2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah masallah canim tosuncuklar geliyo valla :) kuzum 3 bucugun ustune cikarsa katiyen normal istemem ya yine buyuk konusmiyim nolcak ne bitcek ama acikcasi korkmadi degil gozum
Canım hiç korkutma kendini.belki 40 haftayı beklemez bizim kuzucuklar 37-38 de doğarlar daha makul kilolarda :) 4 buçuk kiloyu bile sorunsuz normal doğuranlar var da 4 ü bulursa ben de denemem gerek yok çocuğu da kendimi de riske atmaya.ama normal doğuramazsam içimde kalacak ya

canım dün tüm gün aklımdaydın, çarşamba kontrolü vardı ne oldu diye, inşallah kanamanın bebeğe bir zararı olmamamıştır, inşallah sağlıkla kucağına alır, sağlıkla büyütürsün, acil şifalar diliyorum, dua edeceğim sana ve bebeğine

Coraba gerek var mi? Hastane cikislari patikli oluyor ya. Bir de o hastane cikislarinda önlük oluyor onu koymaya gerek var mi sizce?
Hastane çıkışının üzerine çorap giydiriliyor.bebekler sıcak ortamdan çıktıkları için bir anda vücut ısıları düşebiliyor.özellikle şapkayı unutmayın kafadan çok üşür bebekler.önlüğe gerek yok

Assos umarim bebeginden guzel haberler alirsin. Sorunsuz sekilde dogum yaparsin. Onceki mesajlara bakmadan kendi kendime bir seyler yazmistim sonra senin mesajini gorunce pisman oldum.

Guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

bende geliyomda dinlensemmi gelsemmi bilemedim

çalışabilir raporu alsak ta istediğiniz zaman ayrilabiliyoruz zaten 32 den sonra.allahım izin verirse son zamana kadar beklerim diyorum.zaten masa başıyım müdürümüzde çok şükür zorlamıyor.sonra yavuzumla daha çok beraber olacam deyip sabrediyorum

Bunu duydugum iyi oldu canim teşekkür ederim. Ben koymamistim corap.

Allah yardımcınız oldun canım, bol bol dua edelim.

Assos Allah şifa versin canım...inşallah düzelir doktorların ne hasta dedikleri bebekler sağlıklı doğuyor...dualarımız seninle

Sana bişey diyimmi Semacim bayadir olcmuyorum dediğin gibi o kaygı bana daha çok zarar veriyor.yeme dedikleri hicbiseyi yemiyorum.rahat olmak isitiyorum bu şeker olayı zehir etti hamileligimi resmen.Allahtan doktorum rahat kasma diyor bide öyle pimpirikli olsaydı iyice cokerdim herhalde.biliyosundur doğumdan 6 hafta sonra yine bakilcak bize şeker kalmis mi yoksa gebelikle bitmismi diye.Yani bi süre daha dikkate devam ama rahat olalım artık alıştık bu yeme düzenine.sadece kaygıları çöp e atalım yeter bize.insallah herşey güzel olacak hepimiz icinn.

Canim güzel gunlerde kullanın çok tatlı olmuş.bende de var bundan kardeşinden aldım evet ici çok ince bizde tekstil ini yeniden diktirdik ama yatak olayı evet takviye şart.alırsan bana da yazar misin nerden aldığını?

canım tansiyonuna da dikkat et, arada ölç bakalım nasıl seyrediyor, beni doktor o konuda uyarmıştı

Assos geçmiş olsun inşallah senin ve hepimizin bebeği eli ayağı düzgün sağ salim doğsun, çok okuyamadım tüm mesajları aynı durumda olan başka arkadaşlar varsa onların bebişlerine şifalar diliyorum... Günümüzde sağsalim bebek dünyaya getirmek ne kadar zorlaştı , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı yavrular nasip etsin. Geçen gün markette poşete soğan koyarken soğan dank diye karnıma çarptı , fişi çekerken pat diye karnıma vurdum yanlışlıkla çok korkuyorum Rabbim hepimizin bebeğini korusun

Elle muayene icin erken etmedi cnm 33 haftaligim ben vajinal usg ile yalnizca adalat verdi kasilmalarim icin

O iste kasilma onlar cok onemli soddeti ve kac sn surdugu ne kadar skilikla oldugu. Lutfen kaydet.

canım allah yardımcın olsun sağsalim al bebeğini kucagına gercekten cok zormus analık ne kadar karnında kalsa o kadar ii dualarımız seninle moralini yuksek tut kilosu nasıl

Kilosu haftasiyla uyumlu dedi tek avuntum o . elimden gekdigince saglikli beslenmeye calisiyorum ki bari biraz kilo alsin bebek

vücut ödem topluyor ondan şişiyor canım.tuzu azalt.otururken hep uzat bacaklarını.bide ben 6.aydan beri sismemesi için yatarken ayaklarımın altına çok yüksek olmayan bi yastık koyuyorum işe yarıyor

Bacaklarımın arasına koyuyorum , yan yatıyorum bari altınada hafif yüksek yorgan gibi bişeyde koyayım sağol canım

O iste kasilma onlar cok onemli soddeti ve kac sn surdugu ne kadar skilikla oldugu. Lutfen kaydet.

Bebegin biyere top gibi sertlesmesi kasilma olmuyormuydu? Bu biraz adet sancisinin ince ve sert hali gibiydi. Vajinamin ust kisminda yani gobegin altindan basladi 1 dk surdu surmedi ve sonra geri gecti.

Göbek bağı derken ben anlamadım kusura bakma canim o nedir

canım ben de sonuna kadar çalışcam. Gidemediğimiz haftalar için rapor alırız en kötü son 2 hafta faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…