- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.501
Aminnn canim, hadi bakalım hayırlı haberlerle dön. Bizi de merakta bırakma haber verHerkesin cuması mübarek duaları kabul evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inş... Bugun benimde kontrol günüm öğleden sonra Rabbim iyi şeyler duymak nasip etsin inş... Hepimizin yavrularını bağışlasın . Ve sıkıntılı olan bebeklerimiz acilen şifalar nasip etsin Rabbim
Çok geçmiş olsun kuzum allah bu mübarek günde yavruna sağlık sıhhat versin ne deyim bilemedimslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
Ödem oluyor canım hormonlardan, fazla ayakta durmamak lazım. Bol su iç, tuzu azalt, dinlenirken ayaklarını yüksege kaldır canım
Benim tuzlu yediğim zamanlarda sisiyor cnm. Bir de ister istemez son zamanlardayiz normal sanırım
Kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız? Ben kızıma ariyorum ama istedigim.gbi bisi bulamiyorum. Kiz bebek icin zarif şık rahat bi takım nerden bulabilirim? Günlük takım gbi hep baktıklarım ben özel olsun azcık şık olsun istiyorum.
Kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız? Ben kızıma ariyorum ama istedigim.gbi bisi bulamiyorum. Kiz bebek icin zarif şık rahat bi takım nerden bulabilirim? Günlük takım gbi hep baktıklarım ben özel olsun azcık şık olsun istiyorum.
Allah sana sabır ve kuvvet versin bebeğinde sağlık versin inşallah cuma hürmetineslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
3 kg bile doğsa kötü durmuyor bence büyük olması. Ama 2.5 falan doğarsa bir tane de 0 alırsın istersen.Bende 0 3 alsammi acab diye kararsizim. Şimdilik onde ama bellibolmuyor belki bu ay haftasina uyumludur.
Beni tarif etmişsin. O arkadaşın ben miyim acaba :))) bizimki emzik almıyordu o sebeple çok zorlandımCanim 1 istisna tezi bozmaz
Arkadaşımın bebegi çok emiyordu yarim saate yakin hatta hep memede kalmak istiyordu sıpa ve kızcağız bir deri bir kemik kalmıştı. Oda kolik bir bebekti ve çok zorlamıştı arkadaşımı. Benim oğlum o kadar meme düşkünü olmamasını emzik kullanmasına da bağlayabiliriz ama obur çok acıkan bir bebek değildi 2 saatte 1.kere 5 dk emerdi.
Çok tatlısınız anne kız :)Kizlar bu da ben ve gobusum, hala sisim ama bu hafta nedense hamilelik sikintilari biraz hafifledi. Uzun bir aradan sonra bugun iste stressiz bir gun gecirdim ve isten 2 saat erken ciktim, evimi temizledim, yemegim hazir, o yuzden keyfim yerinde.
Evet canım buzlukta küçük bi kutuda saklıyorum, hiç kurumamış gayet taze kalmış
Kızlar ayaklarım ve bileklerim çok şiş gün boyu üstüne bastığımda acıyo . Çamaşırları yıkıyorum odasını hazırlıyorum haliyle ayakta kalıyorum ağrı dayanılmaz olduğunda 5 dk oturuyorum . Neden şişiyo bu ayaklar , bacaklarımı uzattım 40 dk dır ama hala şiş
Canım 2 cm yine iyiki. Kasılmaların da 4 kere olmuş çok değil doktor ilaç vermiş onlar etki edecektir. Ağlarsan stres yaparsan bebek strese girer asıl o doğumu tetikler. İlaçlar doğumu durdurur merak etme ki 33+1 iyi bir zaman inan. Allahnyardımcın olsun şifa versin inşallah bekler zamanını bebişinMerhaba kizlar 33 haftamda kontrolum vardi dun erken dogum riskim varmis rahim boyu 2 cm e dusmus. Kasilmalarim vardi bahsetmistim 32 de baslayan. O zaman rahim boyu 3 cm di bir haftada 1 cm kisalmis. Dunden beri aglamaktan helak oldum. Bugun 33+1 im. Kasilmalarim icin progesteron baslanmisti dun. Bugun doktoruma yeniden haber verdim dun gece 4 kere kasilmam oldu cunku arka arkaya 3 tane falan suren. En azindan 36 ya kadar dayabsaydi minik kizim.
Meleğim ya minnoş yavrucak Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına alırsın hep dua edeceğim size. Bu durumda nasıl olabilirsin düşünemiyorum ama inancının ödülünü alacaksın inşallah cnm. Kıyamam Rabbimin güzel emanetleri onlar.slm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
Jel kıvamına geliyorsa sorun yok canım bana öyle dediler diye buzluga koymuştum. Önemli olan jel olmasıben buzluğa koymadim.küçük plastik bi kutuda ağzı kapalı saklıyorum.taze mi kalması gerekiyordu.gerçi yüzüm için dönem dönem yapıp kullanıyorum jel kıvamına geliyor
Canım 2 cm yine iyiki. Kasılmaların da 4 kere olmuş çok değil doktor ilaç vermiş onlar etki edecektir. Ağlarsan stres yaparsan bebek strese girer asıl o doğumu tetikler. İlaçlar doğumu durdurur merak etme ki 33+1 iyi bir zaman inan. Allahnyardımcın olsun şifa versin inşallah bekler zamanını bebişin
Bakayim cnm saol
Benimkinin markasi miniworld cok da tatli. Hem fiyati uygun hem kalitesi guzel. Hemen hemen tum bebek magzalarinda Satiliyor, zincirler hariç. Zincir magzalarda hic görmedim. Cesitleri de cok guzel oluyor.Kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız? Ben kızıma ariyorum ama istedigim.gbi bisi bulamiyorum. Kiz bebek icin zarif şık rahat bi takım nerden bulabilirim? Günlük takım gbi hep baktıklarım ben özel olsun azcık şık olsun istiyorum.
İnsallah bebegin dogdugunda özel bir bakim gerektirmeyecek. Nedense senin hep sapa saglam saglikli bir bebek doguracagini hissediyorum.insallah dualarimiz kabul olur bebislerimiz guclu olurda bununda altindan kalkariz ignelerini ol insallah ameliyati atlatir. Allah buyuk. mucizeler Allahdandir. Allahim bebeklerimize acil sifalar versin insallah. ruh halini anliyorum. inan bende dogdumu ne olacak bilmiyorum tek dedikleri dogdukdan sonra incelemeye alinacagi baska hastaneninde beni kabul etmemesi Allaha emanet bebeklerimiz insallah senden guzel haberler aliriz yeterki cektimiz sıkınti olsun bebeklerimiz iyi olsun. bende Allaha bırakdim umudum Allahdan vakit geldikce korkuyorum artik. insallah hersey iyi olur butun anneler icin
Masallah cok tatlisiniz <3Kizlar bu da ben ve gobusum, hala sisim ama bu hafta nedense hamilelik sikintilari biraz hafifledi. Uzun bir aradan sonra bugun iste stressiz bir gun gecirdim ve isten 2 saat erken ciktim, evimi temizledim, yemegim hazir, o yuzden keyfim yerinde.
İnsallah iyi haberlerle gelirsin. Yavrucagim bir suru kili almis olsun:)Herkesin cuması mübarek duaları kabul evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inş... Bugun benimde kontrol günüm öğleden sonra Rabbim iyi şeyler duymak nasip etsin inş... Hepimizin yavrularını bağışlasın . Ve sıkıntılı olan bebeklerimiz acilen şifalar nasip etsin Rabbim
Ben miniworld markasi aldim. Kalitesi de desenleri de cok guzel :)Bende alamadım hala alanlar bize yardım etsin kıssslar
Nasil jellestiriyorsunuz o cekirdekleri ya. Benim bir hafta olacak koymusum koseye bir cay bardagina iki parmak yuksekliginde su ile. Daha tik yok. 5-6 cekirdek var icinde.ben buzluğa koymadim.küçük plastik bi kutuda ağzı kapalı saklıyorum.taze mi kalması gerekiyordu.gerçi yüzüm için dönem dönem yapıp kullanıyorum jel kıvamına geliyor
ben dedim iğne vuralımmı ama erken dogum riskim var sınırdayımBir sorun gormediyse neden ciger gelistirici vurduki askim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?