- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.541
Canım hiç korkutma kendini.belki 40 haftayı beklemez bizim kuzucuklar 37-38 de doğarlar daha makul kilolarda :) 4 buçuk kiloyu bile sorunsuz normal doğuranlar var da 4 ü bulursa ben de denemem gerek yok çocuğu da kendimi de riske atmaya.ama normal doğuramazsam içimde kalacak yaMasallah masallah canim tosuncuklar geliyo valla :) kuzum 3 bucugun ustune cikarsa katiyen normal istemem ya yine buyuk konusmiyim nolcak ne bitcek ama acikcasi korkmadi degil gozum
canım dün tüm gün aklımdaydın, çarşamba kontrolü vardı ne oldu diye, inşallah kanamanın bebeğe bir zararı olmamamıştır, inşallah sağlıkla kucağına alır, sağlıkla büyütürsün, acil şifalar diliyorum, dua edeceğim sana ve bebeğineslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
Ay inşallah benimki de biraz yavaşlar da çok kilolu olmazBenim bir ara aşırı önden gidiyordu 5-6 kilo olur diyodum yavaşlamış dr gittiğim de 1950 gramdı hep alarak gitmez bence korkmayın bende normal doğum istiyorum
Hastane çıkışının üzerine çorap giydiriliyor.bebekler sıcak ortamdan çıktıkları için bir anda vücut ısıları düşebiliyor.özellikle şapkayı unutmayın kafadan çok üşür bebekler.önlüğe gerek yokCoraba gerek var mi? Hastane cikislari patikli oluyor ya. Bir de o hastane cikislarinda önlük oluyor onu koymaya gerek var mi sizce?
bende geliyomda dinlensemmi gelsemmi bilemedim
Bunu duydugum iyi oldu canim teşekkür ederim. Ben koymamistim corap.Hastane çıkışının üzerine çorap giydiriliyor.bebekler sıcak ortamdan çıktıkları için bir anda vücut ısıları düşebiliyor.özellikle şapkayı unutmayın kafadan çok üşür bebekler.önlüğe gerek yok
Allah yardımcınız oldun canım, bol bol dua edelim.slm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
Canım benim de oldu bi kaç defa. Sonra gaz sancısı diye düşündüm
Sana bişey diyimmi Semacim bayadir olcmuyorum dediğin gibi o kaygı bana daha çok zarar veriyor.yeme dedikleri hicbiseyi yemiyorum.rahat olmak isitiyorum bu şeker olayı zehir etti hamileligimi resmen.Allahtan doktorum rahat kasma diyor bide öyle pimpirikli olsaydı iyice cokerdim herhalde.biliyosundur doğumdan 6 hafta sonra yine bakilcak bize şeker kalmis mi yoksa gebelikle bitmismi diye.Yani bi süre daha dikkate devam ama rahat olalım artık alıştık bu yeme düzenine.sadece kaygıları çöp e atalım yeter bize.insallah herşey güzel olacak hepimiz icinn.Sorma canim begendiremiyoruz. Yani sonuçta sinirin gerçekten çok etkisi var bak mesela bu akşam tam şekeri ölçecekken oğlum cam tencere kapağını düşürdü. Benim yüreğim ağzıma geldi ve 143 cıktı evet yüksek değil ama yediğim enginar ve ıspanak kavurma 3 kaşık erişte ve yağsız salata. Normalde çok daha düşük olması lazım. Şimdi insan yine mi yüksek diyerek bakınca gerçekten yüksek çıkıyor
Evet geçenlerde hacioglunda aştım kendimi ama yemek bitti hemen bir şaşal su ile 15 dk kadar yürüdüm ki düşük çıksın sekerim işte o kaygı insanı yiyip bitiriyor.
Bu gün gebelik okulundaki hemşire stresin çok fazla bebeği etkilediğini söyledi. Hatta sekersen daha çok bizim için önemli olan annenin rahat ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmesi stres bebegin gelişiminde olumsuz etkileri çok dedi. Size stres yaratan etkenleri çevrenizden uzaklaştırır diye de ekledi.
Bende yemek sonrası şeker yüksek çıkacak kaygısı büyük bir stres etkeni ne yapcazzz
Pazartesi diyabetik gebe takibe gideceğim bakalım ne diyecek
Canim güzel gunlerde kullanın çok tatlı olmuş.bende de var bundan kardeşinden aldım evet ici çok ince bizde tekstil ini yeniden diktirdik ama yatak olayı evet takviye şart.alırsan bana da yazar misin nerden aldığını?Kizlar bebekonfordan besigimiz geldi .
Cok begendim .simdilik cibinligi denedim .cikaricam birazdan .
Eki Görüntüle 2124144
Alt ortusunu takmadim sadece .
Birde yatagi cok inceymis .Ben bir yatak daha alip ustune koyalim dedim .esim altina viscosunger koyarim diyor.bakalim napicaz
canım tansiyonuna da dikkat et, arada ölç bakalım nasıl seyrediyor, beni doktor o konuda uyarmıştıKızlar ayaklarım ve bileklerim çok şiş gün boyu üstüne bastığımda acıyo . Çamaşırları yıkıyorum odasını hazırlıyorum haliyle ayakta kalıyorum ağrı dayanılmaz olduğunda 5 dk oturuyorum . Neden şişiyo bu ayaklar , bacaklarımı uzattım 40 dk dır ama hala şiş
Benimde kasilmalarim oldu mu art arda oluyo. Yarimsaat suruyo sonra geciyo ama araliksiz. Bende dua ediyorum viraz daha buyusun kilo alsin diye. Gecen hafta kasilmalardan hastanede yattim ama tekrar bi kontrol yapilmadi. Elle mi muayene etti sadece usg aletiyle mi. Bide progestan hariç ne verdi acaba
Rabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni
canım allah yardımcın olsun sağsalim al bebeğini kucagına gercekten cok zormus analık ne kadar karnında kalsa o kadar ii dualarımız seninle moralini yuksek tut kilosu nasıl
canım Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin, inşallah bi sıkıntı yoktur dr yanılmıştır. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
canım moralini yüksek tut, bebeğine ve kendine güven, o çok sağlıklı ve vaktinde doğacak inşallah, kendine bunları söyle bol bol
vücut ödem topluyor ondan şişiyor canım.tuzu azalt.otururken hep uzat bacaklarını.bide ben 6.aydan beri sismemesi için yatarken ayaklarımın altına çok yüksek olmayan bi yastık koyuyorum işe yarıyor
O iste kasilma onlar cok onemli soddeti ve kac sn surdugu ne kadar skilikla oldugu. Lutfen kaydet.
canım tansiyonuna da dikkat et, arada ölç bakalım nasıl seyrediyor, beni doktor o konuda uyarmıştı
Göbek bağı derken ben anlamadım kusura bakma canim o nedirbebege,
*10 lu hastane çıkışı (ağız bezi vs 10 lu sette oldugu icin hic yazmiyorum)
*yedek olarak 5 li zıbın seti
*6 tane bebek bezi
*emzigi,emzik kutusu,her ihtimale karşı biberonu ( tabi kaynatmayı unutmayın)
* göbekbagı
*ıslak mendil(yebidoğan)
*pişik önleyici krem ,
*ana kucağı portbebe
*bataniye kundak
* arkadaşlar bi bardak ve bir cay kaşıgı almanınızı tavsiye ederim süt gelmeyince kaşıkla mama vermek zorunda kalabiliyosunuz hastanede arıyosunuz sıkıntı oluyor
kolonya,peçete, ve misafirlere ikram edilecek mahnet cikolatalarıda unutmayalım
canım ben de sonuna kadar çalışcam. Gidemediğimiz haftalar için rapor alırız en kötü son 2 hafta falnçalışabilir raporu alsak ta istediğiniz zaman ayrilabiliyoruz zaten 32 den sonra.allahım izin verirse son zamana kadar beklerim diyorum.zaten masa başıyım müdürümüzde çok şükür zorlamıyor.sonra yavuzumla daha çok beraber olacam deyip sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?