2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben bebeğe ayrı hazırladım canım ama koca valiz oldu, dogumhaneye vermem onu hepsi kirlenmesin diye. Ya da kaybolur falan içindekiler kıyamam üzülürüm. Ayrı bir hurca mı koysam dogumhaneye gidecekleri
Ben doğumhaneye verilecekleri ayrı koydum canım.hatta üzerine yazdım ilk kıyafetleri diye.belki kendimde olmam bi sıkıntı olur bilemezler şimdi ne vereceklerini :)

Benimde 3 80 normal dedi doktor kaç defa dedim 2.50 sınır değilmi diye yok normalmiş anlamıyorum ki bizdemi sıkıntı
Benim hem kadın doğumcu hem endokrinolog 2,5 altı diyor, ben de onların dediğine uymaya çalışıyorum, Bu doktorlara da akıl sır erdirmek zor valla. Geçen bir arkadaşımla rastlantı eseri konuştuk, onun gebelik boyunca yüksekmiş, ilacı da hiç düzenli kullanmadım dedi, maşallah çocuğu gayet sağlıklıydı. Ama erken doğum yapmış, 36 haftalıkken doğmuş bebeği, tiroid erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Bence tedbirli olmakta fayda var, kontrolü de her sabah içtiğin bi ilaca bakıyor, şeker gibi zor değil.

Canım çok normal artık bebişler iyice büyüdü zorluyorlar bizi.düzenli olursa ağrın ihmal etme ama.benim de ayaktayken yürürken filan kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor arada

O tabakanın bi yarari mi oluyormuş peki yani doktorun mu öyle dedi
Bilmedim için soruyorum
Bebeği koruyan bir tabaka o canım.yağ hücrelerinden oluşur cildin nemlenmesini sağlar.ayrıca enfeksiyonlara karşı koruduğunu da belirtiyorlar.bebekte ne kadar süre kalırsa o kadar iyi.vücut kendisi emiyor onu zaten.yıkamak yerine hafif silinmesi gerekiyor o yüzden.

Evet ben de tam tersi asla giydirilmemeli diye biliyorum. Gözümüz sarıya alıştığı için bebekteki sarılığı farkedemeyiz diye. Bu forum bunun için var yazıyoruz öğr niyoruz senin yazmanla kaç kişi öğrendi kim bilir iyi yaptın canım :)

32. Haftada izne cikan anneler selam. Benim isim 36 ya kadar devam ediyor..
Az kalmış canım ha gayret :)

Aman millet konuşuyor işte boşver hiiiç duyma :)

Canim bu hangi kitap acep merak ettim de okumak için devam ederken kaldım ole

Canım seninki yine iyi benimki 2600 gr olmuş.bu gidişle normal doğuramayacağım ben de.çok düşünme ama onu sağlıkla gelsinler de normal sezaryen çok önemli değil bence.yat bol bol dinlen takip et bakalım.inşallah su değildir.

Canım bebek bezi,çıtçıtlı badi,alt üst kıyafet,eldiven,şapka,çorap bir de hastane çıkışının battaniyesi yeterli

Zeynosrkn84 nasılsın merak ettim seni
Sağol canım benim daha iyim şükür Rabbime istirahat ediyorum bugun de hiç bişey yapmadım dünde öyle dinlendim ama son haftalarda malesef bu sıkıntılar oluyo ve ödümüzü koparıyor resmen.... Hayırlısıyla yavrularımızı sağ sağlim alalım İnş hepsini unutucaz... Yarın da kontrol var bakalım inş musmutlu geliriz kızımla hepinize güzel haberler veririz canım

Canım bebek bezi,çıtçıtlı badi,alt üst kıyafet,eldiven,şapka,çorap bir de hastane çıkışının battaniyesi yeterli
Tamam canım ben onları ayrı bi paket yapayım bari üstüne de yazayım ilk kıyafetler diye en iyisi. Tecrübesizlik işte ya ben çantayla her şeyi verirdim valla geri de gelmezdi belki çok üzülürdüm

Tamam canım ben onları ayrı bi paket yapayım bari üstüne de yazayım ilk kıyafetler diye en iyisi. Tecrübesizlik işte ya ben çantayla her şeyi verirdim valla geri de gelmezdi belki çok üzülürdüm
Aynen canım orda kargaşada kaybolabilir fazlası.ben kıyafetleri battaniyesinin içine koydum öyle paketledim üzerine de yazdım ilk kıyafetleri diye.

Ay çok güzel canım güle güle kullan canım inşallah bakar bakar stres atarsın :)
Çok güzelmiş güle güle kullanın bakalım kaç ay kullanacağız ben de heves ettim aldım :)

Canım aziz bebenin sade şık bir takımını ebebekten aldım. İdil baby e bakabilirsin. Şık sade takımları var.

Aynen canım orda kargaşada kaybolabilir fazlası.ben kıyafetleri battaniyesinin içine koydum öyle paketledim üzerine de yazdım ilk kıyafetleri diye.
Ben de öyle yapayım canım yarın. Ne olur ne olmaz. Aslında bebegin çantası ayrı benim ufak valizim ayrı ama bebeğin çantasında da çok şey var emzik,krem,yedek kıyafetler vs. Kargaşada giderse çok üzülürüm. Öyle bi paket yapayım da çantanın en üstüne koyayım açınca ilk onu görüp versin bizimkiler. Sağolasın

Ben de ayniyim ve goguslerim hic buyumedi bile .. Ayni sutyenleri kullaniyorum cunku :s

Netten bulabilirimuyim acaba aziz ve idil baby i. Avm lerde yok cunku

Netten bulabilirimuyim acaba aziz ve idil baby i. Avm lerde yok cunku
Aziz bebe her yerde var Can'ım. Gittigidiyorda bile.
Babymall da şuan Aziz bebe yüzde 50 indirimde. Bak istersen hastane çıkışları 85 e düşmüş.
İdil baby baya pahalı. Önemli değil dersen onun takımları daha güzel.

Canim normal doğum sonrası bebisi kucagima verdiler daha catalde duruyordum emzir dedi ebe o arada nar suyu nereden bulacaksın. Bana da az soda ver gaz sancisi çekmez demişlerdi. Vermedim 1 seneden fazla gaz sancısı çektim. Bence verseydimde değişmezdi.

Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdidoktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motiveoldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar.allh razi olsun yardimcinolan herkesten once allah sonra sizin sayenizde geldim buralara kadar rabbim.cumlemizin yardimcisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…