2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de bundan sipariş verdim canım. Geldi yıkadım ütüledim hatta bugün. İyiki almışım dedim. En kötü evde giyerim. Kumaşı çok güzel tavsiye ederim.

Maşallah canım büyümüş kızın. Suyuna üzülme ben 80 60 civarıydı ilk kuzumda onda bile zamanında doğurdum. Keşke normal doğurabilsem ama hakkımızda hep hayırlısı olsu

Oo maşallah tombişe gözünaydı :))

doktorum her gittimde farkli birisi oluyor. malesef ayni doktor tutturamiyoruz bunu doktorada sordum arastirma hastanesi oldugu icin sen su doktora gidicem diye dusunme dedi ben bu hastaneye gelicem diye dusun dedi. cunku dokorlar o gun gebeyse diyer gun tup bebek diyer gun kisirlik infertite diger gun jinekoloji seklinde alani degisiyo. sanirim hepsi egitimi her alanda gelissin diye boyle yapiliyo. zaten ben o bagrislarini takmadim ama bi bayan icin uzuldum 38 yasinda amca ogluyla evlenmis bi tane kulaklardan engelli kizi var akraba evliliginden mi boyle oldu diye kendini sucluyor. simdi yine hamile 4. cocuk diger 2 saglam yine oyle olurmu diye endiseli gerci ailesi baski yapiyor niye cocuk yapiyorsn boyle olursa felan diye . bu yuzden kiziyorum kadin kocasi sogumus ben kuran hatmimi yaptim. airetten turcesi ve arapcasi okudum. orda cocuklarimizda ve mallarimizdan imtihan olucamiz yaziyordu. yani zaten genel olarak etrafa baktikmi cenneti kazanmak kolay degil kimi paradan kimi evlattan kimi anne babadan cekiyo yani onda mutluluk var degilmez herkezde bilmedimiz bi sıkınti var. herseye elhamdulillah yine cok sukur bence Allah kaldiramicamiz yuku vermez bizde dua edicez sabir sevgi icin

Beşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
bende aynı durumdayım canım ben bide kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ya doğumdan çıkamazsam kızımı göremezsem diye zırıl zırıl ağlıyorum böyle değildim

Çok güzelmiş canım Bebeğin güle güle sağlıkla büyüsün içinde inşallah nereden aldın internetten mi ?
Amin canım sağol sağlıkla içinde uyuyacağı günleri göreyim inşallah. Evet civilin internet sitesinden almıştım, indirimdeydi tahteravalli luna beşik

bende aynı durumdayım canım ben bide kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ya doğumdan çıkamazsam kızımı göremezsem diye zırıl zırıl ağlıyorum böyle değildim
Ben de geçen gün eve dönerken bana bişey olursa kızım üvey anneyle ne yapar. Koca kişisi kesin evlenir diye ağladım. Bugün bile anneme ben hastanedeyken kızıma mantı yap makarna yap tavuk çorbası bulgur yap Bunları çok sever yer diye sıralıyordum. Ne yiyecek bensiz uyuyacak beni özleyecek hep bunları düşünüyorum inan. Hastanede de çok özleyeceğim sanırım onu

zaten onun icin guclu olmaya calisiyorum. kendimi uzmemeye beslenmemede dikkat ediyorum. aklim dahilsin diye de surekli igne oyasi yapiyorum. ama hani bebek magazasi gidince elim almaya gitmiyor bunu bende anlamiyorumm. ama suanlik aldiklarim fazlasiyla yeter temel ihtiyac tamam ben kapi susuydu felanda yapmak istiyordum malzemede aldim tek bi parca eksik kendim yapmak icin ama yapamiyorum elim gitmiyor kizimdayken bazi seyleri yapamamistim icimde kalmisti bunda yapmak istedim ama bundada boyle geciyor. sadece o degil yani dikis yapmayida cok seviyordum simdi makineme tutamiyorum. ozlemle bakiyorum. bi iki kere denedim dusun hic egitimim yokken kizima abiye diktim sindi basit bi ortu bile dikemiyorum. bunu kizima dikmistim resim ciziyordum onuda artik basaramiyorum.

Eklentiler

• 20180316_180540.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 50
Evet benimde aklım onda hep eşimede diyorum ameliyathaneden çıkınca ilk kızımı görmek istiyorum diyorum

Ay çok güzel ya. Ben olsam Kapı süsüne kadar herşeyi yapardım. Umut olurdu bana da.

o kiriz bendede var kizlar kizima baktikcada bitiyorum. aklim hep onda kardeslerime surekli diyorum aglatmayin. soyle boyle yapin diye gecende kocama gicil oldum oyle deli etti beniki dedimki ben olsem kimse bunun belasi cekmez hemen avlendirirler bunu kizimin anaya ihtiyaci var

Ay çok güzel ya. Ben olsam Kapı süsüne kadar herşeyi yapardım. Umut olurdu bana da.

yapabildiklerim gitti benden psikolojik biliyorum bazen yine yapmaya calisiyorum ama kumas ziyan oluyo oysa yapmak istedigim cok fazla sey var

Valla ben de üzülünce küçük emraha bağlıyorum hemen. Bu hormonlar mahvetti bizi. Belki bizsiz çok iyi geçecek allah yardım edecek ama biz stres yapıyoruz işte. Benim eşim genç nekadar bekleyecek ki ardımdan çocukla diye karalar bağlıyordum. Şuan o modda değilim ama geçti çok şükür

Ya hastaneye gelmeyecek benim kuzum. Beni o halde görmesini istemiyorum sanırım yanlış mı yapıyorum bilmiyorum da
Ben sezeryan olcam canım 2 gece yatırıyor hastane bir aksilik olmazsa o kadar o da ben de duramayız geçen sene böbrek tsşından ameliyat oldum öncesindede enfeksiyondan on gün yattım hergün geldi kuzum akşamda görüntülü konuşuyorduk annem ve kv yanındaydı bir dediğini iki etmediler ama kreşte öğretmenine annem hasta ya bana başkaları bakıyor demiş o başkaları sözü hala ciğerimi dağlar

yapabildiklerim gitti benden psikolojik biliyorum bazen yine yapmaya calisiyorum ama kumas ziyan oluyo oysa yapmak istedigim cok fazla sey var
Sen bir başla en azından kapı süsünü yap. Bak kızında da çok heves etmiştin yapamamışsın. Belki sapasağlam doğacak sonra üzüleceksin bunları düşünüp stres yaptım diye. Allah korusun kötü bir durumda da doğarsa ben elimden geleni yaptımdersin ameliystı da güzel geçer sana moral olur

vu ben esime ruyana zebani olurum bile diyorum. esim cok iyi bi insan ama bu aralar herseye yetisemiyorum. ama buda patlayinca agzi durmayi beni deli ediyor. sif agzindan belasi cekilmez diyorum. benimki beni korkutuyor evlenir bence hemde evlendirirlerde kizima asla baska bi anayi guvenemem ayni surecden ben gectim cunku ben yasadim bunu anne evlada yeter ama baba yetemez. cocuk elbette babayida arar ama erkek evlendimi degisiyo kizimdan hic ayri kalmadim yasamadiklarimi onunla yasim beni hep yaninda hissetsn istedim besige bile yatirmadim. simsi nasil ayri kalacam diye karalar bagliyorum bende

Oyyy ölürüm ya. Bak doldu hemen gözlerim benim de sezeryan canım şuan inAn muallaktayım en azından ilk gün akşam falan gelsin diye düşünüyorum ama ay bilemiyorum. Şuan aktı gözyaşları yanlardan. Rabbim sağlıkla o günleri atlatmayı nasip etsin.
Yengem de ablamda 2. doğuma giderken ağladılar ve hep ilk çocuklarını sayıkladılar. Hiç karnındakini düşünmüyorsun ağlama diye kızardım. Şimdi anlıyorum onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…