2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gule gule kullan canim sende :)
Ay canım çok güzelmiş güle güle kullanın bayıldım:)
Tesekkur ederim canim
Güle güle kullanın canım çok güzel
Tesekkur ederim canim :)
Bnde kararsixim bi bakiyim gidip e bebekte acilmisi yoktu hic
Aynen canim ins :)
Canim ins yanilirlar .sag salim dogar .Rabbim sana guc sifa versin bebegine

Walla bende aynı durumdayım karnımdakine haksızlık oluyormu diyede düşünüyorum ama elimde değil walla kızımı düşünüyorum

insallah gene denemeye calisirim. gecen ben bebegim icin hediyelik buyuk kutulara ortu dikmek istedim hani coraplari toplu dursn sapkalari kizimin dokalari ortu tozlani yikanir diye kutularida sildim olcu aldim kestim. bictim ama dikmek sira geldi sonucda makine duz dikcem koselerden ama yok olmuyo kendime sinir oldum hepden bi sekil yine baslamak istiyorum kizimin dogum gunu nisanda ona guzel kiyafet dikmek istiyorum niyet var icraat yok korkularim yuzunden.

Ben de babasız büyüdüm annemle can ciğer olduk ama yetemedi kadın kaç çocuğa birden haklı olarak. Çoğu şeyim eksik ve azdı. Ama allaha şükür hep sevgiyle büyüdüm. Babasızlık okadar zorsa annesizlik nasıldır allah bilir diye düşünürüm. Ayyyy neyse çok şükür bizimkilerin anası da var babası da var danası da var. :))) sağlıklılar kardeşleri bile oluyor hemen toparlayalım

Beşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
Çok tatlı canım, güzel rüyalar görsün, rahat uykuları olsun beşiğinde inşallah ben göbeğime bakıp bakıp ağlıyorum, hiç kıyamıyorum

Çok şülür canım allah birbirimizin yokluğunu göstermesin deyip şükredelim dağılırsak toparlanamayız

Pembeden birşey olmaz canım sarı olmayacakmış onun dışındaki renklerde sıkıntı yok sanırım :)
ay sağolasın canım bende sarı almamıstım ıyı olmuş tülbent konuluyor bıldıgım kadarıyla sarılık olunca alıyomus kimisi hastaneye oda ıyı değılmş burdan öğrenmis oldum gelde annelere anlat

Walla bende aynı durumdayım karnımdakine haksızlık oluyormu diyede düşünüyorum ama elimde değil walla kızımı düşünüyorum
Sanırım hastanede de hep onları düşüneeğiz canım annelik böyle bişey demekki.
Kapı süsü dikiş istemiyor annesi yap bebeğine en azından o olsun diğerleeri zamanla olur :)

Çok şülür canım allah birbirimizin yokluğunu göstermesin deyip şükredelim dağılırsak toparlanamayız
Yapımız da çok müsait zaten şuan Allah göstermesin canım amin. Rabbim kaza bela vermesin sağlıkla büyütelim evlatları da. Başka herşey geçici. Çevremde ev araba para için hallenen okadar insan var ki. Tek istediğim sağlık ve beraberlik. Diğer herşey olsa da oluyor olmasa da.

Çok tatlı canım, güzel rüyalar görsün, rahat uykuları olsun beşiğinde inşallah ben göbeğime bakıp bakıp ağlıyorum, hiç kıyamıyorum
Çok sağol canım benim, amin inşallah hepimize nasip olsun :) Kıyafetlerini yıkadın mı sen bir de ozaman gör canım. Allahım bugün yıkadım minnacık tulumlar patikli altlar. Buna nasıl girecek diyorum naısl güzel bir duygu. Eldiven desen benim üç parmağım sığmıyor. Gel gör ki kaldı 50 gün şaka gibi

Canım benim çok teşekkür ederim

toist coj teşekkür ederim tedirgin oldum ister istemez zorla içiyorum inan 2,5litreyi. Ona rağmen böyle çıkması canımı sıktı işte. Ama senin de zamanında olmuşsa bu bana bi Umut canım. Bu suyun dinlenmeyle ilgisi var mı acaba?

Her seyi mavi olmasin, baska renkler de olsun derken sarı doldurmusum yavrucagimin kiyafetlerini. Sari giyinince sariligin fark edilmemesini de yeni duyuyorum. İnsallah pisman olmam bu kadar sari doldurdugum icin

Eklentiler

• 857E9956-9BD3-45FE-B0F3-4D8400975BCD.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 70
Ay maşallah ne güzel yapmışsın seni çok iyi anlıyorum inan Rabbim bir an önce içini ferahlatsin güzel haberler ile inş.

Yaaa minicik minicik pijamalar, çoraplar battaniyesinin üstüne serdik o kadar minikti ki çorabı eldiveni minnoşun, ohh kurban olsun anneleri, sağlıkla gelsin canımızın parçaları son günler geçmiyor sanki, öncesi hızlı geçiyordu da şimdilerde zaman durdu sanki

Kızlar selam, o kadar berbat durumdayımki isyan etmemeye kuvvetli olmaya çalışıyorum. Hamileliğim boyunca 4. Gribimi yaşıyorum ama en ağırını geçiriyorum hatta hayatımdaki en ağır gribimi yaşıyorum şuanda yatak döşek yatıyorum işten izin aldım geldim eve. Her bir kemiğim ağrıyor. Sinirden bazen ağlıyorum nefes alamadığım için. İnanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum insan hastayken çok hassas oluyor gerçekten. Az kaldı diye diye kendimi telkin ederken acıdanda kıvranıyorum resmen. Allahım hepimize yardım etsin

Benim icinde öyle canım kilo almamak mucize gibi :)

Ahh canım çok geçmiş olsun, normal agrılarla baş edemiyoruz bir de üstüne grip eklenmiş, Allah şifa versin bir an önce.. yapacak kimsen varsa tavuk suyuna çorba yaptır, bol limon karabiberli iç. Bol sıvı tüket, portakal suyu falan içmeye çalış, inşallah bir an önce iyi olursun

Benim icinde öyle canım kilo almamak mucize gibi :)
Kilo benim de en büyük fobim, yarın kontrolüm var ögleden sonra.. sabahtan olsa aç giderdim şimdi mecbur bi şeyler yemem lazım o saate kadar. Kesin fırça yicem doktordan en hafif giysileri giyip, terlikle falan mı gitsem acaba, nasıl daha hafif çıkabilirim tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…