2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
weryew hatim bitmişti diye biliyorum kardelen enson dağıttı sanki öyle hatırlıyorum başka hatim mi bu anlamadım

Aminnn canim, hadi bakalım hayırlı haberlerle dön. Bizi de merakta bırakma haber ver

Assos canm Allah yavrunu sana bağışlasin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korktuğunu ugratmasin inşallah. Sanada sabır versin

Çok geçmiş olsun kuzum allah bu mübarek günde yavruna sağlık sıhhat versin ne deyim bilemedim

Bende alamadım hala alanlar bize yardım etsin kıssslar

Allah sana sabır ve kuvvet versin bebeğinde sağlık versin inşallah cuma hürmetine

Bende 0 3 alsammi acab diye kararsizim. Şimdilik onde ama bellibolmuyor belki bu ay haftasina uyumludur.
3 kg bile doğsa kötü durmuyor bence büyük olması. Ama 2.5 falan doğarsa bir tane de 0 alırsın istersen.
Beni tarif etmişsin. O arkadaşın ben miyim acaba :))) bizimki emzik almıyordu o sebeple çok zorlandım

Kizlar bu da ben ve gobusum, hala sisim ama bu hafta nedense hamilelik sikintilari biraz hafifledi. Uzun bir aradan sonra bugun iste stressiz bir gun gecirdim ve isten 2 saat erken ciktim, evimi temizledim, yemegim hazir, o yuzden keyfim yerinde.
Çok tatlısınız anne kız :)

Evet canım buzlukta küçük bi kutuda saklıyorum, hiç kurumamış gayet taze kalmış

ben buzluğa koymadim.küçük plastik bi kutuda ağzı kapalı saklıyorum.taze mi kalması gerekiyordu.gerçi yüzüm için dönem dönem yapıp kullanıyorum jel kıvamına geliyor

vücut ödem topluyor ondan şişiyor canım.tuzu azalt.otururken hep uzat bacaklarını.bide ben 6.aydan beri sismemesi için yatarken ayaklarımın altına çok yüksek olmayan bi yastık koyuyorum işe yarıyor

Canım 2 cm yine iyiki. Kasılmaların da 4 kere olmuş çok değil doktor ilaç vermiş onlar etki edecektir. Ağlarsan stres yaparsan bebek strese girer asıl o doğumu tetikler. İlaçlar doğumu durdurur merak etme ki 33+1 iyi bir zaman inan. Allahnyardımcın olsun şifa versin inşallah bekler zamanını bebişin

Meleğim ya minnoş yavrucak Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına alırsın hep dua edeceğim size. Bu durumda nasıl olabilirsin düşünemiyorum ama inancının ödülünü alacaksın inşallah cnm. Kıyamam Rabbimin güzel emanetleri onlar.

ben de dün ağlamaktan bi hal oldum tutamadım kendimi. Çok şükür bir sıkıntımız yok ama çabuk kırılıyor dayanamıyorum gözlerimden akıp duruyor yapmamam lazım bunu.

Benimkinin markasi miniworld cok da tatli. Hem fiyati uygun hem kalitesi guzel. Hemen hemen tum bebek magzalarinda Satiliyor, zincirler hariç. Zincir magzalarda hic görmedim. Cesitleri de cok guzel oluyor.
İnsallah bebegin dogdugunda özel bir bakim gerektirmeyecek. Nedense senin hep sapa saglam saglikli bir bebek doguracagini hissediyorum.

Kizlar bu da ben ve gobusum, hala sisim ama bu hafta nedense hamilelik sikintilari biraz hafifledi. Uzun bir aradan sonra bugun iste stressiz bir gun gecirdim ve isten 2 saat erken ciktim, evimi temizledim, yemegim hazir, o yuzden keyfim yerinde.
Masallah cok tatlisiniz <3

İnsallah iyi haberlerle gelirsin. Yavrucagim bir suru kili almis olsun:)
Ben miniworld markasi aldim. Kalitesi de desenleri de cok guzel :)
ben buzluğa koymadim.küçük plastik bi kutuda ağzı kapalı saklıyorum.taze mi kalması gerekiyordu.gerçi yüzüm için dönem dönem yapıp kullanıyorum jel kıvamına geliyor
Nasil jellestiriyorsunuz o cekirdekleri ya. Benim bir hafta olacak koymusum koseye bir cay bardagina iki parmak yuksekliginde su ile. Daha tik yok. 5-6 cekirdek var icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…