2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim Acil şifalar versin inşallah, hepimiz birbirimize dualar edelim.. Ama umudunu sakın kaybetme, ne kötü haberler aliota sağlıkla evladını kucağına alanlar duyuyoruz...bence hiç bir şeyin %100 garantisi yok..iyinin de kötununde.. Allah kimseyi evladiyla sınamasın inşallah...

Rabbim şifa versin inşallah...Dualarım sizinle

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Için ferah tut Allah çok büyük. Ölüm ve nikâh saati değişmezmiş gerisi dua ile değişir derler. Her zaman dualarımda olacaksınız

Selam kizlar mesajlari okuya okuya sona geldim artik son duzlukteyiz allahin izniyle skintida olan arkadaslarima dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor rabbim kimseye kaldiramicagi yuk vermesin. Cantalar hazirlanmis bende hazirladim magnet siparislerimi de verdim yarin kontrolum var ne durumdayiz bilmiyorum insalh hayirli haberlerle gelirim buarada rahmim cok batiyor arti cok afedersiniz makata vuruyor akinti fazlaligi bende de mevcut onun disinda midemde yanar
Dag misali fokur fokur kayniyor gece uykusuzluk cabasi simdilik bukadar yasadigim skintilar ama olsun minnakim icin seve seve katlanirim:)

insallah dualarimiz kabul olur bebislerimiz guclu olurda bununda altindan kalkariz ignelerini ol insallah ameliyati atlatir. Allah buyuk. mucizeler Allahdandir. Allahim bebeklerimize acil sifalar versin insallah. ruh halini anliyorum. inan bende dogdumu ne olacak bilmiyorum tek dedikleri dogdukdan sonra incelemeye alinacagi baska hastaneninde beni kabul etmemesi Allaha emanet bebeklerimiz insallah senden guzel haberler aliriz yeterki cektimiz sıkınti olsun bebeklerimiz iyi olsun. bende Allaha bırakdim umudum Allahdan vakit geldikce korkuyorum artik. insallah hersey iyi olur butun anneler icin

Hanimlar hepimiz cuz almistik sayfamizda 20 kisi okumus 10 tane kalmis basladimiz isi bebeklerimiz icin bitirelim. 10 cuzu gerekirse tekrar bolusturelim. hatmimizi tamamlayalim. sonucda 20 kisi vakit ayirdi okudu cogu bitti yarim kalmasin tamamlayalim.

Kizlar bu da ben ve gobusum, hala sisim ama bu hafta nedense hamilelik sikintilari biraz hafifledi. Uzun bir aradan sonra bugun iste stressiz bir gun gecirdim ve isten 2 saat erken ciktim, evimi temizledim, yemegim hazir, o yuzden keyfim yerinde.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-03-15 at 6.15.29 PM.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 99
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah sağ salim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Nazardan bende korkarım. İnsanı mahfediyor . Mevla büyük. Sağlığına bir an önce kavuşsun yavrucagin.

Gözün 3 kere aydın olsun canım. Çok sevindim. Rabbim tüm bekleyen anneleride sevindirsin. Biz tekini düşünürken sen 3 e bölünüp ayrı ayrı düşünüyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alalım

Bizler gebelik okulundan mezun olduk ama. Ben hâlâ gidiyorum her hafta. Ebe hemşiremiz çok tatlı sağolsun. Hastane çalışanı olması bizim için ekstra iyi oluyor. Doktorumuza soramadıgimiz ne varsa unuttuğumuz sağolsun bıkmadan herkese cevap veriyor. Böyle sağlık çalışanlarina can kurban.

Canım maşallah maşallah sen çok güçlü bi annesin, bebislerin de hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Merhaba kizlar 33 haftamda kontrolum vardi dun erken dogum riskim varmis rahim boyu 2 cm e dusmus. Kasilmalarim vardi bahsetmistim 32 de baslayan. O zaman rahim boyu 3 cm di bir haftada 1 cm kisalmis. Dunden beri aglamaktan helak oldum. Bugun 33+1 im. Kasilmalarim icin progesteron baslanmisti dun. Bugun doktoruma yeniden haber verdim dun gece 4 kere kasilmam oldu cunku arka arkaya 3 tane falan suren. En azindan 36 ya kadar dayabsaydi minik kizim.

Canım çok çok çok geçmiş olsun içim öyle yandı ki... Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah, sağ salim kucağına al. Elimden geldiği kadar dua edicem, her şeyde vardır bi hayır. Bakalım Allah'ım neler gösterecek.

Canım inşallah zamanında gelir yavrun, çok geçmiş olsun. Alttan muayene mı yaptı doktor rahim boyu için?

Canım inşallah zamanında gelir yavrun, çok geçmiş olsun. Alttan muayene mı yaptı doktor rahim boyu için?

Evet vajinal ultrason yapti. En saglikli olcum oyle yapilabiliyo ustten cok saglikli olmaz yaniltir dedi. Az once yine aradi ek ilac basladi. Insallah bebegim bende kalir bi sure daha cok endiseliyim. Mubarek gun dualariniza beni de katin

Evet vajinal ultrason yapti. En saglikli olcum oyle yapilabiliyo ustten cok saglikli olmaz yaniltir dedi. Az once yine aradi ek ilac basladi. Insallah bebegim bende kalir bi sure daha cok endiseliyim. Mubarek gun dualariniza beni de katin
Allah yardımcın olsun canım tabiki sana da dua ederim inşallah. Sağlıkla zamanında gelsin bebisin.stres yapma dinlen

Allah yardımcın olsun canım tabiki sana da dua ederim inşallah. Sağlıkla zamanında gelsin bebisin.stres yapma dinlen

Cok sagolasin. Simdi kasilma icin ekstra ilac basladi. Insallah bu durdurur. En azinda 36 yi gecene kadar bekler benimle minik kizim. Allahimin emaneti.

Herkesin cuması mübarek duaları kabul evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inş... Bugun benimde kontrol günüm öğleden sonra Rabbim iyi şeyler duymak nasip etsin inş... Hepimizin yavrularını bağışlasın . Ve sıkıntılı olan bebeklerimiz acilen şifalar nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…