- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.701
Ben de bundan sipariş verdim canım. Geldi yıkadım ütüledim hatta bugün. İyiki almışım dedim. En kötü evde giyerim. Kumaşı çok güzel tavsiye ederim.Eki Görüntüle 2124478 Eki Görüntüle 2124479
Bayanlar sizce bu gecelik uygun mu hastane için ? Daha önce konusu geçmişti, normalde gecelik kullanmadığım için sadece hastanede doğum sonrası kontrolde lazım olabilir diye uygun bir şeyler arıyordum. Lcwaikiki de bunu buldum. Pijama takımını kontrollerden sonra giyerim diye düşündüm. Mağazalarda görünmüyor bu gecelik. Online olarak görmeden alıp almama konusunda kararsız kaldım
Maşallah canım büyümüş kızın. Suyuna üzülme ben 80 60 civarıydı ilk kuzumda onda bile zamanında doğurdum. Keşke normal doğurabilsem ama hakkımızda hep hayırlısı olsuMerhaba herkese, bugun kontrolüm vardı. 1800gr kilo, 42cm boy ölçümü cıktı kızımın. Onun dışında suyu sınırda cıktı normalde sınır deger 120 oluyormuş, benimki 115 cıktı. Riskli bir durum değil dedi. Beslenmesini sağladığı damarlarda sıkıntı yok dedi. Eğer onlarda sıkıntı olsaydı Bebek için riskli olurdu dedi. Bende günde 2,5lt su içiyorum, arttırmalı mıyım diye sordum. Senin içtiğin su ile ilgisi yok, bazı vucutlarda böyle olabiliyor, Dinlenmen gerekiyor dedi bol bol. Bide normal doğumdan cok korktugumu söyledim. Çatal korkusu özellikle! Doktorda doğuramam deyip kolay doğuran okadar kişi var dediki. ona 38. Haftada kontrolünü yapip karar veririz dedi. Artık hayırlısı neyse o olsun. Beslenmeme okadar dikkat etmeme ragmen kilosu sanki az mı bilemedim bide şu su işi canımı sıktı. Havuç suyunu duymuştum, yarın hemen ona başlıycam. Kontrol içinde 2hafta sonra dedi. Bizden haberler böyle
Oo maşallah tombişe gözünaydı :))Herkese merhaba bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 33 haftalık 2358 gr olmuş bi hafta onde çıkıyoruz yine doktor suyu falan her şeyi iyi dedi bi sonraki kontrol 15 gün sonra nts ye giricekmisim zaman geçtikçe stres artıyo Rabbim hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza almamizi nasip etsin
Bu magnet vs.. malzemeleri satan dükkanlar oluyor ya. Ben ordan almistim. Renk renk boy boy var cok tatlilar.
Ya doktor olmus ama cahilliginden kurtulamamis. Ne alakasi var akraba evliligi ile. Tamam akraba evliligi risk olusturabilir. Ama %100 ona baglayip anneyi uzmek ne kadar mantiksiz. Esimgil 10 kardes. 7 si evli. Aileye yabanci giren, kan bagi olmayan sadece Ben ve kucuk gorumcemin kocasiyız. Esimin bircok yigeni falan da evli. İnanir misin hepsi akraba evliligi. O kalabalik aileyle kan bagi olmayan sadece iki kisiyiz gercekten. Öz, birinci dereceden amca cocuklariyla evlendirmisler ya. Diger evli gorumcelerimin soyadi bile farkli degil evlenmeden onceki soyadlariyla ayni. Esimim 30 kusur yigeni var. Sadece bir tanesi biraz problemli. Onun problemi de dogumsal, kalitimsal degil cocuk 4-5 yaslarina gelince ortaya cikmis. Bir gun komsularina misafirlige gittiklerinde komsunun buyuk cocuklari icerde korku filmi izliyormus bu kiza da izletmisler. o gunden sonra haftalarca gece ciglik atarak uyandi, sonra gunduz bayilmalari basladi, ilerledikce bizi duymamaya basladi falan diye evrelerini anlatiyor. Kiz simdi 16 yasinda. Duzenli aldigi ilaclari var. Tamam biraz problemli ama oyle sebebi akraba evliligi degil yani. Sen de üzme kendini. Turkiyenin yarisi akraba evliligi yapmis. Keske doktor degistirebilsen.
Aminn insallah. Cok guzeller :)
Yok yok hic oyle bisey yasamiycaksin bence hep iyi dusun iyi olsun kuzum ♡
Beşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
bende aynı durumdayım canım ben bide kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ya doğumdan çıkamazsam kızımı göremezsem diye zırıl zırıl ağlıyorum böyle değildimBeşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
Amin canım sağol sağlıkla içinde uyuyacağı günleri göreyim inşallah. Evet civilin internet sitesinden almıştım, indirimdeydi tahteravalli luna beşikÇok güzelmiş canım Bebeğin güle güle sağlıkla büyüsün içinde inşallahnereden aldın internetten mi ?
Ben de geçen gün eve dönerken bana bişey olursa kızım üvey anneyle ne yapar. Koca kişisi kesin evlenir diye ağladım.bende aynı durumdayım canım ben bide kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ya doğumdan çıkamazsam kızımı göremezsem diye zırıl zırıl ağlıyorum böyle değildim
öyle düşünme canım içini ferah tut Allah büyük sağ salim kavuşursun meleğine inş. kendini ve bebeğini düşün sadece seni üzeni hiç düşünme gerçekten yap şikayetini. meleklerimizi korusun Rabbim.
Evet benimde aklım onda hep eşimede diyorum ameliyathaneden çıkınca ilk kızımı görmek istiyorum diyorumBen de geçen gün eve dönerken bana bişey olursa kızım üvey anneyle ne yapar. Koca kişisi kesin evlenir diye ağladım.Bugün bile anneme ben hastanedeyken kızıma mantı yap makarna yap tavuk çorbası bulgur yap diye sıralıyordum. Ne yiyecek bensiz uyuyacak beni özleyecek hep bunları düşünüyorum inan. Hastanede de çok özleyeceğim sanırım onu
Ay çok güzel ya. Ben olsam Kapı süsüne kadar herşeyi yapardım. Umut olurdu bana da.zaten onun icin guclu olmaya calisiyorum. kendimi uzmemeye beslenmemede dikkat ediyorum. aklim dahilsin diye de surekli igne oyasi yapiyorum. ama hani bebek magazasi gidince elim almaya gitmiyor bunu bende anlamiyorumm. ama suanlik aldiklarim fazlasiyla yeter temel ihtiyac tamam ben kapi susuydu felanda yapmak istiyordum malzemede aldim tek bi parca eksik kendim yapmak icin ama yapamiyorum elim gitmiyor kizimdayken bazi seyleri yapamamistim icimde kalmisti bunda yapmak istedim ama bundada boyle geciyor. sadece o degil yani dikis yapmayida cok seviyordum simdi makineme tutamiyorum. ozlemle bakiyorum. bi iki kere denedim dusun hic egitimim yokken kizima abiye diktim sindi basit bi ortu bile dikemiyorum. bunu kizima dikmistim resim ciziyordum onuda artik basaramiyorum.
Ya hastaneye gelmeyecek benim kuzum. Beni o halde görmesini istemiyorum sanırımEvet benimde aklım onda hep eşimede diyorum ameliyathaneden çıkınca ilk kızımı görmek istiyorum diyorum
Ben de geçen gün eve dönerken bana bişey olursa kızım üvey anneyle ne yapar. Koca kişisi kesin evlenir diye ağladım.Bugün bile anneme ben hastanedeyken kızıma mantı yap makarna yap tavuk çorbası bulgur yap Bunları çok sever yer diye sıralıyordum. Ne yiyecek bensiz uyuyacak beni özleyecek hep bunları düşünüyorum inan. Hastanede de çok özleyeceğim sanırım onu
Ay çok güzel ya. Ben olsam Kapı süsüne kadar herşeyi yapardım. Umut olurdu bana da.
Valla ben de üzülünce küçük emraha bağlıyorum hemen. Bu hormonlar mahvetti bizi. Belki bizsiz çok iyi geçecek allah yardım edecek ama biz stres yapıyoruz işte. Benim eşim genç nekadar bekleyecek ki ardımdan çocukla diye karalar bağlıyordum. Şuan o modda değilim ama geçti çok şüküro kiriz bendede var kizlar kizima baktikcada bitiyorum. aklim hep onda kardeslerime surekli diyorum aglatmayin. soyle boyle yapin diye gecende kocama gicil oldum oyle deli etti beniki dedimki ben olsem kimse bunun belasi cekmez hemen avlendirirler bunu kizimin anaya ihtiyaci var
Ben sezeryan olcam canım 2 gece yatırıyor hastane bir aksilik olmazsa o kadar o da ben de duramayız geçen sene böbrek tsşından ameliyat oldum öncesindede enfeksiyondan on gün yattım hergün geldi kuzum akşamda görüntülü konuşuyorduk annem ve kv yanındaydı bir dediğini iki etmediler ama kreşte öğretmenine annem hasta ya bana başkaları bakıyor demiş o başkaları sözü hala ciğerimi dağlarYa hastaneye gelmeyecek benim kuzum. Beni o halde görmesini istemiyorum sanırımyanlış mı yapıyorum bilmiyorum da
Canm maşallah doğuma kadar tüm bebek sitelerini öğrendin. Araştırmacı kişiliğine sağlık@Mustu 34
Kızlar minilola diye bi sayfa var. İnstagramı da web sayfası da var. Özellikle kız bebekler için çoook güzel hastane çıkışları var. Oraya bir bakın bence
Sen bir başla en azından kapı süsünü yap. Bak kızında da çok heves etmiştin yapamamışsın. Belki sapasağlam doğacak sonra üzüleceksin bunları düşünüp stres yaptım diye. Allah korusun kötü bir durumda da doğarsa ben elimden geleni yaptımdersin ameliystı da güzel geçer sana moral oluryapabildiklerim gitti benden psikolojik biliyorum bazen yine yapmaya calisiyorum ama kumas ziyan oluyo oysa yapmak istedigim cok fazla sey var
Valla ben de üzülünce küçük emraha bağlıyorum hemen. Bu hormonlar mahvetti bizi. Belki bizsiz çok iyi geçecek allah yardım edecek ama biz stres yapıyoruz işte. Benim eşim genç nekadar bekleyecek ki ardımdan çocukla diye karalar bağlıyordum. Şuan o modda değilim ama geçti çok şükür
Oyyy ölürüm ya. Bak doldu hemen gözlerimBen sezeryan olcam canım 2 gece yatırıyor hastane bir aksilik olmazsa o kadar o da ben de duramayız geçen sene böbrek tsşından ameliyat oldum öncesindede enfeksiyondan on gün yattım hergün geldi kuzum akşamda görüntülü konuşuyorduk annem ve kv yanındaydı bir dediğini iki etmediler ama kreşte öğretmenine annem hasta ya bana başkaları bakıyor demiş o başkaları sözü hala ciğerimi dağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?