- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.721
Gule gule kullan canim sende :)Ben de n11 Babycomdan aldım cnm pek güzel gerçekten. 3 günde geldi isteyen okrsol çok ilgili firma. Yataklar gerçekten ince ben de sünger düşündüm ama öyle satılıyor yatakları. Eki Görüntüle 2124152
Tesekkur ederim canimAy canım çok güzelmiş güle güle kullanın bayıldım:)
Tesekkur ederim canim :)Güle güle kullanın canım çok güzel
Bnde kararsixim bi bakiyim gidip e bebekte acilmisi yoktu hicArkadasm demişti bir aparat varmış onu takiyomussun besige kendi kendine otomatik salliyomus bebekleri kolikmis bunla rahat etmişler belki ana kucağına da takilir bilmiyorm. Ben tiny love aldm elle sallanıyor otomatik değil ama titresimi var gazi onluyormus benim hoşuma gitti donencesi de şarkı söylüyor güzel bence
Aynen canim ins :)Ay çok güzel canım güle güle kullan canım inşallah bakar bakar stres atarsın :)
Çok güzelmiş güle güle kullanın bakalım kaç ay kullanacağız ben de heves ettim aldım :)
Canım aziz bebenin sade şık bir takımını ebebekten aldım. İdil baby e bakabilirsin. Şık sade takımları var.
Canim ins yanilirlar .sag salim dogar .Rabbim sana guc sifa versin bebegineslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
Walla bende aynı durumdayım karnımdakine haksızlık oluyormu diyede düşünüyorum ama elimde değil walla kızımı düşünüyorumOyyy ölürüm ya. Bak doldu hemen gözlerimbenim de sezeryan canım şuan inAn muallaktayım en azından ilk gün akşam falan gelsin diye düşünüyorum ama ay bilemiyorum. Şuan aktı gözyaşları yanlardan. Rabbim sağlıkla o günleri atlatmayı nasip etsin.
Yengem de ablamda 2. doğuma giderken ağladılar ve hep ilk çocuklarını sayıkladılar. Hiç karnındakini düşünmüyorsun ağlama diye kızardım. Şimdi anlıyorum onları.
Sen bir başla en azından kapı süsünü yap. Bak kızında da çok heves etmiştin yapamamışsın. Belki sapasağlam doğacak sonra üzüleceksin bunları düşünüp stres yaptım diye. Allah korusun kötü bir durumda da doğarsa ben elimden geleni yaptımdersin ameliystı da güzel geçer sana moral olur
Ben de babasız büyüdüm annemle can ciğer olduk ama yetemedi kadın kaç çocuğa birden haklı olarak. Çoğu şeyim eksik ve azdı. Ama allaha şükür hep sevgiyle büyüdüm. Babasızlık okadar zorsa annesizlik nasıldır allah bilir diye düşünürüm. Ayyyy neyse çok şükür bizimkilerin anası da var babası da var danası da var. :))) sağlıklılar kardeşleri bile oluyor hemen toparlayalımvu ben esime ruyana zebani olurum bile diyorum. esim cok iyi bi insan ama bu aralar herseye yetisemiyorum. ama buda patlayinca agzi durmayi beni deli ediyor. sif agzindan belasi cekilmez diyorum. benimki beni korkutuyor evlenir bence hemde evlendirirlerde kizima asla baska bi anayi guvenemem ayni surecden ben gectim cunku ben yasadim bunu anne evlada yeter ama baba yetemez. cocuk elbette babayida arar ama erkek evlendimi degisiyo kizimdan hic ayri kalmadim yasamadiklarimi onunla yasim beni hep yaninda hissetsn istedim besige bile yatirmadim. simsi nasil ayri kalacam diye karalar bagliyorum bende
Çok tatlı canım, güzel rüyalar görsün, rahat uykuları olsun beşiğinde inşallahBeşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
Çok şülür canım allah birbirimizin yokluğunu göstermesin deyip şükredelim dağılırsak toparlanamayızBen de babasız büyüdüm annemle can ciğer olduk ama yetemedi kadın kaç çocuğa birden haklı olarak. Çoğu şeyim eksik ve azdı. Ama allaha şükür hep sevgiyle büyüdüm. Babasızlık okadar zorsa annesizlik nasıldır allah bilir diye düşünürüm. Ayyyy neyse çok şükür bizimkilerin anası da var babası da var danası da var. :))) sağlıklılar kardeşleri bile oluyor hemen toparlayalım
ay sağolasın canım bende sarı almamıstım ıyı olmuşPembeden birşey olmaz canım sarı olmayacakmış onun dışındaki renklerde sıkıntı yok sanırım :)
Sanırım hastanede de hep onları düşüneeğiz canım annelik böyle bişey demekki.Walla bende aynı durumdayım karnımdakine haksızlık oluyormu diyede düşünüyorum ama elimde değil walla kızımı düşünüyorum
Kapı süsü dikiş istemiyor annesi yap bebeğine en azından o olsun diğerleeri zamanla olur :)insallah gene denemeye calisirim. gecen ben bebegim icin hediyelik buyuk kutulara ortu dikmek istedim hani coraplari toplu dursn sapkalari kizimin dokalari ortu tozlani yikanir diye kutularida sildim olcu aldim kestim. bictim ama dikmek sira geldi sonucda makine duz dikcem koselerden ama yok olmuyo kendime sinir oldum hepden bi sekil yine baslamak istiyorum kizimin dogum gunu nisanda ona guzel kiyafet dikmek istiyorum niyet var icraat yok korkularim yuzunden.
Yapımız da çok müsait zaten şuan Allah göstermesin canım amin. Rabbim kaza bela vermesin sağlıkla büyütelim evlatları da. Başka herşey geçici. Çevremde ev araba para için hallenen okadar insan var ki. Tek istediğim sağlık ve beraberlik. Diğer herşey olsa da oluyor olmasa da.Çok şülür canım allah birbirimizin yokluğunu göstermesin deyip şükredelim dağılırsak toparlanamayız
Çok sağol canım benim, amin inşallah hepimize nasip olsun :) Kıyafetlerini yıkadın mı sen bir de ozaman gör canım. Allahım bugün yıkadım minnacık tulumlar patikli altlar. Buna nasıl girecek diyorum naısl güzel bir duygu. Eldiven desen benim üç parmağım sığmıyor. Gel gör ki kaldı 50 gün şaka gibiÇok tatlı canım, güzel rüyalar görsün, rahat uykuları olsun beşiğinde inşallahben göbeğime bakıp bakıp ağlıyorum, hiç kıyamıyorum
Canım benim çok teşekkür ederimBen de bundan sipariş verdim canım. Geldi yıkadım ütüledim hatta bugün. İyiki almışım dedim. En kötü evde giyerim. Kumaşı çok güzel tavsiye ederim.
Maşallah canım büyümüş kızın. Suyuna üzülme ben 80 60 civarıydı ilk kuzumda onda bile zamanında doğurdum. Keşke normal doğurabilsem ama hakkımızda hep hayırlısı olsu
Oo maşallah tombişe gözünaydı :))
Canim masallah cok guzeller.saglikla dagirin insEki Görüntüle 2124471 Eki Görüntüle 2124473Teyzeleri kızımın dağıtmalık süsleri ve beşiği ...Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah
Canım trendyolda lyn devon markasını arat orda bir sürü çeşit var. Ben de yeni gördüm. Beyaz elbiselerde mevcut. Bir kaç tanesini ekliyorum. Bu tarz şeyler arıyorsan fiyatları da uygunEki Görüntüle 2124518 Eki Görüntüle 2124519 Eki Görüntüle 2124520 Eki Görüntüle 2124522
Ay maşallah ne güzel yapmışsın seni çok iyi anlıyorum inan Rabbim bir an önce içini ferahlatsin güzel haberler ile inş.zaten onun icin guclu olmaya calisiyorum. kendimi uzmemeye beslenmemede dikkat ediyorum. aklim dahilsin diye de surekli igne oyasi yapiyorum. ama hani bebek magazasi gidince elim almaya gitmiyor bunu bende anlamiyorumm. ama suanlik aldiklarim fazlasiyla yeter temel ihtiyac tamam ben kapi susuydu felanda yapmak istiyordum malzemede aldim tek bi parca eksik kendim yapmak icin ama yapamiyorum elim gitmiyor kizimdayken bazi seyleri yapamamistim icimde kalmisti bunda yapmak istedim ama bundada boyle geciyor. sadece o degil yani dikis yapmayida cok seviyordum simdi makineme tutamiyorum. ozlemle bakiyorum. bi iki kere denedim dusun hic egitimim yokken kizima abiye diktim sindi basit bi ortu bile dikemiyorum. bunu kizima dikmistim resim ciziyordum onuda artik basaramiyorum.
Yaaa minicik minicik pijamalar, çoraplarÇok sağol canım benim, amin inşallah hepimize nasip olsun :) Kıyafetlerini yıkadın mı sen bir de ozaman gör canım. Allahım bugün yıkadım minnacık tulumlar patikli altlar. Buna nasıl girecek diyorum naısl güzel bir duygu. Eldiven desen benim üç parmağım sığmıyor. Gel gör ki kaldı 50 gün şaka gibi
Benim icinde öyle canım kilo almamak mucize gibi :)Hassaslaştık canım en zor zamanlarımız. Hem ağırlaştık hem duygusalız. Ama yine de ağlamamak lazım hissedip korkuyormuş bebiş. Bunu hatırlsrsak engel olur belki. Ben de ilk hamileliğimdr gözümle yaşla geçirdim günlerimi boş sebepler için hem de.
Canım haber bekliyoruz senden inşallah güzel haberler getirirsin.
Ben de öyleyim canım aynı ilk aylar gibi. Başım da ağrıyor hep
Benimki dr uzanma diyor. Hastayım sanıp üzülüyor herhalde sürekli anne kalk oynayalım modunda.
çcanım gözünaydın maşallah me güzel şeyler duymuşsun. Yavrun da kocaman olmuş veeee sen kilo almamışsın. Benim için resmen mucize bir durum :))
Ahh canım çok geçmiş olsun, normal agrılarla baş edemiyoruz bir de üstüne grip eklenmiş, Allah şifa versin bir an önce.. yapacak kimsen varsa tavuk suyuna çorba yaptır, bol limon karabiberli iç. Bol sıvı tüket, portakal suyu falan içmeye çalış, inşallah bir an önce iyi olursunKızlar selam, o kadar berbat durumdayımki isyan etmemeye kuvvetli olmaya çalışıyorum. Hamileliğim boyunca 4. Gribimi yaşıyorum ama en ağırını geçiriyorum hatta hayatımdaki en ağır gribimi yaşıyorum şuanda yatak döşek yatıyorum işten izin aldım geldim eve. Her bir kemiğim ağrıyor. Sinirden bazen ağlıyorum nefes alamadığım için. İnanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum insan hastayken çok hassas oluyor gerçekten. Az kaldı diye diye kendimi telkin ederken acıdanda kıvranıyorum resmen. Allahım hepimize yardım etsin
Kilo benim de en büyük fobim, yarın kontrolüm var ögleden sonra.. sabahtan olsa aç giderdim şimdi mecbur bi şeyler yemem lazım o saate kadar. Kesin fırça yicem doktordanBenim icinde öyle canım kilo almamak mucize gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?