- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.521
oyyy kıyamam nazara bende inaanıyorum bende de oldu umudu kesme duamlarım seninle aklımdaysın zaten bebekler güçlüdür iyi beslen muz ye fındık fıstık ye kilo alsın bol su iççslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
bende aziz bebeninkini aldım internetten hemde 100 tll inşllah bebeğim zamanında giyerbirde benim alışveriş yaptığım mağaza aziz bebeğin hastane çıkışlarının diğerleri ne gore biraz daha büyük olduğunu söyledi bende o sebeple aziz bebeninkini tercih ettim.diğerleri çok küçük geldi gözüme
İnşallah canimbende aziz bebeninkini aldım internetten hemde 100 tll inşllah bebeğim zamanında giyer
Rabbim şifa versin canım ins. Sağlıcakla doğar kuzun herşey gönlünce olsunslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
canım ben n11 baby mal 99 tl aldım gayet buyuk ve ii geldiBakayim cnm saol
bende geliyomda dinlensemmi gelsemmi bilemedimbenimde öyle olacak ama ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum inşallah bi sıkıntı cikmaz
Benimde kasilmalarim oldu mu art arda oluyo. Yarimsaat suruyo sonra geciyo ama araliksiz. Bende dua ediyorum viraz daha buyusun kilo alsin diye. Gecen hafta kasilmalardan hastanede yattim ama tekrar bi kontrol yapilmadi. Elle mi muayene etti sadece usg aletiyle mi. Bide progestan hariç ne verdi acabaYazan herkesten Allah razi olsun. Bir gece daha bekledi ya sukur sebebim. Her gecen saniye onlar icin kiymetli. O yuzden gelisiminin sonuna kadar kalmasini diliyorum rabbimden. Ilacimi da icince belki daha iyi olurum. 4 kere olmasi onemli degilde her olusta arda arda kasilma olmasi onemli dedi doktorum bide 1 haftada 1 cm incelmis olmasi onemli dedi. Biraz daha beklesin guzel kizim. Annelik ne zor analarimizin dgerini bilelim.
bana altan baktı normal akıntı dedi ama bende o turkuazdan alsam mı acaba inlllah kuzum inşllah havuc suyu iç ben 2 gündür başladım bol su içiyorum muz ve fındık kilo alsın diyeBeni alttan muayene etmedi kuzum turnusollu ped koydu o sekilde anladık sızdıgını canım. Bende ciğer geliştirici yedim. İnsallah zamanında alcaz bebeklerimizi kuzum
Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebekleri güle güle giysinGüle gule giysin kuzucuk. Evet bwnde sade ve şık ariyorum. E bebege bakayım bi. Instagram da da buldum fakat emin olamiyorum kumasi kotu cikrsa diye. Birde hastane ciksii yenidogan oluyor ya eger kızımin kilosu fazla olursa giyebilirmi ki? Oglum a kucuk olmuştu hasten cikis seti.
Ben de ne olur ne olmaz diye başladım. Her gün biraz daha agirlasiyoruz belli olmuyor durumumz.[/QUOTE
Ben de ne olur ne olmaz diye başladım. Her gün biraz daha agirlasiyoruz belli olmuyor durumumz.
aynen canım ne olur ne olmaz allah korusun temiz olsun
hımm alayım oz aman canımya ben 2 gün kalmıştım hastanede bütün kaslarım ağrıyordu 2. gün vücudumu yıkamıştım sabunlanmıştım
canım allah yardımcın olsun sağsalim al bebeğini kucagına gercekten cok zormus analık ne kadar karnında kalsa o kadar ii dualarımız seninle moralini yuksek tut kilosu nasılYazan herkesten Allah razi olsun. Bir gece daha bekledi ya sukur sebebim. Her gecen saniye onlar icin kiymetli. O yuzden gelisiminin sonuna kadar kalmasini diliyorum rabbimden. Ilacimi da icince belki daha iyi olurum. 4 kere olmasi onemli degilde her olusta arda arda kasilma olmasi onemli dedi doktorum bide 1 haftada 1 cm incelmis olmasi onemli dedi. Biraz daha beklesin guzel kizim. Annelik ne zor analarimizin dgerini bilelim.
Canım bezmi alemin internet sitesinden randevu almak gerekiyor. Bazen biraz zor oluyor ama bir kez aldin mi sonraki ay doktor içerden kendi yazıyor bir takip kartı veriyor. Ben hamileligimde sağlık ocağında olcturdm 4 çıktı randevum da yoktu gittim kapısında bekledim sekreteri gıcık ama hamileyim degerim yüksek dedim tüm hastalara baktıktan sonra baktı doktor bekledim inatla. Sen de deneyebilirsin akşam 23.00 gibi randevuyu takip et yakalabilirsin o saatlerde. Geçmiş olsun canım ilaç kullanınca korkulacak bişey yok ama ihmal etmemek lazim
İnan bebeğe ne zararı olur bilmiyorum, ben de internetten bakmıştım yüksek çıktığında, sorunsuz doğuran bir sürü kişi okudum ama doktor çok önemli bebeğin gelişiminde sıkıntı olur acil endokrinolojiye git demişti bana. Sen de git bence
Dogumdan sonra niye çatlasın
Canım benimkilerin de altları çatladı, kırmızı kırmızı oldu. Uçları catlamasin da canım napalim diğer çatlaklar önemli degil. Uçları yara oluyor ya Allah korusun
Evet canım yeterli olur onlar.hastane çıkışının da çıtçıtlı badisi,alt üst takımı,eldiven,çorap ve şapkasını koydum ben.havlu koymadım.artık hastanelerde pek yıkamıyorlar bebekleri sadece siliyorlar.hatta ben önceden konuşup yıkamamalarını tembihleyeceğim yine de.Ben de battaniyesine bohça yapayım anneme göstereyim onu versin, hastane çıkışı, havlu ve bebek bezi yeterli olur herhalde dogumhane için dimi canım?
slm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
Merhaba kizlar 33 haftamda kontrolum vardi dun erken dogum riskim varmis rahim boyu 2 cm e dusmus. Kasilmalarim vardi bahsetmistim 32 de baslayan. O zaman rahim boyu 3 cm di bir haftada 1 cm kisalmis. Dunden beri aglamaktan helak oldum. Bugun 33+1 im. Kasilmalarim icin progesteron baslanmisti dun. Bugun doktoruma yeniden haber verdim dun gece 4 kere kasilmam oldu cunku arka arkaya 3 tane falan suren. En azindan 36 ya kadar dayabsaydi minik kizim.
Canım benim de oldu bi kaç defa. Sonra gaz sancısı diye düşündümRabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?