kaç kere acillik oldum sanırım oğlumda bana çekmiş çünkü hamileliğim öyle uzun süreli stresli geçmemişti. Her evlilikte zaman zaman tartışmalar olur eşimle bizde yaşamıştık o kadar

M Mustu 34 Ben de Aziz bebenin bu takımını aldım Baybmall den. Sade ve şık diye düşündüm. Bir tane de Bayb Corner in 5 li takımını aldım e bebek ten.

Eklentiler

• Screenshot_20180315-224737.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 71
Hadi gözünaydın güzel anne :) sende bu azim varken bebişlerin tabiki iyi olacak maşallah onlara. İnşallah planladığımız zamanlara kadar bekler bu bıdıklar üzmezler bizi:)
Allah razi olsun canm :) insallah teyzesi bu aralar cok zorluyolar beni ama insallah mutlu sona ercez :)

M Mustu 34 Ben de Aziz bebenin bu takımını aldım Baybmall den. Sade ve şık diye düşündüm. Bir tane de Bayb Corner in 5 li takımını aldım e bebek ten.
Güle gule giysin kuzucuk. Evet bwnde sade ve şık ariyorum. E bebege bakayım bi. Instagram da da buldum fakat emin olamiyorum kumasi kotu cikrsa diye. Birde hastane ciksii yenidogan oluyor ya eger kızımin kilosu fazla olursa giyebilirmi ki? Oglum a kucuk olmuştu hasten cikis seti.

Benim bir ara aşırı önden gidiyordu 5-6 kilo olur diyodum yavaşlamış dr gittiğim de 1950 gramdı hep alarak gitmez bence korkmayın bende normal doğum istiyorum

Ay kuzum allah once saglik sonra sabir versin sana valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…